Oxballs sexleksaker – de 7 bästa i test

371

Oxballs sexleksaker täcker ett brett urval av högkvalitativa produkter som blir perfekta för att krydda till det lite extra i sovrummet med ens käraste eller under onanisessionerna. Oavsett om man är ute efter en penisring, en penis sleeve, analpluggar eller masturbator sleeves har Oxballs utan tvekan någonting som fångar upp ens intresse.

Oxballs Pris
oxballs cocksling Oxballs Cocksling Se pris
oxballs butch cocksheath clear os Oxballs Butch Cocksheath Se pris
Oxballs muscle penis sleeve Oxballs Muscle Se pris

 

Vi kommer nedanför att lista några Oxballs sexleksaker som är väl värda att kika närmare på för att förbättra sexlivet och onanistunderna. Kika på listan och hitta favoritprodukten redan nu för att omedelbart ta njutningen till en helt ny nivå!

Oxballs Cocksling 2.0 Penisring

oxballs cocksling

Se priset här

Med en högkvalitativ penisring dröjer det inte länge förrän man kan börja njuta av ett hårdare och mer långvarigt stånd, och tack vare Oxballs Cocksling 2 är det omedelbara resultat som gäller. Välj denne penisring för ett förbättrat sexliv oavsett om det är tal kring onani eller samlag – och visst är produkten även riktigt enkel att använda. Allt som behövs är en klick glidmedel, och sedan för man lätt på Oxballs Cocksling 2 över sin penis.

Då produkten sitter över både skaft och testiklar kan man vara säker på att penisringen förblir på plats samtidigt som den ger resultat. Materialet som den är tillverkad av är gummi, och produkten är flexibel nog för att kunna fästas oberoende av penisstorlek. Skäm bort partnern med en härligare erektion eller njut av onanisessioner som aldrig förr. Ringen är både latexfri, ftalatfri och vattentät, så den kan användas i både duschen och badkaret samt rengöras utan problem efter användning. Testa på Oxballs Cocksling 2 penisring redan idag och märk direkt hur mycket bättre sexlivet blir!

Fördelar:

 • Ger en kraftigare och mer långvarig erektion
 • Vattentät
 • Enkel att förvara, transportera och rengöra

Nackdelar:

 • En aning dyr

Oxballs Butch Cocksheath Clear OS

oxballs butch cocksheath clear os

Se priset här

Vad sägs om en hel penisförlängare istället för en penisring? Oxballs Butch Cocksheath Clear OS placeras över ens kön för att ge det extra längd och på så vis bättre upplevelser i sovrummet. Produkten är formad som en penis med ett markerat ollon på toppen, och det kommer därför att kännas mycket realistiskt vid penetrering. Inte heller nog med att Oxballs Butch Cocksheath Clear OS endast ger fysisk förstoring av ens kön när man bör på produkten, utan visst höjer den även självförtroendet och därmed förmågan att prestera under samlag tillsammans med partnern.

Penisförlängaren är genomskinlig, och man kommer för detta skäl att kunna se ens eget kön genom produkten som en extra egenskap. Med ett material i TPR anpassar sig penisförlängaren efter ens erektion och kommer att vara perfekt för de flesta penisstorlekar. Förlängaren har dessutom ett hål för pungen så att produkten sitter på plats även under samlag, så man kan lita på att Oxballs Butch Cocksheath Clear OS kommer att älskas av både en själv och ens partner. Testa på produkten och njut av en längre erektion än någonsin!

Fördelar:

 • Passar de flesta penisstorlekar
 • Vattentät
 • Förser en med extra storlek

Nackdelar:

 • En aning dyr

Oxballs Muscle Penis Sleeve

Oxballs muscle penis sleeve

Se priset här

Är du en man som har svårt att hålla uppe ståndet så länge som du skulle vilja eller känner du bara att det är hög tid att partnern ska få unna sig något lite extra i sovrummet? Vad skälet än må vara är Oxballs Muscle Penis Sleeve en produkt som båda parter sannerligen kommer att uppskatta. Den här penisförlängaren skämmer bort ens partner, och man använder den genom att dra sleeven över sin penis – lite glidmedel kan hjälpa till att få den på plats. Väl placerad på ens kön får man både mer längd och fyllighet som ens partner kommer att älska vid penetrering, och som om inte detta vore nog har sleeven en räfflad insida som känns härligt stimulerande mot ens penis.

