Satisfyer Pro 2 har mycket att erbjuda för de som vill att det ska hetta till lite extra under onanisessionerna eller parlekarna tillsammans med den som man håller kär. Då Satisfyer Pro 2 kommer i form av en lufttrycksvibrator är detta en typ av sexleksak som har tagit världen med storm tack vare sitt revolutionerande sätt att stimulera användaren utan beröring. Även de som vanligtvis har svårt att uppnå orgasm kommer med stor sannolikhet inte att ha några problem med detta vid användning av en lufttrycksvibrator.

Nedan ska vi tala mer om just Satisfyer Pro 2, hur den fungerar, vilka tillbehör som är väl värda att inhandla samt mer allmän information kring lufttrycksvibratorer och andra klitorisstimulatorer.

Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator

satisfyer pro 2 next generation klitoris stimulator

Se priset här

 

Såsom tidigare nämnt är Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator en typ av lufttrycksvibrator som bjuder på lufttrycksstimulering vid de härliga onanisessionerna. Leksaken drar nytta av riktigt sköna tryckvågor för att stimulera ens klitoris och få en att uppnå intensiva orgasmer på rekordtid. Just Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator är en uppdaterad variant av en tidigare lufttrycksvibrator, och denne är både ännu tystare samt kraftigare än någonsin.

För att få en så skräddarsydd upplevelse som möjligt kan man välja mellan 11 tryckvågsinställningar, och med en fullkomligt vattentät utformning slipper man att vara låst till sovrummet. Ta istället med ens Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator ner i badet eller in i duschen för en fantastisk upplevelse. Munstycket som hålls mot ens klitoris är lätt som en plätt att avlägsna när det är dags att göra ren den, och man kan även inhandla nya munstycken när man vill byta ut det gamla.

Strunta helt i batterier då Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator laddas upp på ett enkelt sätt med en USB-laddare. När man har laddat upp den fullt kommer man att kunna njuta i en halvtimme, så man får gott om tid på sig. Sexleksaken är förvånansvärt billig med tanke på hur effektiv den är, och med ett stilrent samt diskret yttre är det både fysisk och visuell stimulans som man kan imponeras av. Satsa på Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator redan idag!

Fördelar:

  • Härlig stimulans med tryckvågor
  • Uppladdningsbar utan batterier
  • Orgasmgaranti vid köp av leksaken i ett flertal webbutiker

Nackdelar:

  • Kan upplevas som lite intensiv för vissa

TILLBEHÖR – Satisfyer Pro 2 Next Generation Silikon Sughuvud 5 Pack

satisfyer pro 2 next generation silikone sugehoved 5 pak

Se priset här

 

När vi nu har kikat närmare på själva lufttrycksvibratorn Satisfyer Pro 2 är det dags att kika på några tillbehör som man inte vill missa. Satisfyer Pro 2 Next Generation Silikon Sughuvud 5 Pack är såsom namnet antyder ett paket med fem munstycken – eller sughuvuden som de även kallas. Om man använder sin lufttrycksvibrator flitigt kan man tillslut komma att behöva byta ut dess sughuvud, så varför inte förbereda sig med fem stycken i ett mycket prisvärt paket?

Njut av någon av de tre ordinära sughuvudena eller välj ett av de två Desire Enhancer-huvudena som har en bredare öppning för mer intensiv stimulering. Materialet som produkten är tillverkad i är ett riktigt lent och skönt silikonmaterial som är enkelt att hålla rent. Lika lätt är det även att sätta på och ta av sughuvudena från ens Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator.

Kika närmare på Satisfyer Pro 2 Next Generation Silikon Sughuvud 5 Pack redan nu för att vara redo innan ens sughuvuden väl behöver bytas ut. Dra nytta av onaniprodukten på egen hand vid de sköna solostunderna eller ta del av den härliga leksaken tillsammans med partnern i sovrummet. Orgasm är nästintill garanterat för de flesta!

Fördelar:

  • Flera olika sughuvuden i ett och samma paket
  • Mycket prisvärt
  • Tillverkade i härligt silikon

Nackdelar:

  • Inga för närvarande

Vad är en lufttrycksvibrator?

Vi har tidigare förklarat att Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulator är en så kallad lufttrycksvibrator, men vad är egentligen detta och vad kan en lufttrycksvibrator bjuda på? Lufttrycksvibratorer är relativt nya sexleksaker som dök upp på marknaden för inte alltför längesedan. De drar nytta av tryckvågor för att stimulera ens klitoris utan att ens behöva röra vid en – och de har visat sig vara mycket mer effektiva än ordinära vibratorer enligt många. De flesta lufttrycksvibratorerna har olika hastigheter eller tryckvågslägen som man kan skifta mellan, så man har möjligheten till en riktigt skräddarsydd upplevelse som man sent kommer att glömma.

