Sexartiklar – Komplett översikt

46

Undrar du över vilka sexartiklar som är de mest givande och vilka som läsare är som mest intresserade av? Nedan ska vi ta en titt på några av de mest lästa sexartiklarna inom ett antal olika kategorier så att du ska kunna ta reda på mer kring vilka de bästa sexleksakerna är. Är du en kvinna, man eller är ni ett par som är på jakt efter topplistor som visar upp högkvalitativa sexleksaker på marknaden? Då kan några av nedannämnda sexartiklar bli det rätt valet!

Mest lästa artiklar – Kvinnor

Till att börja med ska vi ta en titt på några av de mest lästa artiklarna som kvinnor har fått upp intresset för. Dessa sexartiklar går igenom olika typer av Rabbit vibratorer och realistiska dildos så att läsaren ska kunna få ett hum om vilka som är värda att satsa på och vilka som inte lever upp till förväntningarna. På så sätt kan du ta ett välgrundat beslut när du ska välja din nästa sexleksak för att krydda till onanisessionerna eller parlekarna med någon som du håller kär. Ta en titt på dessa två sex artiklar redan idag och hitta antingen den där perfekta Rabbit vibratorn eller realistiska dildon!

 • Rabbit vibrator – Bästa i test – Denne artikel går igenom och recenserar ett antal Rabbit vibratorer, en leksak som har blivit utomordentligt populär bland kvinnor världen över. Produkten kan nämligen stimulera både klitoris och G-punkt samtidigt för att förse dig med en typ av njutning som du tidigare bara har kunnat drömma om. Ta en titt på sex artiklar som den här för att hitta en passande Rabbit vibrator för just dig.
 • Realistisk dildo – Bästa i test – För att komma så nära den äkta varan som du kan gäller det att vända dig till en realistisk dildo. I sex artiklar som den här recenseras ett stort antal olika realistiska dildos så att du kan få ta reda på vilka som är de bästa. Väljer du helst prisvinnaren, den billiga eller modellen som blir bäst för nybörjare? Det är helt upp till dig!

Mest lästa artiklar – Män

Nu när vi är färdiga med att kika på populära sexartiklar inom den kvinnliga kategorin ska vi istället vända oss till ett antal sexartiklar som har intresserat många av våra manliga läsare. Dessa artiklar handlar om sexleksaker och utrustning som är älskad världen över: mer bestämt fleshlights och penispumpar. De förstnämnda dras nytta av som fantastiska onaniprodukter medan de sistnämna är utrustning som hjälper till att bjuda på en kraftigare erektion. Ta en titt på de olika artiklarna och hitta just de produkterna som blir rätt för dig.

 • Fleshlight – Bästa i test – Vill du krydda till antingen parlekarna eller onanisessionerna med en prisvärd och enkelanvänd sexleksak? Se då till så att du alltid har en fleshlight nära tillhands. I sexartiklar som den här får du en lista över de bästa fleshlights på marknaden så att du ska kunna hitta din favorit. Oavsett om du föredrar en fantasifull fleshlight eller en variant som har gjutits efter en viss porrstjärna kan du vara säker på att hitta någonting som blir rätt för dig.
 • Penispump – Bästa penispumpar i test – Om du är på jakt efter sexartiklar där olika högkvalitativa penispumpar jämförs har du hittat rätt. En penispump kan se till så att du får ett kraftigare och mer långvarigt stånd, men att välja rätt pump är A och O för att det ska lyckas. Ta därför en titt på de olika penispumparna som jämförs och se vilken som verkar passande för dig.

Mest lästa artiklar – Par

Sist men inte minst finns det ett antal populära sexartiklar som riktar sig till par. Här jämförs och recenseras leksaker som är specifikt framtagna för att passa perfekt till parlekar. Exemplen som vi ska kika lite närmare på nedan lägger fokus på strap-on dildos och sexgungor, två fantastiska produkter som du inte vill missa om du vill att lekarna i sovrummet ska kryddas till lite extra. Kika på topplistorna och välj en produkt som verkligen får det att hetta till mellan dig och din partner.

