Velve – de mest populära sexleksakerna från det lyxiga märket

149

Velve är kända för sina riktigt exklusiva sexleksaker som ofta stimulerar kroppen på flera sätt samtidigt. Det kan vara tal om en vibrator som både agerar som massagestav och G-punktstimulator, en Rabbit vibrator som stimulerar klitoris och G-punkten samtidigt eller en penisring som både bjuder på en fylligare erektion och ger vibrerande stimulans – för att bara nämna några få produkter.

Nedan ska vi kika närmare på några av de förträffliga Velve leksakerna som går att beställa redan idag. Följ gärna länkarna för att läsa mer om vad varje produkt har att bjuda på och hitta din absoluta favoritleksak!

Velve Macy Lyxig Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator

velve macy wand vibrator

Se priset här

Satsa på en exklusiv och stilren sexleksak som aldrig sviker en: Velve Macy Lyxig Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator. Denne vibrator laddas enkelt upp innan användning med hjälp av en USB-sladd som ingår i paketet, så batterier behöver man inte bekymra sig för. Väl uppladdad är det dags att ta del av allt det som Velve vibratorn har att bjuda på, nämligen så mycket som 10 vibrationsmönster. Mönstren kan man utan problem skifta mellan på leksaken för att hitta läget som passar ens individuella behov.

En stor positiv aspekt av Velve Macy Lyxig Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator är att den kan stimulera en både invändigt och utvändigt. Samtidigt har vibratorn en yta som tål vatten helt och hållet, så ta gärna med leksaken in i duschen eller ner i badkaret för våta lekar som dessutom garanterar att rengöring efteråt blir enklare. Kanske drar man till och med nytta av ens vibrator för skön helkroppsmassage – möjligheterna är nästan oändliga.

Hur är det då med utseende och material? Velve Macy Lyxig Uppladdningsbar Magic Wand Vibrator har ett mycket stilrent slätt utseende som pryds av ett lent silikonmaterial. Dess fulla längd är 24,5 cm där ena sidan av leksaken kan föras in för G-punktstimulans medan den andra sidan agerar som en massagestav. Här finns det mycket att älska! Ta gärna även en titt på ytterligare Velve produkter såsom deras uppladdningsbara vibrerande penisring.

Fördelar:

 • Agerar både som massagestav och G-punktvibrator
 • Uppladdningsbar
 • Stilren design med silikonyta

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator

velve riva rabbit vibrator

Se priset här

Då har vi kommit till den fräcka Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator. Vad den här leksaken har att bjuda på är G-punktstimulans och klitorisstimulans… samtidigt! Leksaken kommer nämligen utrustad med två motorer i två olika delar av leksaken: en längre del som förs in samt en kortare del som hålls mot klitoris. Njut av de 10 olika vibrationsmönstren och få en upplevelse som är skräddarsydd utefter ens egna önskemål.

Om man tidigare har kikat på Rabbit vibratorer kanske Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator ser lite bekant ut, men en unik fördel som just den här leksaken har är dess värmefunktion. Man trycker bara på en knapp, och inom kort värms vibratorn upp till 37-39 grader. På så vis får man en mer naturtrogen upplevelse som man inte vill missa. Som om inte alla dessa fördelar vore nog är vibratorn dessutom vattentät, så glöm inte att njuta ett slag i badet med favoritvibratorn.

Låt inte avsaknaden av batterier stoppa dig. Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator är såsom namnet antyder uppladdningsbar, så inga batterier behövs köpas. Ladda bara upp leksaken med den medföljande sladden och njut sedan av den silkeslena silikonytan och den stilrena designen. Det är perfektion till ett rimligt pris. För mannen därhemma, glöm inte att kika på ytterligare Velve leksaker såsom Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring med Vibrator.

Fördelar:

 • Framställt i silkeslent silikonmaterial
 • Två motorer för klitoris- och G-punktstimulans samtidigt
 • 10 vibrationslägen att välja mellan

Nackdelar:

 • Klitorisstimulatorn kan anses vara lite hård

Läs hela recensionen här

Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator

velve chloe clitoral vibrator

Se priset här

För en leksak som specifikt riktar in sig på klitorisstimulans kommer här Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator. Denne utomordentliga sexleksak från Velve kommer i en len och stilren design med en yta av silikon som känns fantastisk mot ens hud. Med sin vattentäta egenskap behöver man heller inte känna sig begränsad till sovrummet, utan kan ta del av vibratorn även i duschen eller badkaret.

