Rianne S – Kika på de snygga sexleksakerna från det kända märket

105

Rianne S är ett exklusivt märke som bjuder på ett sortiment av läckra sexleksaker för kvinnor. Den moderna och stilrena utformningen gör leksakerna inte bara effektiva, utan även riktigt snygga att titta på. På tal om att titta ska vi nedan kika lite närmare på några av de heta Rianne S sexleksakerna som blir perfekta oavsett om man är på jakt efter en leksak till sig själv eller en gåva till någon som man håller kär.

Rianne S Essentials Playballs Knipkulor

rianne s essentials playballs bækkenbundskugler

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

Ett lyxigare och snyggare set än Rianne S Essentials Playballs Knipkulor är svårt att hitta. Bli imponerad av den fina makeupväskan som gör förvaring och transport av ens knipkulor en äkta dröm. Innehållet i väskan består av fyra knipkulor som väger olika mycket: 15, 25, 35 samt 55 gram. På så vis kan man välja just den knipkulan som passar en perfekt, och varför inte börja med den lättaste för att sedan arbeta sig uppåt till den tyngsta?

Vad knipkulor används till är bland annat bäckenbottenträning som går ut på att stärka de vaginala musklerna för att bli stramare, uppnå ökad känslighet samt att få bättre orgasmer än någonsin. Då det som sagt finns ett flertal kulor att välja mellan kan både nybörjare och de som är mer erfarna få stor nytta av kulorna. Efter dess att träningen är över kan man utan problem dra ut kulorna igen med hjälp av ett silikonsnöre i ena änden. Rianne S Essentials Playballs Knipkulor blir perfekt att använda själv, som en gåva till ens flickvän eller som en present till en vän!

Fördelar:

 • Fyra knipkulor i olika storlekar i ett och samma set
 • Riktigt snygg förvaringsväska ingår
 • Perfekt till både nybörjare och de mer erfarna

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Rianne S Classique Vibe Bulletvibrator

rianne s classique vibe bullet vibrator

Se priset här

Bullet vibratorer har en lång rad fördelar. De är små, smidiga, enkla att förvara och att transportera – men låt inte storleken lura dig. Leksaker såsom Rianne S Classique Vibe Bulletvibrator kan bjuda på intensiva vibrationer som man bara måste älska. En mycket positiv aspekt av den mindre storleken är att man kan få målinriktad klitorisstimulering, och varför inte använda leksaken under samlag för en extra typ av njutning!

Naturligtvis behöver vibratorn inte enbart dras nytta av till klitorisstimulering, utan leksaken kan stå till tjänst även när man vill stimulera andra delar av kroppen. Med sitt sköna silikonyttre känns leksaken fantastisk när den förs över huden, och det är fritt fram att använda leksaken på både honom och henne. Glöm inte att det ingår en vacker makeupväska som ens Rianne S Classique Vibe Bulletvibrator kan förvaras i för enkel transport.

Fördelar:

 • Skönt silikonyttre
 • Kompakt design för målinriktad stimulering
 • Vacker makeupväska ingår

Nackdelar:

 • Inte vattentät

Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator

eropartner rianne s heart vibe mini vibrator pink

Se priset här

En riktigt vacker kärleksförklaring blir utan tvekan att ge bort Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator som en gåva till någon som man tycker om – kanske till och med som en Alla Hjärtans Dags present. Det här är en vacker och stilren leksak som utsöndrar lyx och bjuder på utomordentliga vibrationer. Hjärtat är tillverkat av silkeslent medicinskt silikon med guldiga detaljer för ett extra snyggt utseende.

Testa på de 10 olika vibrationslägena för att hitta ett härligt stimuleringslaternativ som passar en. Det är upp till en själv om man vill hålla Rianne S Heart Vibe Mini Vibrator över klitoris eller helt andra delar av kroppen för att njuta av de utomordentliga vibrationerna. Hjärtat är ett ypperligt val vid både parlekar samt onanisessioner och laddas upp med hjälp av en USB-sladd som ingår. Just därför behöver man inte oroa sig för att köpa batterier, utan kan bara sätta leksaken på laddning innan det är dags att njuta av den.

Fördelar:

 • Vacker hjärtdesign med guldfärgade detaljer
 • Silkeslen medicinsk silikonyta
 • 10 vibrationslägen

Nackdelar:

 • Inte vattentät

RS – Soiree – Booty Plug Luxury Set 2X Gold

rs soiree booty plug luxury set 2x gold

Se priset här

Om det är exklusivitet och lyx som man letar efter kan man definitivt sluta att leta. Här är ett fantastiskt snyggt set med två analpluggar i olika storlekar som kan användas av antingen honom eller henne under både parlekar och solostunder. Setet passar nybörjare såväl som de mer erfarna tack vare att det finns en lite mindre plugg samt en lite större variant, så det är bara att börja med den som passar en bäst.

