Bäst i test – topp 8 Vac U Lock leksaker

135

Är det dags att testa på en spännande form av onani tillsammans med en härlig Vac U Lock leksak? Den här serien av sexleksaker bjuder på fantastiska dildos, strap-ons, analpluggar och mer som blir ett perfekt val när man vill krydda till onanisessionerna eller parlekakarna.

Klicka här för en uppsjö av Vac U Lock produkter eller fortsätt att läsa för att kika på vår topplista över de bästa Vac U Lock leksakerna på marknaden. Det dröjer inte längre förrän du hittar den rätta leksaken för era heta stunder i sovrummet!

Doc Johnson Vac-U-Lock Jason Luv Dildo 24,5 cm

vac u lock jason luv dildo 24 5 cm

Se priset här

Tillsammans med Doc Johnson Vac-U-Lock Jason Luv Dildo 24,5 cm får du äntligen möjligheten att njuta av porrstjärnan Jasons Luvs intima delar i form av en dildo. Denna Vac U Lock leksak är nämligen framställd för att komma så nära den äkta varan som det går, och med både ett markerat ollon, detaljerade ådror och pungkulor blir det svårt att hitta en mer naturtrogen sexleksak.

Denne Vac U Lock dildo har en full längd på 24,5 cm där 20,5 cm kan föras in samt kommer med en diameter på 5 cm. Leksaken är tillverkad av det härliga TPE UltraSkyn Dual Density materialet som tar realismen till nästa nivå. Med hjälp av en sugpropp som man hittar på botten av denne Vac-U-Lock leksak kan man sätta fast dildon på väggen eller golvet för onanisessioner där inga händer behövs. Sugproppen är också nyckeln till att fästa dildon i en Vac-U-Lock harness för de som föredrar pegging. Om man inte vill använda sugproppen på sin Doc Johnson Vac-U-Lock Jason Luv Dildo 24,5 cm är det lätt som en plätt att avlägsna den.

Fördelar:

 • Tillverkad i ett naturtroget material
 • Sugpropp för att fästa dildon på väggar, golv och i en harness
 • Perfekt för de som älskar porrstjärnan Jason Luv

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Vac-U-Lock Dual Density Realistisk Penis 17 cm

vac u lock dual density realistisk penis 17 cm

Se priset här

Vac-U-Lock Dual Density Realistisk Penis 17 cm är en avgjutning av en riktig penis och man kommer därför inte att bli besviken om man är på jakt efter realism. Både färg, form, storlek, utseende och material är så naturtrogna som det bara går. Med sina 17 cm i längd blir denne vac u lock dildo perfekt för både nybörjare och de lite mer erfarna, så ta tillfället i akt och satsa på en realistisk sexleksak som levererar alla gånger.

Vac-U-Lock Dual Density Realistisk Penis 17 cm är vattentät och kan avnjutas i duschen, badkaret eller helt enkelt stanna i sovrummet. Leksaken är framtagen för att passa i en Vac-U-Lock harness för de som älskar lekar med strap-on, men naturligtvis kan man även använda dildon som den är. Kom bara ihåg att beställa till ett vattenbaserat glidmedel för att få det där perfekta glidet som gör det lättare att föra in dildon.

Fördelar:

 • Avgjuten efter en riktig penis
 • Vattentät
 • Kan fästas i en harness

Nackdelar:

 • Saknar en sugpropp för handfria upplevelser

Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo

vac u lock double penetrator dildo

Se priset här

Inte behöver man nöja sig med en enda vac u lock dildo, för här kommer en sexleksak med två dildos i ett fräckt format. Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo stimulerar en både analt och vaginalt samtidigt där de olika dildoarna kommer i olika storlekar: den vaginala dildon uppmäter 12,5 cm x 4 cm medan den anala varianten uppmäter 13 cm x 2,7 cm. Tack vare sin utformning kan onanileksaken dras nytta av tillsammans med en Vac-U-Lock harness för de som älskar strap-on lekar.

Inte ens vattenlekar behöver utebli då Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo är vattentät, så njut gärna av den i badkaret eller duschen för härligt unika upplevelser. Oavsett var man använder sin Vac U Lock dildo bör man dock ta hänsyn till att ett glidmedel för både anala och vaginala lekar kan göra susen för en. Efter onanin eller parlekarna bör man ta hjälp av varmt vatten och ett sexleksaksrengöringsmedel för att se till så att dildoarna verkligen blir rena. Med allt detta i åtanke får man säkerligen många fantastiska stunder tillsammans med Vac-U-Lock Double Penetrator Dildo.

