De 9 bästa i test – sexiga Mandy Mystery plagg

296

Att piffa till sig lite extra är ett säkert sätt att förvandla den redan heta kvällen till en perfekt stund tillsammans med ens partner. Med hjälp av Mandy Mystery får man inom kort just det plagget som blir rätt för ens behov och önskemål, så varför inte klä upp sig med ett par av deras sexiga trosor, tunikor, cat suits eller något helt annat plagg som man faller för? Både en själv och partnern kommer att älska ens nya sexiga känsla för mode.

Vilka Mandy Mystery plagg bör man hålla ögonen öppna för och var hittar man de allra snyggaste Mandy Mystery kläderna som kommer att användas om och om igen? Kika närmare på den här topplistan och hitta de rätta kläderna för just dig och din partner. Om man dessutom vill ta en titt på ytterligare Mandy Mystery produkter bjuder de på sexleksaker såsom Mandy Mystery Doggy Style Masturbator och mycket mer därtill!

Mandy Mystery Grenlös Spetstrosa

mandy mystery bundløs blonde trusse

Se priset här

Mandy Mystery Grenlös Spetstrosa ger en den perfekta möjligheten att snygga till sig inför de sexiga parlekarna tillsammans med ens käraste. De heta svarta trosorna gör en redo för en kväll full av passion tack vare det sexiga utseendet som kommer att få vilken man som helst på fall. Mandy Mystery Grenlös Spetstrosa är ett par tunna trosor med rosetter, spets samt en öppen gren som tillåter partnern att enkelt komma åt ens intima delar. Med lite finess är det fullt möjligt att även både njuta av anal och vaginal penetrering medan man bär trosorna.

Mandy Mystery plagget är tillverkat av polyamid och elastan som kramar kroppen på helt rätt sätt. De är bekväma att bära så att man ska kunna ha på sig dem under ens vanliga kläder och på så vis vara redo för att överraska partnern när lusten faller in. Välj en Mandy Mystery Grenlös Spetstrosa som passar dig helt perfekt då det finns en variant i både Small, Medium, Large och X-Large, så man kommer utan tvekan att hitta det bästa paret för en!

Fördelar:

 • Heta grenlösa trosor som låter en komma åt de intima delarna
 • Perfekt att bära under sina vanliga kläder
 • Många storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • Bör tvättas förhand utan hjälp av maskintvätt

Mandy Mystery Genomskinlig Babydoll

mandy mystery gennemsigtig babydoll

Se priset här

Föredrar du ett genomskinligt plagg där ingen del av ens sexiga kropp döljs? Då blir ens bästa vän den fräcka Mandy Mystery Genomskinlig Babydoll. Det här riktigt fräcka, korta och genomskinliga nattlinne blir det perfekta plagget att skrida in i sovrummet med för alla de som inte vill överlåta alltför mycket till fantasin. Reta partnern med det härliga plagget som tillåter en att komma nära – men inte hela vägen.

Med ett luftigt material som kompletterar ens kroppsform faller detta nattlinne på ett härligt sätt över ens bara kropp. Spetskragen är även en snygg final touch och blir en fräck detaljerad finish som får plagget att se extra exklusivt ut. Bestäm själv om du vill ha på dig underkläder under nattlinnet eller om du vill visa upp din bara kropp för din käraste. Oavsett vad man väljer kan man lita på att Mandy Mystery Genomskinlig Babydoll förbättrar looken och fulländar varje kväll.

Fördelar:

 • Faller över kroppen på ett mjukt och sexigt sätt
 • Mycket prisvärt plagg
 • Passar tillsammans med de flesta underkläder och accessoarer

Nackdelar:

 • Säljs som en One Size (S/M) och passar därför inte alla

Mandy Mystery Chemise med Höfthållare och Strumpor

mandy mystery garterbelt set

Se priset här

Vissa kan anse att allt ligger i detaljerna, och när det kommer till Mandy Mystery Chemise med Höfthållare och Strumpor har det sannerligen inte sparats in några pengar på det här området. Det här fantastiska plagget kan man omöjligt slita blicken från, och man har den stora fördelen av att få en fulländad look i ett och samma paket – inga accessoarer eller ytterligare plagg behövs.

