Sinful Tech sexleksaker – Bästa i test

19

Sinful Tech är Sinfuls egna, relativt nya märke, som är riktat mot män. Det damp ner en låda med 3 produkter från Sinful Tech på posten i somras, jag blev så exalterad över att prova och jämföra dem! Men, frustrerande nog var det början av semestern och jag var tvungen att vänta till slutet innan jag ens kunde använda dem!

När jag väl fick tillfälle så var det en tillfredställande affär! Vissa var dock mer tillfredsställande än andra och det fanns en tydlig trappa över vilken som var i topp, vilken som var mellanbra och vilken som jag inte tyckte om alls lika mycket. Jag utvärderade de tre bockarna bruse av sexleksaker och kom fram till att det kanske bara en som jag verkligen skulle rekommendera – Sinful Tech Blowjob Maskin.

“Hej, det är jag som testat alla produkterna nedan. Sinful Tech har många spännande sexleksaker! Hoppas du gillar testet. /Alexander”

Sinful Tech är Sinful’s eget märke med premium-leksaker som nyttjar olika typer av modern teknologi och schysst design för att göra sexlivet lite kryddigare och lite mer spännande. Det märks att de har lagt lite mer tid på dessa produkter för jag tycker att de har genomtänkta och intressanta funktioner och jag måste säga att designen är väldigt tilltalande. De ser ut som leksaker som Batman hade gillat.

Här← hittar du hela Sinful Tech’s utbud

 


Testvinnare – Sinful Blowjob Maskin

Sinful Tech Sinful Blowjob Maskin

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

En stor cylinder med plexiglas på mitten för att se innanmätet, i svart silkeslen plast och något futuristiska kurvor. Det är vad man ser när man först lägger blicken på Sinful Tech Blowjob Maskin. Ett lock med en silikonhinna för att tillåta att tränga in till det inre där det sitter en silikon-sleeve på en pistong som med lätthet pumpar in och ut.

Kontrollerna sitter på sidan av cylindern, där man lätt kan byta program efter att man har riggat upp den så man inte behöver använda händerna med den medföljande sugkoppen eller andra hjälpmedel som passar i kameragängan på botten.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Lång batteritid
 • Kameragänga i botten.
 • Retande, konstant stimulation

Nackdelar

 • Kan ta förhållande lång tid att göra sitt jobb
 • Det sprakiga stönandet i hörlursutgången ger ett B intryck
 • De medföljande öronsnäckorna är väldigt plastiga
 • Relativt svår att rengöra om man jämför med andra

Recension

Första intryck

Förpackningen för Sinful Tech Blowjob Maskin var relativt stor, rektangulär och smakfullt svart i stil med Sinful Techs övriga grafiska design. Insidan av själva förpackningen hade ett enklare vitt plastilägg där alla delar ligger tryggt på plats. Det var ingen premiumkänsla av förpackningen, men funktionell, praktisk och väldigt i linje med hur produktlinjen verkar rikta in sig på medel-budget.

Själva Sinful Tech Blowjob Maskin ser ut som en stor cylinder med en sammetslen, svart plastbeläggning på utsidan och ett litet fönster av genomskinlig plast som ger inblick i maskinens innanmäte. Mot bottenänden av den rundade långsidan finns en liten kontrollpanel bestående av 3 knappar; på, plus/minus och blixt.

Den är väldigt lik en annan produkt som jag haft tidigare, men den här verkar vara mer genomtänkt med löstagbara delar som går att rengöra och en ¼ tums gänga i bottenänden, en sådan som också finns på undersidan av kameror.

Sinful Tech

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Ovansidan består av ett lock i samma material som övriga leksaken och under det gömmer sig öppningen. En tunnare hinna av mjukt silikon med ett hål i mitten och under det gömmer sig själva hjärtat av maskinen. Även hinnan med öppningen sitter på ett slags lock och när man tar av det så kommer man åt en rund slags korg som huserar en sleeve, även det i mjukt silikon.

Övrigt i lådan så fanns även USB-laddsladd, en sugkopp med skruv på för att fästa leksaken på ytor, samt till min förvåning ett par öronsnäckor. Förutom gängan på bottensidan så finns ett hål för laddaren och ett 3,5mm hörlursuttag som matchar öronsnäckorna. Vad de skulle användas till fick jag reda på senare när jag utforskade Blowjob-maskinen!

