Recension – Tenga Flip Hole

201

Letar du efter en modern sexleksak som tar konceptet av en lösvagina till helt nya höjder? Då kommer du att älska Tenga Flip Hole onaniprodukterna som öppnar dörrarna till unik njutning i ett smart format. Tenga Flip Hole leksaker kan öppnas upp på mitten, fyllas med glidmedel och sedan tätt stängas med gångjärn. Resultatet blir en form av lösvagina där glidmedlet stannar på insidan utan att rinna ut.

Funktionen av att öppna leksaken på mitten gör den även utomordentligt enkel att rengöra, och för att låta produkten torka efteråt hänger man den på gångjärnen som ett stativ. För en extra vakuumkänsla kan man dessutom trycka på sidorna av produkten. Det låter fantastiskt, inte sant? Nedan ska vi kika lite på några olika Tenga Fliphole produkter samt tala mer om hur de fungerar!

TENGA Flip Hole Svart Onaniprodukt – TESTVINNARE

tenga flip hole black onaniprodukt

Se priset här

Tenga Flip Hole Svart Onaniprodukt är den ultimata leksaken för alla män som vill göra onanisessionerna mer spännande än någonsin. Tenga Flip Hole har utsetts till ”den bästa sexleksaken för män” på danska Bt.dk, så visst är detta prov på leksakens höga kvalitet.

Hur använder man då egentligen Tenga Flip Hole Svart Onaniprodukt? Öppna leksaken på mitten, applicera glidmedel, stäng produkten igen och använd gångjärnen för att stänga igen leksaken tätt. Därefter använder man produkten lite som en lösvagina, och tack vare gångjärnen stannar glidmedlet på insidan utan att rinna ut. Tryck på sidorna av Tenga Flip Hole Svart Onaniprodukt för att skapa ett anpassat vakuum som gör känslan ännu mer realistisk.

På insidan av detta Tenga Fliphole finner man en snygg, detaljerad och mycket skön textur som känns mjuk mot huden när man för sitt kön in och ut ur leksaken. Gällande mått ligger detta Tenga Fliphole Black på 17 cm utvändig längd, 14 cm invändigt djup samt 7,6 cm utvändig diameter. Med andra ord kan onaniprodukten komma att bli lite kort för de med längre penisstorlekar. Värt att nämna är dock att Tenga Flip Hole Svart Onaniprodukt är vattentät och mycket enkel att rengöra genom att bara öppna leksaken på mitten. Efter rengöring kan man hänga leksaken på tork och använda gångjärnen som en typ av stativ.

Fördelar:

 • Härlig onaniprodukt med skön inre textur
 • Mycket lätt att rengöra
 • Gångjärn ser till så att glidmedlet inte rinner ut

Nackdelar:

 • Inte passande för större penisstorlekar

TENGA Flip Hole Red Onaniprodukt – TESTVINNARE

tenga flip hole red onaniprodukt testvinder

Se priset här

Föredrar du en exklusiv röd färg? Då är kanske Tenga Flip Hole Red Onaniprodukt för dig. Den här sexleksaken kommer i ett lyxigt format med en insida som är full med knoppar och ytterligare skön textur. Allt man behöver göra är att öppna upp ens Tenga Fliphole i mitten, applicera glidmedel, återigen stänga leksaken och sedan sätta i gångjärnen. Detta säkerställer att leksaken verkligen sitter ihop tätt och att inget glidmedel kommer att tryckas ut under användning.

Dra nytta av denne Tenga Flip Hole Zero Small Penis produkt på ett liknande sätt som en lösvagina, men med en mycket detaljerad textur och glidmedel som verkligen stannar på insidan av leksaken. För att lägga till en extra nivå av njutning kan man trycka på en av tre punkter på sidan av leksaken. Detta skapar ett tryckvakuum som öppnar dörren till en ny sorts njutning. Då öppningen och den inre delen av leksaken är tillverkade av silikon blir det mjukt, lent och skönt att använda sig av denne typ av Tenga Flip Hole Zero Small Penis produkt.

Hur går det sedan till vid rengöring? Lyckligtvis nog är Tenga Fliphole produkter förvånansvärt lätta att rengöra tack vare faktumet att de kan öppnas upp på mitten. Glöm tiderna då man behövde vända ut och in på leksaken eller gräva in i den med fingrarna för att få den ren. När man delar sin Tenga Flip Hole Zero Small Penis produkt får man tillgång till hela insidan så att man lätt kan skölja av den med vatten. Låt den sedan bara lufttorka. Lätt och smidigt!

