Nexus – bästa i test

170

Nexus är ett märke som bjuder på ett helt hav av olika sexleksaker. Om man har fått upp ögonen för några av dessa produkter men gärna vill ha lite guidning är detta vad vi ska bjuda på. Nedan ska vi kika på diverse Nexus sexleksaker inom olika kategorier, så fortsätt att läsa för att hitta din favorit. Oavsett om man är intresserad av prostatavibratorer, G-punktvibratorer, analpluggar eller någonting helt annat kan det finnas en perfekt leksak för en inom Nexus sortimentet.

Prostatastimulatorer, -vibratorer och -stavar

Härliga prostatastimulatorer kan bland annat komma i form av dildos som är böjda för målinriktad prostatanjutning, men man kan även förvänta sig att stöta på vibratorer av olika slag. Oavsett om man är ute efter en budgetvibrator med en och annan vibrationsinställning eller en mer lyxig vibrator med 10+ vibrationslägen finns det något för alla. Nedan ska vi kika på lite olika prostatastimulatorer och andra produkter till Prostata massage så att man kan hitta den som passar en bäst.

Nexus G-Play Trio Uppladdningsbar Analvibrator Set

nexus g play

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

Det kan vara händigt att ha ett helt set med uppladdningsbara analvibratorer om man är en nybörjare inom världen av vibratorer. På så vis har man möjligheten att testa sig fram samt att jobba upp till den största storleken, och här kommer Nexus G-Play Trio Uppladdningsbar Analvibrator Set in i bilden.

Detta set med tre analvibratorer i olika storlekar har 6 vibrationsmönster var att skifta mellan, och med en USB-sladd laddar man enkelt upp leksakerna efter användning. De är alla tillverkade av silikon för att enkelt föras in samt har ett vattentätt yttre.

Fördelar:

 • Perfekt för nybörjare
 • Tre leksaker i ett set
 • 6 vibrationsmönster

Nackdelar:

 • Det hade kunnat vara lite större skillnad mellan storlekarna

Nexus Ultra Si Prostatastimulator

nexus ultra si prostata stimulator

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

Njut av en härlig prostataleksak med Nexus Ultra Si Prostatastimulator. Denne sexleksak har den perfekta formen för att ge målinriktad stimulans till ens prostata. Nexus Ultra Si Prostatastimulator är ett bra val både vid njutning på egen hand och under parlekarna.

För att ta njutningen till en ny nivå ser även fotens metallkula till så att man stimuleras utvändigt. För att denne Nexus leksak ska kännas skön mot huden har den ett silikonyttre, och dess vattentäthet garanterar förträffliga lekar i badet. Kika gärna på Lovebuddys topplista över prostatastimulatorer.

Fördelar:

 • Perfekt för prostatastimulans
 • Rörlig metallkula som stimulerar utvändigt
 • Skönt silikonyttre

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Nexus G-Rider Uppladdningsbar G-punktsvibrator

nexus g rider opladelig g punkts vibrator lilla

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

Den riktigt sköna Nexus G-Rider Uppladdningsbar G-punktsvibrator är en leksak som kommer utrustad med 6 vibrationsmönster som man kan skifta mellan för att få den njutningen som passar en. Samtidigt ser silikonknopparna vid basen till så att ens klitoris även får lite extra njutning.

Nexus G-Rider Uppladdningsbar G-punktsvibrator är tillverkad av silikon, så man kan förvänta sig ett material som känns lent mot ens kropp. Inte ens en stor mängd batterier behöver köpas till då man laddar upp leksaken med en USB-sladd. Kika gärna också på Lovebuddys topplista över prostatavibratorer för ännu fler valmöjligheter.

Fördelar:

 • 6 vibrationslägen att skifta mellan
 • Skönt silikonyttre
 • Knoppig bas för klitorisstimulans

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Nexus – Titus Prostate Massage

nexus titus prostate massage red

Se priset här

 

Prostatastaven Nexus – Titus Prostate Massage är en leksak på 10 cm i längd och 2,8 cm i diameter. Den långa staven med en härlig struktur förs in analt för att ge njutning åt prostatan, och samtidigt sitter det en roterande metallkula som ger njutning åt mellangården.

Materialet i hårdplast ser till så att man känner av den lekfulla texturen när staven förs in, och staven i sig själv är böjd på så vis att den riktas precis rätt. Välj mellan antingen en röd eller lila färg och få en Nexus produkt som aldrig sviker en. Glöm inte att applicera ett vattenbaserat eller silikonbaserat glidmedel innan leksaken förs in – det är upp till en själv vilket av dessa man föredrar.