Klitorisvibratorn må vara liten, men låt inte storleken lura dig: vibrationslägen har det inte snålats med. Skifta mellan 10 olika vibrationsmönster för att hitta det som passar just dig och håll sedan vibratorn mot klitoris. Omedelbart kan man börja njuta av fantastiska vibrationer som man aldrig vill ska ta slut.

Batterier? Nej, tack. Denne leksak laddas enkelt upp med en magnetisk USB-sladd som ingår i paketet. På så vis stöter man aldrig på problemet av att inte kunna dra nytta av sin leksak då batterilådan är tom. Med en storlek på 9,5 x 4,5 cm är klitorisvibratorn från Velve också mycket smidig att förvara samt transportera, så ha alltid den händiga vibratorn tillhands. Kika även gärna på Lovebuddys topplista över klitorisvibratorer för fler valmöjligheter.

Fördelar:

 • 10 vibrationsmönster
 • Len silikonyta
 • Uppladdningsbar med USB-sladd

Nackdelar:

 • Det svagaste vibrationsläget kan upplevas vara lite för starkt

Velve Evy Lyxigt Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg

velve evy remote control loveegg

Se priset här

Vibratorägg har många trevliga positiva aspekter att bjuda på, och inte minst att de är riktigt smidiga tack vare sin kompakta storlek. Det fräcka Velve Evy Lyxigt Uppladdningsbar Fjärrstyrt Vibratorägg kan man antingen hålla mot sin klitoris eller föra in vaginalt för skön G-punktstimulans. Ägget kommer utrustat med 10 vibrationslägen, och dessa skiftar man enkelt mellan med hjälp av den sladdlösa fjärrkontrollen som ingår.

Fjärrkontrollen har en räckvidd på upp till 5 meter och blir därför perfekt att introducera under parlekarna. Kanske håller partnern i fjärrkontrollen och styr vibrationerna medan man själv njuter av det härliga Velve ägget. Man kan till och med ta lekarna till en fräckare nivå genom att föra in ägget och sedan ge sig ut i det offentliga medan partnern styr vibrationerna utan att någon i omgivningen är medveten om de pågående parlekarna.

Varför är Velve Evy Lyxigt Uppladdningsbart Fjärrstyrt Vibratorägg så skönt att använda? Det är delvist tack vare det lena silikonmaterialet, men även den släta utformningen. Allt som behövs är därför en klick vattenbaserat glidmedel, och sedan är man redo för fantastisk njutning. För ännu fler vibrerande ägg, ta en titt på Lovebuddys topplista över vibrerande ägg.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Fjärrkontroll med 5 m räckvidd för fräcka parlekar
 • Uppladdningsbar med medföljande USB-sladd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring med Vibrator

velve evy remote control love egg

Se priset här

Den sista fantastiska Velve produkten som vi bara måste nämna är Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring med Vibrator. Den här leksaken träs över ens penis och ser till så att blodflödet ökar. På så sätt får man en mer fyllig erektion som dessutom varar längre för att antingen fullända onanisessionerna eller imponera på ens partner lite extra i sovrummet.

De positiva aspekterna hos denne Velve penisring slutar dock inte där, utan leksaken agerar dessutom som en vibrator. Den kommer utrustad med 3 vibrationsnivåer tillsammans med 7 vibrationsmönster för att få en skräddarsydd upplevelse i sovrummet, och dessa vibrationer skiftar man enkelt mellan via en knapp på penisringen.

För att penisringen ska kunna kännas så len och skön som möjligt mot huden är den här leksaken tillverkad av kvalitetssilikon. En magnetisk USB-kabel ingår så att man lätt kan ladda upp leksaken innan användning istället för att behöva ge sig ut och köpa batterier. Man får helt enkelt många fulländande stunder på egen hand eller tillsammans med partnern när man väljer Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring med Vibrator. Kika på ännu fler vibrerande penisringar här: Lovebuddys topplista över penisringar med vibratorer.

Fördelar:

 • Ser till så att man får ett kraftigare och mer långvarigt stånd
 • 3 vibrationsnivåer och 7 vibrationsmönster
 • Uppladdningsbar med medföljande USB-kabel

Nackdelar:

 • Knappen är ganska platt och därför lite svår att hitta under lekens gång

Varför satsa på just en Velve leksak?

