Mshop Private Collection – Kika på de lyxiga sexleksakerna här

206

Mshop Private Collection är en kollektion med högkvalitativa sexleksaker inom flera olika kategorier och prisklasser. Här är det snygga och moderna produkter som gäller med favoriter såsom massagestavar, Rabbit vibratorer, analpluggar, knipkulor och mycket mer. Alla dessa leksaker har en yta av silkeslent silikon för bästa möjliga känsla, och den stilrena utformningen tackar man inte gärna nej till.

Mshop Private Collection Prismaskin
libra Testvinnaren Se pris
venus Nybörjaren Se pris
capella Den Billiga Se pris

Som om detta inte vore nog består de flesta produkterna inom Mshop Private Collection inte bara av en sexleksak, utan även ett glidmedel och rengöringsspray för ett fulländat kit. Vi ska nedan ta en titt på några av de fräcka leksakerna inom Mshop Private Collection så att du kan få tag på någonting passande för just dig!

Libra

libra

Se priset här

Libra är en stilren massagestav med en yta av silikon som kommer att göra susen i sovrummet. Leksaken kan dras nytta av till klitorisstimulering, men man kan även bjuda in partnern till sovrummet för en härlig helkroppsmassage. Valet är upp till en själv, och med det breda huvudet har man många vibrationsmöjligheter att leka med. Om man vill använda Libra till stimulering av G-punkten är det möjligt att föra in skaftet vaginalt och sedan njuta av resultatet.

Det vore inte en massagestav utan vibrationer, och Libra har 10 vibrationslägen som man kan skifta mellan. Det finns en motor på vardera sidan av leksaken, så vilken ände man än väljer att njuta av kan man lita på att vibrationerna är så starka som man vill ha dem. Med stavens vattentäta yta kan man också ta med den ner i badet eller in i duschen utan att leksaken skadas. Inga batterier krävs, utan istället ingår en USB-sladd som man laddar upp staven med.

Kom ihåg att Libra dessutom kan beställas som ett kit inom Mshop Private Collection där det också ingår ett glidmedel och rengöringsspray. På så vis sparar man 20 % på alla de samlade produkterna. Klicka här för att kika närmare på detta Mshop Private Collection kit!

Fördelar:

 • Hela 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Agerar både som en massagestav, klitorisstimulator och G-punktstimulator
 • Vattentät och uppladdningsbar

Nackdelar:

 • Vibrationerna kan anses klena jämfört med vissa andra massagestavar

Venus

venus

Se priset här

För en liten kompakt vibrator som enkelt förvaras, transporteras och används kommer här Venus. Den här smidiga och diskreta leksaken stimulerar ens klitoris med 9 vibrationslägen som man skiftar mellan genom att trycka på en knapp på leksaken. Med en yta av silikon känns Venus fantastisk mot ens hud för fulländande onanisessioner, men man kan även välja att dra nytta av vibratorn under parlekarna med partnern. Varför inte exempelvis hålla vibratorn över klitoris under samlag för dubbel njutning?

Det är utan tvekan tråkigt att behöva ge sig ut för att köpa batterier innan man kan använda sig av sin favoritleksak, och det är här som Venus gör saker och ting enklare för en. Det behövs nämligen inga batterier, utan man använder sig av en USB-sladd för att ladda upp vibratorn. Ha dessutom i åtanke att Venus inte bara säljs som en enskild produkt, utan man kan också få leksaken via ett Mshop Private Collection kit. Här får man både vibratorn, ett glidmedel samt en rengöringsspray och sparar samtidigt 20 % på alla produkterna tillsammans.

Glidmedlet inom Mshop Private Collection kitet är vattenbaserat för att kunna användas med silikonprodukter utan att skada dem. Rengörginssprayen dras sedan nytta av efter användning av Venus, och ser till så att vibratorn blir skinande ren. Oavsett om man köper Venus på egen hand eller inom Mshop Private Collection kan man därför vara säker på att få valuta för pengarna.

