De bästa Smartballs knipkulorna – topplista och recensioner

201

Med knipkulor Smartballs får man en produkt som tillåter en att utöva knipövningar för att träna upp bäckenbotten. Detta kan man vilja göra för att öka känsligheten i underlivet, för att få ökad muskelkontroll samt att återfå stramheten efter exempelvis en graviditet.

Knipkulor Smartballs är enkla att använda, men svåra att bemästra. Olika typer av knipkulor Smartballs bjuder på olika utmaningar, så det gäller att satsa på en passande produkt för ens individuella behov. För att hitta rätt ska vi nedan gå igenom några av de bästa knipkulor Smartballs på marknaden!

Fun Factory Smartballs Teneo Duo – TESTVINNARE

fun factory smartballs teneo duo

Se priset här

Här kommer en typ av Smartballs Duo som man inte kommer att vilja missa. Fun Factory Smartballs Teneo Duo har nämligen tagit hem ett tyskt pris för bästa design samt har utsetts till ”de bästa knipkulorna” av Danmarks största tidning på nätet vid namn Ekstrabladet.dk där leksaken fick 6 av 6 stjärnor. Med andra ord kan man vara säker på att denne Smartballs Duo verkligen levererar.

Fun Factory Smartballs Teneo Duo bjuder på möjligheten att utöva knipövningar som tränar upp ens bäckenbotten. Med en yta av medicinskt silikon kommer det att bli bekvämt att föra in ens Fun Factory Smartballs Teneo Duo och känna att materialet blir lent mot huden. Smartballs Duo har tro det eller ej dock inte bara två kulor, utan även inuti kulorna finns det ytterligare kulor som roterar medan man går för att göra det extra utmanande. Tack vare snöret i botten kan man också lätt avlägsna ens Smartballs Duo efter användning.

Fördelar:

 • Roterande kulor inuti Smartballs Duo för en extra utmaning
 • Medicinsk silikonyta
 • Två färger att välja mellan

Nackdelar:

 • Testa på Smartballs Uno istället om du nyligen fött barn

Läs hela recensionen här

Fun Factory Smartballs Teneo UNO

fun factory smartballs teneo uno sort pink

Se priset här

Oavsett om du väljer en röd, lila eller svart variant av Fun Factory Smartballs Teneo Uno får du här ett par knipkulor som finns där för dig i vått och torrt. Dessa knipkulor Smartballs är det optimala valet när man vill träna upp bäckenbotten och passar för de som hellre satsar på en knipkula istället för två.

För att göra träningen med knipkulor Smartballs mer utmanande finns det två kulor inuti denne knipkula som roterar när man rör på sig. Kulan är vattentät, väger omkring 40 gram och är tillverkad av det sköna materialet silikon för en så härlig upplevelse som möjligt. Man behöver dessutom aldrig oroa sig för att Fun Factory Smartballs Teneo Uno ska fastna då man enkelt drar ut kulan med hjälp av snöret i bottnen.

Fördelar:

 • Optimal för bäckenbottenträning
 • Vattentät för enkel rengöring
 • Två kulor inuti knipkulan för extra utmaning

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

ALTERNATIV TILL NYBÖRJAREN – Ami Vagina Knipkulor

ami lila

Se priset här

För en nybörjare kan det vara svårt att veta vilka knipkulor Smartballs eller andra typer av knipkulor som blir passande för en, men här kommer då räddaren i nöden: ett set med tre olika knipkulor. På så vis kan man testa sig fram. Varför inte börja med varianten som har en kula och sedan jobba sig upp till en av de andra varianterna med två kulor?

En av kulorna väger 47 gram, den andra 78 gram och den sista 106 gram, så börja med den mest lättviktiga och träna upp bäckenbotten till dess att man är redo för den tyngsta. Ami Vagina Knipkulor är tillverkade av silikon, så materialet kommer att kännas skönt mot huden. Samtidigt är kulorna vattentäta, så det är enkla att rengöra efter användning. Dra nytta av snöret i botten för att dra ut kulorna, och slipp på så sätt att oroa dig för att de ska fastna.

Fördelar:

 • Skönt silikonmaterial
 • Vattentäta
 • Perfekt för nybörjare

Nackdelar:

 • Ganska dyrt

ALTERNATIV TILL NYBÖRJAREN – Svakom Nova Exercise Knipkulor 3 St

svakom nova exercise bækkenbundskugler 3 stk

Se priset här

Här är ännu ett set med knipkulor för nybörjarna som vill ha flera varianter att testa på. Även dessa är tillverkade av silikon för att kännas riktigt härliga mot huden, och tack vare snörena i botten med en liten ring längst ut kan man lätt sticka in fingret i ringen och dra ut knipkulorna efter användning.

Svakom Nova Exercise Knipkulor 3 St väger olika mycket: den minsta väger 49 gram, den mellersta 75 gram och den största 95 gram. Börja med den största direkt eller arbeta dig uppåt från den minsta – valet är upp till dig. Knipkulorna är vattentäta, och detta garanterar lätt rengöring efter användning. För de bästa förvaringsmöjligheterna ingår en snygg satinpåse som knipkulorna kan läggas i när de inte används. Välj mellan blåa, lila eller rosa knipkulor!