Fördelar:

 • Få två dildos i en
 • Rimligt pris
 • Naturtroget utseende och material

Nackdelar:

 • Inte det bästa valet för nybörjare

Vac-U-Lock Dual Density Strap-On Ultraskyn Set

vac u lock dual density strap on ultraskyn sæt

Se priset här

Oavsett om man är en nybörjare eller mer erfaren när det kommer till strap-on lekar är det utan tvekan gynnsamt att ha ett helt set vid ens sida med allt man behöver för de fantastiska upplevelserna. Ställ aldrig igen frågan ”Har vi glömt att beställa något?” för här kommer allt det nödvändiga till fräcka parlekar. Vac-U-Lock Dual Density Strap-On Ultraskyn Set innehåller en Vac-U-Lock harness som både män och kvinnor kan bära, och man justerar enkelt remmarna så att produkten passar en likt handen i handsken.

Förutom en harness får man med tre olika typer av Vac U Lock dildo i olika storlekar. Dessa dildos är alla framtagna för att passa perfekt i ens Vac-U-Lock harness, och även tre O-ringar finns med i paketet för att lättare kunna fästa dildoarna. Inte är det heller nog här, för man får också en sugpropp, ett glidmedel, ett sexleksaksrengöringsmedel samt varuprover på olika puder för realistiska sexleksaker. Tack vare Vac-U-Lock Dual Density Strap-On Ultraskyn Set kan ni omedelbart börja njuta av lekar tillsammans med en Vac-U-Lock harness och ett flertal Vac U Lock dildos.

Fördelar:

 • Smidigt set med allt man kan tänkas behöva
 • Tre olika dildos att välja mellan
 • Vac-U-Lock harness som kan användas av både kvinnor och män

Nackdelar:

 • Vissa anser att de olika dildoarna är lite för lika i storlek

American Bombshell Rockeye Analplugg 28 cm

american bombshell rockeye butt plug 28 cm

Se priset här

Visst kan dildos vara härliga, men man får inte glömma bort att även kika närmare på någon av de fantastiska analpluggarna som kan tas del av. American Bombshell Rockeye Analplugg fyller verkligen ut en helt med sin längd på 28 cm och med hela 4 till 8,8 cm i diameter. Produkten är tillverkad av Sil-A-Gel PVC som ser till så att analpluggen är hård nog för att hålla sin form, men mjuk nog för att på ett bekvämt sätt föras in.

American Bombshell Rockeye Analplugg är formad likt en kon, och detta resulterar i att man gradvist kan föra in leksaken mer och mer för att träna upp sig utan att det blir obehagligt. Som kronan på verket får man en helt ny dimension av njutning tack vare räfflorna som tillför en extra härlig textur. Kom ihåg att beställa ett analt glidmedel för att få den bästa möjliga upplevelsen.

Fördelar:

 • Sköna räfflor för en ny dimension av njutning
 • Material som är bekvämt att föra in
 • Fyller ut en helt och hållet

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Vac-U-Lock CodeBlack Realistisk Penis 20 cm

vac u lock codeblack realistisk penis 20 cm

Se priset här

Realism har lagts stort fokus på vid skapandet av Vac-U-Lock CodeBlack Realistisk Penis 20 cm, och en anledning till varför denne Vac U Lock dildo ser så naturtrogen ut är då den har formats efter en riktig penis. Med andra ord kan man förvänta sig en imponerande detaljerad utformning både när det gäller penishuvudet, ådrorna och pungkulorna. Sexleksaken kommer i en svart färg och är framställd i ett material som är hårt nog att hålla formen, men mjukt nog att vara aningen flexibelt.

Det är fullt möjligt att njuta av sin Vac-U-Lock CodeBlack Realistisk Penis i en Vac-U-Lock harness för de som älskar strap-on lekar, men visst kan man också använda dildon som den är. Den vattentäta egenskapen ser till så att ens Vac U Lock dildo både kan avnjutas i badrummet och i sovrummet. Med sin längd på 20 cm och diameter på 4,5 cm fyller dildon ut en på ett fantastiskt sätt – njut själv eller under parlekarna tillsammans med den imponerande Vac-U-Lock CodeBlack Realistisk Penis.

