Marc Dorcel – de mest populära sexleksakerna från märket

108

Det välkända märket Marc Dorcel bjuder på en hel uppsjö av högkvalitativa sexleksaker som både män och kvinnor kan njuta av. Det kommer därför säkerligen inte som en överraskning att producenterna har mer än 30 års erfarenhet inom sexleksaksbranschen.

Vad man kan stöta på i Marc Dorcel sortimentet är bland annat massagestavar, penisringar, knipkulor, analpluggar, vibratorägg och mycket mer därtill. Vi ska i den här topplistan ta en titt på några av de bästa sexleksakerna som Marc Dorcel har att bjuda på.

Penisringar

För att imponera lite mer på partnern under de fräcka parlekarna eller för att fullända onanisessionerna kan det vara läge att kika närmare på penisringar. Den här typen av sexleksak trär man runt sin penis för en kraftigare och mer långvarig erektion.

Som en extra funktion finns det till och med penisringar som kommer utrustade med diverse vibrationslägen för att ta njutningen till nästa nivå. Märket Marc Dorcel har en lång rad penisringar att bjuda på, och det är dessa som vi ska kika lite mer på nedan.

Marc Dorcel Power Clit Vibrerande Penisring

marc dorcel power clit vibrerende penisring

Se priset här

En skönare silikonring är sannerligen svår att hitta. Här kommer Marc Dorcel Power Clit Vibrerande Penisring, och såsom namnet antyder är det här en penisring som är utrustad med en vibrator. Fäst den bekväma ringen om penisen och njut av en mer långvarig och kraftigare erektion. Penisringen från Marc Dorcel är töjbar och passar därför en majoritet av penisstorlekar.

Det är inte bara en själv som ska få allt det roliga. Under samlag kommer en inbyggd klitorisstimulator med en fräck textur att bjuda på njutning åt ens partner. Som kronan på verket finns det sedan också en bullet vibrator som stimulerar båda parter för att fullända upplevelsen.

Fördelar:

 • Bjuder på en kraftigare erektion
 • Har en inbyggd klitorisstimulator
 • Kommer utrustad med en härlig vibrator

Nackdelar:

 • Skulle gynnas av att ha vibrationer i klitorisstimulatorn

Marc Dorcel Adjust Ring Justerbar Penisring

marc dorcel adjust ring

Se priset här

Med en Marc Dorcel Adjust Ring Justerbar Penisring får man möjligheten att visa upp sig lite extra i sovrummet. Man fäster nämligen den här ringen runt ens penis, och inom kort kan man njuta av en kraftigare erektion som även varar längre.

Ringen är tillverkad i silikon så att det ska vara så bekvämt som möjligt att böra den, men fördelarna slutar inte här. Produkten är dessutom justerbar, så de flesta kan ta del av ringens positiva aspekter oberoende av penisstorlek – och inte får vi glömma att nämna det mycket billiga priset. Marc Dorcel Adjust Ring Justerbar Penisring kan helt enkelt bjuda på stor njutning i sovrummet.

Fördelar:

 • Bjuder på en kraftigare erektion
 • Mycket billigt
 • Justerbar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Marc Dorcel Intense Penisring

marc dorcel intense penisring

Se priset här

Den robusta silikonringen Marc Dorcel Intense Penisring blir utan tvekan en höjdare i sovrummet som både han och hon kommer att älska. Dra antingen nytta av ringen för skönare solostunder eller ta fram den när det är dags för mer spännande parlekar. Efter dess att ringen har trätts runt ens penis blir resultatet ett fylligare stånd som även blir mer långvarigt.

Penisringen från Marc Dorcel är därför ett ypperligt val för både de som har svårt att hålla den uppe samt för de som bara vill överraska partnern med någonting extra. På tal om extra njutning finns det en inbyggd stimulator som antingen stimulerar ens mellangård eller partnerns klitoris beroende på hållet som den vänds.

