Rabbit dildos – Bäst i test

924

Vibrerande Rabbit dildos har tagit världen med storm på ett otroligt sätt, och med tanke på vad den här sexleksaken har att bjuda på är det inte särskilt överraskande.

Rabbit dildon stimulerar nämligen både G-punkten och klitoris tack vare sin smarta utformning och dess härliga vibrationer som man inte vill missa.

Rabbit dildos finns det dock många av, och att välja rätt kan bli en utmaning. Just därför listar vi nedan några av de bästa Rabbit dildoarna på marknaden så att man på enklast möjliga sätt ska kunna hitta en variant som passar en perfekt!

Rabbit dildo Priskoll
sinful rabbit vibrator original Testvinnare Se priset
sinful power bunny opladelig rabbit vibrator Nybörjaren Se priset
baseks first time rabbit vibrator Den billiga Se priset

 


TESTVINNARE – Sinful Rabbit Vibrator Original

sinful rabbit vibrator original

Se priset här

 

Med en Rabbit dildo vid ens sida kan man njuta av utomordentlig stimulans på mer än ett sätt, och detta gäller även för testvinnaren Sinful Rabbit Vibrator Original. Den här leksaken kan nämligen både föras in som en dildo för att stimulera G-punkten, dras nytta av för att stimulera klitoris med den lilla kaninen eller avnjutas tack vare vibrationslägena. Med andra ord finns det mycket att älska när man talar om just en Rabbit dildo såsom Sinful Rabbit Vibrator Original.

För en så skräddarsydd upplevelse som det bara går finns det så mycket som sex olika vibrationslägen samt sex rotationsprogram att skifta mellan. Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel för en så härlig upplevelse som möjligt och glöm inte att rengöra leksaken efteråt med antingen ett sexleksaksrengöringsmedel eller tvål och vatten. Denne Rabbit dildo använder sig av fyra stycken AA-batterier som säljs separat, men när man väl har inhandlat batterierna väntar många fantastiska stunder på en – antingen på egen hand eller tillsammans med partnern. Satsa på en vibrator som alltid finns där för en under onani och förspel!

Fördelar:

 • Sex vibrationslägen och sex rotationsprogram
 • Stimulerar både klitoris och G-punkten
 • Kan användas som både dildo och vibrator

Nackdelar:

 • Kräver batterier som säljs separat

Läs hela recensionen här

jonathan testare
Hej! Jag har också testat Sinful Original Rabbitvibrator, den får 4 av 5 stjärnor av mig! Läs min recension här. /Jonathan”

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator

sinful power bunny opladelig rabbit vibrator

Se priset här

 

Silikon är alltid ett efterlängtat material som känns silkeslen och härligt mot huden. Detta kan vara skälet till varför valet har gjorts att just Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator skulle vara tillverkad av silikon. Satsa på denne högkvalitativa Rabbitdildo och var säker på att få en Rabbit sexleksak som aldrig sviker en. Med en vattentät egenskap är det dessutom fullt möjligt att dra nytta av leksaken i badet eller duschen för att lägga till en extra dimension till njutningen.

Sinful Power Bunny Uppladdningsbar Rabbitvibrator är uppladdningsbar och kräver därför inte att man inhandlar några batterier separat. Den kommer utrustad med fem stycken vibrationsmönster samt två stycken vibrationshastigheter, så det är upp till en själv att välja vad som passar ens individuella önskemål. Själva dildodelen av vibratorn har möjligheten att stimulera ens G-punkt medan den lilla kaninen på sidan av leksaken utan problem kan stimulera ens klitoris. Detta ser till så att man får fantastiska upplevelser antingen vid onani eller förspel med ens käraste.

Fördelar:

 • Vattentät Rabbit dildo
 • Uppladdningsbar utan batterier
 • Flera vibrationsmönster att välja mellan

Nackdelar:

 • Vissa anser att klitorisvibratorn är lite svag

DEN BILLIGA – Baseks First Time Rabbit Vibrator

baseks first time rabbit vibrator

Se priset här

 

Med tanke på hur välkända, lyxiga och högkvalitativa Rabbit dildos är kanske man förväntar sig att behöva tömma ut plånboken för att kunna ta del av vibratorn, men så är inte fallet. I själva verket finns det ett antal Rabbit vibratorer som kommer till ett ganska lågt pris, och Baseks First Time Rabbit Vibrator är en av dessa. Den här sexleksaken blir ett perfekt val för nybörjarna som vill testa på sin första Rabbit dildo utan att behöva lägga för mycket pengar på den.

