Skön dildo – Bästa i test

36

Det är lätt att förstå varför dildos har blivit sådana eftertraktade sexleksaker. Nuförtiden kan du förvänta dig att många kvinnor som du stöter på – och även vissa män – har en dildo i säkert förvar därhemma i sexleksakssamlingen. Ett stort skäl till varför detta är fallet har att göra med den enorma variationen. Du kan hitta dildos i alla sorters storlekar, former, färger och dylikt.

Medan vissa exempelvis föredrar en liten mjuk dildo finns det andra som hellre satsar på stora styvare varianter. Det viktigaste är att dildon är skön, och det är just detta som dagens topplista handlar om: de skönaste dildoarna på marknaden.

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

Se Joyland produkter här

TESTVINNARE – Willie City Luxe Realistisk Silikondildo 23 cm

willie city luxe lover realistisk silikone dildo 25 cm

Se priset här

Vi börjar den extensiva listan med en dildo i ett material som många anser är riktigt skönt: nämligen silikon. Detta ger leksakens yta en len känsla som uppskattas vid onanitillfällen, men det finns definitivt fler fördelar än bara materialet. Det här är nämligen också en skön dildo som har tillverkats med fokus på realism.

Fördelar:

 • Harnesskompatibel för strap-on äventyr med partnern
 • Sugproppbotten när du vill stimuleras utan hjälp av händerna
 • Realistiskt utseende och lent material

Nackdelar:

 • Kan vara för stor för nybörjare

Min personliga upplevelse

Jag älskar personligen denne fräcka dildo tack vare bland annat de många realistiska detaljerna, men också för att det finns en sugpropp i bottnen. Detta betyder att jag utan problem kan sätta fast dildon i golvet för att rida på den utan hjälp av händerna.

Rekommenderat till

Det här är en skön dildo som är lite större än man kanske tror när man tittar på bilden. Faktum är att den har hela 23 cm i längd och 4,8 cm i diameter, så tänk på detta innan du beställer leksaken. Om du är okej med storleken är detta dock en skön dildo som kommer att passa dig perfekt.

Så säger andra kunder

Recension från Sinful:

”Helt underbar dildo. Får otroliga orgasmer. Nu vill jag bara ha mer. Den är i skönt material.”

Sammanfattning

”Willie City Luxe Realistisk Silikondildo” har både materialet, utseendet, harnesskompatibiliteten och sugproppen att skryta med, och som en extra fördel är priset mycket rimligt.

DEN BILLIGA – Prince Charming, Realistisk Dildo, 20 cm

Prince charming realistisk dildo 20cm

Se priset här

Det finns nog ingen mer verklig dildo är ”Prince Charming, Realistisk Dildo”. Det här är en skön dildo som har tillverkats med mottot: varje liten detalj räknas. Förutom att du får njuta av mycket synliga ådror och ett markerat ollon har leksaken också sträva pungkulor för att göra alltet mer autentiskt.

Fördelar:

 • Skön dildo med många realistiska detaljer
 • Pungkulor som är sträva få extra realism
 • Inte särskilt dyrt

Nackdelar:

 • Inga just nu

Min personliga upplevelse

Jag har en förkärlek till dildos som kommer så nära den äkta varan som möjligt, och detta är en skön dildo som levererar i den avdelningen. Värt att lägga märke till är också sugproppen som sitter på leksakens undersida, och denne kan dras nytta av för att sätta fast dildon på ett golv eller en vägg så att händerna är fria.

Rekommenderat till

För dig som värderar realism är det här en skön dildo för dig. För att få den bästa upplevelsen är det smart om du beställer ett vattenbaserat glidmedel vid sidan om, men så länge du har detta i närheten när du ska njuta av din dildo blir det här en fantastisk prisvärd produkt för dig.

Så säger andra kunder

Läs recensioner som den här och ännu fler hos Joyland:

”Mycket verklighetstrogen och inte för stor, väldigt skön. Perfekt med supkoppen i botten. Kul att ha en egen Prince Charming hemma i byrålådan.”