Medan vissa leksaker är ganska plastiga och lätt går sönder för att försöka hålla nere kostnaden har Velve gått ”all out” när det gäller lyx och exklusivitet. Här är det bara material av högsta kvalitet som gäller, många funktioner att ta del av samt en lång rad andra fördelar. Det är inte ovanligt att Velve leksaker exempelvis är 100 % vattentäta samt uppladdningsbara så att man aldrig ska behöva slösa pengar på batterier. Vad detta leder till är att Velve leksaker kan vara lite dyrare än vissa andra leksaker, men i gengäld får man fantastiskt lyxiga produkter.

Det som kännetecknar Velve är den sexiga lila färgen som pryder deras leksaker, det silkeslena silikonmaterialet samt den lyxiga designen med mycket att bjuda på. Velve leksaker tillverkas i Skandinavien där Velve tar hjälp av ledande sexologer samt experter för att ta fram de allra bästa leksakerna som de kan. Om det är kvalitet som du vill ha ska du utan tvekan vända dig till en Velve leksak.

Det rätta glidmedlet till ens Velve leksak

Det kan vara möjligt att dra nytta av en sexleksak vaginalt utan att använda ett glidmedel, men det kan lätt bli ganska obehagligt. Var därför på den säkra sidan och vänd dig till ett högkvalitativt glidmedel som förbättrar upplevelsen alla gånger. Frågan är bara: vilket glidmedel ska man välja till ens Velve sexleksak?

Det två varianterna som många står och velar mellan är det vattenbaserade och silikonbaserade glidmedlet. När det gäller just Velve produkter är det ett klart val att vända sig till ett vattenbaserat glidmedel då de flesta Velve leksakerna har ett silikonyttre. Silikonbaserade glidmedel kan i längden komma att skada silikonprodukter, så se till så att ett vattenbaserat glidmedel används till ens Velve produkter. Ett stort plus är att vattenbaserade glidmedel ofta är billigare än silikonbaserade, så det är både säkert samtidigt som man sparar pengar på köpet!

Efter användning av ens Velve leksak

Det är ganska underförstått att en leksak måste rengöras efter dess att den har använts, men hur detta går till är inte lika klart. Vatten är ofta inte nog för att garantera att leksaken blir helt ren, och tvål har många nackdelar till sig: den kan slita på leksaken och lämna tvålrester som man absolut inte vill föra in i sig nästa gång man leker med ens Velve leksak.

Beställ istället ett rengöringsmedel för sexleksaker som kommer att garantera att ens leksaker blir rengjorda på rätt sätt. Leksakerna tar inte skada av sexleksaksrengöringsmedel, utan blir istället så gott som nya efter rengöringsprocessen, redo att återigen användas under solostunderna eller parlekarna.

Kombinera din Velve leksak med andra produkter

Det som är så bra med sexleksaker är att många av dem kan kombineras med andra sexleksaker för att ta njutningen till nya höjder. Ett exempel på perfekta tillbehör är bland annat sexmöbler som ser till så att man får ett härliga underlag medan man njuter av sina Velve leksaker. Sexmöbler kan se ut på många olika sätt och komma i en rad olika prisklasser, men oavsett vad garanterar det att man får någonting skönt att sitta på eller ligga i – och visst öppnas dörrarna till helt nya ställningar tillsammans med ens Velve leksaker.

Utöver sexmöbler kan det vara väl värt att titta närmare på diverse BDSM-produkter. Om man har planer på att dra nytta av ens Velve leksak tillsammans med ens partner, varför inte ta det ett steg längre och göra upplevelsen till en BDSM-session? Kombinera en Velve leksak med exempelvis en ögonbindel, fetischkläder, floggers, bondage-rep eller annan spännande BDSM-utrustning. Parlekarna kommer utan tvekan att fulländas med både Velve leksaker och BDSM-leksaker vid ens sida.

Den sista typen av utrustning att kombinera med ens Velve leksak som vi ska tala lite snabbt om är sexgungor. Dessa fäster man vanligtvis i taket eller över dörren för att komma åt bättre och få möjligheten att testa på helt nya ställningar. En sexgunga är därför ett äkta drömtillbehör att sitta i medan man njuter av ens Velve leksak. Även sexgungor kommer i en lång rad prisklasser, så det finns säkerligen en variant som passar en.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här