De hetaste kategorierna för BDSM leksaker

177

BDSM leksaker är för de som verkligen vill att det ska gå vilt till i sovrummet. Med dessa heta redskap agerar en partner som den dominanta medan den andra agerar som den undergivna för rollspel som man sent kommer att glömma. Krydda till förspelet med den rätta kombinationen av sexleksaker till bondage, olika paddlar, masker, klämmor, koppel och halsband samt mycket mer därtill. Nedan ska vi kika närmare på olika kategorier av BDSM leksaker för att ge en inspiration till framtida lekar.

 

Redskap till bondagelekar hos Vuxen och Sinful

 

 

Oavsett om man nyligen har fått upp intresset för BDSM eller om man är en äkta veteran så finns det ett grundläggande redskap som är en stor favorit: sexleksaker till bondage. Med sexleksaker till bondage syftar vi bland annat på handbojor i olika häftiga designer, bindset, halsband, rep, manschetter, spreader bars och mycket mer därtill.

Håndjern 1 håndjern 2 Håndjern 3

Hos Sinful kan man exempelvis få tillgång till en lång rad handbojor inom kategorin sexleksaker till bondage, och med dessa vid ens sida får man långa nätter av het njutning tillsammans med ens partner. Dessa sexleksaker till bondage är mycket flexibla på så sätt att de tillåter den dominanta att låsa fast den undergivna i princip var som helst. Krydda till BDSM-lekarna i sovrummet, vardagsrummet, köket eller varför inte i badrummet. Det finns hos Sinful handbojor att hitta i teddytyg för de som är ute efter en lite mjukare upplevelse, men också fingerbojor för att låsa ihop fingret på höger och vänster hand.

Håndjern 4 Håndjern 5 Håndjern 6

Även Vuxen har ett brett sortiment av sexleksaker till bondage. Vad sägs om en spreader bar för att fästa både benen och armarna till en ställning som begränsar den undergivnas rörlighet? Några lena svarta handbojor med fejkpäls eller kanske både handbojor och halsband i ett och samma kit? Hos både Sinful och Vuxen finns det mycket att välja mellan när det gäller sexleksaker till bondage.

 

Piskor hos Vuxen och Sinful

 

 

Piskor av olika slag är perfekta BDSM leksaker för de som älskar smärta och njutning i en nervkittlande kombination. Med flera olika sorters piskor att välja mellan kan man antingen snärta till sin partner lätt eller välja en variant som ger kraftiga smällar – allt beroende på vilka typer av rollspel man föredrar. BDSM leksaker såsom en piska är någonting som många par uppskattar när de vill krydda till förspelet i sovrummet, vardagsrummet, badrummet eller varhelst annars man vill använda sig av en het piska.

Pisk 1 Pisk 2 Pisk 3

Hos Sinful kan man välja flera olika piskor inom kategorin BDSM leksaker, men man kan även välja en mer nervkittlande variant såsom fjäderkittlaren. Floggers är dessutom ett populärt val om man föredrar BDSM leksaker som både kan kittla lätt och slå till hårt. För hårda slag med ett redskap som älskas av många BDSM-veteraner får man heller inte missa ridpiskan som tar en till en helt ny nivå av smärta och njutning. Exemplen är dock långtifrån över här då Sinful har ett extensivt sortiment av BDSM leksaker som man definitivt inte vill missa, så kika gärna på deras utbud redan idag.

Pisk 4 Pisk 5 Pisk 6

Även Vuxen bjuder på en hel uppsjö av spännande BDSM leksaker som kan användas av både honom och henne. Ridpiskor, paddlar, fjädrar och floggers är bara några få exempel på de stygga leksakerna som man kommer att få tillgång till i Vuxens webbutik. Oavsett om man är intresserad av en leksak i läder, silikon eller med fejkpäls så kommer Vuxen verkligen att leverera. Se till så att rollspelen blir sexigare än någonsin med heta BDSM leksaker.

