Pump Worx – Bästa Penispumpar

389

Alla har väl någon gång drömt om en fylligare och större penis. Med Pump Worx och andra penispumpar kan denna dröm bli till verklighet.

En Pump Worx ger dig snabbt en tillfälligt större och mer långvarig erektion.

Penispumpar hjälper dig till en tillfälligt större penis så att du kan imponera på din partner eller dig själv.

Men penispumpar kan mycket mer än så. Men en Pump Worx blir din penis inte bara större men också mer känslig. Det gör att du känner beröring mer intensivt och därför kan du njuta mer.

Hitta din penispump nedan för fantastiskt stora äventyr.

Bathmate Hydromax7 Penispump – Testvinnare

bathmate hydromax7 penispumpe

Se priset här

 • Vattentryck
 • Behaglig
 • Tillfällig penisförstoring

Denna härliga penispump gör din penis tillfälligt större med hjälp av vattentryck. Vatten kan skapa ett kraftigare vakuum än luft kan och kan därför ha en bättre effekt.

Bathmate Hydromax7 är en utvecklad version av Bathmates tidigare penispumpar och kan skapa hela 35% mer vakuum. Den gör detta genom den mjuka ringen som är avtagbar och sitter allra längst ned på pumpen. Ringen gör nämligen så att pumpen sitter helt perfekt på din penis så du får en helt perfekt vinkel.

Ta med pumpen in i badet eller duschen och pumpa din penis större. Din pump gör inte bara så att din penis blir tillfälligt större men ökar också känsligheten så ditt samlag blir skönare.

Fördelar:

 • En pump som känns lyxig och ger ett bra tillfälligt resultat.

Nackdelar:

 • Att den används i badet ger en bra effekt men det gör processen mer komplicerad än med en luftpump.

Baseks Klassisk Penispump – Till nybörjaren

Se priset här

 • Kundfavorit
 • Tillfälligt ökad storlek
 • Skonsamt mot huden

En penispump som ger dig otroligt skön känsla samtidigt som den ökar storleken på din penis. Pumpen är lätt att använda och lufttrycket ger bra resultat.

Den passar nästan alla storlekar med en inre längd på 22 centimeter och en inre diameter på 6 centimeter. Produkten är gjord av en kombination av skonsamt och kroppsvänligt PVC, ABS-plast och silikon.

Har du ingen partner kan du med fördel använda den för att göra din onani till en bättre upplevelse. Penispumpen gör nämligen din penis mer känslig vilket leder till att beröring känns starkare och bättre.

Fördelar:

 • Den är lätt att använda och passar bra för nybörjare.
 • Otroligt prisvärd.

Nackdelar:

 • Passar inte dig som har erfarenhet, utan är mer en första pump.

Läs hela recensionen här

Viktor sexleksakstestare
“Hej, jag heter Viktor och jag har också skrivit om Baseks Klassiska Penispump. 4 av 5 stjärnor får den från mig, Läs min recension här.”

Pump Worx Penispump för nybörjare – Den billiga

Pump Worx Penispump för Oerfarna

Se priset här

 • Nybörjarvänlig
 • Behaglig
 • Stimulerande

Om du gärna vill ha en hårdare, längre och fylligare erektion så är Pump Worx definitivt något för dig. Sätt enkelt pumpen på din penis och börja pumpa. Vakuumet som skapas är både stimulerande och behagligt så processen är en del av njutningen.

Vakuumet gör så att blodet rusar in i din penis och leder därmed till en hårdare erektion. Du kan använda den innan sex för upplevelsen av en tillfälligt ökad storlek på din lem. Känslan av sex eller onani blir också starkare vilket ju är en otrolig bonus.

Med i ditt köp får du också en penisring. Den kan du använda för att hålla din starka erektion längre så att ni kan hålla igång hela natten. Ringen som tillhör Pump Worx kan töjas helt upp till 8,5 cm vilket gör att den passar de flesta storlekar.

Den är 19 cm lång med en diameter på 5 cm i öppningen. Kom ihåg att köpa glidmedel till din pump. Det gör den både skönare och lättare att använda. Om du är helt ny till att pumpa så rekommenderas du max att göra detta 10 minuter åt gången.

Fördelar:

 • En väldigt billigt och effektiv produkt som passar dig som är ny till penispumpar.