Fördelar:

 • Perfekt för mer långvariga och fylligare erektioner
 • Tillverkad i skönt silikon
 • Har en stimulator som ger njutning till antingen honom eller henne

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Marc Dorcel Power Clit Självlysande Vibrerande Penisring

marc dorcel power clit vibrerende penis ring

Se priset här

Bättra på parlekarna och onanisessionerna med en penisring som finns där för en i alla lägen. När man har fäst Marc Dorcel Power Clit Självlysande Vibrerande Penisring om sin penis kan man förvänta sig ett hårdare stånd än någonsin som varar längre än vanligt.

Som om detta inte vore nog har ringen en ”tunga” men en härlig textur som stimulerar partnerns klitoris om man bär penisringen under samlag. Ännu en positiv aspekt är vibratorn som både han och hon känner av, och inte får vi glömma att nämna den självlysande egenskapen. Dra nytta av den högkvalitativa Marc Dorcel penisringen som passar de flesta penisstorlekar för att förbättra parlekarna redan ikväll!

Fördelar:

 • För ett hårdare stånd som håller längre
 • Utrustad med klitorisstimulator och en vibrator
 • Självlysande

Nackdelar:

 • Batterier köps separat

Marc Dorcel Maximize Penisring

marc dorcel maximize ring

Se priset här

Då har ni nått en penisring med en ganska unik design i form av ett antal småkulor längs ringen som tillsammans formar en utomordentligt effektiv produkt. Marc Dorcel Maximize Penisring ger en mer långvarig och hårdare erektion, och tack vare det förvånansvärt låga priset kan även de med en tajt budget ta del av ringen.

Materialet som penisringen är tillverkad av är behagligt medicinskt silikon, och alla oavsett penisstorlek kan bära ringen då den är ganska töjbar. Ta hjälp av penisringen för skönare solostunder eller för att göra partnern lite extra glad under parlekarna.

Fördelar:

 • Tillverkad i ett skönt silikonmaterial
 • Ger ett hårdare och mer långvarigt stånd
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Marc Dorcel Mastering Uppladdningsbar Penisring med Vibrator

marc dorcel mastering opladelig penisring med vibrator

Se priset här

Då ska vi kika på ännu en penisring som har en vibrator inom sig. Skillnaden är att just den här vibrerande penisringen har hela 3 vibrationslägen att välja mellan och drivs inte heller med batterier. Istället laddar man enkelt upp den med en USB-sladd som följer med i paketet, så glöm allt som har att göra med batterier.

En kraftigare och mer långvarig erektion är resultatet av att bära ringen, och inte tackar man nej till att även få njuta av vibrationerna. Låt vibratorn vila mot partnerns klitoris under parlekarna eller vänd vibratorn så att den träffar ens testiklar. Valet är upp till en själv. Med högkvalitativa penisringar kan det aldrig gå fel!

Fördelar:

 • För långvarigare och kraftigare stånd
 • 3 vibrationslägen att skifta mellan
 • Tillverkad i skönt silikon

Nackdelar:

 • Hade gynnats av att vara lite mer töjbar

Vibratorer

Vibratorer kan komma i många olika format med en mängd former, färger, storlekar och vibrationslägen. Det som dock alla Marc Dorcel vibratorer har gemensamt är den höga kvaliteten och förmågan att ta parlekar och solostunder till nya höjder. Kika nedan på några Marc Dorcel vibratorer som håller hög standard och krydda till det lite extra i sovrummet med en fräck sexleksak!

Marc Dorcel Secret Clit Fjärrstyrd Smart Voice Vibrator

marc dorcel secret clit stimulator med smart voice remote

Se priset här

Marc Dorcel Secret Clit Fjärrstyrd Smart Voice Vibrator är en vibrator som blir passande för både klitoris- och G-punktstimulans… på en och samma gång! Det finns en del som förs in medan en yttre del ser till så att klitorisområdet stimuleras.

Med så mycket som 10 olika vibrationslägen samt en värmefunktion har man sannerligen mycket att välja mellan. Det är upp till en själv om man vill trycka sig fram med fjärrkontrollen eller om man vill att vibrationerna styrs av antingen musik eller ens röst. Här finns det mycket att älska!