Fördelar:

 • Härlig struktur på staven
 • Roterande metallkula för extra njutning
 • Kan användas med både vatten- och silikonbaserat glidmedel

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Nexus G-Stroker Fjärrstyrd Unisex Vibrator

nexus g stroker fjernbetjent unisex vibrator

Se priset här

Här kommer en uppskattad vibrator för både honom och henne. Nexus G-Stroker Fjärrstyrd Unisex Vibrator är optimal för både anala och vaginal lekar, och materialet av medicinskt silikon gör upplevelserna i sovrummet bara bättre. På insidan av leksaken finner man fyra kulor, och dessa rör sig upp och ner för att stimulera en analt.

Som om detta inte vore nog ingår det en fjärrkontroll tillsammans med denne Nexus produkt, och vad fjärrkontrollen styr är 6 vibrationslägen för många sköna onanisessioner eller parlekar. Batterier till fjärrkontrollen ingår och själva vibratorn är uppladdningsbar.

Fördelar:

 • 6 vibrationslägen
 • Inre kulor för extra stimulans
 • Tillverkad av medicinskt silikon

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Nexus Revo Extreme Prostatamassage Vibrator

nexus revo extreme prostata massage vibrator

Se priset här

Njut av en härligt tjock vibrator med ett lent silikonyttre. Nexus Revo Extreme Prostatamassage Vibrator är en leksak som kommer tillsammans med en sladdlös fjärrkontroll för spännande parlekar eller solostunder. Med tanke på den lite tjockare formen är detta en leksak som passar den erfarna användaren.

Vibratorn bjuder på både rotationer samt vibrationer som styrs via fjärrkontrollen, och med en knoppig bas kommer även mellangården att få stimuleras. Ladda bara upp fjärrkontrollen och vibratorn med en USB-sladd och skäm sedan bort dig själv i sovrummet, duschen eller varför inte badet.

Fördelar:

 • Flera vibrationsmönster och rotationslägen
 • Skön silikonyta
 • Sladdlös fjärrkontroll

Nackdelar:

 • Mycket dyrt

Nexus Revo Intense Uppladdningsbar Roterande Prostata Massager

nexus revo intense

Se priset här

Nexus Revo Intense Uppladdningsbar Roterande Prostata Massager med sin härliga silikonyta och sina många funktioner gör lekarna i sovrummet till fantastiska upplevelser som aldrig förr. Delen som förs in analt använder sig av roterande rörelser, och basen kommer utrustad med knottror som ger njutning åt mellangården samtidigt som det vibrerar.

6 stimuleringslägen och 2 vibrationshastigheter ser till så att man får en riktigt skräddarsydd upplevelse. Man slipper även batterier och kan istället ladda upp leksaken för så mycket som 10 timmars njutning på en laddning. Testa på leksaken redan idag och imponeras av de många funktionerna!

Fördelar:

 • Många stimuleringslägen
 • Skönt solikonyttre
 • Knottror för att stimulera mellangården

Nackdelar:

 • Inte vattentät

Nexus Max20 Fjärrstyrd Unisex Stimulator

nexus max20 fjernbetjent prostata stimalator

Se priset här

Här kommer en leksak med ett ganska unikt utseende, men det sköna silikonmaterialet känner man säkerligen igen från många andra Nexus produkter. Nexus Max20 Fjärrstyrd Unisex Stimulator är formad på så vis att både han och hon kan dra nytta av dess funktioner. Staven som förs in analt är lätt böjd för att nå antingen prostatan eller G-punkten, och en utvändig del ser samtidigt till så att mellangården eller klitoris får njuta av en viss struktur med piggar.

En bullet vibrator ingår med så mycket som 20 inställningar, och man väljer själv om denne ska sitta i eller tas av. Denne Nexus leksak är vattentät, så ta gärna med den in i badrummet för våta lekar i badet eller duschen!

Fördelar:

 • Perfekt till både prostata- och G-punktstimulans
 • Skönt silikonyttre
 • En stor mängd vibrationsmöjligheter

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Nexus Vibro Prostatavibrator

nexus vibro prostata vibrator

Se priset här

Nexus Vibro Prostatavibrator är en riktigt fräck sexleksak som finns där för en under både solostunderna och parlekarna med ens käraste. Produkten är tillverkad av medicinskt plast, och dess ganska hårda yttre gör det möjligt att känna av den spännande strukturen som ringlar sig runt vibratorn.