Fördelar:

 • 9 vibrationslägen
 • Skön silikonyta
 • Perfekt till klitorisstimulering

Nackdelar:

 • Inte vattentät

Capella

capella

Se priset här

Capella är en sexleksak i form av en Rabbit vibrator, och den här typen av sexleksak har tagit världen med storm tack vare dess utformning. Vibratorn kan nämligen stimulera ens klitoris och G-punkt på samma gång med två olika motorer: en motor i dildodelen och en motor i kaninöronen som kittlar klitoris. Välj mellan hela 10 olika vibrationslägen och skäm bort dig själv med njutning som aldrig förr.

Inte nog med att Capella kommer utrustad med ett flertal vibrationslägen, utan designen är också någonting att förundras över. Man kan förvänta sig en stilren, slät och diskret design med en yta av silkeslent silikon som känns fantastiskt mot ens hud. Batterier blir också ett minne blott då leksaken laddas upp med en USB-sladd.

Likt de tidigare nämnda produkterna ingår Capella i Mshop Private Collection. Vad detta betyder är att man kan beställa Capella i ett kit tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel samt en rengöringsspray. Då har man plötsligt allting som man behöver för en kväll full av sexiga lekar i sovrummet. Mshop Private Collection ser till så att alla produkterna blir 20 % billigare jämfört med att köpa allting separat. Det är därför utan tvekan en fördel att satsa på Mshop Private Collection istället för att beställa Capella och tillbehören var för sig.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen
 • Klitoris- och G-punktstimulering samtidigt
 • Uppladdningsbar med en USB-sladd

Nackdelar:

 • Inte vattentät

Virgo

virgo

Se priset här

Virgo är den perfekta vibratorn för fantastiska onanisessioner, och dess hemlighet är bland annat den böjda spetsen som ser till så att man får målinriktad G-punktstimulering. Med sin smala stilrena design är Virgo inte bara snygg att titta på, utan blir också smidig att använda för både nybörjare och de lite mer erfarna vibratoranvändarna. Den silkeslena silikonytan säkerställer att leksaken känns skön mot ens hud så länge man drar nytta av ett vattenbaserat glidmedel.

Hur blir det då med vibrationerna? Jo, för att sätta igång Virgo håller man in knappen under vibratorn i tre sekunder, och sedan är det fritt fram att skifta mellan de 10 vibrationslägena för att hitta den absoluta favoriten. Välj själv om Virgo ska användas för att stimulera klitoris, G-punkt, bröstvårtorna eller andra delar av kroppen – och varför inte bjuda in partnern till några förträffliga parlekar tillsammans. Vibratorn laddas upp med en USB-sladd inför användning, så inga batterier krävs.

Det är inte ett måste att köpa Virgo som en enskild produkt. Det finns nämligen ett uppskattat Virgo care kit inom Mshop Private Collection där man både får vibratorn, ett vattenbaserat glidmedel och en rengöringsspray i samma paket. Detta ser till så att man omedelbart är redo för att njuta av leksaken och inte behöver köpa en mängd tillbehör separat. Mshop Private Collection garanterar även att de tre produkterna tillsammans blir 20 % billigare jämfört med om man skulle ha köpt produkterna separat.

Fördelar:

 • Passande storlek för både nybörjare och de vana vibratoranvändarna
 • 10 vibrationslägen
 • Böjd spets för målinriktad G-punktstimulering

Nackdelar:

 • Inte vattentät

Vega

vega

Se priset här

Här kommer en lite mindre vibrator som trots sin storlek har kraftfulla vibrationer i bagaget. Den kompakta och stilrena designen gör det lätt som en plätt att ta med sig leksaken i handväskan för att alltid ha den redo oavsett om man ska hem till pojkvännen eller ut på en semesterresa.

Det är dock inte bara den kompakta storleken som gör Vega fantastisk, utan dess funktioner och material uppskattas i alla lägen. Med en silkeslen silikonyta känns vibratorn skön mot huden, och det är upp till en själv om den ska föras in för G-punktstimulering eller om den ska vila mot klitoris. Inom sig har vibratorn en stark motor med så mycket som 10 vibrationslägen att skifta mellan. Det finns en knapp på undersidan som både sätter på och stänger av leksaken samt skiftar mellan vibrationerna, så man behöver inte gå igenom någon jobbig process av att hitta de rätta knapparna.