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen + värmefunktion
 • Röststyrning eller styrning via fjärrkontroll
 • Uppladdningsbar med USB-sladd

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Marc Dorcel Secret Delight Smart Voice Vibratorägg

marc dorcel secret delight smart voice vibrator

Se priset här

Vad sägs om en leksak med ett riktigt exklusivt och stilrent utseende? Då måste det vara Marc Dorcel Secret Delight Smart Voice Vibratorägg som det är tal om. Välj mellan hela 10 vibrationsinställningar och få den stimulansen som passar en själv perfekt. Här hjälper silikonmaterialet avsevärt då detta ser till så att leksaken blir len och skön att använda.

Styr antingen vibratorägget med fjärrkontrollen eller dra nytta av röstfunktionen. Detta betyder att man kan använda sin röst eller favoritmusik för att styra vibrationerna. Bry dig inte heller om batterier till ägget, för det här Marc Dorcel ägget är smidigt uppladdningsbart.

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen
 • Styr vibrationerna med rösten eller musik
 • Skön silikonyta

Nackdelar:

 • Batterier krävs till fjärrkontrollen

Marc Dorcel Secret Vibe 2 Fjärrstyrt Vibratorägg

marc dorcel secret vibe 2 fjernbetjent vibrator

Se priset här

Ännu ett vibratorägg som imponerar är Marc Dorcel Secret Vibe 2 Fjärrstyrt Vibratorägg. Dra nytta av ägget på egen hand eller överlåt fjärrkontrollen till ens partner som kan skifta mellan de 8 vibrationslägena. Med en räckvidd på så mycket som 10 meter finns det många möjligheter för fräcka lekar tillsammans.

Vibratorägget kommer i ett skönt kvalitetssilikon med ett snöre som ser till så att man lätt kan dra ut ägget igen efter användning. Ladda upp ägget med den medföljande USB-sladden och börja njuta omedelbart.

Fördelar:

 • 8 vibrationslägen
 • Fjärrkontroll med räckvidd på hela 10 meter
 • Vattentät för lekar i badet

Nackdelar:

 • En aning högljudd

Marc Dorcel Real Vibration M Dildovibrator 22 cm

marc dorcel real vibration m dildo vibrator 22 cm

Se priset här

Marc Dorcel Real Vibration M Dildovibrator 22 cm är en leksak som till färgen påminner om den äkta varan, men ytan är riktigt slät samtidigt som vibratorn är tillverkad av silkeslent silikon.

Vibratorns längd ligger på 22 cm varav 17 cm kan föras in, så det här är ett ypperligt val för både nybörjare och erfarna dildoanvändare. Välj mellan en av de 7 vibrationslägena och börja njuta antingen på egen hand eller tillsammans under parlekarna.

Fördelar:

 • 7 vibrationslägen att välja mellan
 • Passande oavsett erfarenhet
 • Slät silikonyta

Nackdelar:

 • Inte vattentät

Marc Dorcel Real Vibration S Dildovibrator 16 cm

marc dorcel real vibration s dildo vibrator 16 cm

Se priset här

Här kommer den perfekta leksaken för nybörjaren som är på jakt efter den första dildovibratorn – eller för de som bara föredrar dildos i ett mindre format. Marc Dorcel Real Vibration S Dildovibrator 16 cm har såsom namnet avslöjar en längd på 16 cm varav 12 cm kan föras in. Samtidigt ligger bredden på 3,4 cm i diameter.

Njut av ett av de 7 vibrationslägena för en fantastisk upplevelse i sovrummet. Kom ihåg att vibratorn drivs med två batterier som man behöver köpa separat.

Fördelar:

 • Skön silikonyta
 • 7 vibrationslägen
 • Perfekt nybörjarleksak

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Marc Dorcel Wanderful Uppladdningsbar Magic Wand

marc dorcel wanderful opladelig magic wand

Se priset här

Marc Dorcel Wanderful Uppladdningsbar Magic Wand är en snygg massagestav som antingen kan dras nytta av vid klitorisstimulans eller massage över hela kroppen. Detta kan därför vara ett ypperligt tillbehör under parlekarna. Med en otroligt skön yta av medicinsk silikon känns staven utan tvivel fantastisk mot ens hud.

