OhMiBod sexleksaker – Bästa i test

366

OhMiBod är ett amerikanskt sexleksakmärke som skapades när en av grundarna insåg att det var häftigt att para ihop musik med vibrationer.

Det som gjorde OhMiBod så magiskt var att du då kunde para ihop din Ipod eller andra MP3 spelare med din sexleksak. Resultatet blev en dubbelupplevelse som uppgraderade både musik och njutning på samma gång.

Med alla dessa så finns det garanterat något som också passar dig och din njutning. Vi har därför samlat våra favorit produkter från det innovativa märket. Läs om de olika produkterna och hitta din favorit till din kittlande orgasm resa.

 

OhMiBod Club Vibe II Trådlöst Klitorisvibrator – Testvinnaren

OhMiBod Club Vibe II Trådlöst Klitorisvibrator

Se priset här

 • Musikläge
 • 5 vibrationsmöjligheter
 • Public play

Denna produkt från OhMiBod passar perfekt inuti dina trosor där den diskret stimulerar din klitoris med fantastiska vibrationer. Det finns 5 vibrationsmöjligheter att välja mellan men så är det också den otroliga musikfunktionen.

Musikläget gör att din vibrator vibrerar i takt med musiken. Tänk att komma till sin favoritlåt. Välj ett beat som du alltid drömt om att onanera till och låt vibratorn göra jobbet. OhMiBods klitorisvibrator är tyst och därför helt perfekt för lite public play. Ta med den på en nattklubb och låt den snappa upp ljuden runt omkring.

Den kan uppfatta tal också och vibrerar i takt med det den kan höra runt omkring. Då den styrs med en smidig fjärrkontroll kan din partner styra vibrationerna och se dig uppleva förbjudna orgasmer bland folk.

Med i köpet får du ett par trosor, en laddare och en vacker påse att förvara den i. En nackdel är att den är beroende av täckning och den kan strula lite. Vibrationerna är dock otroligt sköna och musikfunktionen något som kommer få dig eller er till att häpna.

Se priset här

 


 

OhMiBod LoveLife Share Lyxig Penisring med Vibrator – Den billiga

OhMiBod LoveLife Share Lyxig Penisring med Vibrator

Se priset här

 • Prisvinnare
 • 7 vibrationsmöjligheter
 • Stimulerar er båda

Denna penisring från OhMiBod stimulerar er båda samtidigt så ni får en fantastisk natt tillsammans med kittlande vibrationer. Ringen innehåller en vibrator som stimulerar kvinnans klitoris men det är inte det enda den gör, även mannens penis stimuleras när ni använder den.

Det är en liten och smidig parleksak där ni kan välja mellan 7 vibrationsmöjligheter och hitta den som passar er njutning. 2014 vann serien som produkten ingår i LoveLife ett pris från Red Dot Design Award för produkternas design.

När ni ska använda den rekommenderas det att ni kombinerar den med vattenbaserat glidmedel. Ta glidmedel på din penis före du sätter på ringen. Därefter håller ni ned knappen i några sekunder så är ni redo för lek. När ni ska byta mellan vibrationslägena trycker ni bara på knappen igen. Den är med andra ord väldigt användarvänlig.

Ni ska inte tänka på att byta batterier då produkten är uppladdningsbar. Laddaren och en snygg ask till förvaring ingår i köpet.

Se priset här

 


 

LoveLife By OhMiBod – Snuggle Dual Stimulation Vib – Mest populära

LoveLife By OhMiBod – Snuggle Dual Stimulation Vib

Se priset här

 • Dubbelstimulering
 • 7 vibrationsmöjligheter
 • Mjukt material

En rabbit är en klassisk sexleksak. Den fick sitt genombrott i Sex and The City i början på 2000-talet. Efter avsnittet där en av huvudkaraktärerna stängde in sig i sin lägenhet och fick orgasm efter orgasm sålde produkten slut i de flesta butiker. Det som gör rabbit till en så populär produkt är att den ger dig klitorisstimulering och inre vaginalstimulering samtidigt. Du har alltså möjlighet för att få g-punktsorgasm och klitorisorgasm på samma gång.

Snuggle vibratorn är gjord i ett härligt mjukt material som känns skönt på och i din kropp. Dildon är lite böjd i toppen för att perfekt träffa din g-punkt. Klitorisvibratorn är även den lite upphöjd vilket ger större tryck mot klitoris och ökad njutning. Prova de 7 vibrationslägena och hitta de vibrationer som ger dig orgasm efter orgasm.

För en extra skön stund ska du använda den med vattenbaserat glidmedel. Produkten är uppladdningsbar så du behöver inte krångla med batterier utan den är alltid redo för att ge dig orgasm.

