Vanliga misstag när sexleksaker ska introduceras

350

Sexleksaker ger verkligen ett lyft för sexlivet, det kan inte sägas nog så många gånger. Och det är just vad det heter; leksaker för sex och med leksaker kommer lek. Och att ha både roligt och skönt i sängen är det nog inte så många som säger nej till. Sexleksakerna gör ju även det redan sköna sexet ännu skönare! Och de lyfter inte bara sexlivet till nya höjder, utan även förspelet kan inte minst få ett riktigt lyft!

Men sexleksaker kan även skrämma både killar och tjejer, om man inte har någon erfarenhet av det sedan tidigare. Om en tjej inte använder sexleksaker och en kille föreslår det, kan svaret bli ganska avvisande och hon säger något liknande att “vi har det väl bra i sängen, vi behöver inget sånt där…”

En sådan tjej bör nog vakna upp och titta efter vilket århundrade hon lever i -ett århundrade där sexleksaker kan diskuteras i olika tv-program redan på eftermiddagarna, och det utan att kvällstidningarna skriker rakt ut, vilket var fallet för inte så hemskt många år sedan så de ansåg det vara stötande. Nu mera skriver de själva om det och ingen vettig människa tycker det är fel, för sexleksaker har blivit vardag i de flesta svenska sovrummen.

Så som sagt, sexleksaker är inga märkvärdigheter nu för tiden, och för den som ännu inte börjat använda dem så är det hög tid nu innan flera år passerar utan att du får uppleva vad sexleksaker kan göra för dig och din partner.

Men har du en partner som inte har tidigare erfarenhet av sexleksaker, så kommer här tips på hur du ska introducera dem och vilka vanliga misstag många gör när man ska introducera sexleksaker (så du slipper gör om dem) för en man eller kvinna.

bästa leksak

 

1. Ta det lugnt – en i taget

Ta inte in en hel låda full med sexleksaker i sovrummet och presentera en hel arsenal med leksaker. För det första är din partner helt ovetande om vad allt ska användas till och vilka funktioner allt har. För det andra kan din partner tro att du tycker något är fel med ert sexliv eftersom du så drastiskt formligen vill kasta in sexleksaker. Börja med något som inte är en direkt sexleksak, utan en “nära relaterad produkt” som exempelvis en skön massageolja som du kan plocka fram och direkt få ett längre och därmed mera laddande förspel.

Ganska snabbt kommer hon undra var och när du handlat massageolja, och som ett brev på posten har du här dörren öppen för att introducera en mindre sexleksak!

Du svarar ju enkelt att du hittade massageoljan i en butik på nätet som sålde sexleksaker, och att du har en liten överaskning till. Hon kommer direkt vilja veta vad det är, och då är det bara ta fram den så hon får möjlighet att bekanta sig själv med sexleksaken medan du fortsätter att ge massage.

dildo

 

2. Storleken har betydelse

Det är klart att storleken spelar roll, så även i det här fallet! En dildo på 28cm kan snarare upplevas som skrämmande istället för upphetsande! Börja med lite mindre storlek när vi pratat dildo, och välj en modell kring 16cm och gärna en genomskinlig. Varför? Jo, för att han inte ska känna att dildon blir en konkurrent mot honom. Är den genomskinlig så försvinner den där “äkta penis känslan” och att den dessutom är modell mindre så behöver han inte oroa sig över att du få ut mera av en dildo än av hans utrustning. När han blivit van att se dig njuta av en dildo och att han ändå kan tillfredställa dig, kan du öka på storleken lite vid nästa inköp…

fleshlight3. Lugnt och försiktigt

Ta inte fram en sexleksak helt plötsligt och tro att du ska använda den på din partner utan att först visa den, och förklara vad den ska användas till (om det behövs). Berätta också vad du vill göra med sexleksaken och vad den kan ha för upphetsande effekt i ert sexliv. Börja alltid med en mindre sexleksak. Är sexleksaken till en tjej så passar en mindre och diskret klitorisvibrator bra, och är det till en kille så är en penisring en liten försiktig början.

 

4. Glid bra

Med lite glidmedel blir sexet mera behagligt och erotiskt vått för båda. Använder man sexleksaker kan det dessutom behövas lite extra glidmedel för att få den rätta känslan. Vi har både vattenbaserat- och silikonbaserat glidmedel.

 

5. Sexleksaker är ingen konkurrent i sängen

En del män oroas över att ersättas med sexleksaker, och att sexleksaker skulle konkurrera ut honom i sängen så han skulle få mindre sex. Att en sexleksak som alltid kommer åt och stimulerar med vibrationer på dina lust-zoner skulle ta hans plats, och att du skulle vilja ha en sexleksak (eller kille) med större utrustning än han kan erbjuda.

För att undvika det kan du tala om för honom hur han ska använda sexleksaken på dig, eller hur ni kan använda den tillsammans under sexet.

En del sexleksaker kan under sexet stimulera båda så även han får njutning av den, annars bör han ju njuta av att hans partner blir mera upphetsad och att han under sexet kan ta dig till nya höjder med hjälp av sexleksaken. Och vipps så känner han att han är med i matchen igen, och har blivit en bättre älskare!

sexleksak

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här