Slicklappar – Bäst i test

32

Skira slicklappar är den perfekta lösningen för dig som strävar efter att behålla din sexuella hälsa men samtidigt komma din partner så nära som möjligt. Som ett skydd mot sexuella sjukdomar är det en mycket bra investering som smakar gott för både plånbok, hälsa och blir en njutningsfaktor till hela din tunga.

Men vilken slicklapp ska man då välja? Läs här för att veta vilka slicklappar som utsetts som vinnare i vårt bäst i test just nu och även hur man gör sina egna slicklappar.

Lättare att skydda sig mot sexuellt överförbara sjukdomar med Glyde Oral Dams

glyde oral dams 4 pack

Se priset här

Den första testvinnaren i vårt stora test är fantastiska Glyde Oral Dams som är ett paket på fyra smakförhöjande slicklappar i silkeslen latex och har standardstorleken 15 x 25 cm. Dessa kommer i fyra sexiga smaker och eggande färger som låter dig välja mellan cola, jordgubb, vanilj och helvilda bär efter tillfälle, och gör att användaren bara trånar efter mer! Kan man tänka sig något bättre sätt att säkra sin sexuella hälsa?

Ett paket Glyde Oral Dams är därmed en av våra vinnare på grund av en praktisk förpackning, eggande smaker och för att priset verkligen är överkomligt! Läs en kort sammanställning nedan:

Fördelar:

 • Fyra sexiga smaker som möjliggör variation efter tillfälle!
 • Tunna slicklappar i silkeslen latex som resulterar i maximal känsla!
 • Billigast i vårt bäst i test och därmed rekommenderad för exempelvis nyfikna förstagångsanvändare!

Nackdelar:

 • Smakerna kanske inte passar alla. Se istället på vår lukt- och smakfria vinnare!

Utforska oralsex med smaksatta Glyde Sheer Dams

glyde sheer slikkelapper

Se priset här

Vår andra testvinnare från samma tillverkare är Glyde Sheer Dams, och denne gör så att du enkelt kan njuta av, och utforska (!), rimming och oralsex. För den som är ovan vid så kallade rim jobs kan anledningarna bakom det vara många. Känner du dig osäker på att din djuriska lust vid samlag ej tar över den nyktra sanningen om analöppningens funktion kan det upplevas bättre att använda sig utav en slicklapp. Glyde Sheer Dams kommer i ett paket på fyra slicklappar i lika många friska smaker och färger för att du ska känna dig extra fri och stimulerad ända inne i de ljuva minnena som smaksinnet kan väcka.

Med Glyde Sheer Dams minns vi en sommar som sedan länge är förbi, och känner oss helt närvarande när sexet smakar överraskande bra så att vi bara vill ha mer och mer! Med en slicklapp som smakar jordgubb tänker du kanske på en jordgubbsglass medan upplevelsen för din partner bara kan drömmas om, och de är därmed mycket uppskattade av båda parter!

Fördelar:

 • Sexiga smaker som ger en upplevelse för alla sinnen (och minnen!)
 • Veganska och ftalatfria, samt i naturlatex, gör detta till ett utmärkt alternativ för den miljömedvetne!
 • Fair trade-certifierade vilket innebär bättre produktionsvillkor

Nackdelar:

 • Snäppet dyrare än andra produkter

Beffy Oral Dams bäst i test för en fullständigt naturlig känsla

beffy oral dams slikkelapper

Se priset här

Är du en diskret minimalist som gillar när sexet smakar helt ohämmat och när du känner lukten av din partner? Då rekommenderas den testvinnande Beffy Oral Dams Slicklappar i helt naturlig smak och färg för fullständig transparens! Här har du ett tvåpack riktigt lena slicklappar som inte stoppar något av det goda av intimiteten mellan dig och en annan person i nuet som kastats omkull av er bådas ostoppbara lust.

Är det känslan, lukten eller smaken av din sexpartners kropp som gör dig mest tänd blir det mest njutbart för denne med en slicklapp i sin allra enklaste form.

Fördelar:

 • Neutrala slicklappar för den som älskar en naturlig sexupplevelse
 • Passar utmärkt vid menstruation
 • Den lilla förpackningen gör den enkel att ta med

Nackdelar:

 • Ett färre antal slicklappar gör att det roliga inte är lika varaktigt
 • Dyrare per slicklapp

Så använder du en slicklapp

How To Use A Dental Dam 1

Många tror felaktigt att slicklappar endast är en produkt för homosexuella kvinnor när denna kan hjälpa till att säkra hälsan för alla sorters par. Samtliga slicklappar i vårt test är i latex i antingen neutral eller smaksatt variant. När du väl tar fram denna engångsprodukt som säkrar ett hygieniskt sex lägger du slicklappen på det området som du vill slicka. Den tunna lappen smälter nästan in i området som slickas så att du inte känner en barriär mellan dig och din partner i ert heta ögonblick. Låt er istället förlora er i intensiv stimulans!

How To Use A Dental Dam 2

För att slicklappen ska få extra bra fäste kan glidmedel användas. Liksom kondomer är femidomer som är gjorda av gummi känsliga för användning av medel innehållande fett som riskerar att lösa upp ert skydd mot sexuellt överförbara sjukdomar likaså som andra virus. Medel innehållande fett kan exempelvis vara hudkrämer som vaselin och andra oljebaserade glidmedel.