Sammanfattning

En skön dildo som är så billig trots sinnet för detaljer som tillverkaren har visat upp är sällsynt att stöta på. Ta därför chansen att få lägga vantarna på den här leksaken när du nu har möjligheten.

MEST POPULÄRA – Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator

sinful soft rechargeable realisti vibrator

Se priset här

För att kunna kamma hem priset för skönaste dildo kanske du anser att leksaken behöver något lite extra: kanske någonting ljuvligt såsom en silkeslen silikonyta och starka vibrationer. Tillåt ”Sinful Soft Uppladdningsbar Realistisk Dildovibrator” att få ge dig allt detta och mycket mer.

Fördelar:

 • Slät silikonyta
 • Laddas upp med en USB-laddare
 • Kommer med åtta vibrationsinställningar

Nackdelar:

 • Laddningstiden är ganska lång jämfört med användningstiden

Min personliga upplevelse

Den här produkten är en leksak som inte lägger fokus på naturtrogenhet, men vad du istället får är en skön dildo med en slät yta som både bjuder på ett underbart silikonmaterial och så många som åtta vibrationsinställningar.

Rekommenderat till

Om vibratorer är den typen av sexleksak som du tycker om kan du hitta mycket att älska hos den här leksaken. Dildon har nämligen hela åtta vibrationslägen. Den blir även bland annat passande för dig som avskyr att konstant köpa nya batterier, och istället gärna bara vill kunna ladda upp leksaken med en USB-laddare.

Så säger andra kunder

En kundrecension hos Sinful ser ut såsom följande:

”Jättebra vibrationer, perfekt att sätta på väggen i duschen och rida tillsammans med en satisfyer. Bra storlek, men vibratorn har börjat lossna på vårat exemplar, förhoppningsvis är det bara ett måndagsexemplar. Över lag en bra produkt dock.”

Sammanfattning

Köp en skön dildo som den här och få en len yta som gör sexleksaken skön att föra in, åtta vibrationsinställningar att skifta runt mellan samt en medföljande sladd för att lätt ladda upp leksaken igen.

DEN FRÄCKA – Big Boss

big boss svart

Se priset här

Nästa produkt på listan inom kategorin skön dildo är Big Boss, vibratorn som är lätt böjd för att kunna nå G-punkten utan problem. Med en tyst motor, fyra vibrationsrytmer och fem intensitetsinställningar är det bara för dig att luta dig tillbaka och njuta.

Fördelar:

 • Många valmöjligheter när det gäller vibrationsinställningar
 • Ergonomiskt formad för G-punktstimulering
 • Laddas enkelt upp utan batterier

Nackdelar:

 • Kanske lite för stor för de som inte har erfarenhet av dildos.

Min personliga upplevelse

Här har vi en skön dildo som vibrerar på flera sätt utefter dina preferenser. Med en len yta och smart utformning har leksaken en lättförstådd layout som tillåter dig att skifta mellan vibrationslägen.

Rekommenderat till

Om du vill ha en skön dildo i form av en imponerande XL-vibrator kan det här vara det rätta tillskottet till sexleksakssamlingen.

Så säger andra kunder

En Mshop-kund har lämnat det här omdömet:

”Verkligen “rumbling vibrations”! Ljuvligt hur vibrationerna sprider sig. Den var större än vad jag tänkte, men det behövs bara lite extra glid. Älskar handtaget som underlättar. Denna tillsammans med Doxy Die Cast och jag lovar dig de kraftigaste orgasmerna någonsin!”

Sammanfattning

Få målinriktad G-punktstimulering med en skön dildo som vibrerar i en uppsjö av olika lägen. En USB-laddare ingår i paketet, så du behöver inte oroa dig för att leksaken ska sluka batterier.

Läs hela recensionen här

DEN LYXIGA – You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator

you2toys big jelly dildo vibrator

Se priset här

Om det inte är en skön dildo i silikon som blir rätt för dig kanske jelly istället fångar din uppmärksamhet. Den här dildon har en unik rosa färg och realistiska detaljer i form av ett ollon och ådror. Längst ner finner du en del som kan skruvas på för att sätta igång de steglösa vibrationerna!