 

Gagballs och munkavlar hos Vuxen och Sinful

 

 

För heta dominanslekar är det definitivt läge att satsa på BDSM leksaker såsom gagballs och munkavlar. En gagball är en munkavel som man fäster i nacken, och längst fram finns en boll som den undergivna placerar i munnen. Vid användandet av en gagball är det omöjligt för den undergivna att prata eller att använda munnen överhuvudtaget, så detta blir naturligtvis därför perfekt för sexiga rollspel och spännande dominanslekar. Testa på BDSM leksaker såsom munkavlar och ballgags genom att besöka antingen Vuxen eller Sinful.

Mundkugle 1 Mundkugle 2 Mundkugle 3

Sinful har bland annat ballgags i konstläder för de som är ute efter en helt unik känsla i munnen, men de erbjuder även ballgags för nybörjare med diverse hål i bollen för att man enkelt ska kunna andas genom munnen. Därtill bjuder de på avancerade varianter såsom en munkavel med en dildo längst fram samt en dubbelgag som tillåter två personer att använda samma ballgag – perfekt för trekanter.

Mundkugle 4 Mundkugle 5 Mundkulge 6

Det är bara fantasin som sätter gränserna när man är ute efter BDSM leksaker i form av ballgags hos Vuxen. I deras sortiment finner man ballgags i äkta läder, ballgags med lufthål som nybörjaren inom BDSM leksaker kommer att älska, ballgags som kommer med nipple clamps och mycket mer därtill. Vuxen har allt man kan tänkas behöva och lite till för att få den bästa BDSM-upplevelsen tillsammans med sin partner. Både Vuxen och Sinful har många fler kategorier inom BDSM leksaker, så missa inte resten!

 

Rep hos Vuxen och Sinful

 

 

Ibland kan det enklaste redskapet vara det mest effektiva när man talar om BDSM leksaker, och så är definitivt fallet gällande rep. BDSM sexleksaker såsom repet kan användas till många heta dominanslekar i sovrummet, och det är dessutom en diskret leksak att ta med när man är på resande fot. Det finns hundratals olika sätt att binda fast sin partner med hjälp av ett BDSM rep, så det är bara fantasin som sätter gränserna.

Reb 1Reb 2Reb 3

Hos Sinful finns BDSM leksaker såsom bondagerep på 10 meter i ett slitstarkt och tåligt material. Det som är så positivt med just bondagerep är att både nybörjare och veteraner kan få stor glädje av det, och tack vare de väl utvalda materialen lämnar repet inga skadliga märken efter sig. Det slutar dock naturligtvis inte här, utan även bondagetejp finns tillgängligt om man vill ta sina BDSM leksaker till nästa nivå. För de som vill att leken verkligen ska kännas är det väl värt att satsa på ett rep som är gjort av 100 % hampa. Detta betyder att materialet gör repet mer ”rivigt” – perfekt för den smärtsamma njutningen.

Reb 4 Reb 5 Reb 6

Vuxen har ett liknande utbud av BDSM leksaker när det kommer till just bondagerep. Man kan få varianter av hållbara svarta rep som är exempelvis 1 meter långa eller hela vägen upp till 10 meter. Även rep i rött, lila och andra spännande färger finns att hitta i Vuxens sortiment. Om man istället föredrar tejp så bjuder Vuxen på detta i både rosa och svart så att man kan få exakt alla BDSM leksaker som passar en likt handen i handsken.

 

Klämmor och pumpar hos Vuxen och Sinful

 

 

Vad är det som gör klämmor så perfekt som BDSM leksaker? Jo, dessa kinky redskap ger användaren en kittlande och stimulerande känsla vid dominanslekar, och blir därför det perfekta valet vid rollspel i sovrummet. Både nybörjare och veteraner kan få stor glädje av dessa BDSM leksaker, och med tanke på hur många olika varianter det finns kan man alltid testa sig fram tills man har hittat sin absoluta favorit.

