Samlagskulor – Bästa i test

45

Samlagskulor eller knipkulor är en typ av produkt som bjuder på njutning under parlekar samtidigt som de kan hjälpa dig att träna upp din bäckenbottenmuskulatur. Det finns en lång rad olika sorters knipkulor och geishakulor med olika utformningar, material och användningsområden. Med detta i åtanke har jag testat på ett antal olika samlagskulor som kommer att recenseras nedan så att du förhoppningsvis inom kort ska hitta ett par som passar dig likt handen i handsken.

Se Joyland produkter här

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – Ben-Wa Balls, gold

Pipedream fetish fantasy

Se priset här

Om bara det bästa är bra nog för dig bör du definitivt kika närmare på Ben-Wa Balls. Det här paketet kommer med två olika kulor i metall, och de har båda en guldfärg för att göra det hela lite mer exklusivt. Kulorna är enkla att använda och blir perfekta för knipövningar eller parlekar.

Fördelar:

 • Snygg guldfärg
 • Två kulor i ett paket
 • Perfekta till knipövningar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Det fungerade utmärkt att dra nytta av dessa samlagskulor vid bäckenbottenträning, men fördelarna slutade inte där. Kulorna kan nämligen föras in i vaginan innan samlag för att stimulera både en själv och partnern samtidigt – någonting som både uppskattades av mig och min partner.

Rekommenderat till

Om du vill ha snygga samlagskulor i en lyxig guldfärg som kan bjuda på njutning åt både dig och din partner är det utan tvekan en god idé att vända dig till den här produkten.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Joyland lyder:

”Diskret krydda som är sköna för honom men otroliga för henne. Jag kan extraknäcka som brandsläckare med fontänorgasmerna jag får med dessa i!”

Sammanfattning

Mer lyxiga och prisvärda samlagskulor får du allt leta länge efter. Dra nytta av dem för att träna upp bäckenbottenmuskulaturen eller ha dem inom dig under samlag för att göra partnern lite extra glad.

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide

sinful kegel exerciser boks med a z guide

Se priset här

Låter samlagskulor intressant trots att du är osäker på var du ska börja? Med Sinful Kegel Exerciser Set med A-Z Guide får du allt du kan tänkas behöva vid härlig bäckenbottenträning. Få tre olika sorters knipkulor, ett vattenbaserat glidmedel och ett sexleksaksrengöringsmedel i ett smidigt set.

Fördelar:

 • Få både olika knipkulor, glidmedel och rengöringsmedel
 • Tillverkade i lent silikon
 • Perfekt till nybörjare

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Här kommer ett set som innehåller en samlagskula på 30 gram, en typ av dubbla samlagskulor på 60 gram och ytterligare en typ av dubbla samlagskulor på 90 gram. Detta är perfekt då man kan testa sig fram och se vilken typ som blir bäst för en.

Rekommenderat till

Detta set är utan tvekan perfekt för nybörjare. Börja med den mest lättviktiga kulan och jobba dig uppåt för effektiva knipövningar som ser till så att du inom kort får mer explosiva orgasmer.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Detta set är lätt att använda och ger resultat efter bara några användningar, den som testar detta kommer inte att ångra det.”

Sammanfattning

Med flera olika silkeslena silikonkulor har detta set allt som du behöver. Med hjälp av snörena längst ner är det dessutom lätt och säkert att dra ut dina samlagskulor efter användning.

DEN BILLIGA – Sinful Limited Edition Knipkulor 90 g

sinful limited edition baekkenbundskugler 90

Se priset här

Vill du testa på högkvalitativa samlagskulor utan att behöva tömma ut hela din plånbok? Sinful Limited Edition Knipkulor är en produkt med två samlagskulor som sitter ihop och sammanlagt väger 90 gram. Använd de sköna silikonkulorna vid bland annat knipövningar för att träna upp din bäckenbottenmuskulatur.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Skönt och lent silikonmaterial
 • Snöre längst ner för att enkelt dra ut kulorna efter användning

Nackdelar:

 • Bör inte användas tillsammans med silikonbaserade glidmedel

Min personliga upplevelse

För en billig och bra produkt som är enkel och skön att använda är dessa samlagskulor ett utmärkt val. Kulorna på 90 gram förs in vaginalt och man använder sedan sin bäckenbottenmuskulatur för att försöka hålla dem på plats. Resultatet blir starkare muskler som kan förbättra framtida parlekar, onani och samlag.