Vad ens storlek än må vara är det i princip en garanti att Oxballs Muscle Penis Sleeve passar väl tack vare sin töjbarhet. Produkten är vattentät och kan därför användas i duschen samtidigt som den också blir lättare att rengöra. Oxballs Muscle Penis Sleeve må göra en större fysiskt, men den kan också ha en positiv påverkan mentalt. Med ett större yttre kanske man känner sig mer självsäker och presterar på så sätt bättre i sovrummet.

Fördelar:

 • Ger ens kön fyllighet och längd
 • Härlig räfflad insida
 • Passar en majoritet av penisstorlekar

Nackdelar:

 • Ganska dyr

Oxballs Sackjack Masturbator Sleeve

oxballs sackjack masturbator sleeve

Se priset här

Oxballs Sackjack Masturbator Sleeve blir en perfekt typ av Oxballs sexleksaker till parlekarna eller onanistunderna. Välj produkten i antingen en grå eller klar färg och få en penis sleeve som enkelt fästs på ens kön med hjälp av lite glidmedel. En del av sleeven sitter runt skaftet medan en annan sitter om pungkulorna så att de inte kommer i vägen under samlag. Den strama känslan av denne sleeve får både onani och parlekar att bli härligare och mer intensiva än någonsin, och med ett hål på toppen kan man utan problem få orgasm medan man bär produkten.

På insidan av Oxballs Sackjack Masturbator Sleeve finner man en räfflad textur som stimulerar en när sleeven dras fram och tillbaka – med andra ord en egenskap som fungerar utmärkt vid onani. Materialet som produkten är tillverkad av kallas för Flex-TPR, och detta är töjbart nog att passa i princip alla penisstorlekar. Att produkten är vattentät gör den också riktigt enkel att rengöra efter användning, och varför inte bära sleeven under parlekar i duschen. Detta är en av Oxballs sexleksaker som man inte vill missa.

Fördelar:

 • Ger en härlig känsla under onani och samlag
 • Räfflad insida för extra njutning
 • Har även ett särskilt hål för testiklarna

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Oxballs Pig Hole Analplugg Medium

oxballs pig hole butt plug medium

Se priset här

I mjukt och flexibelt silikon som man kan inte kan hjälpa att njuta av kommer här den högkvalitativa Oxballs Pig Hole Analplugg Medium. I antingen en röd eller svart färg får man här en typ av Oxballs sexleksaker som blir riktigt härlig för de som älskar anala lekar. Oxballs Pig Hole Analplugg Medium har en längd på 11,5 cm med en införbar längd på 9 cm. Med andra ord är det en leksak som passar för de lite mer erfarna.

Vem är det då som kan dra nytta av Oxballs Pig Hole Analplugg Medium? Jo, alla de som vill njuta av extra kinky anallekar kommer att tycka om Oxballs sexleksaker som den här, och tack vare hålet i leksaken är det fullt möjligt att sticka in fingrar, leksaker eller penis för att ta leken till nästa nivå. Som kronan på verket har analpluggen ett räfflat inre för härliga upplevelser tillsammans med partnern.

Fördelar:

 • Tillverkad i skön silikon
 • Ihålig för att föra in leksaker, fingrar eller penis
 • Räfflad insida

Nackdelar:

 • Kan vara lite för stor för nybörjare

Oxballs Pig Hole Analplugg Large

oxballs pig hole butt plugmedium

Se priset här

Om medium analpluggen inte riktigt är stor nog för en kan man istället välja att testa på Oxballs Pig Hole Analplugg Large. Till skillnad från den tidigare nämnda sexleksaken som har en lite mindre storlek kommer här en riktig jätte med en längd på 14 cm där 11,5 cm kan föras in. Tänk på att använda en stor mängd analt glidmedel, men så länge man har det tillhands blir det inga problem att föra in den här förträffliga silikonprodukten som kan åtnjutas på egen hand eller tillsammans med partnern.

Oxballs Pig Hole Analplugg Large har ett hål som går rätt igenom leksaken, och det här tillåter för anal penetrering med bland annat penis, fingrar eller olika sexleksaker. Samlag blir extra härligt för ens partner när man bär pluggen då det finns en räfflad textur på insidan. Välj mellan en analplugg i antingen en röd eller svart färg och få redan idag tillgång till en utomordentlig sexleksak för de lite mer kinky lekarna. Leksaken är fullkomligt vattentät, så efter lekarna är över rekommenderas det att rengöra produkten med vatten och ett sexleksaksrengöringsmedel.