När man kikar på RS – Soiree – Booty Plug Luxury Set 2X Gold är det omöjligt att missa hur vackra dessa analpluggar är. De kommer i guldpläterat medicinskt stål och har därför en skinande guldfärg som får en att tappa hakan. Samtidigt har båda pluggarna en lila diamantliknande sten i bottnen för att bjuda på visuell stimulans medan pluggen är inne. Det finns sannerligen mycket att älska hos de högkvalitativa analpluggarna, och allt som behövs för att kunna börja njuta av dem redan idag är ett analt glidmedel.

Fördelar:

 • Tillverkade i lyxigt guldpläterat medicinskt stål
 • Vacker diamantliknande sten i bottnen
 • 100 % vattentäta

Nackdelar:

 • Ganska dyrt set

Rianne S Kinky Me Softly Set

rianne s kinky me softly saet purple

Se priset här

Här kommer ett set med allt det som BDSM-entusiasten behöver. Produkten blir perfekt för de som har tidigare erfarenhet av BDSM, men också för de som är nybörjare inom den här världen och inte är säkra på var de ska börja. Det finns mycket att älska inom Rianne S kinky Me Softly Set, sju olika leksaker för att vara mer exakt.

Innehållet i setet består av manschetter till handlederna, manschetter till fotlederna, fjäderkittlare, bröstklämmor, en ögonbindel, en piska samt en hogtie. Som om inte detta vore nog får man dessutom en förvaringsväska för att enkelt hålla reda på all utrustning. Satsa på detta set redan idag och få många härliga stunder i sovrummet med BDSM, bondage eller dominanslekar i allmänhet.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Allt som en BDSM-nybörjare behöver
 • Snygg och smidig förvaringsväska ingår

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Rianne S Bella Mini Body Wand

rianne s bella mini body wand

Se priset här

Massagestavar har många sköna fördelar, och särskilt Rianne S Bella Mini Body Wand i silkeslent medicinskt silikon. Den här typen av sexleksak kan användas lite var man vill: kanske satsar man på målinriktad klitorisstimulering eller så använder man sin massagestav för helkroppsmassage. Med andra ord blir leksaken perfekt att dra nytta av under parlekarna när man vill skämma bort partnern med skön massage.

Välj mellan en av de 10 vibrationslägena och börja njuta. Tack vare den vattentäta egenskapen kan man ta beslutet att använda sin Rianne S Bella Mini Body Wand i badkaret eller när man ska ta en dusch. Batterier är heller ingenting som man behöver tänka på då staven är uppladdningsbar. Med sin kompakta storlek är det enkelt att både förvara och transportera leksaken – och inte får man heller glömma att det ingår ett snyggt armband med ett guldigt utseende.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Kan både användas vid målinriktad klitorisstimulering samt helkroppsmassage
 • Vattentät och uppladdningsbar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Rianne S Essentials Kit D´Amour Set

rianne s essentials kit d amour pirrings s t

Se priset här

Rianne S Essentials Kit D´Amour Set är ett vackert litet set som man kan få i två olika färger. Produkten består av en liten vibrator som har formen av ett läppstift, en fjäderkittlare, en snygg spetsmask samt en makeupväska där man kan förvara alla produkterna. Setet blir ett utomordentligt val för de som vill krydda till förspelen, men det är dessutom den perfekta gåvan till någon som man tycker om. Kanske vill man överraska väninnan eller så blir setet en Alla Hjärtans Dags present.

Den lilla vibratorn som ingår dras effektivt nytta av som en klitorisvibrator, men andra delar av kroppen kommer också att älska vibrationerna från den här leksaken. Kom bara ihåg att köpa ett AA-batteri separat till vibratorn för att kunna börja njuta.

Fördelar:

 • Allt som behövs till förföriska förspel
 • Söt förvaringsväska ingår
 • Perfekt som gåva

Nackdelar:

 • AA-batteri måste köpas separat

Rianne S Anas Trilogy Set

rianne s anas trilogy sæt

Se priset här

Den sista snygga Rianne S produkten på listan kommer också i form av ett händigt set där man får en klitorisvibrator, en fjäderkittlare, justerbara bröstklämmor samt en ögonbindel i satin. Setet blir perfekt att både köpa till sig själv och partnern eller att ge bort till en väninna för att göra henne lite extra lycklig.

Använd minivibratorn för målinriktad klitorisstimulering eller för att stimulera andra delar av kroppen. Allt som behövs är ett AA-batteri som man köper separat. Samtidigt som vibrationerna från minivibratorn bjuder på njutning kan man spänna fast bröstklämmorna och sätta på ögonbindeln för att fullända lekarna i sovrummet med mannen eller kvinnan som man håller kär. Setet blir en riktig höjdare vid parlekarna, och det fräcka lila utseendet är bara ännu en fördel.

Fördelar:

 • Allt man kan tänkas behöva för att fullända förspelen
 • Minivibrator som blir perfekt för målinriktad klitorisstimulering
 • Utomordentlig gåva till en väninna

Nackdelar:

 • Endast 1 vibrationsnivå i vibratorn

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här