Nackdelar:

 • Det är en standardpump och du som har erfarenhet kan anse att den är lite basic.

 Mr. Membr Automatisk Penispump – Mest populära

mr. membr automatisk penis pumpe

Se priset här

 • Centimetermått
 • Automatisk
 • Användarvänlig

Denna penispump är som du kan se på namnet automatisk. Det förenklar processen och gör att du slipper allt hårt arbete med att pumpa. Den ger dig precis som de andra pumparna en fylligare och mer känslig penis.

Njut av att se din lem växa med centimetermåttet som sitter på sidan av den genomskinliga behållaren. Det är en otroligt häftig känsla att kunna se resultatet på det här sättet.

Du kan välja mellan tre olika intensitetsnivåer för att skapa ditt vakuum. Blir det för mycket så finns det en knapp som snabbt och enkelt avbryter ditt vakuum.

Kom ihåg att köpa batterier till din automatiska penispump. Produkten mäter på 20,5 cm i längd medan diametern är töjbar och kan vara allt från 2 cm till 5,9 cm.

Materialet som pumpen är gjord av är ABS-plast och silikon som inte innehåller några ftalater eller andra ämnen som kan vara farliga för din kropp.

Fördelar:

 • Skapar ett automatiskt vakuum och är därför smidig och lätt att använda.

Nackdelar:

 • Att den är batteridriven gör att du ska komma ihåg att köpa dessa för att produkten ska fungera.

Mr. Membr Penispump med Tryckmätare – Till vardagen

Mr. Membr Penispump med Tryckmätare

Se priset här

 • Kundfavorit
 • Centimetermått
 • Tryckmätare

Den där fylliga och långvariga erektionen är aldrig långt bort med den här penispumpen. Tryckmätaren gör så att du kan följa med i både processen och resultatet. På tal om resultat kan du också se hur mycket din penis växer med det smarta centimetermåttet på sidan.

Din erektion blir större och det kan du eller din partner njuta av. Vakuumet upplevs också ofta som stimulerande så processen blir en del av njutningen.

Den inre längden ligger på 20 cm och diametern på mellan 2,7 och 5,9 centimeter. Produkten är gjord av ABS-plast och silikon som både är fritt från ftalater och latex. Det gör produkten skonsam.

Den får bra betyg av både användare och partners.

Fördelar:

 • Märkbara och effektiva resultat redan när du använder den första gången.

Nackdelar:

 • Den är lite mer komplicerad än de tidigare modellerna vi har kikat på. Vi rekommenderar den därför till dig som provat att pumpa förr.

Bathmate HydroXtreme9 Penispump – Luxury

Bathmate HydroXtreme9 Penispump

Se priset här

 • Vattentryck
 • Stor
 • Behaglig

Bathmate har lång erfarenhet av att göra penispumpar som använder sig av vattenvakuum. De menar att det ger ett mer jämnt vakuum som också är större. Så är det ju alltid härligt med sexleksaker du kan använda i duschen som också ger synliga resultat.

Det är HydroXtreme9 är en utveckling av den populära Hydro 7 och är både större och mer effektiv än sin föregångare. Pumpen är väldigt enkel att använda och dessutom är den behaglig.

Som den andra Bathmate vi har kikat på så har också denna en ring som gör så att pumpen kan sitta helt tät. Det ger den också en perfekt vinkel.

Du får en fylligare penis som också är mer känslig och ger dig därför en skönare upplevelse både av sex med en partner och onani. För att kunna använda pumpen ska din penis max vara 18 cm.

Fördelar:

 • En effektiv pump som snabbt ger dig tydliga resultat. Den passar både nybörjare och erfarna då en väldigt detaljerad bruksanvisning följer med produkten.

Nackdelar:

 • Den är väldigt mycket dyrare än de andra penispumparna vi har kollat på.

Få en stor penis utan skador

En Pump Worx kan som du nog har kunnat läsa dig till göra väldigt mycket för dig och din erektion. De flesta av oss vill gärna kunna imponera på vår partner med en härligt stor kuk. Dock är det långt ifrån alla som har en riktigt stor lem.

Att ha en liten penis eller en penis som du själv anser inte är tillräckligt stor kan skapa både osäkerhet och ångest. Det är faktiskt väldigt många män som mår dåligt på grund av att deras penis inte är så stor som de önskar.