Se priset här

 


 

OhMiBod Esca2 Appstyrt Vibratorägg – Till nybörjaren

OhMiBod Esca2 Appstyrt Vibratorägg

Se priset här

 • Perfekt för distansförhållandet
 • G-punktsstimulering
 • Skönt material

Geografi ska inte vara ett problem när det kommer till njutning. Sitter ni i olika delar av landet, världen eller kanske bara i olika delar av samma stad. Med denna appstyrda äggvibrator är avstånd inte ett problem. Ni styr den med en gratis app och inget avstånd är för stort eller för litet.

Den är gjord i ett härligt silikonmaterial som känns mjukt och härligt inuti din kropp. Formen gör den perfekt till fantastisk g-punktsstimulering. Appen kan ni använda tillsammans med antingen Bluetooth eller wifi. Den är uppladdningsbar så den alltid kan vara klar för en ny omgång.

En nackdel med produkter som är beroende av wifi och liknande är att täckningen någon gång kan vara ostabil och påverka produkten.

Se priset här

 


 

OhMiBod LoveLife Explore Pleasure Butt Plug – Den fräcka

OhMiBod LoveLife Explore Pleasure Butt Plug

Se priset här

 • Spännande produkt
 • Nybörjar vänlig
 • Behagligt material

Har ni tänkt på att prova något nytt och spännande i sovrummet? Här har ni ett perfekt val för att göra er lek mer spännande och kittlande. Det är den perfekta produkten till er som tänkt på att experimentera med någon form för analstimulering. Den passar erfarna som nybörjare till denna typ av sexlek.

Den är otroligt skön att föra in och spetsen kittlar upphetsande. Denna butt plug är totalt 9 cm lång varav 6 cm som du kan föra in. Handtaget har formen av ett hjärta och har en stoppfunktion för en så skön upplevelse som möjligt.

Silikonmaterialet är mjukt och härligt så du kommer inte känna något obehag. Det är viktigt att ni använder glidmedel när det kommer till anala produkter. Detta på grund av att ditt anal inte blir naturligt vått och att inte använda glidmedel kan därför orsaka smärta. Så med glidmedel får ni den optimala upplevelsen helt utan smärta.

Se priset här

 


 

OhMiBod Lovelife Krush Bäckenbottstränare – Till den erfarne

OhMiBod Lovelife Krush Bäckenbottstränare - PRISVINNARE

Se priset här

 • Förebygger inkontinens
 • Personliga träningsprogram
 • Sexuella upplevelser

En bäckenbottenstränare är inte bara extremt bra träning men också en lustfylld leksak. Det finns flera anledningar till att du ska träna din bäckenbotten bland annat för att undvika inkontinensproblem och för att få starkare orgasmer.

Du för enkelt in OhMiBods bäckenbottstränare som är mjuk och inte orsakar obehag. Produkten har en sensor som analyserar tillståndet som din bäckenbotten är i. Detta kan exempelvis vara din muskelkontroll och uthållighet. Efter analysen tar den fram ett träningsprogram som passar dig helt perfekt.

För att komma igång med ditt träningsprogram ska du bara ladda ned gratis appen till din telefon. Därefter förbinder du din telefon och produkt via Bluetooth. Med appen kan du också välja mer kittlande upplevelser för njutning under träningen.

Har du behov för den där lilla extra motivationen? Programmet har en röststyrd funktion för att hålla din motivation på topp hela tiden.

Produkten är dessutom en pristagare. Lovelife Krush har vunnit ”Årets bästa digitala hälsoprodukt” på CES som är den största mässan innanför teknologi i hela världen. Varför välja mellan njutning och träning när du kan få båda?

Se priset här

 


 

OhMiBod LoveLife Cuddle G-punktsvibrator – Nyhet

OhMiBod LoveLife Cuddle G-punktsvibrator

Se priset här

 • 7 vibrationsmöjligheter
 • Uppladdningsbar
 • Behaglig

Denna g-punktsvibrator är 2–3 cm i diameter vilket gör den perfekt till dig som inte letar efter superfyllig g-punktsstimulering. Den är 16 cm lång varav 12 cm kan föras in i din kropp. För att träffa g-punktsområdet med otrolig precession

Denna lite smalare g-punktsvibrator från OhMiBod är dessutom skön att föra in då den har en yta i fantastisk mjuk silikon. För att göra din upplevelse ännu bättre rekommenderas du att använda den med vattenbaserat glidmedel. Det ger en skönare känsla och gör att det känns lättare att föra in vibratorn.

Har du inte använt en g-punktsvibrator förr? Inga problem denna är otroligt enkel att använda. För att starta den håller du bara ned knappen i några få sekunder. Det är även så du stänger av den. När du ska byta mellan de olika vibrationsnivåerna trycker du också på den knappen men utan att hålla in. Så finns det även plus och minusknappar med dessa kan du styra intensiteten av vibrationerna.

