Sqweel Sexleksaker – Bästa i test

37

Drömmer du om en produkt som tillåter dig att ha oralsex utan en partner? Då kan du sluta drömma, för här kommer en högkvalitativ produkt som kan få önskningen att slå in. Sqweel 2 Oralsex-simulator är en fräck sexleksak med silikontungor som roterar för att ge dig känslan av äkta oralsex.

Det finns en lång rad sexleksaker som kan erbjuda en naturtrogen simulering av samlag, men det är inte lika enkelt att hitta fräcka produkter som kommer så nära oralsex som möjligt. Det är här som Sqweel 2 Oralsex-simulator kommer in i bilden, och nedan ska vi kika lite närmare på hur den här sexleksaken fungerar. Fortsätt att läsa för att ta reda på mer om denne typ av sköna Sqweel sexleksaker och kika även gärna på fler sexleksaker brands när du redan är i farten!

TESTVINNARE – Sqweel 2 Oralsex-simulator

sqweel oralsex simulator

Se priset här

Sqweel 2 Oralsex-simulator är en riktigt innovativ sexleksak som kommer utrustad med 10 olika silikontungor. Dessa roterar för att bjuda dig på en känsla som påminner om oralsex, och på så sätt får du fulländade onanisessioner i sovrummet som aldrig förr. Oavsett om du vill experimentera med leksaken på egen hand eller med din partner har Sqweel 2 Oralsex-simulator mycket att bjuda på.

Kom bara ihåg att tre stycken AAA-batterier måste köpas separat för att leksaken ska fungera, och det är även väl värt att satsa på ett vattenbaserat glidmedel för att säkerställa att upplevelsen blir så skön och realistisk som möjligt.

Sqweel 2 Slickhjulet

Se priset här

 

Fördelar

Det finns sannerligen en lång rad positiva aspekter av att satsa på Sqweel 2 Oralsex-simulator, och några av dessa positiva aspekter är såsom följande:

 • Ser till så att du får onanisessioner som påminner om äkta oralsex
 • Tre hastigheter att välja mellan så att du kan justera leksaken efter dina behov
 • Sqweel leksaken kommer med en bakåtfunktion för en ännu fräckare känsla
 • En flickerfunktion som ingår ser till så att tungorna rör sig fram och tillbaka
 • Leksaken är mycket lätt att rengöra efter användning
 • Produkten kommer med ett lock så att du enkelt och säkert kan förvara den
 • Du kan välja mellan antingen färgen vit eller svart för att få en produkt som passar just dig
 • Tungorna är tillverkade i lent silikon för att ge dig en så härlig upplevelse som möjligt
 • Produkten är latexfri och ftalatfri
 • Du får stor valuta för pengarna

Nackdelar

Där det finns positiva aspekter brukar det även finnas en eller annan negativ aspekt, så det är väl värt att ha dessa nackdelar i åtanke när du siktar på att köpa din Sqweel leksak:

 • Det krävs att du köper tre stycken AAA-batterier separat för att leksaken ska gå igång
 • Produkten är inte vattentät och ska därför inte användas i duschen eller badkaret
 • Det kan kännas torrt och obehagligt att använda leksaken utan ett glidmedel, så se till så att du beställer ett vattenbaserat glidmedel separat

Första intryck

När vi nu har tagit en titt på några av de olika för- och nackdelarna som du kan stöta på när du vänder dig till denne Sqweel produkt kanske du undrar lite över vad det första intrycket och upplevelsen var för mig. Jag har testat på Sqweel leksaken ganska flitigt, och det jag först la märke till var hur innovativ den här leksaken är. Det är för närvarande svårt att hitta sexleksaker som bjuder på en riktigt autentisk oralsexkänsla, så det är härligt att äntligen ha tillgång till en skön oralsexprodukt som verkligen vet var skåpet ska stå.

Om du besöker en majoritet av sexleksaksbutiker kommer du för det mesta att stöta på dildos, vibratorer och många liknande leksaker som på ett eller annat sätt simulerar samlag, men det är sällan som oralsexleksaker dyker upp på marknaden. Märket Sqweel står dock ut i mängden genom att ha tagit fram den innovativa Sqweel 2 Oralsex-simulator för att tillåta kvinnor att njuta av fantastisk oralsex utan att behöva ha en partner som gör jobbet åt dem.

Vid användning av den här leksaken märker man snabbt hur högkvalitativ den är. Det sköna silikonmaterialet är utan tvekan ett stort plus som ser till så att man får en så silkeslen känsla som möjligt vid användningen av ens Sqweel 2 Oralsex-simulator. En ytterligare punkt som bara måste nämnas är så klart de många lägena som jag definitivt imponerades av när jag först tog en titt på leksaken. Förutom olika hastigheter finns det en bakåtfunktion tillsammans med en flicking-funktion som rör tungorna fram och tillbaka. Det tar därför inte lång tid att hitta ett läge som passar alldeles perfekt.

Upplevelse

Upplevelsen av att använda Sqweel 2 Oralsex-simulator var absolut positiv. Sqweel sexleksaker är kända för sin höga kvalitet, och den här leksaken är inte något undantag. Så länge du har köpt tre stycken AAA-batterier separat är det bara att sätta in dessa i leksaken, trycka på knapparna på onaniprodukten och välja ett läge som blir passande. Oavsett om du föredrar långsamma eller lite snabbare rörelser kommer du att bli imponerad av hur nära den här leksaken kommer till den äkta varan. Glöm bara inte att först applicera en klick vattenbaserat glidmedel på tungorna så att de blir våta och härliga.

