Penisringar är mycket händiga i sovrummet och används flitigt världen över. De agerar som ett sätt att hjälpa en att få ett mer kraftigt och långvarigt stånd genom att man trär penisringen över ens kön. Om man vill ta njutningen till en helt ny nivå finns det till och med penisringar med en inbyggd vibrator som man kan kika lite extra på för att få vibrerande stimulering för både honom och henne under samlag.

Om man inte är helt säker på vilken penisring som hade blivit passande för en behöver man inte oroa sig: nedan ska vi nämligen lista några av de bästa penisringarna med vibrator på marknaden så att man enklare ska kunna hitta sin favorit.

TESTVINNARE – Sinful Buddy Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

sinful buddy rechargeable vibrating ring

Se priset här

 

En första penisring med vibrator som vi ska kika lite närmare på är Sinful Buddy Uppladdningsbar Vibrerande Penisring. Denne träs över ens kön för ett mer kraftigt och långvarigt stånd som man kan imponera på sin käraste med i sovrummet. Ta upplevelserna under förspel och samlag till nästa nivå tack vare Sinful Buddy Uppladdningsbar Vibrerande Penisring. Denne produkt är dock som sagt en penisring med vibrator, och den vibrerande funktionen är det som verkligen gynnar både honom och henne. Under samlag kommer partners klitoris att stimuleras av de härliga vibrationerna, och med hela sju olika vibrationslägen hittar man snabbt ett passande mönster.

För så behaglig användning som möjligt är denne penisring med vibrator tillverkad i silikon, men det rekommenderas ändå att dra nytta av lite vattenbaserat glidmedel för att på enklaste sätt trä på ens penisring med vibrator. Sexprodukten är både latexfri, ftalatfri och man slipper fullständigt att oroa sig för batterier då den lätt laddas upp med en USB-laddare. Om man vill använda Sinful Buddy Uppladdningsbar Vibrerande Penisring i badet eller duschen kan det vara bra att komma ihåg hur produkten är vattentät.

Fördelar:

 • Kommer utrustad med 7 olika vibrationslägen
 • Gör ens erektion mer kraftig och långvarig
 • USB-sladd för uppladdning utan batterier

Nackdelar:

 • Kan vara svårt att hitta rätt position i början

TILL NYBÖRJAREN – Sinful Happy Rabbit Vibrerande Penisring

sinful happy rabbit vibrerende penisring

Se priset här

 

Sinful Happy Rabbit Vibrerande Penisring är en kukring med vibrator som inte bara är imponerande billig, utan dessutom kommer att bli ett perfekt val för nybörjaren. Beställ sexleksaken som en födelsedagspresent till ens partner eller en överraskning på årsdagen – dess funktioner kommer nämligen att gynna både honom och henne. Som en ordinär penisring ser den till så att bärarens stånd varar längre samt blir kraftigare än tidigare, men utöver detta kommer leksaken utrustad med kaninöron som har en viss knottrig textur för att stimulera partnerns klitoris vid samlag.

En stor fördel med denne penisring med vibrator är just de sju vibrationslägena som man kan välja mellan. Dessa kommer att stimulera både bäraren och partnern, och det är upp till en själv om man vill ta av vibratorn eller lämna den på leksaken. Med silikonmaterialet som denne penisring med vibrator är tillverkad av kommer den att bli mycket behaglig att använda, men glöm inte att vibratorn går på batterier. Man kan därför behöva köpa nya batterier lite då och då trots att det första paret ingår i paketet.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Framtagen i silkeslent silikonmaterial
 • Sju vibrationslägen att välja mellan

Nackdelar:

 • Lite svårt att träffa rätt i början

DEN BILLIGA – Marc Dorcel Power Clit Vibrerande Penisring

marc dorcel power clit vibrerende penisring

Se priset här

 

Satsa på en högkvalitativ penisring med vibrator som aldrig sviker en när man beställer Marc Dorcel Power Clit Vibrerande Penisring. Bär penisringen för en förlängd och förstärkt erektion, ett perfekt val antingen för de som har svårt att hålla ståndet uppe eller för de som helt enkelt vill prestera bättre i sovrummet och överraska sin partner med någonting extra. Denne penisring med vibrator har tagits fram i silikon för att vara så bekväm som möjligt att bära, och sexleksaken är töjbar för att passa de flesta penisstorlekar. Med en härlig klitorisvibrator som har en knottrig yta kommer partnern dessutom att kunna njuta av fantastisk stimulans under samlag.