Leksaken agerar dock inte bara som en vanlig dildo, utan kommer även med 5 olika vibrationslägen – för att inte tala om den lilla roterande metallkulan som stimulerar mellangården under hela sessionen. Batterier ingår, så det enda som kan behövas beställas separat är ett glidmedel.

Fördelar:

 • Spännande struktur
 • Flera vibrationsmönster
 • Metallkula som stimulerar mellangården

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Nexus Revo Uppladdningsbar Prostata Massage Vibrator

nexus revo prostata massager

Se priset här

Nästa prostatastimulator på listan är Nexus Revo Uppladdningsbar Prostata Massage Vibrator. Den här leksaken förs in för att sedan bjuda på rotationer med två hastigheter för fantastisk invändig massage.

Som om inte detta vore nog bjuder en annan del av leksaken på 6 vibrationsinställningar som stimulerar mellangården. Huruvida man vill njuta av både rotationer och vibrationer samtidigt eller inte är upp till en själv. Oavsett vad kan man vara säker på att det sköna silikonmaterialet säkerställer njutning i alla lägen.

Fördelar:

 • Har både rotations- och vibrationsfunktion
 • Stimulerar prostata och mellangård samtidigt
 • Kommer i ett skönt silikonmaterial

Nackdelar:

 • Mycket dyrt

Nexus Sceptre Roterande Prostata Probe

nexus sceptre roterende prostata probe

Se priset här

För in den lena silikonstaven på 9,7 cm och luta dig tillbaka medan den härliga leksaken stimulerar en. Nexus Sceptre Roterande Prostata Probe har en lätt böjd form till sig som garanterar att leksaken prickar rätt på prostatan. För att ta njutningen ännu längre finns det två rotationshastigheter som man kan välja mellan.

På en annan del av leksaken finner man knottror som bjuder på stimulans åt ens mellangård. Använd gärna staven i badet då den är vattentät och ladda enkelt upp leksaken före användning med en USB-sladd som man finner i paketet. Det kan aldrig gå fel med en högkvalitativ prostatastav.

Fördelar:

 • Stav med två rotationslägen
 • Knottrig del för mellangårdstimulans
 • Len silikonyta

Nackdelar:

 • Ganska lång laddningstid

Nexus Revo Slim Uppladdningsbar Prostata Massage Vibrator

nexus revo slim opladelig prostata massage vibrator

Se priset här

Med både vibrationer och rotationer blir det njutning på hög nivå som man kan förvänta sig av Nexus Revo Slim Uppladdningsbar Prostata Massage Vibrator. Denne silikonleksak har en införbar längd på 9,5 cm med en bredd på 3,1 cm. Detta betyder att det både är möjligt för nybörjarna och de mer erfarna att dra nytta av vibratorn.

Det vore dock ingen vibrator utan vibrationer, och just den här leksaken kan erbjuda rotationer i två riktningar och två hastigheter samt sex vibrationsmönster som stimulerar mellangården. Det finns därför mycket att älska med denne vibrator. För ytterligare prostatastimulatorer, kika gärna på märket Aneros och deras förträffliga leksaker.

Fördelar:

 • Flera vibrations- och rotationslägen
 • Skön silikonyta
 • Uppladdningsbar med sladd

Nackdelar:

 • Ganska dyrt

Rabbit vibratorer

Det är inte överraskande om du tidigare har hört talas om Rabbit vibratorer. Dessa händiga sexleksaker har nämligen blivit en favorit bland många kvinnor efter dess att vibratorn visades upp i serien Sex & The City. Populariteten har växt i en sådan stor grad tack vare leksakens förmåga att stimulera både klitoris och G-punkten samtidigt. Nedan ska vi kika närmare på några Nexus Rabbit vibratorer och deras fördelar samt nackdelar.

Nexus Cadence Dubbel Stimulator

nexus cadence dobbelt stimulator

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

Här har vi inte bara en effektiv vibrator, utan en leksak som även bjuder på ett exklusivt utseende. Istället för att bara nöja sig med en typ av stimulans kan denne vibrator förse en med både klitoris- och G-punktstimulans samtidigt i ett händigt format.

Den delen hos Nexus Cadence Dubbel Stimulator som står för G-punktstimulansen har tre hastigheter som man kan välja mellan medan klitorisstimulatorn låter en välja mellan sex vibrationslägen. Ytterligare fördelar är vattentätheten samt möjligheten att ladda upp leksaken istället för att använda batterier.