Rekommenderat till

Oavsett om du letar efter ditt första par samlagskulor eller om du har tidigare erfarenhet av den här typen av leksak kan dessa passa dig gott och väl. Det sköna silikonmaterialet är ett stort plus, och detsamma gäller för silikonsnöret som ser till så att du enkelt kan dra ut kulorna igen efter användning.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Om du vill börja med knipövningar eller redan har tidigare erfarenhet av bäckenbottenträning kan dessa samlagskulor göra under för dig.

MEST POPULÄRA – Perifit Kegel Trainer

perifit kegel trainer pink

Se priset här

Då har vi kommit till en riktigt fräck typ av samlagskulor som kopplas upp till en applikation i mobilen för att börja dras nytta av. Den här applikationen har diverse övningar så att du kan träna upp din bäckenbottenmuskulatur tillsammans med dina samlagskulor.

Fördelar:

 • Uppladdningsbar
 • Tillverkad i skön silikon
 • Kommer med en gratisapplikation för träningens skull

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Dessa samlagskulor är riktigt spännande att dra nytta av. Applikationen känner av hur hårt man kniper ihop och huruvida man kniper på rätt sätt eller inte. De många spelen och spännande övningarna gör knipträning roligare än någonsin.

Rekommenderat till

Om vanlig bäckenbottenträning är tråkigt för dig eller om du inte är säker på om du kniper på rätt sätt eller inte kan dessa samlagskulor bli perfekta för dig.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Detta var precis vad mina muskler behövde! Jag önskar att den hade funnits för tio år sen så att jag hade börjat träna direkt efter andra barnet!”

Sammanfattning

Dra nytta av dessa sköna samlagskulor och koppla upp den till den medföljande gratisapplikationen för att ta din bäckenbottenträning till en helt ny spännande nivå.

TILL VARDAGEN – B Swish Bfit Classic Knipkulor

b swish bfit classic baekkenbundskugler

Se priset här

B Swish Bfit Classic Knipkulor är ett paket med fyra olika samlagskulor för att se till så att du enkelt kan få skräddarsydda knipövningar som blir rätta för dig. Som kronan på verket har varje kula en inre friflytande kula som gör det lite extra utmanande.

Fördelar:

 • Få skräddarsydd bäckenbottenträning med samlagskulor i olika storlekar
 • Varje kula har en inre friflytande kula som gör det mer utmanande
 • Kulorna har ett skönt silikonyttre

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Dessa samlagskulor är effektiva när det kommer till att erbjuda utmanande bäckenbottenträning. Då man kan mixa och matcha de olika kulorna tillsammans är det möjligt att få den vikten och utmaningen som passar.

Rekommenderat till

Oavsett vem du är kan du får stor nytta av dessa samlagskulor. Vill du motverka läckage, få mer explosiva orgasmer eller bara träna upp bäckenbottenmuskulaturen för att du känner för det? Oavsett vad är detta ett par samlagskulor som inte sviker dig.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Välj B Swish Bfit Classic Knipkulor och få skräddarsydda knipövningssessioner med härliga silikonprodukter. Längst ut finns det dessutom ett snöre som ser till så att du kan dra ut dina samlagskulor efter att du är färdig med att använda dem.

DEN FRÄCKA – Pleasure Pearls

SevenCreations pleasure

Se priset här

Är det dags för någonting exklusivt, lyxigt och elegant? Då kan du sluta leta. Pleasure Pearls bjuder på allt du behöver och lite till för att fullända lekarna i sovrummet tillsammans med någon som du håller kär.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Ett härligt tillskott till samlag och parlekar
 • Kommer i en vacker förvaringslåda som liknar ett snäckskal

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Pleasure Pearls är en typ av samlagskulor som förs upp vaginalt, och dessa stimulerar sedan partners ollon under samlag. Kulorna är definitivt uppskattade av både mig själv och min partner – och när de inte används vid parlekar kan de dras nytta av som bäckenbottentränare.