Såsom namnet antyder kommer penisringen utrustad med en vibrator, och denne drivs av två stycken LR41-batterier som ingår i paketet. Vibrationerna kan slås igång under samlag för att stimulera både honom och henne för en upplevelse som aldrig förr. När allt kommer till kritan är Marc Dorcel Power Clit Vibrerande Penisring en högkvalitativ penisring med vibrator som har mycket att bjuda på både under onanisessioner, förspel och samlag.

Fördelar:

 • Utrustad med klitorisstimulator
 • Förstärker och förlänger ens stånd
 • Innehåller en vibrator

Nackdelar:

 • Drivs av batterier och kan inte laddas upp med sladd

MEST POPULÄRA – Alpha

alpha 2000x2000

Se priset här

 

För en penisring vibrator som är stilren, enkel att använda och som stimulerar både honom samt henne kan man vilja titta närmare på Alpha. Det här är en penisring med vibrator som laddas upp med sladd, och man slipper därför helt och hållet att inhandla nya batterier när leksaken laddas ur. Varför skulle man då vilja ladda upp den här leksaken? Jo, den kommer med hela 10 olika härliga vibrationslägen som man kan skifta mellan, och dessa kommer att stimulera både bäraren av penisringen samt partnern under samlag.

Själva vitsen med att bära en penisring med vibrator såsom Alpha är för att se till så att ens stånd håller längre och blir kraftigare än någonsin. Att använda den här produkten kan därför komma tillhands om man antingen har problem med att hålla i sovrummet eller om man bara vill skämma bort sin partner lite extra. Penisringen blir mycket bekväm att ha på sig då den är tillverkad av silikon – ett material som ger produkten en riktigt len och skön yta. Som om inte detta vore nog är det mycket enkelt att sätta på, stänga av och byta mellan vibrationerna på själva leksaken. Kom bara ihåg att leksaken är stänktålig, men inte vattentät, så man ska inte ta med den in i duschen eller ner i badkaret.

Fördelar:

 • 10 vibrationsnivåer att välja mellan
 • Förlänger och förstärker ens erektion
 • Tillverkad i skön silikon

Nackdelar:

 • Ganska dyr

TILL VARDAGEN – Sinful Powerful Vibrerande Love Ring

sinful powerful vibrating love ring

Se priset här

 

Billig, skön att använda och mycket effektiv. Dessa är ord som bäst beskriver Sinful Powerful Vibrerande Love Ring. Dess lilla storlek gör den perfekt att förvara och transportera, men låt dig inte luras: trots storleken är den ändå utrustad med intensiva vibrationer. För att vibrationerna ska gå igång behövs tre stycken LR44-batterier, och lyckligtvis nog ingår dessa i paketet. Man bör dock ha i åtanke att nya batterier naturligtvis måste inhandlas separat när de medföljande batterierna har använts upp. Det kommer hur som helst att vara värt besväret då vibrationerna är mycket härliga och stimulerar både honom samt henne när man bär denne penisring med vibrator under samlag.

Med ett riktigt behagligt silikonmaterial blir det lätt och bekvämt att ta på sig penisringen, men dra gärna nytta av ett vattenbaserat glidmedel för att göra det ännu enklare. Resultatet av att bära Sinful Powerful Vibrerande Love Ring blir ett stånd som håller längre och förstärks som aldrig förr. Oavsett om man använder penisringen för att man har problem med att hålla uppe erektionen eller om man bara vill skämma bort sin partner med en extra härlig session i sovrummet levererar alltid denne penisring med vibrator.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Utrustad med härliga vibrationer
 • För längre och kraftigare erektioner

Nackdelar:

 • Drivs med batterier som måste bytas ut med jämna mellanrum

DEN FRÄCKA – Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring

sinful come togheter rechargeable vibrating cock ring

Se priset här

 

Njut lite extra tillsammans under förspel och samlag tack vare en högkvalitativ penisring med vibrator såsom Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring. Förutom att erbjuda möjligheten att få en kraftigare och mer långvarig erektion kommer denne penisring med vibrator att innehålla så mycket som 10 vibrationsinställningar att testa sig fram genom. De här vibrationerna kommer att stimulera personen som bär penisringen samtidigt som den även stimulerar ens partners klitoris. Det är sannerligen en riktig win-win situation för båda parter.