Köp antingen Vega som en enskild produkt eller satsa på Vega care kit inom Mshop Private Collection. I det här paketet får man Vega vibratorn tillsammans med en rengöringsspray för sexleksaker och ett vattenbaserat glidmedel som blir perfekt till silikonleksaker. Det här paketet är 20 % billigare än att köpa rengöringssprayen, glidmedlet och Vega separat, så visst vinner man på Mshop Private Collection i längden. Välj själv om man hellre satsar på den enskilda Vega vibratorn eller Mshop Private Collection!

Fördelar:

 • Liten och kompakt för enkel förvaring och transport
 • 10 vibrationslägen
 • Skön silikonyta

Nackdelar:

 • I längden kan det bli jobbigt för handen som håller i vibratorn då hela leksaken vibrerar

Uranus

uranus

Se priset här

Uranus är ett passande set för både nybörjare och de som är lite mer vana vid analpluggar. Paketet innehåller nämligen två pluggar i olika storlekar så att man kan börja med den minsta och sedan jobba sig uppåt till den större storleken. Om man är van vid analpluggar kan man dock börja med den största omedelbart – valet är ens eget!

Det härliga med Uranus är bland annat den runda avsmalnade spetsen som gör pluggarna enklare att föra in. Även silikonytan garanterar en len och skön upplevelse, för att inte tala om den händiga basen som är formad likt ett ankare så att leksaken aldrig glider in för långt. Vattentätheten gör det lätt som en plätt att ta lekarna från sovrummet till badet eller duschen om man så skulle föredra.

Uranus finns inte bara att köpa som en enskild produkt, utan om man vill ha alla de nödvändiga tillbehören samtidigt är det värt att ta en titt på Uranus care kit inom Mshop Private Collection. I det här paketet ingår en rengöringsspray, ett glidmedel och själva Uranus pluggarna till ett 20 % billigare pris än om man skulle köpa produkterna separat. Det är sannerligen en riktigt bra deal! Kika på Mshop Private Collection redan nu eller ta en närmare titt på Uranus som en separat produkt.

Fördelar:

 • Perfekt för nybörjare inom anala leksaker
 • Två händiga analpluggar i ett och samma set
 • Bas formad som ett ankare för att se till så att pluggen sitter på plats

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Alpha

alpha

Se priset här

Om man tidigare har använt sig av en penisring är man säkerligen medveten om hur omedelbara resultaten är – och Alpha är inget undantag. Man trär den här sköna silikonringen över ens penis, och inom kort kommer blodflödet till könet att öka. Vad man då kan njuta av är en kraftigare erektion som håller längre, och det är sedan upp till en själv om man vill dra nytta av detta under solostunderna eller parlekarna.

Det som skiljer Alpha från en vanlig penisring är vibrationsprogrammen som den kommer utrustad med. Med hela 10 vibrationslägen stimulerar penisringen både honom och henne under samlag, så man kan verkligen få en äkta skräddarsydd upplevelse. Ladda upp leksaken med en medföljande USB-sladd och tänk aldrig på batterier igen. Man behöver enbart ladda leksaken i en timme för att få 150 minuter av vibrationer. Det är sällan att en sexleksak håller så länge utan att behöva laddas.

Om man vill ha allt det nödvändiga i ett smidigt paket rekommenderas det att satsa på Alpha care kit. Det här paketet från Mshop Private Collection innehåller Alpha penisringen, ett passande glidmedel och ett rengöringsmedel så att man är fullkomligt redo för vad som komma skall. Som kronan på verket är Mshop Private Collection paketet 20 % billigare än att köpa produkterna separat.

