Tenga Flip Zero – De 4 bästa i test

172

En mer modern onaniprodukt för män än Tenga Flip Zero är svår att hitta, och det är sannerligen en garanti att man imponeras av den här typen av fantastiska sexleksaker. Glöm bort de gamla hederliga lösvaginorna och blicka mot framtiden med en fantastisk Tenga Flip Zero produkt.

Den här typen av sexleksak bjuder på härlig textur, en design som ser till så att glidmedlet inte rinner ut ur leksaken samt ett mycket enkelt sätt att både rengöra och torka leksaken efter användning. Här får man verkligen hela paketet, och nedan ska vi kika närmare på några av de förträffliga Tenga Flip Zero produkterna!

Tenga Flip Zero Black Onaniprodukt

tenga flip zero black onaniprodukt

Se priset här

Tenga Flip Zero är en äkta bästsäljare, och här kommer den förbättrade och uppgraderade varianten av den älskade sexleksaken: Tenga Flip Zero Black. Den här ultimata onaniprodukten bjuder på njutning som aldrig förr i ett smidigt format. På insidan finner man en utomordentligt detaljerad textur för att lägga till en extra dimension till stimulansen när man för in sitt kön i leksaken. Tack vare det invändiga gångjärnet stannar applicerat glidmedel inuti leksaken utan att rinna ut så att man garanterat har ett härligt glid under hela upplevelsen.

Om man föredrar en känsla som påminner om ett blowjob är det bara att trycka på sidorna av Tenga Flip Zero Black Onaniprodukt för att pressa ut luften ur leksaken för en sugande upplevelse på ens egna villkor. Det invändiga djupet ligger på 14 cm, och tack vare att öppningen kan sträckas ut på bredden kommer Tenga Flip Zero Black Onaniprodukt att passa de flesta penisstorlekar.

En stor fördel med den här sexleksaken är hur lätt den är att rengöra. Man kan nämligen öppna upp hela produkten efter användning och helt enkelt spola den med vatten för smidig rengöring. Därefter låter man leksaken vila på de resterande delarna av produkten som på ett stativ så att leksaken lufttorkar. En smidigare leksak än Tenga Flip Zero Black Onaniprodukt får man allt leta efter!

Fördelar:

 • Otroligt detaljerad inre textur för en härlig onaniupplevelse
 • Öppnas upp helt för lätt rengöring efter användning
 • Gångjärn som ser till så att glidmedlet stannar på insidan

Nackdelar:

 • En aning dyrt för de med en tajt budget

Tenga Flip Zero Onaniprodukt

tenga flip zero onaniprodukt

Se priset här

Föredrar du en vit onaniprodukt istället för den svarta designen? Här kommer Tenga Flip Zero Onaniprodukt för onaniupplevelser utöver det vanliga. Applicera glidmedel på insidan av leksaken och var redo för härliga stunder där glidmedlet håller sig inne i produkten tack vare gångjärnen. Detta betyder att man inte behöver oroa sig för att glidmedlet ska rinna eller tryckas ut ur produkten – istället kan man bara fokusera på njutningen.

Texturen på insidan av Tenga Flip Zero Onaniprodukt är mycket detaljerad, och det är just därför penetreringen blir extra skön. Föredrar du en känsla som påminner av ett blowjob? Då är det bara att trycka på onaniproduktens sidor och känna hur luften sugs ut ur leksaken. Här är det härliga saker som gäller!

Om man är trött på att vända ut och in på sina sleeves efter användning blir detta ett minne blott med Tenga Flip Zero. Leksaken kan nämligen öppnas upp på mitten så att man kan spola den med vatten utan några svårigheter och därefter ställa upp den som ett stativ på tork. Tenga Flip Zero har dessutom den positiva aspekten av att kunna töjas ut, så även om öppningen är 2 cm i diameter sträcks leksaken ut för att passa de flesta penisstorlekarna. Med ett invändigt djup på 14 cm har man mycket att utforska även på längden.

Fördelar:

 • Utformad för att inte låta glidmedlet rinna ur produkten
 • Inre textur som känns fantastisk vid penetrering
 • Enkel att rengöra genom att öppna upp leksaken på mitten

Nackdelar:

 • Den inre strukturen är inte lika fast som den förbättrade utgåvan

Tenga Flip Zero med Vibrator

tenga flip zero med vibrator

Se priset här

Vill du njuta av Tenga Flip Zeros vanliga och härliga funktioner, men med någonting extra? Då kommer här Tenga Flip Zero med Vibrator. Som namnet avslöjar har den här förträffliga onaniprodukten en vibrerande funktion som lägger till en ny dimension av njutning under onanisessionerna. Välj mellan fem fräcka vibrationsmönster för att fullända upplevelsen. Tack vare att leksaken är uppladdningsbar slipper man fullständigt att köpa batterier – och den vattentäta egenskapen gör det lätt som en plätt att rengöra onaniprodukten efter användning.

