Picobong – bästa i test

205

Picobong är ett märke med högkvalitativa sexleksaker i form av bland annat dildos, G-punktvibratorer, klitorisvibratorer, fingervibratorer och mycket mer därtill. Det som kännetecknar Picobong leksaker är det stilrena utseendet, det sköna silikonmaterialet och det stora antalet vibrationslägen att välja mellan hos de flesta av deras produkter.

Vilken typ av leksak man än föredrar bland sortimentet är det ingen hemlighet att det finns många Picobong onaniprodukter att välja mellan, så nedan finner du en lista över de bästa Picobong produkterna på marknaden! Dessa är produkter inom olika kategorier, så oavsett om man älskar analdildos, fingervibratorer eller någonting helt annat kan Picobong stå till tjänst.

Picobong Moka G-Punktsvibrator

picobong moka g punkts vibrator

Se Sinful priset här

Se Vuxen priset här

Picobong Moka G-punktsvibrator är en ypperlig onanileksak som både kan användas av män och kvinnor för att antingen stimulera prostatan eller G-punkten. Vibratorn kommer utrustad med 12 vibrationsmönster där några av dem vibrerar i hela skaftet samtidigt medan andra rör sig från en sida av leksaken till den andra. Detta är dock inte nog, utan Picobong Moka G-punktsvibrator har även en inställning som ser till så att vibrationerna enbart känns i spetsen – en stor fördel för de som är trötta på att hela handen skakar medan de drar nytta av vibratorer.

Förutom sin böjda form för målinriktad G-punktstimulans finns det ytterligare positiva aspekter i form av det sköna silikonmaterialet som omger leksaken för att garantera att dildon alltid känns len mot ens hud. Ha i åtanke att två stycken AAA-batterier måste köpas separat för att ens Picobong vibrator ska kunna starta.

Leksaken är dock väl värd besväret, och inte minst på grund av dess vattentäta egenskap som både tillåter för våta lekar i badrummet samt mycket enkel rengöring. Kom ihåg att beställa till ett vattenbaserat glidmedel för att få det där perfekta glidet och för att kunna föra in leksaken utan att det blir för stor friktion.

Fördelar:

 • Perfekt form för målinriktad G-punktstimulans
 • 12 vibrationslägen i olika delar av leksaken
 • Skönt silikonyttre

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

PicoBong Honi 2 Vibrerande Ägg 12 speed

picobong honi

Se priset här

Kanske är en lite mindre Picobong leksak att föredra, och det blir svårt att hitta en så liten samt smidig vibrator som PicoBong Honi 2 Vibrerande Ägg 12 speed. Denne leksak i ett kompakt format är ett ägg i skönt silikonmaterial som vibrerar för att ta onanisessionerna till nya höjder. Med en storlek på 8,0 x 2,8 x 2,8 cm är det inga som helst problem att både förvara och transportera leksaken för användning var som helst.

Här slipper man att nöja sig med en eller två vibrationslägen. Denne vibrator från Picobong har nämligen hela 12 olika vibrationslägen som man kan välja mellan, så oavsett om man föredrar milda vibrationer, mer kraftiga varianter eller pulserande stimulans har ägget någonting för alla.

Välj själv hur du vill använda ditt vibratorägg! Antingen lägger man det mot sin klitoris för fantastisk klitorisstimulans eller så för man in ägget för att njuta av vibrationerna invändigt. Då leksaken är vattentät kan man till och med välja att ha den inom sig medan man står i duschen eller njuter i badkaret. Vad man gör med sitt PicoBong Honi 2 Vibrerande Ägg 12 speed är upp till en själv!