Fördelar:

 • Tre knipkulor i olika storlekar att välja mellan
 • Vattentäta för lätt rengöring
 • Snöre i botten med ring för att enkelt dra ut kulorna efter användning

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

ALTERNATIV TILL NYBÖRJAREN – Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare

elvie kegel app styret baekkenbundstraener

Se priset här

Om man inte har någonting emot att lägga lite extra pengar på den perfekta bäckenbottentränaren ska man inte missa att kika på Elvie Trainer Appstyrd Bäckenbottentränare. Den här moderna produkten kommer med en applikation i telefonen där man kan utföra övningar genom att följa instruktionerna.

Applikationen bjuder på spel som man styr via bäckenbottentränaren efter att man har fört in den. Applikationen kan dessutom tala om för en om man kniper på rätt sätt samt vad man ska göra för förbättring. Batterier behöver man heller inte tänka på eftersom bäckenbottentränaren laddas upp med hjälp av en sladd som ingår. Då den införbara delen är tillverkad av medicinskt silikon kan man vara säker på att produkten blir len mot huden för bästa upplevelse. Glöm heller inte att produkten är vattentät, så att rengöra den efter användning är lätt som en plätt.

Fördelar:

 • Medföljande applikation som gör träningen roligare
 • Vattentät för lätt rengöring
 • Tillverkad av silikon för att kännas len mot huden

Nackdelar:

 • Applikationen fungerar inte med Huawei telefoner

Läs hela min recension här

 

“Hej, Sofie här. Jag är en av lovebuddy´s sexleksakstestare och har också testat Elvie. Här kan du läsa min recension.”

ALTERNATIV TILL DEN ERFARNA – Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g

sinful ava bækkenbundskugler dobbelt 60

Se priset här

Om knipkulorna väger för lite kommer de inte att vara särskilt effektiva för de lite mer erfarna användarna. Det är här som Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g kommer in i bilden. Med två kulor som tillsammans väger 60 gram får man ganska stor tyngd att jobba med – någonting som antingen passar de erfarna eller nybörjarna som är redo för mer av en utmaning. Det yttre silikonmaterialet gör leksaken skön mot huden, men glöm inte att dra nytta av glidmedel för att på enklaste sätt föra in kulorna.

Vad skulle hända om kulorna fastnar? Detta är ingen möjlighet då det finns ett snöre längst ner. Så fort man vill få ut kulorna igen är det bara att dra i snöret. Dra nytta av Sinful Ava Knipkulor Dubbla 60 g för bättre orgasmer, bättre kontroll över sina muskler samt för en stramare slida efter exempelvis graviditeten.

Fördelar:

 • Rejäl tyngd som passar den erfarna
 • Silikonmaterial som känns lent mot huden
 • Perfekt till bäckenbottenövningar

Nackdelar:

 • Inte det bästa valet för nybörjare

ALTERNATIV TILL DEN ERFARNA – Jadeägg Yoni Egg

jade egg til yoni massage og bækkenbundstræning

Se priset här

Alla leksaker till bäckenbottenträning behöver inte komma i form av knipkulor. Vad sägs om en riktigt högkvalitativ jadesten i form av ett ägg med ett otroligt vackert yttre? Jadeägg Yoni Egg är en produkt för bäckenbottenträning som väger 60 gram, och därför lämpar sig till den lite mer erfarna användaren.

Ägget är vattentätt och görs därför rent utan problem efter användning. Genom hela Jadeägget går ett hål, och här kan man föra igenom ett snöre, tandtråd eller liknande så att man utan problem kan dra ut ägget igen när det behövs. Ta reda på mer om Jadeägg här.

Fördelar:

 • Snyggt utformat jadeägg
 • Perfekt till bäckenbottenträning
 • Snöre kan fästas genom hålet för att enkelt dra ut ägget

Nackdelar:

 • Inte passande för nybörjare

ALTERNATIV TILL DEN ERFARNA – Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls

fetish fantasy metal ben wa balls

Se priset här

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls är heta och exklusiva knipkulor som blir perfekta både vid knipövningar och fräcka lekar i sovrummet tillsammans med partnern. De snygga guldfärgade kulorna i metall väger 30 gram styck, med andra ord 60 gram tillsammans.

Med tanke på kulornas mindre storlek krävs det starka muskler för att hålla kulorna inne. Detta betyder att det här inte en typ av knipkulor som blir passande för nybörjare, utan snarare de lite mer erfarna användarna. Man behöver inte heller oroa sig för att kulorna ska fastna då de är små nog att trilla ut om man inte kniper ihop.

Fördelar:

 • Perfekt till knipövningar och fräcka parlekar
 • Tillverkade i snygg guldfärgad metall
 • Små nog att inte fastna

Nackdelar:

 • Inte för nybörjare

Kika på fler knipkulor och andra sexleksaker

Om man inte kan få nog av de olika knipkulorna som finns att hitta på marknaden kan man ta en tur över till Lovebuddys topplista där diverse knipkulor recenseras genom att klicka här. Det finns varianter för både nybörjare och de lite mer erfarna, så det är nästintill en garanti att man hittar knipkulor Smartballs eller andra varianter som passar.

För de som även vill kika på ytterligare sexleksaker kan man klicka här för att ta en tur över till Lovebuddys topplista över de bästa klitorisvibratorerna. Det finns en hel värld av sexleksaker därute som man inte vill missa!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här