How To Use A Dental Dam 3

Njut av sex – varje gång

Ser man på de lite mindre tekniska aspekterna är slicklappen en väg till utforskande utav din egen eller din partners kropp. Ett så enkelt medel gör en stor skillnad när du träffar en ny sexpartner, gnistan oväntat slår till och ni kan utesluta risken för att snart ångra det som känns rätt i stunden.

Livet sker bara en gång – därmed är det viktigt att inte begränsa sig själv i onödan och känna det felaktiga behovet att vara på sin vakt mot eventuella faror. Släng dig ut i livet med en hel urladdning passion, men ha för din och din partners skull en slicklapp i beredskap som du enkelt, med glimten i ögat, varsamt lägger på som en del av förspelet.

Från kondom till slicklapp

Vid tillfällen då det hettar till när du inte förberett dig med att köpa ett gäng slicklappar, eller dessa varit så frekventa och tagit slut kan det vara bra att veta att det går att skydda sin sexuella hälsa vid oralsex ändå. Med hjälp av en kondom kan du skapa en skyddande barriär på ett ögonblick utan att du och din partner förlorar momentum.

How To Use A Dental Dam 4

Allt du behöver är en sax och en kondom

För att omvandla en kondom till en slicklapp för kön eller anus behöver du först en ny kondom som ej passerat utgångsdatumet eller har förstörts för att den förvarats på en varm plats så som i fickan. Det första du gör är att försiktigt öppna kondomens förpackning och rulla ut kondomen i dina händer. Nästa steg är att du med en ren sax klipper av toppen av kondomen. I detta fall är det inte bara den lilla tippen som ska klippas av, utan även cirka en centimeter in från kondomens tipp.

How To Use A Dental Dam 5

Klipp sedan även av slutet av kondomen, vilket är den lite hårdare ringen som normalt rullas upp mot penisroten. Ett tredje klipp sker rakt över en av sidorna av kondomen som tills nu har formen av en cylinder. Grattis! Du har nu med endast tre klipp skapat en slicklapp utav en kondom vilket du snart kan utföra på mindre än en halv minut och i mörker om så krävs.

How To Use A Dental Dam 6

Dra nytta av glidmedel för att hålla slicklappen på plats

När du har skapat en egen slicklapp gäller i princip samma som för slicklappar du köper i färdiga paket. Det vill säga att du med fördel kan använda dig av en gnutta glidmedel som dock ej ska vara oljebaserad då fetter såsom olja riskerar att bland annat orsaka hål i kondomen som inte går att upptäcka med blotta ögat. Använd ett vattenbaserat glidmedel för att undvika det, och för att hjälpa slicklappen att hållas på plats. Ofta får du även ta hjälp av händerna, vilket du säkert kan få till en snygg rutin med samtidigt som du smeker din sexpartners kön eller anus.

How To Use A Dental Dam 7

Gör dig redo för sex

När du nu nästan examinerats i kunskapen om slicklappars användningsområden samt vad som är bra att tänka på, samtidigt som du även lärt dig att skapa en själv är det dags att tänka på nästa steg. Det vill säga att faktiskt köpa dig ett eller två par för att göra dig och din partner beredd på fullständig njutning. Sex blir så otroligt mer njutbart om ni både kan vara säkra på att det ni väljer att utforska sker utan större risk, så att ni istället helt kan gå upp i akten.

How To Use A Dental Dam 8

Du har här även fått råd om vilka sorters slicklappar som generellt brukar rekommenderas och som har fått mycket goda betyg från folk som har använt dem – från öppning av paketet till målet som för de flesta är en härlig orgasm.

Slicklapparna som rekommenderats passar både dig som är vegan eller ej, oavsett om du har heterosexuellt eller homosexuellt sex. De olika smakerna passar de flesta, så om du hellre föredrar ett ligg utan främmande element passar den smaklösa varianten nog dig bäst.

Slicklappar för både den som dejtar och den som vill utmana sin partner

Slicklappar passar synnerligen bra för dig som dejtar på nätet idag och eventuellt hamnar i säng med någon vars sexuella bakgrund är lite mer oklar än om du skulle ligga med din partner som du haft ett långt förhållande med. I det senare fallet kan en slicklapp vara ett roligt knep för att liva upp sexlivet och testa något nytt.

Smaksatta slicklappar bjuder ju på en upplevelse genom att bara vara en smaksensation i sig själv. I det första fallet är motivet att skydda sin sexuella hälsa nog större, men smaken är en stor bonus som säkerligen lämnar ett positivt intryck mellan två partners.

Vad är nästa steg?

Med våra bästa slicklappar är det inte långt till att två eller fler partners med stor lust på varann kan slänga sig på varandra ohämmat för att utforska sitt sexliv radikalt. Tre klipp i en kondom eller endast ett öppnande av ditt nya paket slicklappar innebär en kort väg genom tungans lekfulla dans över kön eller runt anus. Låt lustkänslan vandra ända till suckar och stön som bara skriker om njutning, och skriker efter mer.

Köper du ett paket slicklappar skyddar förpackningen mot värme orsakad av din kroppsvärme. Ha med dig en redan nu, annars lär du kanske ångra dig, ska du se.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här