Fördelar:

 • Kompakt utformning för enkel förvaring och leverans
 • 12 vibrationslägen att skifta mellan för klitoris- eller G-punktstimulans
 • Skönt och lent silikonmaterial

Nackdelar:

 • Batterier köps separat

PicoBong Tano 2 Anal Vibrator 12 Hastigheter

picobong tano

Se priset här

PicoBong Tano 2 Anal Vibrator 12 Hastigheter är en fräck analvibrator som inte bara har ett lyxigt utseende, utan även möjligheten att bjuda på en lång rad vibrationslägen. Det är upp till en själv om man vill använda sig av vibratorn analt eller vaginalt, och oavsett vad är detta garanterat en leksak som kommer att imponera på en. Picobong vibratorn har hela 12 olika vibrationslägen att välja mellan, så därför finns det utan tvekan någonting som passar alla. Är du ute efter mild stimulans, mer kraftiga vibrationer eller ett pulserande läge? Den här vibratorn har allt detta och mer!

Med sin yta av medicinskt silikon känns leksaken skön mot huden både när den förs in analt och vaginalt. Det kan dock vara bra att köpa till antingen ett vanligt vattenbaserat glidmedel eller ett analt glidmedel beroende på hur man vill använda vibratorn.

För enkelhetens skull har PicoBong Tano 2 Anal Vibrator en bas som påminner om ett ankare för att ge användaren ett bättre grepp om leksaken. Med allt detta i åtanke, varför inte kika närmare på vibratorn idag. Klicka här för att även få en överblick över fler härliga analvibratorer och hitta din favorit!

Fördelar:

 • Perfekt till både anal och vaginal stimulans
 • 12 vibrationslägen att välja mellan
 • Lent och skönt silikonyttre

Nackdelar:

 • Batterier ingår inte

PicoBong Zizo Innie Vibe Dildovibrator

picobong zizo dildo vibrator

Se priset här

Välj färgen blå, lila eller rosa och njut av en dildovibrator som finns där för en i alla lägen vid både onani och parlekarna. PicoBong Zizo Innie Vibe Dildovibrator har en lätt böjd form för de som vill njuta av G-punktstimulans, men visst kan man även dra nytta av dildovibratorn för att stimulera klitoris eller prostatan. Tack vare materialet silikon som leksaken är tillverkad av känns vibratorn behaglig mot huden för en så positiv upplevelse som möjligt.

PicoBong Zizo Innie Vibe Dildovibrator tål vatten helt och hållet, så ta gärna med leksaken när det är dags att duscha eller avnjuta ett härligt bad. Det man dock ska komma ihåg är att två stycken AAA-batterier krävs för att vibrationerna ska dra igång, och dessa måste köpas separat.

Det vore inte en vibrator utan vibrationslägen, och PicoBong Zizo Innie Vibe Dildovibrator har många av dem. Skruva antingen upp och ner vibrationerna eller tryck på M-knappen för att skifta mellan hela 12 vibrationslägen. Med andra ord har man många valmöjligheter. För andra härliga vibrerande leksaker, kika också gärna på topplistan över vibrerande ägg.

Fördelar:

 • 12 vibrationslägen att välja mellan
 • Len silikonyta
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Batterier ingår inte

PicoBong Kiki 2 Klitorisvibrator

picobong kiki 2 klitoris vibrator black

Se priset här

Här kommer en liten nätt klitorisvibrator som är kompakt nog att förvara och transportera utan några svårigheter. PicoBong Kiki 2 Klitorisvibrator har en längd på 9,6 cm samt en bredd på 2,2 cm och kräver ett AAA-batteri som säljs separat. Dess yta av silikon ser till så att leksaken alltid känns len och skön att använda, men kom ihåg att det bör användas ett vattenbaserat glidmedel till leksaken eftersom silikonbaserade glidmedel kan skada silikonprodukter.

Det finns många fördelar att hitta när man tittar lite närmare på PicoBong Kiki 2 Klitorisvibrator, och inte minst den vattentäta egenskapen för att säkerställa att man utan problem kan dra nytta av vibratorn i badet eller duschen. Den stora lockande punkten är dock naturligtvis vibrationslägena, och här finns det mer än några få att välja mellan. Faktum är att man kan klicka sig fram genom 12 vibrationsmönster till dess att man har hittat det läget som passar en. När man har funnit ett passande vibrationsläge håller man bara vibratorn mot ens klitoris, lutar sig tillbaka och njuter.

