Sexleksaker Tips och Trick – Allt du borde veta

43

De flesta av oss drar specifikt nytta av sexleksaker för en härlig kväll av onani, och visst kan det här bli ett fantastiskt användningsområde, men tro det eller ej finns det flera andra sätt att nyttja sexleksaker i vardagen. Det första som du bör börja att göra är att se sexleksaker som ett verktyg för att experimentera med olika aspekter av din sexualitet. Våra erogena zoner är inte bara de intima områdena, och det kan vara utomordentligt spännande att testa på olika sensationer för att få reda på hur din kropp reagerar på viss beröring.

Sexleksaker må ha möjligheten att ge dig extra stimulering vid onani, men de kan också vara ett verktyg av yttersta vikt när det kommer till att utforska queer sex, att ta del av samlag om du är handikappad eller att hjälpa till om du har svårt att få orgasm. Vi kommer nedan att bjuda på diverse sexleksaker tips så att du ska få ett hum om de olika sätten som du kan använda dina sexleksaker på. Kika på dessa tips på sexleksaker och förbättra din vardag som aldrig förr!

Testa på ett förstärkt glidmedel

Att dra nytta av det bästa glidmedlet kan göra under både när det är tal kring samlag, parlekar och när du vill experimentera på egen hand med sexleksaker av olika slag. Det finns flera olika sorters glidmedel att välja mellan beroende på användningsområde såsom vattenbaserade glidmedel, silikonbaserade glidmedel samt till och med anala glidmedel. Om du har en silikonleksak därhemma bör du dock alltid vända dig till ett vattenbaserat glidmedel då det finns en risk att silikonbaserade glidmedel sliter på silikonleksaker. Ett sexleksaker tips från oss är därför att alltid ha ett glidmedel tillhands.

Inte slutar det dock här eftersom det också finns så kallade förstärkta glidmedel. Dessa glidmedel använder sig av ekologiska extrakt, pepparmintolja och ett flertal andra ingredienser för att se till så att blodflödet till klitoris ökar. Resultatet blir många härliga upplevelser både vid onani och parlekar – för att inte tala om de explosiva orgasmerna som du kan förvänta dig. Ett sexleksaker tips är därför att applicera ett förstärkt glidmedel eller helt enkelt ett vanligt glidmedel på antingen ditt partners finger, en leksak eller direkt på din klitoris för att börja njuta.

Testa på att förvara vattentäta leksaker i duschen

Kanske bor du tillsammans med en partner eller en rumskamrat som gör det svårt för dig att få onanistunder på egen hand. Vi behöver alla lite tid för oss själva, så ett sexleksaker tips för att undvika att bli avbruten är att lägga en sexleksak på en smidig plats där du enkelt kan få tag på den. Ett utmärkt val är bland annat att ta en vattentät sexleksak och förvara den i badrummet. Då har du enkel tillgång till den när du ger dig in i duschen, och förutom att redan vara naken känns onani lite extra härligt när vatten rinner ner på dig från duschen. Det här kan därför bli ett perfekt sexleksaker tips för dig.

När du står i duschen slipper du dessutom att oroa dig för att sängen fläckas av glidmedel eller att upplevelsen i allmänhet blir lite kladdig. Du står ju som sagt i duschen, och kan därför efteråt omedelbart tvätta av dig själv och din sexleksak när du är klar. Ett ypperligt sexleksaker tips, helt enkelt!

Tips på sexleksaker – Sinful Dual Motor Magic Wand

Innan du kan njuta av sköna lekar i duschen med din härliga sexleksak gäller det att du får tag på en leksak som verkligen är vattentät. Här kommer Sinful Dual Motor Magic Wand in i bilden. Den här högkvalitativa massagestaven kan dras nytta av som en vibrator över dina intima områden, men visst kan du också använda leksaken till helkroppsmassager tack vare det breda och rundade vibratorhuvudet.

sinful dual motor magic wand vibrator

Se priset här

Massagestaven har en yta av silkeslent silikon, så leksaken kommer att kännas fantastisk att föra över kroppen. Med 10 olika vibrationsmönster som du kan testa på kommer du säkerligen också snabbt och enkelt att hitta ett läge som känns rätt för dig. Inte behöver du heller tänka på batterier, för den här leksaken laddas upp med hjälp av en sladd som ingår i paketet.

Ha bara i åtanke att du bör välja ett vattenbaserat glidmedel då leksaken är tillverkad av silikon och kan förstöras av silikonbaserade glidmedel. Så länge du tar hänsyn till detta finns det en hel ocean av fördelar med att välja just Sinful Dual Motor Magic Wand. Det här är ett tips på sexleksaker som verkligen kommer att ta dina onanisessioner till nya höjder.

Ge din partner icke-verbala ledtrådar

En fräck sexleksak kan tillåta dig och din partner att testa på en lång rad olika lekar som kan krydda till upplevelserna för er båda. Om ni vill prova på någonting nytt i sovrummet kan ett sexleksaker tips exempelvis vara att komma överens om att du bara ska använda dig av icke-verbala ledtrådar medan partnern stimulerar dig med din favoritleksak. Du kan exempelvis nicka eller skaka på huvudet, stöna tyst eller högljutt för att kommunicera hur mycket du njuter av någonting eller att helt enkelt använda dig av kroppsspråk.

