Rosa dildos – de 8 bästa i test

172

En snygg liten rosa dildo kan sannerligen förgylla ens dag och göra de där heta stunderna i sovrummet ännu mer spännande. Dildos kommer dock i många format, både när man talar om storlek, material, utseende och funktioner. Kanske är man på jakt efter en ordinär dildo eller så har man siktat in sig på en dildovibrator för att kunna njuta av en mängd vibrationsinställningar.

För att man ska kunna hitta en liten rosa dildo som är helt perfekt för ens individuella önskemål ska vi nedan gå igenom ett antal fräcka rosa dildoar som kan få stå i rampljuset både vid onani och parlekar. Kika även på vår Dildo bäst i test lista för att få titta lite på dildos som inte bara är rosa.

TESTVINNARE – Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp 18 cm

baseks jellies realistisk dildo med sugekop medium

Se priset här

Med en snygg rosa dildo kan det aldrig gå fel oavsett om man planerar att dra nytta av den vid onanin eller parlekarna med ens käraste. Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugpropp är en liten rosa dildo med en längd på 18 cm samt en bredd på 3,6 cm i diameter där den är som bredast. Med 12 cm som kan föras in är det här en liten rosa dildo som fungerar perfekt både för nybörjare och de som har lite mer erfarenhet av dildos.

Leksaken är tillverkad av materialet TPE, och detta ser till så att ens rosa dildo är böjbar samtidigt som den är fast nog för att hålla sin form. Gällande utseendet har leksaken förbluffande realism att bjuda på i form av detaljerade pungkulor, ett markerat ollon och synliga ådror. Det enda som inte följer det naturtrogna mönstret är den tilltalande rosa färgen som man inte kan hjälpa att älska.

Med en vattentät egenskap bjuder ens rosa dildo på chansen att testa på fräcka lekar i duschen eller badet, och visst ser vattentätheten också till så att rengöring blir så lätt som det bara kan bli. Sist men inte minst får man inte glömma att en liten rosa dildo som den här kommer utrustad med en sugpropp så att man kan fästa dildon på plana väggar och golv – ja, där man vill ha den, helt enkelt.

Fördelar:

 • Naturtroget utseende blandat med en snygg rosa färg
 • Vattentät för lekar i dusch och badkar
 • Sugpropp för att fästa dildon på plana ytor

Nackdelar:

 • Vissa anser att materialet är lite hårt

TILL NYBÖRJAREN – Sofia vibrerande dildo rosa

belladot sofia dildo vibrator

Se priset här

En Sofia vibrerande dildo i rosa färg är ett ypperligt val för nybörjaren som vill prova på en högkvalitativ dildo. Välj att beställa dildon i antingen en rosa eller grön färg och få en vibrator som kommer utrustad med tre olika vibrationsinställningar. Dessa skiftar man mellan på bottnen av leksaken, och med andra ord är det därför enkelt att komma åt knapparna medan man använder dildon.

För att lägga till en extra dimension till njutningen är Sofia vibrerande dildo i rosa en leksak med en yttre textur i form av upphöjda vågor. Dessa känner man av när dildon penetrerar en för extra stimulans under hela upplevelsen. Sofia vibrerande dildo i rosa är också vattentät, så att ta med leksaken in i duschen är inga problem.

För enkel förvaring får man en snygg förvaringspåse tillsammans med ens Sofia vibrerande dildo i rosa, men kom ihåg att batterier måste köpas separat. Gällande storlek är dildon 15,5 cm lång samt 3 cm i diameter. Detta gör ens Sofia vibrerande dildo i rosa en perfekt leksak för de lite mer oerfarna dildoanvändarna. Njut av dildon på egen hand eller tillsammans med partnern när det är dags att krydda till parlekarna.

Fördelar:

 • Ett bra val för nybörjare
 • Härligt vågigt mönster på utsidan
 • Flera vibrationslägen att välja mellan

Nackdelar:

 • Batterier köps separat

DEN BILLIGA – Liten rosa dildo

dillio chub realistisk dildo 15 cm

Se priset här

För de som föredrar små tjocka dildoar kommer här det ultimata valet. Liten rosa dildo är en leksak som bjuder på 18 cm i längd där 15 cm kan föras in samt 4,5 cm i diameter på bredden. Trots att utformningen är mycket naturtrogen med detaljerade ådror och ett härligt penishuvud är leksakens färg snyggt rosa för att bjuda på någonting ganska unikt.