Välj mellan en blå, rosa eller svart färg för att hitta varianten som passar just dig. Vibratorn kan både bli fantastisk att njuta av själv eller att ge bort som en gåva, och det lyxiga utseendet håller med. För ännu flera fräcka klitorisvibratorer, kika på topplistan över klitorisvibratorer.

Fördelar:

 • Liten, kompakt och lätt
 • Silikonmaterial som känns skönt mot huden
 • 12 vibrationsmönster att skifta mellan

Nackdelar:

 • Batterier säljs separat

PicoBong Ipo 2 Fingervibrator 12 speed

picobong ipo

Se priset här

Kanske har du märkt ett mönster gällande antalet vibrationslägen? PicoBong Ipo 2 Fingervibrator 12 speed är inget undantag. Även här kan man förvänta sig 12 härliga vibrationslägen som förser en med fantastisk njutning både när man drar nytta av leksaken på egen hand och när man vill ta med den in i sovrummet för att fullända parlekarna.

Denne vibrator är en så kallad fingervibrator, och vad det betyder är att man kan sticka in sitt finger i en ficka för att enklare få ett grepp om leksaken. Det här resulterar i mer målinriktad njutning som aldrig sviker en. De 12 vibrationslägena går från milda till kraftiga, och kanske föredrar man de pulserande varianterna. Var man sedan vill använda denne PicoBong vibrator är upp till en själv: för att stimulera klitoris, bröstvårtorna eller helt andra delar av kroppen.

Eftersom leksaken har en yta av silikon känns det skönt när den förs över hela kroppen. Vibratorn har tagits fram för att vara helt vattentät, så lekar i duschen eller badkaret blir inga problem. Är du sugen på att kika på ytterligare fingervibratorer? Ta då en tur över till Lovebuddys Fingervibrator topplista för att ta en titt på urvalet.

Fördelar:

 • 12 vibrationslägen att skifta mellan
 • Perfekt för att stimulera flera punkter på kroppen
 • Kan fästas om fingret för målinriktad stimulans

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Transformer – Black

picobong transformer black

Se priset här

Transformer Black är en Picobong produkt som ser ganska unik ut. Trots det unika utseendet bjuder leksaken dock på mycket som man har kommit att förvänta sig från Picobong produkter. Ett härligt silikonmaterial som känns fantastiskt mot huden, hela 10 vibrationsstyrkor som man kan bläddra mellan samt en yta som är 100 % vattentät så att man utan problem ska få glädje av leksaken i badet eller duschen.

Det långa vibrationsrepet har en fast form, men är ändå flexibelt nog att anpassa sig efter ens kropp, så vilken typ av njutning man vill ha är upp till en själv. Vibrationerna är tystlåtna så att man inte behöver oroa sig för höga ljud medan man njuter, och om man vill nå maxprestandan omedelbart är det bara att trycka på M-knappen på leksaken.

Olikt de tidigare nämnda leksakerna på listan är Transformer en Picobong produkt som inte kräver att man köper ett stort antal batterier. Istället är leksaken uppladdningsbar med hjälp av en USB-sladd som ingår i paketet. Fullända onanisessionerna tillsammans med den här förträffliga leksaken eller ta fram den när det är dags att krydda till parlekarna lite extra. Det finns sannerligen mycket att älska med Transformer, så missa inte chansen att få tag på vibratorn redan idag!

Fördelar:

 • 10 vibrationsstyrkor att välja mellan
 • Tillverkad av skönt silikonmaterial
 • Uppladdningsbar med en USB-sladd

Nackdelar:

 • Ganska dyrt

Bra att ha till ens Picobong vibrator

Det finns en rad tillbehör som kan gynna ens Picobong vibrator på flera olika vis, men vilka man i slutändan väljer beror bland annat på vilken sorts Picobong produkt man har. Om man exempelvis har en vibrator som drivs med batterier är det viktigt att köpa dessa separat då de vanligtvis inte ingår i paketet. Leksakens produktbeskrivning talar om huruvida det behövs AA-batterier, AAA-batterier eller en helt annan typ. Ha i åtanke att vissa Picobong vibratorer laddas upp med en USB-sladd, och då är man inte i behov av att köpa några batterier alls.