Fördelar:

 • Utomordentligt naturtroget utseende
 • Vattentät
 • Kan fästas i en harness

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Vac-U-Lock Strap-on Set

vac u lock strap on sæt

Se priset här

Vac-U-Lock Strap-on Set är ett set för både män och kvinnor som vill ta lekarna med partnern till en ny värld av njutning. Denne Vac-U-Lock harness kan justeras för att passa de flesta och är tillverkad i ett hållbart material med lång livslängd. Tillsammans med en Vac-U-Lock harness ingår en lång och härlig Vac U Lock dildo som man inte vill missa. Den här sexleksaken är 20 cm lång med 4 cm i diameter. Materialet är relativt hårt för målinriktad njutning under strap-on lekarna, och visst kan man också njuta av dildon på egen hand utan ens harness.

Tack vare systemet som Vac-U-Locks harnesses använder sig av kan man utan problem byta ut dildon mot en annan Vac U Lock dildo närhelst man känner för det. Det finns ett stort antal varianter som man kan välja mellan, så oavsett om man föredrar korta, långa, breda eller smala dildos finns det en vac u lock dildo därute för en.

Fördelar:

 • Passar både honom och henne
 • Kan justeras upp till 135 cm i midjan
 • Komplett set för att börja njuta omedelbart

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Vac-U-Lock Handle Handtag

vac u lock handle håndtag

Se priset här

Den sista Vac-U-Lock produkten som vi ska kika på är ett handtag för att göra det mer behagligt att hålla i ens Vac U Lock dildo. Genom att föra in änden av produkten i en Vac U Lock dildo får man plötsligt mer utrymme för att greppa tag om sin leksak, och tack vare strukturen på handtaget kan man vara säker på att inte tappa taget om sin Vac-U-Lock onaniprodukt.

Vac-U-Lock Handle Handtag har en längd på 14 cm, med andra ord är den mer än stor nog för att passa perfekt i handen. Produkten är tillverkad av ftalatfri PVC, så man är garanterad hög kvalitet till ett rimligt pris. Vac-U-Lock Handle Handtag är vattentätt, så ta gärna med det in i duschen eller ner i badkaret för en så härlig upplevelse som möjligt. Dra nytta av denne Vac U Lock produkt antingen själv eller bjud in partnern för att njuta av lekarna tillsammans.

Fördelar:

 • Smidig att använda till många Vac U Lock dildos
 • Vattentät
 • Ergonomisk form för bättre grepp

Nackdelar:

 • Passar enbart till Vac U Lock dildos

Bra att veta om Vac U Lock dildos

Vac U Lock produkter fungerar lite som ett set vars innehåll man konstant kan utvidga genom att köpa till nya leksaker. En Vac-U-Lock harness passar nämligen med alla Vac-U-Lock dildos, så det är lätt som en plätt att beställa nya dildos till ens samling för att fästa på ens harness. På så vis kan man experimentera tillsammans med partnern genom att byta ut dildoarna och testa på olika varianter för att hitta ens favoriter. Sexleksakerna behöver heller inte begränsas till en dildo, utan det finns som sagt Vac-U-Lock dubbeldildos som vi har nämnt i listan ovan.

För att få en så trevlig upplevelse som möjligt med sin Vac-U-Lock harness och Vac U Lock Dildo ska man alltid se till så att man använder ett vattenbaserat glidmedel eller specifikt ett glidmedel som är tillverkat för att användas analt om man har satsat på en analdildo. Såsom namnet antyder ser ett glidmedel till så att man får ett bättre glid så att det aldrig ska kännas obehagligt eller för torrt att föra in leksaken.

Efter användning är det viktigt att man rengör sin Vac U Lock dildo ordentligt med hjälp av varmt vatten och ett sexleksaksrengöringsmedel. Att ta hjälp av tvål kan nämligen slita ut vissa produkter, särskilt om de är tillverkade av silikon. För att vara på den säkra sidan bör man därför köpa ett rengöringsmedel som är gjort för att bli perfekt till just sexleksaker. Det enda som återstår nu är att kika igenom topplistan för att hitta just en Vac U Lock dildo som passar perfekt för en – och glöm inte att även kika på en Vac U Lock harness!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här