Mr Rabbit Dildo – Bästa i test

39

När det är tal kring rabbitvibratorer såsom Mr Rabbit dildo syftar man på en fantastiskt populär typ av onaniprodukt som stimulerar både klitoris och G-punkt samtidigt. Den här sortens leksak har blivit otroligt populär bland kvinnor världen över, och det är enkelt att förstå varför. En högkvalitativ Rabbit vibrator brukar innehålla två motorer där en sitter vid delen som stimulerar klitoris medan den andra sitter vid delen som stimulerar G-punkten. Tillsammans blir det en fulländad upplevelse som du sent ska glömma.

 

Vad hittar du dock en högkvalitativ Rabbit dildo såsom Mr Rabbit dildo, och vilken modell är bäst att välja? Jag har testat på en rad olika Rabbit leksaker som kommer att recenseras nedan, så det är bara att fortsätta din läsning!

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – Amaysin Slim G-punkts Rabbitvibrator

amaysin slim g punkts rabbit vibrator

Se priset här

En första Mr Rabbit dildo som vi ska ta en titt på är den sköna Amaysin Slim G-punkts Rabbitvibrator. Få både klitoris och G-punkt stimulerade samtidigt, och välj mellan sex vibrationsmönster samt sex rotationsmönster för den ultimata njutningen.

Fördelar:

 • Sex vibrationsmönster och sex rotationsmönster
 • Stimulerar klitoris och G-punkt samtidigt
 • Böjd dildodel för målinriktad G-punktstimulering

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Min personliga upplevelse

Här kommer en fräck typ av Mr Rabbit dildo med en böjd spets för målinriktad klitorisstimulering, och samtidigt finner du små kaninöron som stimulerar klitoris. Med två motorer får du njuta av fantastiska vibrationsmönster som kronan på verket!

Rekommenderat till

Om du vill ha en fulländad upplevelse med många valmöjligheter bör du titta hit. Denne Mr Rabbit dildo har hela sex rotationsmönster och sex vibrationsmönster som du kan skifta mellan.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Börja eller avsluta din dag med en mångsidig leksak som ger njutning åt två punkter samtidigt. Kom bara ihåg att batterier måste köpas separat och att leksaken inte är 100 % vattentät.

TILL NYBÖRJAREN – Eclipse Rechargable Rabbit

eclipse rechargeable rabbit vibrator

Se priset här

Vill du slippa att köpa batterier till din älskade Rabbit leksak? Då är det här rätt modell för dig. Eclipse Rechargeable Rabbit är en skön silikonleksak som är 100 % vattentät och enkelt laddas upp med en medföljande sladd. Som ett extra plus får du hela 10 vibrationslägen att välja mellan!

Fördelar:

 • Kommer med hela 10 vibrationslägen
 • Skön silikonyta
 • Uppladdningsbar utan batterier

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Om du letar efter en imponerande Mr Rabbit dildo kan du sluta att leta, för här kommer en förträfflig vibrator med hela 10 vibrationslägen. Vibratorn är uppladdningsbar samt stimulerar både din G-punkt och klitoris samtidigt.

Rekommenderat till

Detta är en Mr Rabbit dildo som rekommenderas till de som gärna vill slippa att köpa batterier. Leksaken är nämligen uppladdningsbar, och med en lång rad vibrationslägen att välja mellan finns det definitivt någonting som passar dig oavsett vem du är.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Väldigt bra stark vibrator, kom på bara några sekunder. Kommer rekommendera den till mina vänner.”

Sammanfattning

Ta tjuren vid hornen och välj en Rabbit vibrator som verkligen vet var skåpet ska stå. Med 10 vibrationsmöjligheter hittar du säkerligen din favoritstimulering!

DEN BILLIGA – Sinful Original Rabbitvibrator

sinful rabbit vibrator original

Se priset här

Nästa produkt är Sinfuls egna typ av Rabbit vibrator. Den här leksaken har en dildo del som stimulerar G-punkten med roterande pärlrader medan det även finns vibrerande kaninöron som stimulerar klitoris.