Testa på att använda analspecifika leksaker

Olika personer föredrar olika sorters stimulering, men någonting som är bra att veta är att män har en erogen zon som kan nås genom att föra upp fingrar eller leksaker i rumpan. Området brukar kallas för ”P-punkten” och sägs vara den manliga varianten av kvinnans G-punkt. Det finns förvånansvärt många män som inte har vågat sig på P-punktstimulering, men när man väl har nått orgasm på det här sättet en gång så kommer man bara att vilja ha mer. Ett sexleksaker tips är därför att satsa på analstimulering med hjälp av antingen fingrar eller en högkvalitativ analsexleksak.

Lyckligtvis nog finns det ganska många sexleksaker på marknaden som har tagits fram specifikt för anal användning. Det finns exempelvis analvibratorer, analpluggar och många fler spännande leksaker att testa på. Kom bara ihåg ett ytterligare sexleksaker tips, nämligen att det inte finns något naturligt glidmedel därbak, så du ska alltid använda ett glidmedel vid den här typen av lekar. Annars kan friktionen resultera i att du skadar dig, men du blir säkerligen glad över att höra hur du kan beställa specifika anala glidmedel som passar perfekt!

Tips på sexleksaker – B Swish Bfilled Classic Fjärrstyrd Analplugg

Nu kanske du frågar dig själv: ”Om jag vill njuta av P-punktstimulering med hjälp av en sexleksak, var ska jag börja?”. Som ett händigt tips på sexleksaker, välj gärna en högkvalitativ produkt såsom B Swish Bfilled Classic Fjärrstyrd Analplugg. Den här sexleksaken har en längd på 11,5 cm där den införbara längden ligger på 9 cm. Pluggen är tillverkad av silkeslent silikon och har en avrundad spets för att kännas riktigt skön när den förs in.

baseks remote control vibrating butt plug

Se priset här

Vad är det mer som gör B Swish Bfilled Classic Fjärrstyrd Analplugg till ett utmärkt sexleksaker tips för nybörjare? Jo, leksaken har en bred bas som säkerställer att den aldrig råkar föras in för långt, och tack vare ett snöre längst ner kan du närsomhelst dra ut leksaken.

Bestäm dessutom själv om du vill använda analpluggen på egen hand eller tillsammans med partnern. Den agerar nämligen inte bara som en analplugg, utan har också en vibrerande funktion som tillåter dig att välja mellan tre nivåer och sju vibrationsmönster med hjälp av en fjärrkontroll som ingår i paketet. Räckvidden ligger på 30 meter, så din partner kan styra pluggen på distans medan du njuter av vibrationerna. Som pricken över i:et är detta ett förträffligt sexleksaker tips då leksaken också är vattentät, så du kan använda dig av det tidigare nämnda tipset och förvara pluggen i badrummet för lekar i duschen.

Använd en vibrator till massage

En sexleksak behöver inte bara användas till sexuell njutning, utan kan också komma väl tillhands vid massage. Om du känner dig lite smått stressad eller bara är i behov av en stor mängd fysisk beröring innan samlag kan du massera dina muskler med en skön vibrator. Det finns en hel uppsjö av olika sexleksaker som lämpar sig till härliga helkoppsmassager, så ta gärna en titt på den här listan för 10 sexleksaker tips som kan hjälpa dig på traven.

satisfyer-pro-2

Se priset här

Glöm inte flygplansläget

När vi talar om sexleksaker tips som har att göra med flygplansläget syftar vi inte på onani eller samlag på ett flygplan. Istället har det här tipset att göra med att undvika pinsamma situationer. Om du har en vibrator nära tillhands kan det vara en god idé att hålla ner startknappen i några sekunder för att låsa den, och på så sätt se till så att vibratorn inte går igång när du minst anar det. Det här är ett utmärkt sexleksaker tips för när du ska resa. Det finns vibratorer som inte har den här funktionen, och då kan du istället välja att ta ut batterierna ur leksaken eller se till så att vibratorn är urladdad när du har den i handväskan.

Få till ett bekvämt underlag

Genom att använda kuddar eller filtar kan du få lite extra höjd och ett mer bekvämt underlag vid samlag för att ge extra stöd åt din kropp. Som ett sexleksaker tips, lägg kuddarna under den nedre delen av din rygg eller andra delar av kroppen som gör det enklare att nå den rätta positionen vid samlag eller oralsex. Visst kan du ta beslutet att använda vanliga kuddar, men du kan också ta det ett steg längre och köpa sexmöbler som är specifikt framtagna för det här ändamålet. Sexmöbler kommer i många olika storlekar, former och färger, så det blir inte alltför svårt att hitta en kudde som passar just dig och din partner.

Använd alltid ett sexleksaksrengöringsmedel

Visst finns det personer som tvättar av sina sexleksaker med tvål och vatten, men nackdelarna med detta är ganska många. Inte nog med att det kan slita på leksaken i längden, utan det kan också hända att tvålrester stannar kvar på sexleksaken, och detta är inte någonting som du vill föra upp vaginalt eller analt.

Ta det säkra före det osäkra och följ istället vårt sexleksaker tips om att alltid ha ett sexleksaksrengöringsmedel nära tillhands. Såsom namnet antyder är det här ett rengöringsmedel som har tagits fram för att användas med sexleksaker, och du kan därför lita på att det alltid är säkert att använda med din dildo, vibrator, analplugg eller vad du nu har för leksak.

Förhoppningsvis har du nu fått några händiga sexleksaker tips som kan hjälpa dig på traven till ett bättre sexliv och en härligare vardag. Det finns så många olika sätt att njuta av sexleksaker på, så följ dessa sexleksaker tips och få många sköna stunder framöver!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här