För att denne penisring med vibrator ska kännas så skön som möjligt att ha på sig är den tillverkad av ett mycket bekvämt material: nämligen silikon. Batterier är heller ingenting som man behöver tänka på, för den här sexleksaken laddas upp med hjälp av en USB-laddare. Ladda upp Sinful Come Together Uppladdningsbar Vibrerande Penisring i tre timmar för att sedan kunna använda den oavbrutet under en hel timme – gott om tid för utomordentliga stunder tillsammans med ens käraste eller på egen hand under onanisessionerna.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen att testa på
 • Ser till så att ens stånd blir kraftigare och mer långvarigt
 • Laddas upp helt utan batterier

Nackdelar:

 • Ringen kan upplevas som lite för stor

DEN LYXIGA – One Time

one time 2000x2000

Se priset här

 

Kanske har man inte tidigare använt penisringar och skulle vilja testa på hur de fungerar utan att tvingas tömma ut hela plånboken. Det är här som One Time kommer in i bilden, en penisring med vibrator som är framtagen för engångsbruk. I gengäld är produkten otroligt billig, så även om man har en tajt budget kommer One Time att bli helt perfekt för en. Denne penisring med vibrator har en batteritid på 35 minuter, och när batteriet väl tar slut är det dags att inhandla en ny penisring.

Om man är en nybörjare som vill testa på en förbluffande billig penisring med vibrator eller om man kanske vill ge bort en fräck present utan att tömma sin plånbok levererar One Time alla gånger. Penisringen är mycket töjbar och kan därför användas av de flesta oavsett penisstorlek. Materialet som leksaken är tillverkad av är PVC, och när man väl bär penisringen kommer den att se till så att ens stånd blir kraftigare och varar längre. Med härliga vibrationer som även kommer att stimulera en under lekarna i sovrummet kan det knappast bli bättre.

Fördelar:

 • Mycket töjbar penisring
 • Utrustad med vibrationer
 • Utomordentligt billig

Nackdelar:

 • Endast för engångsbruk

TILL DEN ERFARNE – Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring med Vibrator

velve evy remote control love egg

Se priset här

 

Är det en stilren penisring med vibrator i ett behagligt och lent material som man är på jakt efter? Då kommer Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring med Vibrator inte att svika en. Trä denne penisring i ett härligt silikonmaterial på ens kön och njut av ett starkare och mer långvarigt stånd.

Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring har den stora fördelen av att innehålla en vibrator som kommer med 10 lägen att skifta mellan. Denne har i uppdrag att stimulera ens partners klitoris medan man bär ringen under samlag. Om man vill använda penisringen under onanisessioner i badkaret eller duschen är detta också möjligt då sexleksaken är vattentät – och inte nog med det: den laddas upp med en magnetisk USB-kabel som ingår. Man kommer därför aldrig att behöva köpa batterier till Velve Rio Lyxig Uppladdningsbar Penisring med Vibrator.

Fördelar:

 • Ger förstärkt och förlängd erektion
 • Kommer med klitorisstimulator med 10 vibrationslägen
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Kan vara lite tajt för vissa

NYHET – Baseks Plus Vibrerande Penisring

baseks plus vibrating cock ring

Se priset här

 

Till sist ska vi avsluta med ännu en händig penisring med vibrator för engångsbruk. Baseks Plus Vibrerande Penisring har ett inbyggt batteri med en batteritid på omkring en halvtimme, och detta ger en nog med tid för att njuta av en session av förspel och samlag. Vitsen med en engångsprodukt är att få en penisring till ett mycket billigt pris för att testa på om detta är någonting som passar en. För nybörjare blir Baseks Plus Vibrerande Penisring därför en sexleksak som ger stor valuta för pengarna.

Trots att dess inre diameter ligger på 2 cm kommer penisringen att vara töjbar och passa de flesta penisstorlekar. Vibrationerna stimulerar en under onani, förspel och samlag medan själva ringen ser till så att man får ett stånd som varar längre och samtidigt blir kraftigare än vanligt. Perfekt för både solostunder och parlekar eller som en kinky gåva.

Fördelar:

 • Gynnsam för solostunder och parlekar
 • Vibrator för extra stimulans
 • Passar de flesta

Nackdelar:

 • Har ett engångsbatteri som bara håller i 30 minuter

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här