Klemmer 1Klemmer 2Klemmer 3

Om det är en uppsjö av olika klämmor som man är ute efter så har man många valmöjligheter hos Sinful. Denne webbutik bjuder på de ordinära svarta klämmorna som man säkerligen har sett ett flertal gånger, men de har dessutom mer unika varianter som man definitivt kommer att vilja ta en titt på om man är intresserad av BDSM. Några klämmor inom kategorin BDSM leksaker som man inte vill missa är bland annat bröstklämmorna med en inbyggd vibrator. Detta tillåter för ytterligare stimulans och man justerar själv trycket utefter vad man klarar av. Dessa BDSM leksaker med inbyggd vibrator är helt vattentäta och kan därför användas i badrummet. Missa heller inte bröstklämmorna som avger små elektriska impulser med hjälp av ett knapptryck. Knappen kan den dominanta ha kontroll över för heta dominanslekar i sovrummet med BDSM leksaker.

Klemmer 4 Klemmer 5 Klemmer 6

Vilka BDSM leksaker har då Vuxen att visa upp? Här finns det många spännande varianter som båda parter kommer att älska. Varför inte välja bröstklämmor med snygga dekorativa detaljer i metall eller göra upplevelsen lite extra stygg med bröstklämmor som sitter fast i ett halsband med hjälp av en kedja. De heta bröstklämmorna som sexleksaker till BDSM är ett måste att kika närmare på!

 

Halsband och koppel hos Vuxen och Sinful

 

 

Halsband används ofta som sexleksaker till BDSM där den undergivna bär halsbandet för att signalera att han eller hon ägs av den dominanta. Detta blir ett perfekt redskap under parlekarna när man vill att det ska bli lite extra kinky. Att bara sätta på halsbandet kan omedelbart vara upphetsande, och med ett medföljande koppel som den dominanta håller i kan rollspelen bli mycket spännande oavsett om man är intresserad av hardcore BDSM eller fortfarande är lite av en nybörjare inom ämnet.

Lænke 1 Lænke 2 lænke 3

Sinful har verkligen inte sparat in på resurserna när det kommer till halsband och koppel. Deras utomordentliga sortiment av sexleksaker till BDSM består bland annat av halsband i konstläder med en medföljande kedja så att man alltid ska ha pli på sin undergivna partner. En ytterligare spännande leksak från Sinful är ett halsband som är fäst i två manschetter för att begränsa rörelsen av armarna – och vi får definitivt inte glömma halsbandet med heta bröstklämmor!

Halsbånd 1 Halsbånd 2 Halsbånd 3

Om man letar efter halsband och koppel hos Vuxen så kommer den här webbutiken inte heller att svika en. De må ha många kategorier av sexleksaker till BDSM, men just halsband och koppel finns det i mängder – särskilt väldigt unika varianter. Satsa exempelvis på ett leopardmönstrat fuskpälsvadderat halsband, ett halsband med nitar eller kanske ett halsband med texten ”Submissive” skrivet i gnistrande bokstäver på framsidan. För unika sexleksaker till BDSM är det därför väl värt att besöka Sinful och Vuxen.

 

Elektrosex och doktorslekar hos Vuxen och Sinful

 

 

 

För de som är riktigt seriösa när det kommer till hardcore BDSM så kan doktorslekar och elektrosex bli den perfekta typen av stimulering. Sexleksaker till BDSM i form av doktorslekar kan exempelvis bestå pinwheels, penispluggar och ollonringar. Gällande elektrosex kan det istället vara tal om stimulering i form av små elektriska impulser. Oavsett vilka av dessa varianter som man satsar på så är stor njutning för båda parter inte långt borta.