Fördelar:

 • Klitoris- och G-punktstimulans samtidigt
 • Flera vibrationslägen
 • Uppladdningsbar utan batterier

Nackdelar:

 • Är inte särskilt tystlåten

Nexus Femme Bisous Rabbit Vibrator

nexus bisous

Se Sinful priset här

Se Mshop priset här

En mer stilren leksak än Nexus Femme Bisous Rabbit Vibrator får man leta länge efter, och förmågan att stimulera både G-punkten och klitoris samtidigt är imponerande samt uppskattat. Den införbara staven har roterande delar inom sig, och man väljer här mellan två hastigheter. På samma gång har delen som stimuleras klitoris sex vibrationslägen att välja mellan.

Glöm allt som har med batterier att göra. Den här vibratorn laddas enkelt upp med en sladd och är sedan redo att stå till tjänst. Silikonmaterialet ser till så att vibratorn känns utomordentligt bekväm mot ens hud. Klicka här för att kika på fler Rabbit vibratorer och hitta favoriten!

Fördelar:

 • Flera vibrationsmöjligheter
 • Härligt silikonmaterial
 • Uppladdningsbar med sladd

Nackdelar:

 • Inte helt vattentät

Penisvibratorer

Penisvibratorer är en typ av leksak som – likt namnet antyder – stimulerar ens penis genom vibrationer eller andra rörelser. Nedan ska vi titta närmare på en specifik penisvibrator som blir perfekt att använda antingen på egen hand vid solostunderna eller om man vill fullända lekarna isovrummet med partnern.

Nexus Eclipse Masturbator

nexus eclipse masturbator

Se priset här

Nexus Eclipse Masturbator är en penisvibrator med en häftigt unik design. Leksaken placeras över ollonet för att förse penishuvudet med fantastisk stimulans i form av vibrationer. Det är specifikt strängen precis under ollonet som ligger i fokus när Nexus Eclipse Masturbator startar, och det finns mycket här att älska.

Sex vibrationslägen och tre rörelserytmer går att skifta mellan, så visst får man en upplevelse som passar en likt handen i handsken. Här är det inte heller tal om några batterier då leksaken laddas upp med en USB-sladd. Kika även på ytterligare penisvibratorer här.

Fördelar:

 • Flera vibrationsmönster och rytmer
 • Tillverkad av behagligt silikon
 • Uppladdningsbar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Analpluggar med vibrator

Analpluggar med vibrator är en typ av leksak som förs in analt och sedan låter en njuta av härliga vibrationslägen som kan skiftas mellan via antingen en fjärrkontroll eller direkt på leksaken. Analvibratorer kan sannerligen vara händiga för att krydda till lekarna i sovrummet, och nedan ska vi kika närmare på en särskild analvibrator som kommer i tre olika storlekar för att passa alla oavsett erfarenhet. Kika även gärna på Lovebuddys topplista över analpluggar.

Nexus Ace Fjärrstyrd Uppladdningsbar Analvibrator

nexus ace fjernbetjent anal vibrator

Se small priset här

Se medium priset här

Se large priset här

Nexus Ace Fjärrstyrd Uppladdningsbar Analvibrator kommer i tre varianter: small, medium och large. För de som är oerfarna kan det vara gynnsamt att satsa på den minsta varianten, men om man är en erfaren användare av analleksaker är det fritt fram att omedelbart vända sig till den största storleken.

Alla vibratorerna är tillverkade av silikon och har en fjärrkontroll med flera meters räckvidd. På så sätt kan partnern kontrollera vibrationerna medan man själv njuter. Batterier till fjärrkontrollen ingår, och själva analvibratorn är uppladdningsbar.

Fördelar:

 • Tillverkad av lent silikon
 • Bjuder på härliga vibrationer
 • Sladdlös fjärrkontroll med lång räckvidd

Nackdelar:

 • En aning högljudd

Penisringar

Penisringar är den mycket händiga sexleksaken för de som vill hålla längre och få en kraftigare erektion. Nexus bjuder på ett antal penisringar som vi ska kika på nedan, och genom att bära dessa kan man förvänta sig samlag som aldrig förr samt solostunder som känns bättre än någonsin. Glöm inte att också ta en titt på Lovebuddys topplista över penisringar om man vill kika på en hel uppsjö av olika penisringar.