Liten rosa dildo är tillverkad av PVC som är fullkomligt kroppssäkert, och tack vare den smått mjuka ytan blir Liten rosa dildo utan tvekan skön att föra in. Välj själv om dildon ska användas analt, vaginalt, på egen hand eller tillsammans med partnern under parlekarna. Den mindre storleken gör Liten rosa dildo till den perfekta första-dildon, men även de mer erfarna kan få stor glädje av den billiga dildon.

Inte är det heller ett måste att använda händerna. Det är fritt fram att ta hjälp av sugproppen i bottnen av dildon för att fästa leksaken på plana ytor och njuta av lite handsfree stimulans. En ytterligare fördel som är värd att nämna är också hur enkelt det är att rengöra Liten rosa dildo, och detta på grund av den vattentäta egenskapen. Med hjälp av vatten och ett sexleksaksrengöringsmedel har man snart en liten rosa dildo som är så gott som ny!

Fördelar:

 • Passande både till nybörjare och de erfarna
 • Sugpropp i bottnen för handsfree lekar
 • Naturtrogen utformning tillsammans med en snygg rosa färg

Nackdelar:

 • Sugproppen hade kunnat vara starkare

MEST POPULÄRA – Eclipse Ultra 7 Rabbitronic

eclipse ultra 7 rabbitronic

Se priset här

Dildos är naturligtvis riktigt sköna, men vad sägs om en dildovibrator, och mer specifikt en Rabbit vibrator? Dessa leksaker har tagit världen med storm för en lång rad anledningar, men framförallt på grund av att vibratorn kommer utrustad med en del som stimulerar klitoris samt en del som stimulerar G-punkten… på en och samma gång! Delen som stimulerar G-punkten kommer i form av en dildo med ett markerat ollon medan delen som stimulerar klitoris ser ut som små kaninöron.

Som om inte de olika stimulerande delarna vore nog innehåller vibratorn sex rader med sex metallkulor i varje rad som roterar för att lägga till en helt ny dimension till njutningen. Gällande kaninöronen har man här tre vibrationshastigheter, ett stegrande läge samt tre pulserande lägen som man kan välja mellan. På så sätt får man en upplevelse som utan tvekan är skräddarsydd för att passa en perfekt.

Själva materialet som vibratorn är tillverkad av är jelly, och detta ser till så att det blir lent och skönt att föra in vibratorn samtidigt som leksaken håller sin form. Njut av leksaken när det är dags för onani eller när man vill krydda till det i sovrummet under parlekarna. Tänk på att leksaken inte är vattentät samt att man måste köpa batterier separat. Om det enbart är en G-punktdildo som önskas, ta en titt på Lovebuddys topplista över G-punktdildos.

Fördelar:

 • Stimulerar klitoris och G-punkt samtidigt
 • Flera vibrationslägen att välja mellan
 • Enkel att använda

Nackdelar:

 • Ganska högljudd

TILL VARDAGEN – You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator

you2toys big jelly dildo vibrator

Se priset här

Vi har kikat på mer än en liten rosa dildo, men hur blir det då för de som föredrar någonting riktigt stort? You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator blir räddaren i nöden för de lite mer erfarna eller helt enkelt nybörjarna som vill börja med en stor rosa dildo. Med sin totala längd på 23 cm där 20 cm kan föras in får man sannerligen mycket att leka med, och med bredden på hela 4,5 cm i diameter blir man utfylld helt.

Detta är dock som sagt inte en leksak som endast kan användas som en rosa dildo, utan den agerar därtill som en vibrator. Det finns här inga specifika antal vibrationshastigheter, utan det är steglösa hastigheter som gäller genom att skruva på bottnen av leksaken. Vibrationerna görs bara bättre av det naturtrogna utseendet med mycket tydliga ådror och ett markerat ollon.