Baseks First Time Rabbit Vibrator är en leksak med multispeed vibrationer, vilket betyder att man vrider på dess botten för att göra vibrationerna kraftigare och svagare. Med andra ord finns det inget specifikt antal vibrationslägen, utan man skräddarsyr upplevelsen lätt genom att bara vrida på bottnen. Tänk på att denne dildo Rabbit är i behov av två stycken AA-batterier för att fungera, och dessa måste man köpa separat. När man dock har batterierna tillhands kan man stimuleras av en leksak som både fokuserar på G-punkten och klitoris för upplevelser utöver det vanliga.

Fördelar:

 • Mycket billig Rabbit dildo
 • Perfekt för nybörjarna
 • Skifta mellan vibrationerna med en multispeed-funktion

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite stor om man inte är van

Läs hela recensionen här

MEST POPULÄRA – Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator

velve riva rabbit vibrator

Se priset här

 

I ett behagligt silikonmaterial kommer Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator, en leksak som kan bjuda på både G-punktstimulering samt klitorisstimulering på samma gång. Produkten kommer utrustad med 10 vibrationsmönster som man kan skifta mellan med hjälp av knapparna på denne Rabbit dildo, och om man är ute efter en lite unik egenskap kan man testa på värmefunktionen. På vibratorn finns det en värmeknapp som man kan trycka på för att inom kort känna hur leksaken når 37-39 grader, med andra ord vanlig kroppstemperatur för att få en så naturtrogen upplevelse som möjligt.

Om onanisessioner i badet är någonting som man föredrar blir man säkerligen glad över att höra hur denne Rabbit dildo är vattentät. Batterier är heller inget som man behöver tänka på då leksaken laddas upp med en USB-sladd och dessutom kommer med en len förvaringspåse för att lätt förvara sin dildo när den inte används. Brukstiden ligger på 60-90 minuter innan man behöver ladda upp den igen, så visst får man gott om tid att njuta av Velve Riva Lyxig Uppladdningsbar Rabbitvibrator.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Härlig värmefunktion
 • Laddas upp med en sladd

Nackdelar:

 • Kan vara svårt att få den magnetiska laddaren på rätt plats

Läs hela recensionen här

TILL VARDAGEN – ORBIT-THE ROTATING RABBIT

Se priset här

 

Njut av både G-punkts- och klitorisstimulans samtidigt med hjälp av Eclipse Ultra 7 Rabbitronic. Denne sexleksak kommer utrustad med sju olika sätt att vibrera i form av tre hastigheter, tre pulserande lägen samt ett stegrande läge – och med alla dessa valmöjligheter kommer man utan tvekan att hitta passande stimulans enligt ens individuella önskemål. Denne Rabbit dildo är tyvärr inte vattentät, men den är tillverkad av ett mycket behagligt jellymaterial för att ge en så positiv upplevelse som möjligt.

Eclipse Ultra 7 Rabbitronic kommer med en dildodel som stimulerar ens G-punkt, men den kommer också med en liten kanin på sidan av leksaken som stimulerar ens klitoris. Detta är någonting som man säkerligen kommer att älska under de härliga onanisessionerna eller när man vill inkludera denne Rabbit dildo under förspelen tillsammans med partnern. Alla heta stunder – oavsett om de är på egen hand eller med någon som man håller kär – kan förbättras väsentligt om man har den rätta sexleksaken, och Eclipse Ultra 7 Rabbitronic är definitivt en av dem.

Fördelar:

 • Stimulerar både klitoris och G-punkt
 • Framställd i ett skönt jellymaterial
 • Bjuder på en stor mängd vibrationslägen

Nackdelar:

 • Använder sig av batterier som köps separat

DEN FRÄCKA – Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator

baseks my bunny g punkts rabbit vibrator

Se priset här

 

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbitvibrator ser ut som en ordinär Rabbit dildo, men istället för att ha en kanin på sidan som agerar som klitorisstimulator har just den här sexleksaken en delfin. Vibratorn må inte vara tillverkad i härlig silikon, men visst är TPR även ett skönt material som kommer att se till så att man får många behagliga stunder med sin partner eller själv under onanisessionerna. Gällande hur stor denne Rabbit dildo är ligger dess längd på 21,5 cm där 9,5 cm kan föras in medan diametern ligger på 3,1 cm där dildon är som bredast.

Precis som med andra Rabbit vibratorer har Baseks My Dolphin G-punkt Rabbitvibrator både en dildodel som stimulerar ens G-punkt tillsammans med en klitorisdel (den tidigare nämnda delfinen) som stimulerar en klitoris. När dessa delar jobbar tillsammans kan man vara säker på att få den fantastiska upplevelsen som man eftersöker. Välj mellan 10 vibrationsmönster och fem rotationshastigheter för att hitta ett läge som passar en oavsett om man föredrar att det går lite fortare eller långsammare. Glöm inte att fyra AAA-batterier måste köpas separat för att vibrationerna ska gå igång.