Fördelar:

 • Snygg utformning med lyxig röd färg
 • Skön insida med detaljerad textur
 • Tryck på sidorna för att skapa ett anpassat vakuum

Nackdelar:

 • Mest passande för lite mindre penisstorlekar

TENGA Flip Hole Vit Onaniprodukt – TESTVINNARE

tenga flip hole onaniprodukt

Se priset här

Vad sägs om en stilren vit färg i ett händigt format som enkelt lufttorkas och förvaras efter användning? Tenga Flip Hole Vit Onaniprodukt är en äkta testvinnare, och det är inte utan anledning. Det detaljerade mönstret på insidan av leksaken ser till så att den känns fantastisk att penetrera, och med gångjärnen som klickas på plats behöver man inte oroa sig för att glidmedlet någonsin ska rinna ut. Allt är på sin plats för en tajt upplevelse som snabbt tar en till klimax.

Gällande måtten är en Tenga Flip Hole Zero Small Penis som den här 7,6 cm i diameter med en utvändig längd på 17 cm samt ett invändigt djup på 14 cm. Som resultat är det här en Tenga Flip Hole Zero Small Penis produkt som inte blir passande för större penisstorlekar. Om man inte stämmer in på den beskrivningen kommer man dock att få många härliga stunder tillsammans med ens Tenga Flip Hole produkt oavsett om man föredrar en vit variant eller en Tenga Flip Hole Black. Tryck på leksakens sidor på en av tre olika platser för att skapa ett fantastiskt tryckvakuum.

Det är alltid viktigt att rengöra sina sexleksaker efter användning, och aldrig har detta varit enklare än när man har att göra med en Tenga Flip Hole Zero Small Penis produkt. Öppna upp leksaken på mitten, spola den med vatten, köp till ett sexleksaksrengöringsmedel att använda om man föredrar detta och låt sedan leksaken lufttorka. Lufttorkningen sker på enkelt vis genom att hänga ens Tenga Flip Hole Zero Small Penis produkt på gångjärnen som bildar ett stativ.

Fördelar:

 • Snygg utformning med skön inre textur
 • Enkel rengöring och lufttorkning
 • Vakuumtryck genom att pressa in sidorna

Nackdelar:

 • Inte optimal för större penisstorlekar

Rengöring och lufttorkning av Tenga Flip Hole

Om det är någonting som Tenga fliphole produkter såsom Tenga Flip Hole Black kan skryta med så är det hur lätt det är att göra rent leksaken efter användning. Om vi tar Tenga Flip Hole Black som ett exempel avlägsnar man först gångjärnen efter dess att man har dragit nytta av leksaken. Det är nämligen gångjärnen som ser till så att ens Tenga Flip Hole Black sitter tätt ihop, så när gångjärnen väl är borttagna kan man utan problem öppna leksaken på mitten.

Väl öppnad har man tillgång till hela den inre strukturen och kan då spola leksaken ren med vatten. Om man vill ta det ett steg längre och se till så att ens Tenga Flip Hole Black verkligen blir ren kan man välja att köpa till ett sexleksaksrengöringsmedel. Använd aldrig tvål då detta kan slita på produkten. Det kan också hända att man inte får bort all tvål, och det här vill man naturligtvis inte ha in i urinröret nästa gång man använder sin Tenga Flip Hole Black. Ta det säkra före det osäkra.

När leksaken är ren och fin ställer man upp gångjärnen så att de bildar ett stativ. Titta på instruktionsvideon till produkten om du vill ta reda på exakt hur detta fungerar. Medan ens Tenga Flip Hole Black hänger på stativet lufttorkas det inom kort.

Mer om Tenga Flip Hole och Tenga Flip Zero

Om man tycker att produkter såsom Tenga Flip Hole Black låter intressanta är det väl värt att veta hur det finns en uppdaterad utgåva som man även kan ta en titt på. Dessa produkter går under namnet Tenga Flip Zero, och trots att de är lite dyrare än Tenga Flip Hole Black kommer man utan tvekan att uppskatta alla de härliga uppgraderingarna. Tenga Flip Zero är helt enkelt en leksak som är mer tät, har en mer detaljerad inre textur och ser ännu mer modern ut än Tenga Flip Hole Black serien.

Klicka på följande länk för att kika närmare på alla de olika Tenga Fliphole och Tenga Flip Zero produkterna såsom exempelvis Tenga Flip Hole Black eller varför inte en Tenga Flip Hole Zero Small Penis variant.

tenga flip hole

Det finns många skäl till varför man skulle vilja prova på en Tenga Fliphole, och inte minst för att den här leksaken är en äkta testvinnare. Det inre mönstret är så detaljerat att man utan tvekan kommer att få en upplevelse som aldrig förr, och med de händiga gångjärnen stannar glidmedlet alltid på insidan av leksaken. Med en utformning som även gör ens

Tenga Fliphole mycket lätt att rengöra finner man många fördelar i den här sexleksaken att utforska. Besök din föredragna sexbutik redan idag och ta en titt på antingen en Tenga Fliphole eller Tenga Flip Zero för att hitta din favorit!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här