Tenga Flip Zero med Vibrator har inre gångjärn som säkerställer att applicerat glidmedel inte trycks ut ur produkten, så det är bara att njuta utan att behöva oroa sig för att vätskor sprids överallt. Efter användning öppnar man bara upp sin Tenga Flip Zero med Vibrator på mitten, och omedelbart har man då lätt tillgång till hela den inre strukturen för att spola av den. Inom kort blir leksaken så gott som ny.

Det som gör Tenga Flip Zero så härlig att använda – förutom vibrationerna – är texturen på insidan som är mycket detaljerad och imponerande. För de som vill ta onanin till nästa nivå och få mer av en blowjob känsla gäller det bara att lätt trycka på sidorna av leksaken. Luften dras då ur leksaken, vilket får det att kännas som ett sug för att komma så nära oralsex som möjligt.

Fördelar:

 • Fem fräcka vibrationsmönster att välja mellan
 • Lätt att rengöra genom att dela leksaken på mitten
 • Tryck på sidorna av produkten för en blowjob känsla

Nackdelar:

 • Ganska högljudd på grund av vibrationerna

Tenga Flip Zero Black med Vibrator

tenga flip zero black med vibrator

Se priset här

Tenga Flip Zero Black med Vibrator är en onaniprodukt med ett fräckt och modernt svart utseende, men det är insidan som verkligen kommer att imponera på en. Här möter man en fantastiskt detaljerad struktur, så det är bara att applicera glidmedel och sedan njuta av det som Tenga Flip Zero Black med Vibrator har att bjuda på. De inre gångjärnen ser till så att glidmedlet stannar på insidan av leksaken, och på så vis får man ett perfekt glid under hela upplevelsen.

Tryck på sidorna och få en upplevelse som kan likna sig vid oralsex när luften sugs ur produkten. För att göra det ännu mer spännande har även denne Tenga Flip Zero produkt vibratorägg inom sig så att man kan välja mellan fem vibrationsmönster. Med andra ord kan man både njuta av den inre texturen, den förträffliga blowjob känslan och vibrationerna.

Det är sannerligen svårt att hitta en sexleksak som är så lätt att rengöra som Tenga Flip Zero Black med Vibrator. Allt man behöver göra är att dela produkten på mitten och sedan spola rent den med vatten. Man kan använda själva leksaken som ett stativ för att lägga produkten på tork, så svårare än så är det inte. Med en mycket töjbar öppning passar leksaken de flesta penisstorlekar, och med ett inre djup på 14 cm får man mycket att leka med.

Fördelar:

 • Njut av fem härliga vibrationslägen
 • Detaljerad inre textur för större njutning
 • Tryck på sidorna för en känsla som liknar oralsex

Nackdelar:

 • En aning högljudd på grund av vibrationerna

Det perfekta glidmedlet för Tenga Flip Zero

Tenga Flip Zero onaniprodukterna är duktiga på mycket, men de kan inte trolla fram ett naturligt glid. För att det inte ska kännas torrt och trögt bör man därför beställa ett glidmedel separat, och visst finns det ingen variant som blir bättre än TENGA Hole Lotion Real. Det här glidmedlet är specifikt framtaget för att användas tillsammans med Tenga produkter, och på så vis garanteras man att det här blir mest passande.

tenga hole lotion real

Se priset här

”Real” är dock bara en av fyra varianter, så välj den som du föredrar. Det finns även ”Solid” (trögflytande, klistrar inte, drygt), ”Mild” (krämigt, skonsamt) och ”Wild” (drygt, energiskt, innehåller mentol) Real varianten som vi har nämnt ovan är ett glidmedel som är realistiskt och lite krämigt, så när allt kommer till kritan gäller det bara att välja det som passar ens individuella behov.

Rengöringsmedel

Det är inga problem att helt enkelt satsa på vatten och att rengöra ens Tenga Flip Zero genom att spruta lite varmt vatten på insidan av produkten, men man kan ta det ett steg längre. Varför inte beställa ett rengöringsmedel som är specifikt framtaget för sexleksaker? Ett sådant sexleksaksrengöringsmedel kan se till så att ens leksaker blir fullkomligt rena och redo att användas återigen när man själv känner för det.

Man behöver aldrig oroa sig under rengöringsprocessen då ens Tenga Flip Zero är helt vattentät, även varianterna som kommer med en vibrationsfunktion. Tänk dock på att laddningsstationen till ens Tenga Flip Zero Black med Vibrator inte är fullkomligt vattentät, så man bör aldrig rengöra den på samma vis som ens Tenga Flip Zero. Med detta i åtanke är man redo att ta sina onanisessioner till en helt ny värld av njutning redan idag! Kika på de olika Tenga Flip Zero onaniprodukterna och hitta en som du fastnar lite extra för!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här