Fördelar:

 • Steglösa vibrationsinställningar
 • Kvalité till ett resonabelt pris
 • Häftigt jelly-material

Nackdelar:

 • Batteriluckan glappar lite för vissa

Min personliga upplevelse

Med steglösa vibrationer och en lätt böjd form som enkelt hittar rätt är det här en skön dildo som kostar förvånansvärt lite. Det är bara att beställa batterier separat, och sedan är leksaken redo för dig.

Rekommenderat till

Om du vill ha en billig skön dildo som gör sitt jobb väl är det här en vibrator för dig. Tänk på att jelly-materialet är ganska hårt jämfört med exempelvis silikonleksaker.

Så säger andra kunder

En Sinful-kund har lämnat denne recension:

”Det välformade ollonet stimulerar klitorisen på ett skönt sätt. Efter en yttre stimulering glider dildon lätt in och fyller ut och vibrerar så att det kändes skönt då den förs in och ut. Den uppskattas verkligen med orgasmgaranti.”

Sammanfattning

En skön dildo i jelly-material som kostar mycket lite och som kommer med steglösa vibrationer? Det blir perfekt för de som vill ha en vibrator trots en lite tajtare budget.

TILL DEN ERFARNE – Auto Rabbit, Massagestav

Auto rabbit massagestav

Se priset här

Den må vara längst ner på listan, men låt dig inte luras. Det här är en skön dildo som du verkligen kommer att vilja testa på. Rabbit-leksaker som den här är kända för sin förmåga att stimulera användaren på två sätt samtidigt: både via klitoris och G-punkten. Detta är tack vare de dubbla motorerna inne i leksaken!

Fördelar:

 • Tio fräcka vibrationsinställningar
 • Två motorer så att klitoris och G-punkt stimuleras samtidigt
 • Har fått 5/5 betyg från Aftonbladet

Nackdelar:

 • Lite av en plastig känsla

Min personliga upplevelse

Rabbit-leksaker är otroligt populära bland kvinnor världen över, och det finns goda skäl till varför fallet är så. Istället för att nöja sig med en skön dildo som tillfredsställer en på ett enda sätt är det här en leksak som både ger vibrerande njutning till G-punkt och klitoris på samma gång!

Rekommenderat till

Vill du gärna har en skön dildo som kan kombinera klitoris- och G-punktstimulering? Den här leksaken kan göra just det. Med dubbla motorer och tio fräcka vibrationsinställningar väljer du enkelt det läget som är bäst för dig.

Så säger andra kunder

En recension hos Joyland lyder:

”Helt otrolig! får världens sprutorgasmer av denna gång på gång.”

Sammanfattning

Om du inte har några problem med den aningen plastiga ytan är det här en skön dildo som du verkligen kommer att uppskatta. Till ett lågt pris får du en leksak som inte bara stimulerar G-punkten, utan också klitoris samtidigt med sina två motorer!

Summering

Vad som anses vara en skön dildo kan vara en aning subjektivt, men en sak är säker: det finns en passande dildo för de flesta oavsett vad man tycker om. Du kanske är någon som föredrar silkeslena silikonleksaker eller så lägger du stor vikt på att leksaken som du köper måste ha en vibrator inom sig. Oberoende av om det är stora eller små dildos som känns rätt för dig kan du hitta en skön dildo som lever upp till dina förväntningar.

Som du ser i listan ovan är de olika sköna dildoarna indelade i diverse kategorier såsom ”Den billiga” och ”Till nybörjaren”, så klicka dig gärna in på den produkten som passar din situation. De flesta sexleksaksbutikerna har även en flik där de visar upp alla sina olika dildos, så det gäller bara att börja skrolla och se om någonting fångar din uppmärksamhet. En skön dildo kan göra mycket för både onanisessioner och parlekar, så hitta din favorit!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här