Rille 1

Hos Vuxen kan man få tag på sexleksaker till BDSM inom kategorin ”doktorslekar” som består av exempelvis pinwheels. Dessa är nervhjul som är tillverkade i bland annat mässing med flera små ”spikar” längs hjulet. Man rullar detta pinwheel över ens partners kropp för en riktigt pirrande stimulering som blir ett perfekt förspel. En mer intensiv leksak till doktorslekar kan vara den så kallade Professional Vaginal Speculum. Detta professionella spekulumet möjliggör full insyn i partnerns vagina och kan krydda till stunderna i sovrummet rejält.

Finger udstyr 1 Tube 2 Udstyr sæt 1

När det kommer till Vuxens elektrosex-leksaker inom kategorin sexleksaker till BDSM finns det många spännande och nervkittlande redskap att testa på. Shock Therapy Finger Fun är ett exempel där man fäster leksaken över fingrarna samt handleden. När leksaken sätts igång så kommer den sedan att stimulera med elchocker där man placerar fingrarna, och det är upp till en själv att välja mellan lätt pirr eller en kraftfull chock. Andra intressanta sexleksaker till BDSM som kan inhandlas hos Vuxen är Electrastim Flick Stimulator kitet, vilket är en uppladdningsbar elektrosexmaskin. Både en själv och ens partner kommer definitivt att älska den – och varför inte därtill testa på geishakulor med elektriska pulser.

Plug 1 Udstyr 2 Udstyr sæt 2

Nu är det Sinfuls tur att skina, och visst har de mycket att bjuda på. Hos Sinful finns det sexleksaker till BDSM inom elektrosex såsom elektrosexlådan med allt som man behöver för het elektrosexstimulering tillsammans med ens partner. Även deras vibrerande prostata massager med elektrostimulering kan se till så att man får en upplevelse som aldrig förr. Den sista produkten inom sexleksaker till BDSM för kategorin ”elektrosex” som vi bara måste nämna är kyskhetsbältet med strömledande delar. Allt detta och mycket mer kan man lägga vantarna på om man besöker Vuxen eller Sinful.

 

Sexmöbler och sexmaskiner hos Vuxen och Sinful

 

 

 

Nu har vi kommit till den sista kategorin, nämligen sexmöbler och sexmaskiner. Dessa BDSM saker är den perfekta lösningen för att få den rätta ställningen under samlag eller förspel. Dessutom kan en sexmöbel se till så att underlaget blir mer bekvämt vid lekarna i sovrummet, och med en sexmaskin vid ens sida slipper man oftast själv att göra de tunga lyften. Man kan bara luta sig tillbaka och njuta av dessa BDSM saker.

Boks 1 Boks 2 Boks 3

Sexmöbler hos Vuxen kommer i många olika färger, former och storlekar. Även materialet som dessa BDSM saker är tillverkade av kommer att skifta från möbel till möbel, så det gäller att man satsar extra på just det tyget som passar en. De heta lekarna i sovrummet tillsammans med ens käraste kommer att bli mer bekväma än någonsin med den rätta sexmöbeln från Vuxen.

Plug 2 Stol 1 Udstyr sæt 3

Sexmaskiner hos Vuxen är lite annorlunda jämfört med sexmöbler på så vis att dessa BDSM saker ofta har en motor inom sig som sköter rörelserna fram och tillbaka så att man bara kan sitta still och njuta. Vissa av sexmaskinerna är till och med portabla så att det ska bli enklare att njuta var man än befinner sig. Använd dessa BDSM saker antingen själv eller tillsammans med en partner.

Plug 3 Stol 2 Stol 3

Likt Vuxen har Sinful också en stor mängd högkvalitativa sexmaskiner och möbler i sitt sortiment av BDSM saker. Sexgungor, lakan, kuddar, sexstolar, justerbara sexmaskiner och mycket mer går att lägga vantarna på för att antingen användas på egen hand eller tillsammans med ens partner. Det finns en lång rad intressanta varianter med olika positioner och ställningar tillgängliga, så kika igenom utbudet för att hitta perfekta BDSM saker som faller en i smaken.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här