Vissa försöker med metoder som kan ifrågasättas att förlänga sin penis permanent. De flesta av dessa metoder är obehagliga och några kan till och med göra permanent skada.

Det är med andra ord inget som vi rekommenderar. En Pump Worx kan inte göra din penis permanent större. Men den kan ge ett fantastiskt tillfälligt resultat, som är mycket säkrare än att ha vikter hängande från dina ädlaste delar.

Resultat efter pumpning ger också ökad njutning. What is not to like?

En Pump Worx kan hjälpa erektil dysfunktion

Lider du av erektil dysfunktion så kan en penispump vara en bra icke medicinsk lösning på dina problem. Det är jobbigt och kanske också pinsamt att inte kunna hålla ditt stånd tillräckligt länge för att ha sex. Din partner blir besviken men framförallt blir du besviken på dig själv, trots att det inte är ditt fel.

Det är otroligt vanligt att lida av erektil dysfunktion och det blir vanligare och vanligare med åldern. Penispumpar har visat sig ha god effekt på män som har dessa problem. Ditt sexliv kanske också kan räddas av denna enkla men effektiva produkt.

En penispump anses vara det säkraste sättet att motverka ED. Du kan även om detta är ett stort problem för dig kombinera pumpen men eventuell medicin från din läkare.

Ska min pump använda sig av vatten-eller luftvakuum?

Ja, det är frågan ska du använda dig av luft eller vatten. Det är en otroligt svår fråga och det handlar mycket om din personliga smak.

Luftvakuum:

 • De är ofta väldigt lätta att använda. Du behöver inte hålla på med någon lång process och kan därför lätt pumpa vid sidan av sängen före samlag.
 • Glidmedel är nödvändigt för att det ska vara behagligt att föra in den och för att minska friktion.
 • Är du nybörjare så är Pump Worx med luft mycket lättare att använda sig av än vatten.

Vattenvakuum:

 • Det blir ett jämnare tryck av vatten vilket kan göra att din pumpning blir mer effektiv med denna metod.
 • Det känns naturligt att använda vatten och det är väldigt liten risk för smärta och obehag.
 • Du behöver inte använda glidmedel men det kan vara skönt.

Det är några typiska kännetecken för de olika sorters pumparna. Vilken som är bäst avgör du.

Det ska du tänka på när du använder din penispump

Vi vill börja med att säga att penispumpar räknas som att vara väldigt säkra. Dock som med allt annat finns det några få möjliga biverkningar och saker du ska tänka på.

Vårt första och viktigaste tips är att du alltid ska följa instruktionerna som följer med. För stort lufttryck kan nämligen skada din penis. Detta sker endast om du använder den på fel sätt. Så kom ihåg att läsa igenom bruksanvisningen före du går igång.

Det kan bli lite konstig stämning om du bara tar fram en penispump i stundens hetta. Här är ett tips att göra det till en del av förspelet. Låt din partner pumpa och se din penis växa. Det blir delen av en fräck lek. Men om du vill göra det till en del av förspelet rekommenderar vi att du berättar det för din partner och inte bara helt plötsligt drar fram den.

Om du har en ny sexpartner eller kanske bara en tillfällig kan du försöka göra det före hen kommer över för att undgå diskussionen. Det kan vara en svår diskussion att ta i början.

Har du en partner så kan du också överraska hen med en stor härlig erektion när hen kommer hem. Pumpa så att du är klar till hen kommer hem och visa stolt upp ditt stora och fylliga paket. Det finns många möjligheter med en Pump Worx.

Är du på blodförtunnande medicin kan du behöva kolla med din läkare om du säkert kan använda pumpen. Det är på grund av att den kraftfulla erektionen skapas genom att blodet dras ut i din penis.

Ett sista tips

Till vissa pumpar ingår en penisring men inte till alla. En penisring kan vara ett bra komplement till din kukpump då den hjälper dig att hålla din erektion längre. Tänk att kunna hålla den största och mest kraftfulla erektionen du någonsin haft, längre än du någonsin hållit förr.

Det är verkligen ett drömscenario att kunna kombinera detta. Ingen av produkterna behöver kosta särskilt mycket men de kan bägge två konsten att ta ditt sexliv till nya höjder.

En penisring innehåller dessutom oftast en vibrator som kan stimulera din partner samtidigt som ni har sex.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här