Upplevelse

Locket på den roliga sidan kan man ta av för att hälla glidmedel i sleeven som sitter i den korgliknande saken, och tro mig det behövs. Sleeven är full av små noppror som annars skulle ha känts väldigt sträv mot mina känsligaste delar. Korgen går att ta loss från resten av leksaken och det är användbart både för prepp och rengöring.

När man sätter på Sinful Tech Blowjob Maskin med powerknappen sätter den igång direkt med en ganska ryckig rörelse och sedan kan man byta mellan ett antal olika rörelsemönster med en av knapparna och även sätta leksaken i ett slags turboläge med den sista knappen. Första gången jag använde den så höll jag den rakt uppochner på mig själv utan någon avancerad ställning eller användande av sugkoppen eller hörlurarna som följde med.

Det var spännande och skönt men det tog lite tid. Som tur var hade jag min partner med mig i sängen som kunde hjälpa till med fingrar och tunga och då blev det plötsligt väldigt skönt! Jag tyckte att många av programmen var rätt nice men att de blev lite uttjatade efter ett tag, men då var det väldigt passande att bryta av med turboknappen!

När jag försökte använda den med den medföljande sugkoppen så gick det tyvärr inte så bra. Jag ville fästa den under mitt skrivbord, men sugkoppen ville bara inte fastna. jag skulle gissa på att det beror på att mitt skrivbord har lite struktur.

Sinful Tech Sinful Blowjob Maskin

Jag provade att fästa Sinful Tech Blowjob Maskin mot kaklet i badrummet i stället och det gick betydligt bättre, men jag är osäker på hur länge det skulle hålla upp själva leksaken. Jag fick upp den under skrivbordet med andra medel (läs i nästa sektion hur) och hela processen efter det var retsamt långsam.

Definitivt inte något jag kommer snabbt av men det har en konstant skön nivå, så efter ett tag och lite variation av programmen så händer det. Personligen gillar jag långa utdragna sessioner så det var en positiv upplevelse och det är förvånansvärt nervkittlande att man inte behöver använda händerna utan det sker automatiskt.

En annan feature som jag tyckte var spännande att testa var ljudutgången. Jag pluggade in ett par hörlurar och lyssnade. Ljudet av en kvinna som stönar hördes i dem och blev mer intensivt när man satte på turbon. I övrigt så fanns ingen korrelation till själva rörelserna och ljudkvaliteten var låg och sprakig. Jag hade nog inte förväntat mig särskilt mycket för jag är inte ett så stort fan av fejk-stön, men det här var till och med under den förväntan.

Efter användning gav den dock mig en positiv överraskning, för jag hade inte förväntat mig att den skulle vara lätt att rengöra. Jag var rädd för att det skulle bli kladd på insidan, utanför korgen där man inte kommer åt bra och inte kan skölja med vatten, men så var inte fallet.

Rengöringen bestod av att ta loss korgen och locket med hinnan och tvätta båda under rinnande vatten och med tvål för att sedan torka. En mycket lättare lösning än vad jag hade vågat hoppas på!

 

Hur du använder den

Det enklaste sättet som jag hittade att förbereda Sinful Tech Blowjob Maskin var att ta bort själva korgen från insidan, hälla i lagom med glid samtidigt som man roterar och försöker täcka kanterna.

Sinful Tech Sinful Blowjob Maskin

Sedan tränger man in i den medan den är löstagen och ser till att snurra runt lite och täcka både insidan och penis med glidmedlet. Sedan kan man sätta tillbaka korgen och locket och sedan är det enkelt att tränga igenom det lilla hålet i hinnan på locket eftersom penisen redan är tillräckligt hal.

Det som jag tycker närmast är ett genidrag är att de har satt en kameragänga på botten av denna leksak. Det borde nästan alla ha! Alla kanske inte har lika många kameraprylar som jag hemma, men de är lättillgängliga och behöver inte vara av ett specifikt märke för att kunna skruvas in i gängan.

Personligen har jag en slags ställbar arm med en klämma i ena änden och en skruv i andra och den var perfekt för att montera leksaken under skrivbordet genom att skruva fast den och klämma fast klämman i underredet av skrivbordet. Detta rekommenderar jag till alla som är intresserade av Sinful Tech Blowjob Maskin.

Rekommenderat till

Jag rekommenderar Sinful Tech Blowjob Maskin till personer som är nyfikna på en lite mer automatiserad stimulans eller som gillar att hålla på länge (om man inte är så känslig). Den är kanske främst till mer erfarna leksaksanvändare, men även nybörjare kan såklart få stor njutning av denna.