Mandy Mystery Chemise med Höfthållare och Strumpor är ett set som både inkluderar ett par trosor, strumpor, remmar samt en spetschemise med höfthållare. Chemisen kommer i ett kort format som tillåter både mage och lår att vara fullt synliga – och med sitt läckra spetsmönster får ens partner njuta av visuell stimulans som aldrig förr. Tack vare banden på framsidan av plagget knyter man själv chemisen för att välja hur tajt eller löst kläderna ska sitta på. När man satsar på Mandy Mystery Chemise med Höfthållare och Strumpor får man inte bara utomordentligt prisvärda kläder, utan man kan njuta av ett plagg som verkligen fulländar parlekarna alla gånger!

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • En fullkomlig look i ett paket
 • Justera enkelt hur löst eller tajt plagget ska sitta

Nackdelar:

 • Säljs som en One Size och passar därför inte alla kroppsformer

Mandy Mystery Grenlös Trosa

mandy mystery g string

Se priset här

För de som är ute efter ett lite mer enkelt plagg kan man vända sig till Mandy Mystery Grenlös Trosa. Dessa trosor gör det lättare än någonsin att gå direkt från förspel till samlag tack vare sin grenlösa design som tillåter en att komma åt vid både anal och vaginal penetrering. Det kan sannerligen lägga till en extra dimension till lekarna att ha på sig trosorna under samlag, och med sin sexiga svarta färg och nylonmaterial kramar plagget ens kropp på helt rätt sätt.

Välj mellan både Small, Medium, Large och X-Large, så visst kommer plagget att passa en oavsett vilken storlek man är ute efter. För en snygg extra touch kommer Mandy Mystery Grenlös Trosa med ett fjärilsspänne som en fräcka detalj. Använda dessa trosor för att krydda till parlekarna i sovrummet, och bär dem utan problem under ens vardagskläder för att snabbt kunna slita av sig kläderna och vara redo för en kväll fylld med passion. Testa på detta Mandy Mystery plagg och varför inte skapa en fulländad look genom att beställa både Mandy Mystery Grenlös Trosa och Mandy Mystery Genomskinlig Babydoll.

Fördelar:

 • Tillverkad av ett behagligt material
 • Många storlekar att välja mellan
 • Enkel och ren design som tillåter för penetrering utan att ta av plagget

Nackdelar:

 • Måste handtvättas i kallt vatten – bör inte köras i tvättmaskin

Mandy Mystery Genomskinlig Catsuit

mandy mystery gennemsigtig catsuit

Se priset här

Snygg heltäckande bodysuit som kramar om ens kropp och verkligen kompletterar ens kroppsform. Det är sant som de säger att färgen svart framhäver våra bästa sidor, och Mandy Mystery Genomskinlig Catsuit är ett bevis på detta. Trots att denne catsuit är heltäckande är den dock samtidigt ganska genomskinlig, en egenskap som inte överlåter mycket till fantasin för härlig visuell stimulans åt ens partner.

Blir det inte en lång jobbig process att ta av sig sin catsuit när man vill ta lekarna från förspel till samlag? Nejdå, Mandy Mystery Genomskinlig Catsuit är nämligen grenlös, och man kan därför penetreras utan att ta av sig plagget. Härligt, lätt och sexigt helt enkelt. Som en stilig extra detalj kommer dräkten med en spetskrage samt en öppning på ryggen i formen av en vattendroppe. Bär Mandy Mystery Genomskinlig Catsuit för att imponera lite extra på partnern samtidigt som man känner sig sexigare än någonsin i sovrummet. Detta plagg förbättrar både förspel och samlag för en fulländad upplevelse som både en själv och ens käraste kommer att älska.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Snygg heltäckande bodysuit som kompletterar ens kroppsform
 • Grenlös för att enkelt komma åt de intima delarna

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Mandy Mystery Stringtrosa i Röd Spets

mandy mystery blonde g streng rod

Se priset här

Röd är kärlekens färg för när romantiken ska flöda, och under de passionerade stunderna i sovrummet finns det inget bättre plagg än Mandy Mystery Stringtrosa i Röd Spets. Låt dig inte luras av det förbluffande billiga priset: dessa stringtrosor håller mycket hög kvalitet både gällande utseende och material. Mandy Mystery Stringtrosa i Röd Spets har en grenlös design, vilket betyder att partnern utan problem kommer åt ens intima delar för bland annat vaginal penetrering.