Därefter är det dags att välja sitt glidmedel, och även här beror glidmedlet på vilken sorts produkt man har köpt. Om ens leksak ska dras nytta av analt är det viktigt att köpa ett analt glidmedel för att få det perfekta glidet för fulländade upplevelser. Om leksaken är tillverkad av silikon är det av yttersta vikt att inte köpa ett silikonbaserat glidmedel. Detta kan slita på leksaken och förstöra silikonet i längden, så köp därför istället ett vattenbaserat glidmedel. Om leksaken inte är tillverkad av silikon är det fritt fram att dra nytta av ett silikonbaserat glidmedel för ett lite trögare glid som inte torkar ut lika snabbt som vattenbaserade varianter.

Att göra rent sin leksak

Vissa nöjer sig med varmt vatten när de ska rengöra sina sexleksaker, men då blir de tyvärr inte helt och hållet rena. Vad man istället bör göra är att investera i ett sexleksaksrengöringsmedel – med andra ord en typ av rengöringsmedel som specifikt är gjort för att göra rent sexleksaker. På så vis kan man alltid se till så att ens Picobong produkter blir så gott som nya efter varje användning.

Ställ tvålen på hyllan, för det finns en rad nackdelar med att försöka rengöra sexleksaker med tvål. Inte nog med att det kan slita på leksaken, men det är heller ingen höjdare att föra in leksaken under onanisessionerna efteråt och riskera att tvålrester finns kvar på vibratorn. Gör det därför enkelt för en genom att välja en produkt som man verkligen vet fungerar: ett sexleksaksrengöringsmedel som finns där för en när det behövs. Varför inte köpa vibratorn, glidmedlet, batterierna och rengöringsmedlet samtidigt för att få hem precis de produkterna som man behöver på en och samma gång.

Vilken typ av Picobong vibrator blir bäst för henne?

Man är nu säkerligen väl medveten om att det finns ganska många Picobong vibratorer att välja mellan, men vilken blir bäst för just ens individuella behov och önskemål? Här handlar det mycket om vad man föredrar, och visst kan man gynnas av att testa sig fram. Om man föredrar utvändig stimulans är det väl värt att antingen kika på ett klitorisstimulator i form av ett vibrerande ägg eller en fingervibrator. Det som är så bra med leksaker såsom fingervibratorer är att de bjuder på mycket målinriktad stimulans där man kan vara säker på att leksaken verkligen hittar rätt.

Vibrerande ägg må vara en god idé för klitorisstimulans, men de kan också användas om man tycker om invändig stimulans. Vissa av äggen kan föras in för att ge njutning åt G-punkten, och här behöver man i många fall inte ens hålla i leksaken. Man kan föra in den, ta på kläderna och sedan röra sig fritt medan den förträffliga leksaken vibrerar inom en.

Vilken typ av Picobong vibrator blir bäst för honom?

Om man är ute efter en vibrator som passar honom har man även här en lång rad valmöjligheter. Picobong erbjuder analvibratorer där det finns flera vibrationslägen att välja mellan för att hitta det bästa möjliga läget. PicoBong Tano 2 Anal Vibrator 12 Hastigheter är ett exempel på en sådan analvibrator, och här är det 12 vibrationslägen som gäller. Den vattentäta egenskapen möjliggör också härliga lekar i duschen eller badkaret.

Om man vill fyllas ut helt kan man kika närmare på en av Picobongs dildovibratorer som har en böjd form för att ge målinriktad prostatastimulans. Även här har man många olika vibrationsmönster som man kan skifta mellan, och leksaker är mycket enkla att både använda, förvara samt transportera.

När allt kommer till kritan kan många av Picobongs leksaker åtnjutas av både män och kvinnor för att få en härlig upplevelse utöver det vanliga. Med en len silikonyta, en vattentät egenskap, flera olika vibrationslägen att välja mellan och många andra fördelar som Picobong bjuder på kan man alltid förvänta sig att bli mycket nöjd med leksakerna som man beställer. Kika redan nu närmare på någon av deras produkter som verkar intressant och öppna dörren till nya spännande upplevelser!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här