Sinful Tech Sinful Blowjob Maskin

Det säger andra kunder

De flesta andra verkar vara överens med mig om att det är en långsam process att använda och komma med denna. Vissa håller med mig om att det är trevligt med den utdragna och retande aspekten av det hela, medan några andra inte verkar ha lika mycket tålamod och vill komma snabbare. Kunder verkar i alla fall vara väldigt överens om att det inte är en snabb leksak som vi pratar om.

Sammanfattning

Sinful Tech Blowjob Maskin är en funktionell apparat med stilren utsida som levererar hög prestanda på lång batteritid. Vissa delar kanske var överflödiga, som ljudet av stön och något undermålig sugpropp men vägs upp av funktion och kameragänga i botten. Av de tre testade leksakerna så kan jag lugnt säga att detta är min favorit.

Sinful Tech Blowjob Maskin ger jag 4 av 5 stjärnor, definitivt den bästa av de tre olika produkterna från Sinful Tech.stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 


För nybörjaren – Sinful Blowjob Penisvibrator

Sinful Tech Sinful Blowjob Penisvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Snygg cylindrisk kon med intressanta kurvor och som ser ut lite grann som ett futuristiskt rymdskepp. Tre knappar för att kontrollera funktionerna pryder utsidan och insidan är rymlig med ribbade kanter och långa kuddar som bara väntar på att blåsas upp och spänna åt! Där har ni Sinful Tech Blowjob Penisvibrator enkelt summerat.

Fördelar

 • Nytänkande funktioner
 • Intressanta kombinationer av funktioner
 • Snygg
 • Uppblåsningsfunktionen är stark

Nackdelar

 • Lite saftigt pris
 • Inte så starka vibrationer

Recension

Första intryck

Precis i linje med de andra Sinful Tech-produkterna så kommer Sinful Tech Blowjob Penisvibrator i en ganska simpel men ändå bra låda av tunn kartong. Inuti är det inget nonsens, inget inlägg för att presentera produkten utan i en tunn påse av plast finner man själva leksaken och en ihoprullad laddare vid sidan av.

Sinful Tech Blowjob Penisvibrator var mycket större än vad jag hade förväntat mig. Jag hade trott att den skulle vara i samma storleksordning som Sinful Thrusting Penisvibrator, men denna är nästan dubbelt så lång!

Den har dock nästan samma generella form, nästan likt ett rymdskepp. Som en avlång slags kon med ett öppet hål i ena botten för den roliga änden och uppe mot toppen går den ihop till en spets där kontrollerna finns. I övrigt är den väldigt lik sin kusin, som en stor ihålig kon. Däremot om man kollar in i öppningen så är Sinful Tech Blowjob Penisvibrator en smula annorlunda. Den har ett djupare hål med ribbade sidor och där två remsor längs med innersidan har en lite annorlunda textur. Jag gissade ganska snabbt att de kommer fyllas med luft under användning.

Mot sidan på toppen hittar man tre knappar, en för av/på samt cirkulera genom vibrationsprogram, en som cirkulerar mellan uppblåsningsmönster, och till sist en knapp som tillåter användaren själv att styra hur mycket luft som ska pumpas in i kuddarna och sedan släppa ut den.

På baksidan hittar vi två små metallkontakter som är till för att fästa en sådan magnetisk laddare på leksaken. Positivt i mina ögon, för det är min favorittyp av laddare.

Sinful Tech

Upplevelse

När det kom till användningen så var Sinful Tech Blowjob Penisvibrator av samma silkeslena svarta silikon med en lyxig känsla, men det är uppenbart att glidmedel behövs. Gärna både i leksaken och på penis, för att sedan lirka runt tills allt blir täckt.

När man väl är inne i leksaken så är det ingen speciell känsla, inte förrän man sätter på Sinful Tech Blowjob Penisvibrator. Till att börja med utforskade jag vibrationerna och likt flera andra liknande leksaker så kan jag tycka att vibrationerna tyvärr var lite undermåliga.

Man byter vibration genom att trycka på powerknappen, men jag hittade inte riktigt någon som gjorde det för mig. Däremot när man satte på själva uppblåsningen så blev det lite av en annan sak. Efter att ha cirkulerat genom de olika mönstren några gånger så hittade jag några som jag gillade.