 • Strap on dildo – Bästa strapon i test – Här kommer en typ av sexartiklar som går igenom olika strap-on dildos och recenserar dem så att du ska få en enkel överblick av de bästa varianterna på marknaden. Oavsett om du föredrar strap-ons som är lite billiga, är passande för nybörjarna eller blir bäst för de mer erfarna kan du lita på att den rätta strap-on dildon finns därute!
 • Sexgungor – Bästa i test – Nu har vi nått den sista artikeln innan vi har kikat klart på olika sexartiklar, och här är det sexgungor som gäller. Dessa fästs antingen i taket eller över dörren för att sedan se till så att du och din partner får tillgång till helt nya sexställningar som inte tidigare var möjliga. Med hjälp av denne artikels topplista får du snabbt reda på vilka sexgungor som är väl värda att titta närmare på och vilka som du kanske ska hålla dig borta ifrån.

Bästsäljande sexleksaker i år

När vi nu har kikat färdigt på sexartiklar är det dags att lite mer specifikt gå in på olika imponerande sexleksaker. Produkterna som vi nämner nedan har lyckats att bli äkta bästsäljare tack vare sina uppskattade egenskaper, så om du letar efter en ny onanileksak att lägga till i samlingen får du inte glömma att testa på produkterna nedan.

Sinful Magic Wand

sinful magic wand kraftig vibrator

Se priset här

Sinful Magic Wand är en utomordentlig massagestav som både kan dras nytta av vid härliga helkroppsmassager och vid onani. Staven använder sig av steglösa vibrationer, så det är bara att rulla på skaftets hjul för att antingen göra vibrationerna svagare eller starkare. Både män och kvinnor älskar Sinful Magic Wand då den kan dras nytta av vid alla kroppsdelar. Det är upp till dig och din partner vad ni föredrar.

Fördelar:

 • Steglösa vibrationer
 • Använder sig av en sladd så att du slipper att köpa batterier
 • Kan stimulera både män och kvinnor

Nackdelar:

 • Inte vattentät

Min personliga upplevelse

Sinful Magic Wand är en ypperlig onaniprodukt att testa på om sköna vibrationer eller helkroppsmassager låter intressant för dig. De steglösa multispeed vibrationerna gör det enkelt att få precis den njutningen som du eftersöker för härliga stunder som aldrig förr.

Rekommenderat till

Sinful Magic Wand rekommenderas till både män, kvinnor och par. Oavsett om du letar efter en produkt som kan ge dig trevlig massage eller mer intim stimulering kommer du att älska allt det som den här sexleksaken har att bjuda på.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Använder den tillsammans med min fru som älskar den. Går att stimulera både ollon och klitoris med. Använd glidmedel för bästa effekt. Den enda nackdelen är att den låter lite väl mycket.

Lyfter sexet till en helt ny nivå. Köp den och ni blir inte besvikna!!”

Sammanfattning

När allt kommer till kritan är Sinful Magic Wand en högkvalitativ sexleksak som inte kräver batterier eller några långa laddningstider. Det är bara att koppla in sladden och börja njuta av de steglösa multispeed vibrationerna!

Silexd Dildo 7 Inch

silexd dildo 7 inch

Se priset här

Silexd Dildo 7 Inch är gjord för de som älskar aningen större dildos i en mycket naturtrogen utformning. Du kan förvänta dig ett realistisk ollon, skaft, ådror och pungkulor tillsammans med en sugkopp längst ner för att fästa dildon på plana ytor.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende och material
 • Vattentät
 • Sugkopp längst ner för att fästa dildon

Nackdelar:

 • Silikon- och oljebaserade glidmedel kan förstöra leksaken

Min personliga upplevelse

Denne dildo har tillverkats i ett material vid namn silexpan som är känt för att ge dildos en naturtrogen känsla, och visst märks detta av. Inte nog med att dildon känns fantastiskt realistisk, utan den ser samtidigt ut som den äkta varan med synliga ådror, ett markerat ollon och pungkulor.