Här är ens valmöjligheter inte få, för det finns hela 10 vibrationslägen och 8 hastigheter som man kan leka runt med till dess att man har hittat sin favorit. Huvudet är flexibelt för att komma åt över hela kroppen, och använd gärna leksaken i duschen eftersom den är vattentät. Glöm inte att kika på ännu fler vibratorer hos Lovebuddys topplista över vibratorer!

Fördelar:

 • 10 vibrationslägen och 8 hastigheter
 • Skön yta av medicinskt silikon
 • Använd både till klitorisstimulans och helkroppsmassage

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Masturbatorer

Masturbatorn är mannens bästa vän, och visst har Marc Dorcel en rad masturbatorer att bjuda på. Vissa av dem blir mer passande för onani medan andra med fördel kan dras nytta av under samlag. Varför inte satsa på en variant som dessutom har en inbyggd vibrator för att lägga till en extra dimension till njutningen! Kika nedan på några högkvalitativa Marc Dorcel masturbatorer som mannen i huset kommer att få stor glädje av.

Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve – TESTVINNARE

marc dorcel deep vibe vibrerende penis sleeve

Se priset här

Den äkta testvinnaren Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve bjuder på en fantastisk typ av stimulans som är svår att hitta på annat håll. Denne sleeve fäster man runt sin penis antingen vid onani eller samlag och njuter sedan av de sköna vibrationerna.

Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerande Penis Sleeve är ganska töjbar och kommer därför att passa en majoritet av penisstorlekar. Om man inte tidigare har testat på en vibrerande penis sleeve är detta utan tvekan en prisvärd leksak att börja med.

Fördelar:

 • Passar de flesta
 • Njut av härliga vibrationer
 • Enkel att trä på med lite glidmedel

Nackdelar:

 • Hade gynnats av fler vibrationsnivåer

Marc Dorcel Double Oo Masturbator

marc dorcel double oo masturbator

Se priset här

Älskar du onaniprodukter med en detaljerad inre struktur som tar njutningen till nya höjder? Då finns Marc Dorcel Double Oo Maturbator där för att fullända onaniupplevelserna i sovrummet. Produkten är utomordentligt flexibel och passar därför runt en majoritet av penisstorlekar samtidigt som den inte kommer att kännas för lös.

Denne masturbator har två olika rum med en unik struktur på vardera sidan, och därför kommer det att kännas annorlunda beroende på vilken sida man penetrerar. Det är nästan som att ha två sexleksaker i ett!

Fördelar:

 • Passar de flesta män
 • Inre struktur som fulländar onanisessionerna
 • En unik struktur på vardera sidan

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Marc Dorcel Sexpresso Masturbator

marc dorcel sexpresso masturbator

Se priset här

Marc Dorcel Sexpresso Masturbator är en riktigt smidig sexleksak där njutningen alltid är på ens egna villkor. För leksaken fram och tillbaka över ens penis och få det vakuumet som passar genom att trycka på leksakens sidor.

Den invändiga sleeven fångar upp all vätska, och det är därför mycket enkelt att rengöra leksaken efter användning genom att ta ut sleeven ut masturbatorn. Fullända de kommande onanisessionerna med den här förträffliga leksaken. Kika gärna dessutom på fler masturbatorer genom att klicka här!

Fördelar:

 • Ha själv kontroll över vakuumet genom att trycka på sidorna
 • Mycket enkel rengöringsprocess
 • Ser till så att alla vätskor stannar inom den inre sleeven

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Analleksaker

Analleksaker kan bli riktigt spännande för både män och kvinnor som vill njuta av lite extra stimulans i sovrummet. Allt man behöver komma ihåg är att använda rikligt med glidmedel, och sedan är det full fart framåt. Nedan ska vi specifikt kika på några analleksaker från Marc Dorcel som gör äventyren i sovrummet mer spännande tillsammans med partnern eller under solostunderna.