Det är ganska enkelt egentligen, de båda kuddarna blåses upp och töms enligt förutbestämda mönster, men jag tyckte ändå att det var rätt nice. Jag vet inte vad jag förväntade mig, men jag blev positivt överraskad. Jag anar dock att jag hade ganska låga förväntningar från början.

Trots den intressanta starten så hittade jag ingen kombination av vibration och uppblåsning som faktiskt gjorde det för mig hela vägen. Efter ett tag så fick jag ta (lek)saken i egna händer så att säga, och börja röra den fram och tillbaka så att jag gick ut och in ur den som en traditionell penis-sleeve. Då blev det lite skillnad faktiskt och till sist bringade Sinful Tech Blowjob Penisvibrator en skön orgasm!

Sinful Tech

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

Efter lekanden så var den mycket lätt att rengöra eftersom hela saken är vattentät så är det bara in under kran med tvål och vatten som gäller!

Hur du använder den

Till att börja med så är glidmedel ett måste men det är nog ingen överraskning. Hur bra det här materialet än känns i handen så är det alldeles för strävt för att använda den utan glid. Att använda den utan att röra på den för hand var skönt men räckte aldrig riktigt ända fram.

Blåsmönstrena var en bra retande känsla men för att nå ändra fram behövdes mer. Att blåsa upp kuddarna med den manuella knappen till en lagom storlek och sedan köra för hand är mer eller mindre som att använda en väldigt justerbar sleeve med vibration. Det var bra i den meningen att man kunde välja exakt hur tight man ville att det skulle vara, men det som var lite mer spännande var att köra den på ett mönster.

Eftersom mina in- och utrörelser inte matchade med uppblåsningen så blev det väldigt oförutsägbart när Sinful Tech Blowjob Penisvibrator skulle bli tightare och inte. Det blev en spännande upplevelse och de olika stimuleringssätten gjorde att jag kom! Så jag rekommenderar att lägga till egna ut- och inrörelser och experimentera med kombinationer av inställningarna

Rekommenderat till

Jag skulle rekommendera Sinful Tech Blowjob Penisvibrator till personer som är lättstimulerade eller som är relativt oerfarna vad det gäller leksaker. Om man är mer kräsen eller har varit med i spelet ett tag så kan jag tycka att det definitivt finns bättre alternativ.

Sinful Tech Sinful Blowjob Penisvibrator

Det säger andra kunder

Andra recensenter har haft lite blandade åsikter, många verkar nöjda, men en knapp minoritet verkar tycka som jag gör. Nämligen att Sinful Tech Blowjob Penisvibrator har bra kvalitet, men inte har tillräckligt starka vibrationer eller är tillräckligt bra på andra sätt för att vara värt det.

Sammanfattning

En snygg och stilren leksak med intressant twist, men tyvärr når den inte riktigt ända fram för mig. Sinful Tech Blowjob Penisvibrator är dock klart bättre än Sinful Thrusting Penisvibrator (sista recenserade produkten)!

Sinful Tech Blowjob Penisvibrator får 3 av 5 stjärnor.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

 


Den billigaSinful Thrusting Penisvibrator

Sinful Tech Sinful Thrusting Penisvibrator

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

En rundad kon, som ligger bra i handen. Öppen i ena änden och sluten med knappar i andra. Den är tung och känns som att den menar allvar. Mjukt silikon på utsidan och och en kurvad insida. Det är Sinful Tech Thrusting Penisvibrator.


Fördelar

 • Bra material
 • Lyxig tyngd
 • Intressant tease

Nackdelar

 • Lite dyr
 • Når inte ända fram

Recension

Första intryck

Förpackningen var av enkel kartong med den vanliga svarta designen från Sinful. Inte skrikig, men heller inte anonym. Inuti själva kartongen låg Sinful Tech Thrusting Penisvibrator i en tunn plastpåse samt en laddare, men inget mer. Leksaken ser ut som en liten tub med stilrena kurvor och ena änden öppen och den andra stängd med tre knappar på.

När jag tog upp vibratorn ur förpackningen kändes den oväntat tung. Den ligger bra i handen och har en fin, silkeslen finish som känns premium. Om man kollar in i öppningen så ser man intressanta kurvor snarare än bara ett hål rakt in, vilket kan bli intressant att uppleva senare!