Rekommenderat till

Den här produkten rekommenderas till dig som vill ha en prisvärd dildo i ett verklighetstroget format. Om du älskar handsfree lekar är detta också möjligt tack vare dildons sugkopp längst ner som kan fästas på plana ytor.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Silexd Dildo 7 Inch är ett bra val oavsett om du är på jakt efter din första dildo eller om du har tidigare erfarenhet av dessa älskade sexleksaker. Prova på just den här dildon om du är ute efter någonting naturtroget som utan tvekan imponerar.

Pussy To Go Med Vibration

pussy to go mshop

Se priset här

Du är säkerligen bekant med vanliga fleshlights, men vad sägs om en fleshlight som även kommer utrustad med vibrationer? Det är detta som du får när du väljer Pussy To Go Med Vibration – och mycket mer därtill.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Naturtrogen känsla
 • Kommer utrustad med vibrationer

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Min personliga upplevelse

Pussy To Go Med Vibration är en skön fleshlight med en spännande inre struktur. Inte nog med detta, utan genom att trycka på en on/off-knapp är det möjligt att njuta av underbara vibrationer medan sexleksaken används. Kom bara ihåg att batterier måste köpas separat för att dra nytta av vibrationsfunktionen.

Rekommenderat till

Oavsett om du aldrig tidigare har använt en fleshlight eller om du är mer erfaren finns det mycket att älska hos Pussy To Go Med Vibration. Det förvånansvärt billiga priset, det naturtrogna materialet, den inre strukturen och vibrationerna. Den här leksaken har verkligen allt.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Känns skön och tajt!  Dock är det trångt att ta sig in genom “blygdläpparna” så man behöver ha bra glidmedel men när man väl är inne är den superskön.”

Sammanfattning

Om du vill testa på en unik typ av fleshlight som både har en skön inre struktur samt en vibrationsfunktion är det här helt rätt leksak att kika närmare på. Ta onanisessionerna till helt nya höjder!

Galaxy

galaxy

Se priset här

En sista högkvalitativ produkt som du verkligen inte får gå miste om är Galaxy: det riktigt lyxiga vibrerande ägget som kan styras med hjälp av en medföljande fjärrkontroll. Denne är trådlös och har en räckvidd på hela 30 meter så att du ska kunna njuta utan att behöva oroa dig för några sladdar.

Fördelar:

 • Kommer utrustad med hela 10 olika vibrationslägen
 • Uppladdningsbar utan batterier
 • Tillverkad av silkeslent silikon

Nackdelar:

 • Laddningstiden är en aning lång

Min personliga upplevelse

Galaxy är ett underbart silikonägg som kan föras in vaginalt, analt eller hållas mot i princip vilken kroppsdel som helst. Den bjuder då på sköna vibrationer i form av 10 olika lägen som du kan välja mellan.

Rekommenderat till

Galaxy kan bli ett perfekt tillskott till sexleksakssamlingen för de som eftersöker en skön vibrerande leksak i silkeslent silikon. Ytterligare fördelar är att leksaken kan laddas upp utan att behöva batterier. Du slipper därför helt och hållet att köpa batterier separat.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Detta var min första leksak jag köpte någonsin och den är super prisvärd och skön att använda. Andra gången jag använde den kom jag inom 5 minuter. De olika vibreringslägerna är underbara. Den hörs lite både utanför och när den är i mig men inte så högt att folket utanför rummet hör. Rekommenderas starkt till de som gillar vibrationer vid klitoris.”

Sammanfattning

Galaxy är ett prisvärt och skönt vibratorägg som blir perfekt vid onani, parlekar eller att ha inom dig under kläderna när du ger dig ut. Då fjärrkontrollen har en räckvidd på hela 30 meter kan du exempelvis njuta av ägget medan din partner styr vibrationerna på håll!

Summering

Nu har vi kikat på både ett antal populära sexartiklar och några äkta favoriter inom världen av sexleksaker. Då det finns riktigt effektiva onaniprodukter till både män, kvinnor och par kommer du utan tvekan att kunna hitta någonting på den här listan som passar dig. Läs någon av artiklarna eller titta närmare på en av de ovannämnda sexleksakerna för att ta reda på mer om dem!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här