Fördelar:

 • Många vibrationsmönster och hastigheter
 • Stimulerar både klitoris och G-punkt
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Måste köpa batterier separat

DEN LYXIGA – Ultimate Vibrator Kit

ultimate vibrator kit for her

Se priset här

 

Nöj dig inte med bara en enda vibrator när det istället är möjligt att få ett helt set med en stor grupp vibratorer. Till ett förvånansvärt billigt pris får man fyra olika älskade vibratorer i skön silikon som kan stimulera en på flera olika vis. En av vibratorerna är en massagestav, en är en ordinär dildovibrator medan de två sista är Rabbit dildos. Varje en av dessa sexleksaker kommer med så mycket som 10 vibrationslägen att välja mellan.

Massagestaven kan användas över hela kroppen för en utomordentlig massage eller dras nytta av vid onani. Dildon, å andra sidan blir fantastisk för penetrering där den böjda formen ger sexleksaken möjligheten att träffa ens G-punkt. Sist men inte minst kommer inte en Rabbit dildo, utan två. Dessa kan föras in för stimulering av ens G-punkt, men den lilla kaninen på sidan av leksakerna kan också stimulera klitoris. Såsom tidigare nämnt kommer varje en av dessa leksaker med vibratorer inom sig, och med flera lägen att välja mellan kan man skräddarsy sin upplevelse för att få precis det som man eftersöker. Njut av en Rabbit dildo – eller flera olika – i ett fantastiskt silikonmaterial.

Fördelar:

 • Flera högkvalitativa vibratorer i ett paket
 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Framställda i mjukt silikon

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL DEN ERFARNE – Fifi by Je Joue Rabbit-vibrator Uppladdningsbar

je joue fifi opladelig rabbit vibrator

Se priset här

 

Fifi by Je Joue Rabbit-vibrator Uppladdningsbar är en högkvalitativ testvinnare som vet var skåpet ska stå när det gäller njutning. Denne Rabbit dildo har en lång rad färger att välja mellan så att man ska kunna hitta sin absoluta favorit, och med ett material såsom medicinskt silikon är det en garanti att denne leksak blir behaglig att använda. Batterier är ingenting som man behöver tänka på när man satsar på denne Rabbit dildo då Fifi by Je Joue Rabbit-vibrator laddas upp med hjälp av en sladd. Genom att ladda leksaken i två timmar kan man sedan dra nytta av den i två timmar, så visst finns det gott om tid för otrolig njutning.

Är våta lekar att föredra? Då har man tur, för denne Rabbit dildo är fullkomligt vattentålig för att utan problem kunna dras nytta av i badet eller duschen. Med både klitorisstimulering och G-punktstimulering har leksaken sannerligen mycket att bjuda på, så varför inte ta en titt på Fifi by Je Joue Rabbit-vibrator Uppladdningsbar redan idag och välja favoritfärgen för många fantastiska sessioner i sovrummet eller badrummet.

Fördelar:

 • Stimulerar både klitoris och G-punkten
 • Kommer i skönt silikon
 • Kan användas i badet och duschen

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

NYHET – Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

satisfyer vibes mr rabbit

Se priset här

 

Med en Mr rabbit dildo vet man att man är i goda händer när det är dags att njuta av förspel med sambon eller onanisessioner för sig själv. Applicera bara en klick vattenbaserat glidmedel för att börja dra nytta av den högkvalitativa silikonleksaken som är skön och behaglig att föra in. Den här Rabbit dildon bjuder inte bara på G-punktnjutning, utan har dessutom en klitorisstimulator för att få en så fantastisk upplevelse som möjligt.

För att vibrationerna ska vara så effektiva som möjligt har just den här Rabbit dildon hela två olika motorer, och man styr lätt vibrationerna med hjälp av knappar på själva leksaken. 12 vibrationslägen är det som man har att skifta mellan, så varför inte testa sig fram till dess att man har funnit sin absoluta favorit. Med så många olika vibrationslägen kan man få en riktigt skräddarsydd upplevelse enligt vad som passar en, och man behöver inte ens köpa några batterier separat. Ladda upp Satisfyer Vibes Mr. Rabbit med en sladd för att kunna njuta av leksaken om och om igen.

Fördelar:

 • Kommer utrustad med en behaglig silikonyta
 • 12 vibrationslägen att välja mellan
 • Få både klitoris- och G-punktstimulans

Nackdelar:

 • En aning dyr

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här