Nexus Enduro Elastisk Silikon Penisring

nexus enduro elastisk silikone penisring

Se priset här

För en billig och bra sexleksak i kvalitetssilikon som har förmågan att bättra på lekarna i sovrummet är det Nexus Enduro Elastisk Silikon Penisring som gäller. Applicera en klick glidmedel och fäst sedan penisringen över ens penis för att öka blodtillförseln. Resultatet blir ett kraftigare stånd som håller längre – en stor fördel både vid samlag och onanisessioner.

Tack vare hur flexibel ringen är kommer den att kunna bäras av alla oavsett penisstorlek. Ringen börjar på 4,4 cm i diameter, men kan sedan dras ut till hela 15-16 cm.

Fördelar:

 • Tillverkad i kvalitetssilikon
 • Ser till så att ens stånd blir kraftigare och håller längre
 • Använd under både samlag och solostunder

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Nexus Simul8 Prostatavibrator med Penisring

nexus simul8 prostata edition butt plug

Se priset här

Den sista penisringen som vi ska tala om är en kombination av flera olika leksaker. Inte nog med att den agerar som en penisring, utan den är samtidigt en prostatastimulator som kommer utrustad med sex olika vibrationslägen.

För att fullända njutningen får man inte glömma räfflorna som stimulerar mellangården, och här kan man också förvänta sig sex vibrationsinställningar att välja mellan. Fördelarna slutar dock inte där, utan den här Nexus leksaken tål vatten för lekar i badkaret, är tillverkad av ett skönt silikonmaterial och laddas lätt upp utan batterier.

Fördelar:

 • Kommer med en händig penisring
 • Agerar som prostatavibrator med 6 vibrationslägen
 • Stimulerar mellangården med 6 vibrationslägen

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Analkulor

Analkulor är en skön typ av sexleksak som vanligtvis kommer i form av en kedja. Det finns ett antal kulor längs kedjan som kan föras in analt för riktigt skön stimulans. Hur många kulor som finns på kedjan och hur stora de är beror på leksaken som man väljer, så varför inte ta en titt på Lovebuddys topplista över analkulor för en överblick över en lång rad olika sorters analkulor. Nedan ska vi specifikt kika på ett par analkulor som Nexus erbjuder som håller imponerande hög standard.

Nexus Excite Analkulor

nexus excite anal kæde

Se priset här

Sköna analkulor i ett lent silikonmaterial tackar man inte gärna nej till, och denne kedja med fyra kulor stimulerar en invändigt när leksaken förs in analt. Kedjan är ett ypperligt val för nybörjare inom anala lekar, och tack vare faktumet att det finns en liten ring längst ut på kedjan kan man lätt dra ut leksaken igen efter användning. Detta ser också till så att kedjan aldrig glider in för långt.

Det är fritt fram för både kvinnor och män att dra nytta av Nexus Excite Analkulor, men kom ihåg att ha ett analt glidmedel nära tillhands för att göra användningen av leksaken så smidig som möjligt.

Fördelar:

 • Perfekt för nybörjare
 • Tillverkad i lent silikon
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Kan vara lite liten för de mer erfarna

Anal douches

Anal douches dras nytta av för att göra sig helt ren därbak innan det är dags för anala lekar. Inte är det särskilt roligt att få en smutsig överraskning under analsex, så se till att satsa på anal rengöring innan det är dags för sköna lekar tillsammans med partnern. Nedan ska vi kika på en anal douche som märket Nexus bjuder på, men det finns ett flertal andra anal douches som också kan vara värda att titta lite extra på – både engångsprodukter och de som är menade att användas flera gånger om. Ta gärna en titt på Lovebuddys topplista över anal douches för lite variation.

Nexus Anal Douche Pro

nexus anal douche pro

Se priset här

Bland de många Nexus produkterna bjuder de till och med på en anal douche så att man kan göra sig ren innan det är dags för härliga anala lekar. Man bör inte använda en anal douche innan varje gång man ska leka med analsexleksaker då kroppen behöver de naturliga bakterierna, men om man exempelvis vill känna sig extra ren inför analsex blir Nexus Anal Douche Pro ett bra val.

Produkten bjuder på 360 graders vattenspridning så att det ska vara nog med en sköljning, och inom kort är man redo för fantastisk njutning.

Fördelar:

 • Skönt gummimaterial
 • Rymmer hela 330 ml vatten
 • 360 graders vattenspridning

Nackdelar:

 • Inga för närvarandeNexus
“Hej, Sofie här. Jag är en av lovebuddy´s sexleksakstestare och jag älskade den här anal douchen. Läs min recension här!”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här