Fördelar:

 • Ger en mer långvarig och hårdare erektion
 • 10 vibrationslägen
 • Lång batteritid

Nackdelar:

 • Vissa anser att leksaken är lite för tjock och klumpig

Galaxy

galaxy

Se priset här

Galaxy är en förträfflig leksak att använda både i sovrummet och på offentlig plats för kinky parlekar tillsammans med någon som man håller kär. Leksaken kommer i form av ett svart stilrent vibratorägg med en yta av silkeslent silikon för så behaglig användning som möjligt. Ägget kan antingen vila mot ens klitoris eller så för man in det vaginalt för att stimulera G-punkten. Tack vare snöret är det hur enkelt som helst att dra ut ägget igen efter användning.

Tillsammans med Galaxy kommer en sladdlös fjärrkontroll, och det är via denne som antingen en själv eller partnern kan skifta mellan de 10 vibrationslägena. Fjärrkontrollen har en räckvidd på hela 30 meter, så under parlekarna kan partnern kontrollera vibrationerna på ett ganska långt avstånd.

Galaxy care kit är ett alternativ inom Mshop Private Collection som både ger en tillgång till Galaxy vibratorn, ett rengöringsmedel och ett vattenbaserat glidmedel i ett och samma paket. Detta blir 20 % billigare än att köpa glidmedlet, rengöringsmedlet och Galaxy separat, så man har mycket att vinna på Galaxy care kit från Mshop Private Collection. Bestäm själv hur du vill gå tillväga och få oavsett vad ett högkvalitativt vibratorägg!

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen
 • Fjärrkontroll med räckvidd på hela 30 meter
 • Perfekt till parlekarna i det offentliga

Nackdelar:

 • En aning för högljudd för att vara diskret

Bellatrix

bellatrix

Se priset här

Bellatrix är ett set med knipkulor som både blir passande för nybörjarna och de som är lite mer vana vid att använda knipkulor. I det här paketet får man nämligen två olika knipkulor: en som väger 40 gram och en som väger hela 80,5 gram.

Man drar nytta av knipkulor genom att föra in dem vaginalt och sedan spänna musklerna för att säkerställa att kulorna inte trillar ut igen. På så vis tränar man upp bäckenbotten, och resultatet blir en stramare slida, mer känslighet, mer intensiva orgasmer och helt enkelt bättre upplevelser i sovrummet. Just Bellatrix knipkulorna är tillverkade i sammetslent silikon för att de ska kännas så sköna mot huden som möjligt.

Inte får du bara möjligheten att köpa detta set, utan varför inte också kika på Bellatrix care kit? Det här är ett paket från Mshop Private Collection som både innehåller knipkulorna och två händiga tillbehör: ett glidmedel och ett rengöringsmedel. Beställ antingen knipkulorna separat eller satsa på det smarta paketet från Mshop Private Collection redan idag!

Fördelar:

 • Knipkulor som passar både nybörjare och veteranerna
 • Två kulor i olika storlekar i ett och samma set
 • Sammetslen silikonyta

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Omega

omega

Se priset här

Den sista händiga produkten från Mshop Private Collection som vi ska ta en närmare titt på är ännu ett set, men den här gången är det ett set med två penisringar i silkeslent silikon. Ringarna kan användas på samma gång på olika delar av penisen eller så nöjer man sig med den ringen som har bäst passform för en.

Det Omega ringarna kan bjuda på är ett hårdare stånd som är mer långvarigt så länge man har ringen på sig. Penisringar kan komma till nytta både under solostunderna och parlekarna tillsammans med någon som man håller kär.

Då Omega penisringar är vattentäta blir det lätt som en plätt att rengöra dem efter användning. Beställ gärna ett rengöringsmedel separat för att se till så att ringarna blir fullkomligt rena, och sedan är det bara att fortsätta att njuta av deras många fördelar. Om man vill att det ska bli enklare att få på ringarna rekommenderas det att man drar nytta av ett vattenbaserat glidmedel när man trär på sina penisringar.

Fördelar:

 • Två penisringar i ett och samma paket
 • Ser till så att ens stånd blir mer långvarigt och starkt
 • Framställda i skönt silikon

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här