Hitta det vibrationsläget och intensitet som passar dig och din njutning bäst. På grund av att det går att växla mellan så många olika lägen så tipsar kunderna om att den även kan användas som klitorisvibrator.

Se priset här

 


 

Historien om OhMiBod

Som nämnt i introduktion kom idén till att skapa märket från en önskan om att kombinera musik med onani. Det var så de startade, med en sammankoppling av Ipods och MP3 spelare.

Paret bakom produkterna har sedan dess utvecklat flertalet av innovativa vuxenleksaker och givetvis följt teknologin. De flesta av oss har nog glömt Ipods och MP3 spelare nu men musik och onani är två saker vi aldrig kommer att sluta att njuta av. Produkterna är designade för att passa alla typer och kroppar så hos OhMiBod finns det något för alla. De var dem första som producerade en produkt där du kunde styra din partners orgasmer med hjälp av en app på telefonen.

Några av produkterna dem erbjuder är:

 • Klitorisvibratorer
 • Parvibratorer
 • Penisringar
 • Appstyrda vibratorägg
 • G-punktsvibratorer

Som du kunde se ovan är urvalet brett och förhoppningsvis hittade du något för dig och din stimulering.

 

Sexleksaker från OhMiBod

När du köper produkter från OhMiBod kan du vara säker på att du får produkter i världsklass. Flera av deras produkter har vunnit priser i allt från design, teknologi och innovation. Detta är sexleksaktillverkaren med stort D.

Personerna bakom försöker få människor att förstå att en vibrator kan påverka oss extremt positivt. De menar att vibratorer har en förmåga att lugna, tända, upphetsa och befria oss på samma gång. Något som vi alla nog kan komma överens om är väldigt vackert.

Dock menar de att vibratorer har ännu fler positiva effekter som:

 • Bättre sexuell hälsa.
 • Bättre välmående.
 • Bättre självförtroende.

De tror med andra ord mycket på sina produkter och strävar hela tiden efter att förbättra dem till konsumenternas behov. Företaget har som mål att krossa tabut som idag existerar mot onani. Eller inte att krossa det kanske men att få folk att tänka annorlunda omkring det. Istället för att vara förbjudet och äckligt ska det vara något frigörande och hälsosamt.

 

Därför är det viktigt att du får orgasm

Orgasmer har många positiva effekter både på din psykiska och fysiska hälsa. De är givetvis helt fantastiskt sköna men de kan mycket mer än så.

Några positiva effekter av att få orgasmer är:

 • Det minskar stress och du blir lugnare. Här kan du tacka de hormoner som utlöses i din kropp för att generellt vara med till att minska din stress.
 • Du blir gladare. Igen får vi rikta ett tack till våra hormoner som utsöndras i kroppen och gör oss gladare.
 • Du får ett bättre immunförsvar.
 • Du kan bli av med din huvudvärk.
 • Du ser yngre ut. Ja, det är helt sant. Människor som har många orgasmer ser yngre ut än folk som inte får så många.
 • Du får bättre hy. Även denna har bevisats i forskningsprojekt att faktiskt stämma.
 • Det kan förebygga depression.
 • Du sover bättre efter orgasm. Detta kanske du har lagt märke till, att efter ett hett ligg blir du helt slut.

Det finns enormt många anledningar till att få orgasm så ofta som möjligt utöver att det är skönt givetvis. Allt detta kanske låter överdrivet men det har bevisats genom forskning att det stämmer. De flesta handlar om hormon som utsöndras i din kropp och hormon vet vi ju kan påverka oss riktigt mycket.

Bland annat utsöndras hormonet dopamin. Dopamin är också känt som ”lyckohormonet” och aktiverar din hjärnas njutningscenter. Detta aktiveras även vid att vinna något och att ta droger. Du kan alltså helt själv få ett slags drog rus utan att ta droger. På grund av detta finns det också människor som faktisk blir beroende av sex.

Är du stressad kan det faktiskt vara en bra idé att ta fram vibratorn eller bara använda fingrarna för stimulering. Du har en stor och avgörande presentation på jobbet som måste gå bra. Din nervositet gör det omöjligt för dig att koncentrera dig, du kan inte äta eller sova. Om du här skulle välja att stimulera dig själv och får orgasm så kommer hormonet prolaktin att utlösas. När det sker kommer du uppleva ett lugn och det kanske kan hjälpa din stressnivå och göra så att du kan fokusera.

Dessa är bara några exempel på varför det är bra att få orgasm så ofta som möjligt. När du överväger en produkt för att hjälpa dig till klimax är OhMiBod definitivt värda att investera i. Deras innovation gör att du kan vara säker på att du får bland det bästa som finns på marknaden just nu.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här