Upplevelse

Redan från början när jag skulle använda Sinful Tech Thrusting Penisvibrator så var det uppenbart att man skulle behöva glidmedel om det inte skulle skava och göra ont av friktionen. Precis som med andra leksaker från Sinful med liknande material så blev det svarta silikonet härligt glidit av glidmedlet, men det var ändå en smula svårt att stoppa in mig i penisvibratorn.

Precis som med en annan vibrator jag har, så finns det en stor hålighet i början av öppningen som sedan smalnar av drastiskt och det var svårt att veta hur mycket kraft man ska använda för att försöka få penisen ända in eller om man kommer råka skada sig på något sätt. Till slut beslöt jag mig för att vara kvar i den större öppningen och nöja mig med det, även om det kändes som att man kunde få bättre vibrationer av att tränga in i den inre delen.

Jag blev en smula förvirrad av knapparna trots att de bara var 3 stycken. Det visade sig sedan att mittenknappen endast är till för av och på, ingen funktion. Vanligt på leksaker är ju att på-knappen också styr en funktion som vibration, men inte i detta fall.

Sinful Tech Sinful Thrusting Penisvibrator

Den första av de två knapparna som är kvar styr en vibrator likt många andra vibratorer, dvs den går igenom olika intensitet och sedan några olika mönster av vibrationer. Den andra knappen styr en slags starkare vibration men som mest går i upp- och ner-riktning. Vibrationen skapar en slags rörelse som får leksaken att studsa lite upp och ner på din penis och det är därav “thrusting” i namnet kommer från.

Att leksaken liksom rör sig upp och ner av sig självt. Innan jag provade den så var jag nyfiken på vad som gav den namnet och efter att jag hade använt den så måste jag nog ärligt säga att jag fortfarande undrar om den verkligen förtjänar namnet thrusting. Jag förstår principen, men jag måste nog säga att det inte riktigt var tillräckligt för mig utan jag fick avsluta med en annan trogen trotjänare till leksak.

Jag har gett Sinful Tech Thrusting Penisvibrator några försök till utan framgång, men vad jag har upptäckt är att om man sätter på plats och stoppar in den i linningen på kalsongerna så kan man få en lång och handsfree teaser som förspel för att sedan avsluta med något annat och oj vilken avslutning det blir.

Sinful Tech

Efteråt är den extremt enkel att rengöra, eftersom det bara är att stoppa den under kranen och rengöra med tvål och vatten samt torka av den med en handduk efter. Lätt som en plätt! Sen så är det ju viktigt att låta den lufttorka helt innan man stoppar undan den i en dåligt ventilerad låda.

Hur du använder den

Först och främst behöver man definitivt använda glidmedel om man vill undvika att göra illa sig eller i varje fall få en mindre än behaglig upplevelse. När man har trängt in i den så tyckte jag att det var trevligt att till en början köra bara de vanliga vibrationerna innan man satte på de lite starkare thrust-vibrationerna.

Sedan är det bara att experimentera med de olika hastigheterna. Som jag nämnde tidigare så upptäckte jag att man lätt kan göra den handsfree genom att ha kalsonger på sig och klämma fast leksaken mellan kroppen och linningen. Personligen kunde jag ju inte komma av denna, men det var ändå en go teaser inför nästa fas och när jag väl kom så var det en stark orgasm!

Sinful Tech

Rekommenderat till

Jag skulle nog rekommendera Sinful Tech Thrusting Penisvibrator till personer som är känsliga eller som inte har så stor erfarenhet av sexleksaker. Det kan vara en bra introleksak eller budgetalternativ men jag skulle nog säga att till folk som inte är lika känsliga eller som har längre erfarenhet att lägga sina pengar på något annat.

 

Det säger andra kunder

Det råder något blandade meningar om produkten bland andra recensenter. Flera tycker att Sinful Tech Thrusting Penisvibrator är bra och att den ger orgasm varje gång, medan en minoritet verkar tycka som jag gör, att produkten är av kvalité men att den inte når riktigt ända fram.

Sammanfattning

Lyxigt, sammetslent yttre och med en bra vikt i handen är denna leksak tyvärr något av en besvikelse. Bra till en utdragen uppretning innan själva huvudnumret. Ett förband helt enkelt.

Sinful Tech Thrusting Penisvibrator får 2 av 5 stjärnor. Alltså den som jag ger minst antal stjärnor i testet.

stjärnor

Återförsäljare Pris
sinful rabatt Se priset

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här