För att visa prov på hur effektiv den här typen av sexleksak faktiskt är erbjuder många webbutiker en så kallad ”orgasmgaranti” när man inhandlar den här typen av onaniprodukt: om man inte får en orgasm inom 30 dagar får man pengarna tillbaka. Många lufttrycksvibrator kommer heller inte att kräva batterier, utan kan lätt som en plätt laddas upp med hjälp av en sladd för att kunna dras nytta av om och om igen. Kika närmare på en Satisfyer Pro 2 Next Generation prisjakt och hitta den härliga klitorisstimulatorn till ett pris som ger stor valuta för pengarna.

Ta lekarna utanför sovrummet

Ett stort antal lufttrycksvibratorer – och här inkluderas den tidigare nämnda Satisfyer Pro 2 – är 100 % vattentäta och klarar därför av att sänkas ner i vatten. Om man föredrar att njuta i badet eller duschen kan man utan problem ta med sin lufttrycksvibrator för upplevelser som aldrig förr. Varför inte ge bort en sexleksak såsom Satisfyer Pro 2 till sin partner som en present på hennes födelsedag eller på Alla Hjärtans Dag. Man kommer att få stor njutning av ens lufttrycksvibrator oavsett om man drar nytta av den själv eller med partnern.

Batterier eller sladd?

Onaniprodukter laddas primärt upp på ett av två sätt: med batterier eller en laddningssladd, och detta gäller också när det kommer till lufttrycksvibratorer. Vilken typ bör man då egentligen satsa på? Sexleksaker som laddas upp med hjälp av en sladd kommer vanligtvis att vara snäppet dyrare, men de har definitivt en rad fördelar. När leksaken väl är köpt behöver man inte oroa sig för att lägga pengar på nya batterier när den urladdas då det är lätt som en plätt att plugga in sladden och börja ladda sin lufttrycksvibrator. Man får med andra ord välja lufttrycksvibrator utifrån vad man själv föredrar och vad som är viktigast för en.

Glöm inte rengöring

Oavsett vilken sexleksak det är tal om måste man ta hänsyn till vikten av att göra rent sin onaniprodukt efter användning. Lyckligtvis nog är munstyckena hos Satisfyer Pro 2 och flera andra lufttrycksvibratorer tillverkade av ett silikonmaterial som är enkelt att göra rent.

För att se till så att jobbet blir gjort väl kan man dock gynnas av att specifikt inhandla ett sexleksaksrengöringsmedel – med andra ord ett rengöringsmedel som har tagits fram för att på ett mycket effektivt sätt göra onaniprodukter så rena som det bara går. Beställ gärna ett sådant medel separat samtidigt som man beställer sin lufttrycksvibrator, eller skölj istället av sexleksaken med tvål och vatten om man föredrar att inte använda ett sexleksaksrengöringsmedel.

Ytterligare tillbehör som kan vara händiga

Till sin Satisfyer Pro 2 kan det vara gynnsamt att inhandla diverse tillbehör som förbättrar upplevelsen på flera sätt och vis. Vi har tidigare nämnt att extra munstycken eller sughuvuden är bra att ha i hemmet så att man är förberedd på när de ska bytas ut – samt att ett sexleksaksrengöringsmedel kan göra under – men visst finns det fler tillbehör att kika på än så. Även ett vattenbaserat glidmedel blir ett bra köp för de som är ute efter ett bättre glid och en bättre upplevelse i allmänhet.

Satisfyer pro 2

Det finns många leksaker och utrustning under andra sexleksakskategorier som man mer än gärna kan dra nytta av tillsammans med ens Satisfyer Pro 2. Kanske är man intresserad av kinky BDSM-lekar där exempelvis bondage inkluderas. Om detta är fallet kan man beställa bland annat en ögonbindel, rep eller en ballgag för dominanslekar där en partner använder lufttrycksvibratorn på den andra medan han eller hon är bunden. Det finns mycket som man kan experimentera med i sovrummet, och då lufttrycksvibratorer ofta är vattentäta begränsas man inte till sovrummet.

Lusthöjande produkter

Med tanke på hur effektiva lufttrycksvibratorer är kommer de flesta inte att behöva någon extra hjälp, men för de som vill ta njutningen till en helt ny nivå kanske det är dags för en lusthöjande produkt. Här är det tal om exempelvis doftljus som bjuder på den perfekta stämningen eller specifika krämer och sprayer som ser till så att man enklare når orgasm. Dessa krämer applicerar man på sitt kön några minuter innan onanisessionen börjar, och sedan kommer man utan tvekan att tillfredsställas på helt nya sätt. Beställ en Satisfyer Pro 2 redan idag – och varför inte titta på några av de andra tillbehören som har nämnts! Få den där perfekta kvällen med någon som man tycker om eller avnjut onanisessioner som man aldrig vill ska ta slut.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här