Fördelar:

 • Få både klitoris- och G-punktstimulering samtidigt
 • Innehåller två motorer
 • Sex rotationslägen och sex vibrationslägen

Nackdelar:

 • Batterier säljs separat

Min personliga upplevelse

Med sex vibrationslägen i kaninöron-delen och sex rotationslägen i dildodelen bjuder den här Rabbit vibratorn på en helhetsupplevelse som känns fantastiskt fräck oavsett om leksaken dras nytta av själv eller med en partner vid sidan om.

Rekommenderat till

Letar du efter en smidig Mr Rabbit dildo som är lättanvänd och ger dig flera olika sorters njutning på samma gång? Om svaret är ”ja” kommer det här att bli en fantastisk vibrator för dig.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”På riktigt ladies, köp den! Det bästa jag nånsin ägt och vilka orgasmer!”

Sammanfattning

För en Mr Rabbit dildo som aldrig sviker dig är det här en fräck vibrator som är värd att titta närmare på. Kom bara ihåg att batterier säljs separat.

Läs hela recensionen här

jonathan testare
Hej! Jag har också testat Sinful Original Rabbitvibrator, den får 4 av 5 stjärnor av mig! Läs min recension här. /Jonathan”

MEST POPULÄRA – Capella

capella

Se priset här

Om du vill få lite lyx i vardagen är denne underbara silikonleksak ett ypperligt val. Stimuleras både invändigt och utvändigt med ett av 10 vibrationslägen och gläds över hur enkel leksaken är att ladda upp med den medföljande USB-sladden.

Fördelar:

 • Skönt silikonmaterial
 • 10 vibrationslägen att välja mellan
 • Uppladdningsbar utan att kräva batterier

Nackdelar:

 • Leksaken hade gynnats av en plus- och minusknapp för att lättare skifta mellan vibrationslägena

Min personliga upplevelse

Den här typen av Mr Rabbit dildo ger en äkta känsla av lyx och elegans. De rundade hörnorna tillsammans med den underbara silikonytan ser till så att vibratorn känns skön mot huden. Med många vibrationslägen att välja mellan är det dessutom enkelt att få en upplevelse som blir helt perfekt för en.

Rekommenderat till

Detta är en rekommenderad vibrator för de som gärna vil ha en lyxig Mr Rabbit dildo som känns mysig att använda och samtidigt har en lång rad vibrationsmöjligheter.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Toppen produkt. Jag gillar kraftiga vibrationer vilket man definitivt får av denna. Rabbit delen använder vi även som en stroker på partnerns penis och runt pungkulorna, å han älskar den med!!”

Sammanfattning

Med två starka motorer, en härlig silikonyta och så många som 10 vibrationslägen att välja mellan kommer du aldrig att tröttna när du har den här fräcka leksaken vid din sida.

DEN FRÄCKA – Sinful Mr. Big G-Spot Uppladdningsbar Rabbitvibrator

sinful mr big gspot rabbit

Se priset här

Drömmer du om en riktigt prisvärd och skön Mr Rabbit dildo som kan ta onanisessionerna till nya höjder? Välj då den här leksaken med sina sex rotationsnivåer, sex vibrationsmönster samt två motorer för att stimulera både klitoris och G-punkt på samma gång.

Fördelar:

 • Uppladdningsbar utan batterier
 • Len silikonyta
 • Stimulerar klitoris och G-punkt samtidigt

Nackdelar:

 • Vissa anser att leksaken är en aning hård

Min personliga upplevelse

Med en böjd dildodel för målinriktad G-punktstimulering och kaninöron som ger njutning åt klitoris bjuder den här leksaken på en fulländad Mr Rabbit dildo-njutning. Vibratorn är uppladdningsbar för att slippa batterier, och ytan täcks av silkeslen silikon.

Rekommenderat till

För en behaglig vibrator som finns där för dig i vått och torrt är den här varianten att rekommendera – oavsett om du föredrar stimulering av klitoris eller G-punkt.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Få stor valuta för pengarna genom att satsa på en Mr Rabbit dildo såsom Sinful Mr. Big G-Spot Uppladdningsbar Rabbitvibrator. Med sex rotationsnivåer och sex vibrationsmönster hittar du snart din favorit!

DEN LYXIGA – Velve Riva Uppladdningsbar Rabbitvibrator

velve riva rabbit vibrator

Se priset här

Här har vi ytterligare en skön silikonleksak som enkelt laddas upp utan att sluka batterier. Velve Riva Uppladdningsbar Rabbitvibrator är en skön sexleksak som stimulerar klitoris och G-punkt samtidigt med sköna vibrationer. Som pricken över i:et har vibratorn dessutom en värmefunktion upp till 37-39 °C.

