Plusshop.se Recension

239
Plusshop.se har länge hyllats för sitt breda sortiment av tusentals produkter i en mängd olika kategorier, och deras effektiva förmånsklubb bjuder på varor från bland annat Sony, Tristar, Colgate, Disney, Gucci och David Beckham.

Nyligen har de lanserat en ny intim kategori med sexleksaker, intimvård och liknande produkter.

Deras koncept är ganska unikt och vi kommer nedan att kika närmare på vad Plusshop egentligen är, hur deras förmånsklubb fungerar och vad man kan hitta i den nya intimkategorin.

Är det värt att ta del av deras erbjudanden, lever produkterna upp till ens förväntningar och hur börjar man sitt Plusshop äventyr redan idag? Allt detta och mer ska vi tala om nedan!

Plusshop.se logo

Plusshop recension

 

Vilka är Plusshop?

Såsom tidigare nämnt agerar Plusshop som en förmånsklubb med målet att förse dess medlemmar med förträffliga erbjudanden och rabatter på en lång rad produkter.

Det finns varor tillgängliga till både män, kvinnor och barn inom kategorier såsom elektronik, vård, leksaker, kökstillbehör och hushållsartiklar. Som kronan på verket har urvalet av produkter nu expanderats ytterligare tack vare de många intimartiklarna som kan införskaffas till generöst låga priser.

Så fungerar konceptet

Plusshop.se är inte din vanliga webbutik, utan dess koncept är mer unikt och intressant än så. Som en förmånsklubb blir man helt enkelt medlem hos Plusshop, och i gengäld får man tillgång till en stor mängd rabatterade varor. Ju fler medlemmar Plusshop har desto bredare blir deras sortiment och desto större blir rabatterna.

Med hjälp av att betala 139 kronor i månaden får man sitt medlemskap som öppnar dörren till förträffliga medlemspriser som man inte vill missa. Den första månaden är dessutom kostnadsfri, och som grädden på moset är det fritt fram att säga upp sitt medlemskap när man själv känner för det. Någonting som man dock bör ha i åtanke är att man automatiskt blir medlem när ens första köp till medlemspris har gått igenom.

Detta är sannerligen ett intressant koncept som är väl värt att kika närmare på för alla som inte vill missa ett bra erbjudande. Så länge man är medlem kommer Plusshop att förse en med fri frakt, prismatchning samt rabatter som kan nå hela vägen upp till 80 %.

Även när det gäller betalningsmetoder har man en lång rad valmöjligheter såsom VISA, MasterCard, VISA Electron, Maestro och American Express – med andra ord får man utan tvekan många positiva upplevelser hos Plusshop om riktigt billiga produkter är av intresse.

Därför bör du köpa intimleksaker hos Plusshop.se

Vi nämnde tidigare att en sprillans ny kategori har dykt upp hos Plusshop.se, och denne består av intimleksaker i flera olika former och färger. Oavsett om man eftersöker en vibrator, dildo, oljor, BDSM-utrustning, analleksaker, glidmedel eller någonting helt annat är det nästintill en garanti att man kommer att hitta någonting passande hos Plusshop.

Den stora fördelen med att inhandla sina intimprodukter i den här förmånsklubben är dock inte hur enormt sortimentet är, utan hur låga priserna är. Det är inte ovanligt att stöta på intimprodukter hos Plusshop som säljs till hälften av originalpriset, ibland till och med mindre än så, och då har vi inte ens nämnt den fria frakten!

För de som vill krydda till det lite extra i sovrummet med någon som man håller kär eller helt enkelt vill experimentera på egen hand med högkvalitativa sexleksaker är man säkerligen medveten om att intima produkter i allmänhet kan bli relativt dyra.

För en enda högkvalitativ vibrator kan man behöva tömma sin plånbok på hundratals – ibland även tusentals – kronor, och dessa pengar kanske man inte alltid har nära tillhands. Tack vare Plusshop.se behöver det inte kosta skjortan då man slipper att betala för produkternas fullkomliga pris.

Det finns heller ingen oro över att produkterna kanske är av lägre kvalitet då de enbart är så mycket billigare tack vare Plusshop medlemskapet. Därför kan man med gott samvete beställa en härlig intimprodukt hos Plusshop och veta att en välfungerande sexleksak inte är långt borta.

Man

Man sexleksaker plusshop

Kvinna

kvinnor plusshop sexleksaker

 

Intimleksaker att kika närmare på

Är sortimentet av intimprodukter verkligen så generöst och extensivt som det utger sig för att vara, och om detta är fallet: vad är väl värt att kika närmare på?

När man väljer att bli medlem hos Plusshop finns det hundratals intimprodukter som man kan välja att köpa till ett reducerat pris och med fri frakt.

Detta begränsas inte bara till ordinära sexleksaker, utan även massageoljor, glidmedel, gels, preventivmedel och allt annat som man kan tänkas behöva för många härliga stunder i sovrummet.