Förutom den underbara upplevelsen av att använda denne Sqweel sexleksak var det även en positiv upplevelse som gällde när det var dags för rengöring. Leksaken kan nämligen tas isär och lätt göras ren så att den är redo för nästa onanisession. Förvaring av produkten är lika lätt tack vare att det finns ett medföljande lock som du helt enkelt fäster över toppen av leksaken. Då skyddas de 10 silikontungorna och förhindrar att det kommer in damm och smuts i din leksak.

En punkt som är väl värd att nämna är dock att Sqweel 2 Oralsex-simulator inte är fullkomligt vattentät, så den bör inte tas med in i duschen eller ner i badkaret. Njut istället i sovrummet antingen på egen hand eller bjud in partnern för att experimentera med olika Sqweel sexleksaker tillsammans.

Hur man använder Sqweel 2 Oralsex-simulator

Vill du börja dra nytta av Sqweel 2 Oralsex-simulator redan idag eller är du bara intresserad av hur den fungerar? Följ då stegen nedan:

 1. Börja med att både ha Sqweel-leksaken, ett vattenbaserat glidmedel och tre stycken AAA-batterier redo. Såsom tidigare nämnt är det av yttersta vikt att glidmedlet är vattenbaserat då silikonbaserade varianter kan skada silikonprodukter.
 2. När batterierna väl har lagts på plats i leksaken, använder knapparna på din Sqweel-produkt för att trycka igång produkten och ställ sedan in den på den lägsta hastigheten.
 3. Lägg en klick glidmedel på baksidan av din hand och håll leksaken över för att låta tungorna hämta upp glidmedlet.
 4. Nu kan njutningen börja! Välj det läget som blir bäst för dig. Sqweel-leksaken har som sagt tre olika hastigheter som du kan justera mellan tillsammans med en bakåtfunktion och en flicking-funktion. Du hittar säkerligen någonting inom kort som blir rätt för just dig.
 5. När du är färdig med din Sqweel-leksak tar du enkelt isär och rengör den. Om du vill vara säker på att produkten blir fullständigt ren kan du beställa ett sexleksaksrengöringsmedel som är specifikt framtaget för att rengöra just sexleksaker.
 6. Väl ren och torr sätter du på det medföljande locket över Sqweel 2 Oralsex-simulator, och då hålls den skyddad till nästa gång du bestämmer dig för att ha en trevlig stund för dig själv i sovrummet.

Rekommenderat till

Sqweel 2 Oralsex-simulator blir passande för de som älskar oralsex och gärna vill ha en sexleksak som kommer så nära den här känslan som det bara går. Med hjälp av sina 10 roterande silikontungor ser leksaken till så att du får njuta av en skön oralsexkänsla utan att behöva ta hjälp av en partner. Det är naturligtvis också ett stort plus att det inte bara finns ett läge, utan att leksaken kommer utrustad med flera olika funktioner så att du kan få en upplevelse som passar dig. Välj mellan en av de tre hastigheterna eller kika närmare på antingen bakåtfunktionen eller flicking-funktionen.

sqweel sexleksaker

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av Sqweel-produkter eller sexleksaker i allmänhet kan du lita på att den här produkten både är lättanvänd och riktigt skön att ta del av. Den är både latexfri och ftalatfri samtidigt som materialet av medicinskt silikon ser till så att leksaken känns riktigt skön att föra över huden.

Om du även gärna vill ha en sexleksak som både är lätt att rengöra och att förvara är Sqweel 2 Oralsex-simulator utan tvekan en passande produkt för dig. Efter användning är det nämligen bara att ta isär leksaken, skölja av den och sedan sätta på leksakens lock för förvaringsändamål. Ta tillfället i akt och satsa på den här högkvalitativa leksaken som bjuder dig på en upplevelse som kommer så nära oralsex som det bara går. Samtidigt slipper du att oroa dig för att det ska kosta skjortan då den här Sqweel-produkten bjuder på stor valuta för pengarna.

Sammanfattning

Förhoppningsvis har du nu lärt dig lite mer om hur den förträffliga Sqweel 2 Oralsex-simulator fungerar. Det är sannerligen inte lätt att hitta produkter på marknaden som simulerar oralsex, så det är imponerande att Sqweel har tagit sig an utmaningen och skapat en sexleksak som de kan vara stolta över. Inte nog med att produkten kommer med 10 sköna silikontungor som stimulerar användaren, utan en ytterligare stor fördel är som sagt att det finns flera olika lägen att välja mellan så att du själv ska kunna välja om du vill ta det långsamt, snabbt eller njuta av en fram-och-tillbaka rörelse.

Det finns vissa produkter som kan vara väl värda att beställa separat för att se till så att du får en så positiv upplevelse som möjligt med sin Sqweel leksak. Dessa är tre stycken AAA-batterier, ett vattenbaserat glidmedel och ett sexleksaksrengöringsmedel. De förstnämnda batterierna ser till så att tungornas rotation går igång, det vattenbaserade glidmedlet ser till så att du får det perfekta glidet tillsammans med en verklighetstrogen känsla och rengöringsmedlet garanterar att du har en skinande ren leksak efter användning. Perfekt, helt enkelt.

En mycket viktig punkt att komma ihåg är också att leksaken inte är vattentät, så undvik att sänka ner den i vatten och njut istället av den i exempelvis sovrummet eller vardagsrummet. Sqweel 2 Oralsex-simulator är det perfekta valet för kvinnorna som vill uppleva känslan av oralsex, så om detta stämmer in på dig kan det bara rekommenderas att du provar på den fräcka leksaken redan idag!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här