Fördelar:

 • Perfekt till anala lekar
 • Räfflad insida som ger partnern extra njutning
 • Vattentät och enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Passar endast de lite mer erfarna

Oxballs Finger Fuck Handske

oxballs finger fuck handske

Se priset här

Sist – men absolut inte minst – på listan kommer här Oxballs Finger Fuck Handske. Om man älskar att smeka sin partner med fingrarna eller att kanske använda fingrarna till penetrering är den här handsken helt rätt produkt för en. Varje finger på Oxballs Finger Fuck Handske har en särskild yttre textur: räfflor, spiraler, knoppar och mer. Ta på handsken, för in valfritt finger i partnern och låt honom eller henne njuta av texturerna.

Förutom parlekar är det fullt möjligt att använda handsken vid onani, och tack vare att produkten är framställd i ett ganska töjbart material passar handsken de flesta händerna. Värt att nämna är också hur produkten är vattentät, så om man vill njuta av den i badet eller duschen behöver man inte tveka. Även rengöring efteråt blir mycket enklare tack vare den vattentäta egenskapen.

Fördelar:

 • Handske där varje finger har en egen textur
 • Perfekt till både parlekar och onani
 • En storlek passar de flesta

Nackdelar:

 • Ganska dyrt jämfört med vad man får

Rengöring av ens Oxballs sexleksaker

Oavsett om man har införskaffat sig en Oxballs Juicy Penisring, en Oxballs Cocksling 2 eller någon helt annan produkt inom världen av Oxballs sexleksaker har de alla en sak gemensamt: de bör rengöras efter varje användning. Lyckligtvis nog behöver man inte fundera så mycket på vad man ska rengöra sina leksaker med. Det säljs nämligen ”sexleksaksrengöringsmedel”, med andra ord rengöringsmedel som är särskilt framtaget för sexleksaker – och detta inkluderar Oxballs sexleksaker.

Både Oxballs Cocksling 2, Oxballs Juicy Penisring och de andra produkterna inom Oxballs kategorin kan gynnas av att tvättas väl med ett sådant rengöringsmedel, och efteråt är leksaken så gott som ny.

Tillbehör till ens Oxballs sexleksaker

Visst kan det räcka att endast köpa en Oxballs leksak, men beroende på vilken av de många leksakerna som man väljer kan det vara en god idé att även köpa till vissa tillbehör. Vi har redan talat lite kort om rengöringsmedel, men utöver detta kommer man att tacka sig själv om man satsar på ett glidmedel. Glidmedlet kan exempelvis se till så att man enklare har möjligheten att trä på sin penisring, det kan se till så att man lätt kan föra in analpluggen och mycket mer därtill.

Naturligtvis ska man också köpa kondomer om man penetrerar någon med sitt kön. Inte ens penisförlängare som täcker ens penis kan bli en ersättning för kondomer, så ha alltid en kondom på undertill.

Ytterligare sexleksaker och utrustning

Då har vi talat om de olika måstena, så nu ska vi istället gå vidare till frivilliga tillbehör som kan komma att förbättra stunderna i sovrummet tillsammans med partnern eller på egen hand. Oxballs sexleksaker såsom Oxballs Cocksling 2 och Oxballs Juicy penisring fungerar utmärkt på egen hand, men varför inte ta det ett steg längre? Vanliga produkter som man kan använda med Oxballs sexleksaker är diverse BDSM-utrustning såsom ögonbindlar, rep, piskor och liknande BDSM-produkter. Även sexiga kostymer kan krydda till det lite extra i sovrummet. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Beställ Oxballs sexleksaker online

När man köper sexleksaker gäller det att ta ett beslut gällande butik. Bör man köpa sina Oxballs sexleksaker online eller i en fysisk butik? När det just handlar om sexleksaker finns det många smidiga fördelar med att välja shopping på nätet. För det första är utbudet större då sortimentet inte begränsas av storleken på en lokal. Via sökfunktionen blir det därtill lättare att hitta precis det som man eftersöker.

Den allra största fördelen är dock anonymiteten. Det är svårt att vara anonym när man går in i en fysisk sexbutik, men på nätet är det en helt annan visa. En majoritet av sexbutiker på nätet levererar ens sexleksaker i ett diskret paket med en anonym avsändare, så även om man hämtar upp sitt paket på ett postkontor kommer ingen annan att veta vad man har beställt. Att köpa Oxballs sexleksaker kan knappast bli smidigare än så!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här