En stor favorit som många uppskattar är de många vibratorerna som både kommer i form av klitorisstimulatorer och G-punktstimulatorer. Även det breda sortimentet av BDSM-utrustning kan ta ens sexiga lekar till en helt ny nivå.

Kom ihåg att inte heller glömma bort kondomer, sexleksaksrengöringsmedel och andra praktiska prylar som ser till så att lekarna förblir säkra och trevliga. Plusshop kan till och med bjuda på sexspel som får det att hetta till både före och under lekarnas gång. Om en 50 % rabatt, eller till och med mer än så, låter lockande är Plusshops intima kategori den rätta platsen för en.

Plusshop hos Trustpilot

plusshop.se trustpilotTrustpilot är en mycket viktig informationskälla när man vill ta reda på huruvida en verksamhet behandlar sina kunder väl eller inte.

Hos Trustpilot har konsumenter möjligheten att skriva recensioner och förklara hur deras upplevelser med en viss verksamhet har varit. Det är därför en god indikation på att Plusshop.se har mycket positivt att bjuda på när de för närvarande har fått 1260 recensioner där en majoritet är mycket positiva.

Allt som allt har Plusshop.se 4/5 stjärnor hos Trustpilot där kunder bland annat komplimenterar priserna och den snabba leveranstiden. Trustpilot ger en mycket pålitlig och klar överblick av alla fördelar och nackdelar som finns att hitta hos olika webbutiker, och i Plusshops fall är kunder sannerligen nöjda.

Det är lätt att förstå varför när man ser Plusshops breda urval av produkter, de förvånansvärt billiga priserna och den kostnadsfria frakten.

De olika varumärkena

Plusshop.se har valt att inte endast bjuda på en uppsjö av olika produkter, utan även olika varumärken. På så vis får man fler valmöjligheter så att chansen att hitta ens favoritprodukter blir så mycket större.

Bläddra mellan hundratals märken för att hitta någonting som passar ens individuella behov och önskemål. Oavsett om man föredrar de billigare och mer lättillgängliga märkena eller de dyrare och mer exklusiva varianterna kan man räkna med att Plusshop har något som passar en likt handen i handsken.

Om man vill se till så att man inte missar erbjudanden, varumärken som har lagts till på sidan, nya produkter eller exklusiva rabatter kan man utan problem anmäla sig till Plusshops nyhetsbrev och på så vis hålla sig uppdaterad. Det är möjligt att avsluta den här prenumerationen närhelst man vill, så varför inte ta tillfället i akt och anmäla sig idag!

Gynnsamma villkor hos Plusshop.se

Med de många medlemsförmånerna som man blir erbjuden och de förträffliga villkoren som Plusshop har finns det många skäl till att bli medlem redan idag.

För 139 kronor i månaden kan man nämligen spara upp till 80 % på kök, hem, elektronik, vård, smink, sexleksaker, kläder, produkter till barn och mycket mer därtill. Allt som allt finns det tusentals produkter att titta närmare på, och utöver det fantastiska rabatterade priset slipper man fullständigt att betala några fraktkostnader.

Gällande medlemskapet kan det vara bra att veta hur man inte betalar någonting de första 30 dagarna, så man får därför med andra ord en provperiod som varar under en månads tid. Det är upp till en själv om och när man vill säga upp sitt medlemskap, så allt sker på ens egna villkor.

Som om detta inte vore nog kan man förvänta sig villkor gällande prismatchning när man köper produkter via Plusshop.se. Vad betyder då detta? Jo, om man lyckas att hitta en av Plusshops produkter hos en annan återförsäljare till ett billigare pris garanterar Plusshop ett bättre pris än så.

Prismatchningen resulterar i att Plusshop erbjuder ett pris som är upp till 10 % bättre än den andra återförsäljaren. Med allt detta i åtanke finns det därför en lång rad fördelar att dra nytta av när man registrerar sig som medlem hos Plusshop.se. Alla de gynnsamma villkoren ser till så att man får en så positiv upplevelse som möjligt i denne förmånsklubb!

Sammanfattningsvis

När allt kommer till kritan är Plusshop en högkvalitativ förmånsklubb som är pålitlig och generös när det kommer till att ge sina medlemmar de bästa möjliga erbjudandena.

Med en medlemsavgift på endast 139 kronor i månaden får man inte bara rabatter på tusentals produkter på upp till 80 %, utan även fri frakt och prismatchning.

Om det unika konceptet av en förmånsklubb låter intressant kan Plusshop sannerligen leverera, så testa på deras medlemskap för många högkvalitativa och billiga produkter. O

avsett om man är ute efter produkter till honom, henne, sonen eller dottern finns det mycket att ta del av hos Plusshop.

Den första månadens medlemskap är kostnadsfritt, så man har ingenting att förlora!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här