Fördelar:

 • Skön silikonyta
 • Vibrationer som stimulerar klitoris och G-punkt samtidigt
 • Värmefunktion

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Det är bara att välja mellan ett av de 10 vibrationslägena och sedan börja njuta av allt det som denne Mr Rabbit dildo har att bjuda på. Med en värmefunktion kan vibratorn till och med ta sig hela vägen upp till kroppstemperatur med ett knapptryck.

Rekommenderat till

Om du är trött på kalla sexleksaker och skulle uppskatta en värmefunktion är det här en Mr Rabbit dildo som gör under för dig. Gläds över både den sköna silikonytan, de många vibrationsmönstren och faktumet att leksaken lätt kan värmas upp.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Sinful lyder:

”Detta är en helt fantastisk vibrator med en väldigt exklusiv prägel. Värmefunktionen är helt underbar och de olika programmen spännande.”

Sammanfattning

Den spännande Rabbit vibratorn med silkeslena avrundade kanter finns där för dig med både en värmefunktion och flera olika vibrationsmönster så att du ska kunna få en Mr Rabbit dildo som aldrig sviker dig.

TILL DEN ERFARNE – Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

satisfyer pro g spot rabbit

Se priset här

Sist men inte minst har vi en leksak som agerar som en kombination av en dildovibrator och en lufttrycksvibrator. Medan dildodelen förs in för att stimulera G-punkten blir din klitoris stimulerad av fräcka tryckvågor.

Fördelar:

 • Både vibrator och lufttrycksvibrator
 • 10 vibrationsmönster och 11 pulseringsnivåer
 • Fullkomligt vattentät

Nackdelar:

 • Lite svårt att hitta rätt med leksaken för vissa

Min personliga upplevelse

Det finns goda skäl till varför så många älskar lufttrycksvibratorer: de är utomordentligt effektiva när det kommer till klitorisstimulering. Om man då kombinerar den här typen av leksak med en ordinär dildovibrator får man en utomordentlig succé-vibrator i form av en högkvalitativ Mr Rabbit dildo.

Rekommenderat till

Vill du ha en tystlåten Mr Rabbit dildo som använder en av de mest effektiva teknikerna för klitorisorgasm? Då är detta den rätta leksaken för dig. Med sina många vibrations- och pulseringslägen att välja mellan kan du dessutom förvänta dig många valmöjligheter.

Så säger andra kunder

Ett kundomdöme hos Mshop lyder:

”Jättebra för mig! Tog ett litet tag att se vad som passade för mig men WOW. Brukar aldrig komma av penetrerande sex förutom när jag rider och kändes verkligen precis så! Tystare än andra tycker jag, vilket är ett plus.”

Sammanfattning

Till ett förvånansvärt billigt pris får du en fräck dildovibrator som stimulerar dig på flera sätt samtidigt. Ladda upp vibratorn med hjälp av en medföljande sladd och börja ta njutningen till en ny nivå.

Summering

Nu börjar det säkerligen bli ganska uppenbart att sexleksaker såsom Mr Rabbit dildo bjuder på moderna och effektiva funktioner som verkligen livar upp onanisessionerna. Om just du är ute efter så många valmöjligheter som möjligt kan Velve Riva Uppladdningsbar Rabbitvibrator rekommenderas. Inte nog med att den här leksaken ger dig tillgång till en mängd vibrationsmönster, utan du kan också klicka på en knapp så att vibratorn börjar värma upp sig själv – och visst är det härligt med en onaniprodukt som har en äkta kroppstemperatur!

Om du har en lite tajtare budget och helt enkelt vill ha någonting billigt och bra kanske Sinful Original Rabbitvibrator kan göra susen för dig. Så länge du är villig att köpa batterier separat är det här en fräck leksak som både har vibrationsmönster och roterande pärlband för att erbjuda en fulländad upplevelse.

Om någon av vibratorerna på listan låter intressanta, klicka dig in på din favorit för att ta reda på mer. De har alla olika funktioner, nackdelar och fördelar, så vänd dig till den vibratorn som låter perfekt enligt just dina önskemål.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här