Marc Dorcel Anal Geisha Plug

marc dorcel geisha plug

Se priset här

Den första analleksaken som vi ska kika närmare på ser ut som en gammal hederlig analplugg, men den är allt annat än detta. Inom sig har pluggen nämligen en geishakula som rullar runt när man själv rör sig för extra njutning. Med en yta av silikon och en avrundad spets blir det mycket behagligt att föra in leksaken, och visst är detta ett bra nybörjarval.

Med en bred bas i bottnen är det garanterat att pluggen inte glider för långt in, och man får även ett bättre grepp om leksaken. Här har vi helt enkelt den perfekta analleksaken.

Fördelar:

 • Har en fräck geishakula inom sig som rullar runt
 • Avrundad spets och storlek som gör den passande för nybörjare
 • Bred bas så att leksaken lätt tas ut efter användning

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Marc Dorcel P-Vibe Prostatavibrator

marc dorcel p vibe prostata vibrator

Se priset här

För den ultimata prostatastimulansen är det Marc Dorcel P-Vibe Prostatavibrator som man bör välja. Här kan man förvänta sig utvändig och invändig stimulans samtidigt i form av två motorer: en som stimulerar prostatan och en som stimulerar mellangården.

Välj mellan 10 vibrationslägen och hitta det som passar bäst. Det härliga silikonmaterialet gör utan tvekan upplevelserna bättre och handtaget ser till så att man får ett bra grepp om leksaken både som nybörjare och mer erfaren användare. Ladda upp vibratorn med en USB-sladd som ingår och tänk inte mer på batterier!

Fördelar:

 • Stimulerar både prostata och mellangård
 • Kommer med 10 vibrationslägen
 • Läckert silikonyttre

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Marc Dorcel Anal Geisha Plug

marc dorcel geisha plug x large

Se priset här

Den här produkten känner man kanske igen. Det är nämligen geisha pluggen som vi tidigare talade om med en rullande geishakula inom sig, men det finns en unik aspekt av just den här leksaken: en vacker juvel under foten.

Juvelen ger visuell stimulans åt ens partner och får hela pluggen att se mer exklusiv ut. Den avrundande spetsen och det sköna silikonmaterialet ser dessutom till så att det blir enkelt att föra in leksaken så länge man använder sig av ett analt glidmedel. Kika på ytterligare analsexleksaker genom att klicka här!

Fördelar:

 • Vacker och exklusiv juvel under foten
 • Geishakula inuti som rullar runt när man rör sig
 • Avrundad spets för att enklare föra in pluggen

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Penis sleeves

Penis sleeves används flitigt av män för att imponera på sin partner i sovrummet, och det är lätt att förstå varför. Sleeven träs på ens penis för att ge extra längd och bredd, vilket ens käraste utan tvekan kommer att älska under de fräcka parlekarna. Samtidigt blir man mindre känslig därnere så att upplevelsen varar längre. Nedan ska vi ta en titt på en effektiv penis sleeve från Marc Dorcel som är väl värd att testa på redan idag!

Marc Dorcel Xtend Boy Penis Sleeve

marc dorcel xtend boy peni sleeve

Se priset här

Sist men inte minst på listan av Marc Dorcel produkter kommer den effektiva Marc Dorcel Xtend Boy Penis Sleeve. Trä den sköna och flexibla sleeven över ens penis och imponera på partnern i sovrummet med den ökade storleken eller njut på egen hand under solostunderna.

För att det ska kännas ännu bättre för bäraren finns det en textur på insidan som känns fantastisk. Vänd också gärna sleeven ut och in så att partnern istället får njuta av texturen under samlag. Tack vare töjbarheten passar sleeven de flesta penisstorlekar.

Fördelar:

 • Få mer längd och bredd att jobba med mellan benen
 • Skön inre textur som även kan vändas ut och in
 • Passar de flesta

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här