Rekommenderat till

Om du och din partner vill ta er njutning till nya höjder i sovrummet kan dessa samlagskulor vara fräcka sexleksaker att testa på. Allt du behöver göra är att applicera en klick glidmedel och att sedan föra in dina samlagskulor innan det är dags för fräcka lekar.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Joyland lyder:

”Jättesköna kulor att använda vid sex, kul att de ger både mig och killen njutning. Man får känslan av att han kan tränga längre in tack vare kulorna som ligger där. Rekommenderar att testa dessa.”

Sammanfattning

Gör samlag härligare än någonsin med fräcka kulor som förs upp analt innan samlag. Efter användning kan de läggas i en medföljande förvaringslåda som har formen av snäckskal för att göra hela upplevelsen ännu mer elegant.

DEN LYXIGA – Elvie Pelvic Floor Exercise Tracker

elvie

Se priset här

Vi kikade tidigare på en bäckenbottentränare som har en medföljande gratisapplikation för att spåra din träning, och här kommer en ytterligare variant i ett riktigt högkvalitativt format. Elvie Pelvic Floor Exercise Tracker må inte vara vanliga samlagskulor, men silikonprodukten förs upp vaginalt och tillåter dig att ta del av många fräcka knipövningar.

Fördelar:

 • Effektiv bäckenbottentränare
 • Kommer med en gratisapplikation som ger dig feedback
 • Tillverkad i skön silikon

Nackdelar:

 • En aning dyr

Min personliga upplevelse

Här kommer den perfekta produkten för att se till så att du utövar din bäckenbottenträning på helt rätt sätt. Det var härligt att få klara och tydliga instruktioner med hjälp av den medföljande gratisapplikationen, och det hjälpte naturligtvis också att leksaken i sig själv kom i ett skönt silikonmaterial.

Rekommenderat till

Alla som vill börja ta del av knipövningar kommer att få mycket hjälp på traven tack vare den här effektiva leksaken.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Jag är mkt nöjd med denna produkt. Den har verkligen fungerat bra och hjälpt mig.”

Sammanfattning

Välj den här produkten och få inte bara en bäckenbottentränare som är högkvalitativ, utan också en applikation som berättar för dig exakt hur du kniper på rätt sätt.

Läs hela min recension här

 

“Hej, Sofie här. Jag är en av lovebuddy´s sexleksakstestare och har också testat Elvie. Här kan du läsa min recension.”

TILL DEN ERFARNE – Je Joue Ami Knipkulor 3 st

je joue ami bækkenbundskugler 3 stk

Se priset här

Den sista produkten som vi ska kika på är tre olika samlagskulor i ett paket så att du kan testa dig fram och hitta din favorit. Börja med den som passar just dig och jobba dig uppåt till de lite tyngre varianterna.

Fördelar:

 • Tre olika samlagskulor i ett
 • Tillverkade i skönt silikon
 • Snöre i änden för att enkelt dra ut kulan efter användning

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Dessa samlagskulor i skön silikon är inte bara enkla att använda, utan det är också ett stort plus att det finns tre olika att välja mellan i ett och samma paket.

Rekommenderat till

Dessa samlagskulor kommer att göra under för både nybörjare och de mer erfarna då de olika kulorna varierar i tyngd.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Kulorna känns exklusiva och är lätta att använda, i min mening helt perfekta mått och vikter. Så mycket bättre att köpa detta paket om 3 än att bara köpa 1, så att man kan variera. Jättenöjd!!”

Sammanfattning

Börja din bäckenbottenträning redan idag med samlagskulor som imponerar både när det kommer till kvalitet, material och utseende.

Summering

Med så många olika samlagskulor på marknaden kommer du säkerligen snart att hitta din favorit. Om du är ny inom världen av knipkulor kanske du vill börja med ett paket som innehåller ett flertal olika knipkulor såsom Je Joue Ami Knipkulor 3 st. Då kan du testa dig fram till dess att du hittar din favorit. Om du å andra sidan vill ha riktigt lyxig bäckenbottenträning där du får värdefull feedback rekommenderas Elvie Pelvic Floor Exercise Tracker med sin händiga gratisapplikation.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här