Denne rosa dildo är tillverkad av materialet jelly, och detta garanterar att man får njuta av en riktigt skön sexleksak. Jelly är mjukt nog för att utan problem föras in, men samtidigt hårt nog att hålla sin form i alla lägen. Glöm inte att därtill beställa ett vattenbaserat glidmedel för att göra upplevelsen ännu bättre. Efter användning kan man vilja göra rent ens rosa dildo med ett rengöringsmedel som har tagits fram för att passa sexleksaker.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Naturtroget utseende
 • Steglösa vibrationshastigheter

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

DEN FRÄCKA – Laid D.1 Designdildo av Silikon

laid d.1 silikone designer dildo pink

Se priset här

Här har vi en äkta testvinnare i ett mycket stilrent format. Oavsett om man vill ha en svart, blå eller liten rosa dildo bjuder Laid D.1 Designdildo av Silikon på dessa valmöjligheter. Inte förvånansvärt är dildon tillverkad av silikon – ett material som är lent, skönt och riktigt härligt att föra in. Den mycket släta designen bidrar även till hur lätt det är att dra nytta av en liten rosa dildo som den här, och storleken tillåter både nybörjare och veteranerna att få många härliga stunder i sovrummet.

En liten rosa dildo såsom Laid D.1 Designdildo av Silikon är smart på så vis att den har en lätt böjd form som ser till så att leksaken når G-punkten på rätt sätt. Dildon är dessutom vattentät för att möjliggöra lekar i badet eller duschen. Inte undra på att Aftonbladet korade Laid D.1 till “Den bästa för henne” med ett 5/5 betyg.

De exakta måtten på en sådan här liten rosa dildo är 20 cm på längden samt 3,4 cm i diameter på bredden där leksaken är som tjockast. Den är ftalatfri, latexfri och bör användas tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Skälet till detta är då silikonbaserade glidmedel har en tendens att skada silikonleksaker. För andra spännande dildos, varför inte kika på topplistan över högkvalitativa sprutdildos.

Fördelar:

 • Stilren utformning som bara förbättras tack vare silikonmaterialet
 • Vattentät för lekar i badet eller duschen
 • Lätt böjd för att träffa G-punkten

Nackdelar:

 • En aning dyr

DEN LYXIGA – Vibrator Kitet Med Eclipse Rabbit

ultimata vibrator kitet

Se priset här

Nöj dig inte med en liten rosa dildo när du har möjligheten att ta del av ett helt kit med många förträffliga sexleksaker. Vibrator Kitet Med Eclipse Rabbit är ett paket som både innehåller en Rabbit vibrator, en massagestav, en klitorisvibrator, ett sexleksaksrengöringsmedel samt ett veganskt glidmedel. Med andra ord får man allt som man kan tänkas behöva för sköna onanistunder eller fräcka parlekar.

Rabbit vibratorn kan bjuda på både klitoris- och G-punktstimulans samtidigt medan massagestaven kan dras nytta av vid antingen helkroppsmassage eller intimstimulans. Klitorisvibratorn kommer i ett kompakt format som är enkelt att använda.

Alla leksakerna som man får i paketet är tillverkade i silikon, och därför känns de riktigt sköna mot huden. Som kronan på verket är det även vattentäta för våta lekar i duschen eller badet. Beställ paketet och njut av alla produkterna på dina villkor!

Fördelar:

 • Tre högkvalitativa sexleksaker i ett paket
 • Veganskt glidmedel och sexleksaksrengöringsmedel ingår
 • Leksakerna kommer i ett härligt silikonmaterial

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL DEN ERFARNA – Baseks Mini Realistisk Dildovibrator

baseks mini begynder realistisk dildo vibrator

Se priset här

En sista liten rosa dildo på vår topplista kommer i form av Baseks Mini Realistisk Dildovibrator. Den här vibratorn är förvånansvärt prisvärd och bjuder på härliga vibrationsmöjligheter som man inte vill gå miste om.

Det finns inte ett specifikt antal vibrationshastigheter, utan man skruvar på bottnen för att steglöst ändra vibrationshastigheten och få en skräddarsydd upplevelse som passar en perfekt. Om det finns en liten rosa dildo som man inte får missa så är det verkligen Baseks Mini Realistisk Dildovibrator.

Kom ihåg att man måste köpa två stycken AAA-batterier separat för att få igång leksaken. Det är dessutom en god idé att satsa på ett vattenbaserat glidmedel för att göra upplevelserna så härliga som möjligt. Med dessa tillbehör tillhands kommer man utan tvekan att få stor glädje av Baseks Mini Realistisk Dildovibrator oavsett om man är ute efter en nybörjarleksak eller en vibrator för de mer erfarna sexleksaksanvändarna. För andra härliga dildos och leksaker av hög kvalitet, kika gärna på Lovebuddys topplista över strap-on dildos.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Steglösa vibrationshastigheter att skifta mellan
 • Perfekt för både nybörjaren och veteranen

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här