Stringtrosorna kommer i två olika storlekar: en variant som passar Small och Medium samt en variant som passar Large och X-Large. Trots att det bara finns två storlekar att välja mellan är trosorna töjbara och mjuka nog att forma sig efter ens kropp. När allt kommer till kritan förser Mandy Mystery Stringtrosa i Röd Spets en med ett fantastiskt bekvämt plagg som verkligen får det att hetta till lite extra i sovrummet när parlekarna tillsammans med ens käraste ska fulländas på bästa sätt.

Fördelar:

 • Mycket billigt och stor valuta för pengarna
 • Passar de flesta tack vare produktens töjbarhet
 • Grenlös design för att komma åt de intima delarna

Nackdelar:

 • Måste tvättas förhand

Mandy Mystery Höfthållare

mandy mystery hofteholder

Se priset här

Dessa riktigt sexiga Mandy Mystery Höfthållare är ett åtsittande plagg som visar upp ens kropp och kurvor samtidigt som det är töjbart nog för enkel rörlighet. Produkten kommer i form av strumpor som når upp till låren tillsammans med höfthållare som ser till så att plagget förblir på plats.

Mandy Mystery Höfthållare kan utan problem både användas på egen hand eller tillsammans med andra underkläder. Kanske beställer man ett Mandy Mystery nattlinne, trosor eller liknande kläder för att fullända ens look – det är upp till en själv att mixa och matcha. För att Mandy Mystery Höfthållare ska sitta på så bekvämt som möjligt kommer produkten med remmar som justeras för att passa en helt perfekt. Själva strumporna motsvarar 20 denier och har ett fräckt randigt mönster högst upp som en extra detalj. Välj mellan två olika storlekar och köp den Mandy Mystery Höfthållare som blir rätt för just din kropp.

Fördelar:

 • Fräckt plagg som kan kombineras med andra kläder
 • Justeras enkelt med hjälp av remmarna
 • Olika storlekar att välja mellan

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Mandy Mystery Spets Halterneck Catsuit med Pärlor

mandy mystery sexy catsuit with pearls

Se priset här

Älskar ni att bli helt djuriska i sovrummet? Tycker du om spets? Då kommer Mandy Mystery Spets Halterneck Catsuit med Pärlor att bli perfekt för dig. Det här plagget är grenlöst, vilket betyder att partnern kan komma åt ens intima delar trots att plagget förblir på. När det kommer till utseendet är det spets som gäller över hela kroppen samtidigt som små snygga mönster pryder plagget. Då Mandy Mystery Spets Halterneck Catsuit med Pärlor är tillverkad i 100 % nylon sitter kläderna åt runt kroppen på helt rätt sätt för att visa upp ens sexiga kroppsform.

Vid brösten finner man en djup urringning för lite extra visuell stimulans, och den smått genomskinliga designen tillåter en att se genom vissa delar av plagget. Som en sista ”finishing touch” finns en pärldetalj mellan brösten som får Mandy Mystery Spets Halterneck Catsuit med Pärlor att se ännu mer exklusiv ut.

Fördelar:

 • Snygg spetsdesign över hela plagget
 • Öppen gren för enkel åtkomst till ens intima delar
 • Exklusiv pärldetalj mellan brösten

Nackdelar:

 • Får inte tvättas i tvättmaskinen – detta görs förhand

Mandy Mystery Nät Catsuit med Ärmar

mandy mystery net catsuit with sleeves

Se priset här

Sist på listan har vi en härlig fulltäckande catsuit som ändå är genomsiktlig nog för att inte lämna någonting till fantasin. Det sexiga nätmönstret är fräckt och utmanande för att lägga till en ny dimension till lekarna i sovrummet. Plagget är tillverkat av inget annat än nylon, och detta lägger sig om kroppen på ett härligt tajt vis.

Om de passionerade lekarna snabbt ska gå från förspel till samlag behöver man inte oroa sig för att ta av sig Mandy Mystery Nät Catsuit med Ärmar. Plagget är nämligen grenlöst, och detta betyder att man enkelt kommer åt för vaginal penetrering medan man har plagget på sig. För att göra hela upplevelsen ännu mer sexig kan man självfallet välja att ha ens catsuit på sig under ens vanliga kläder på dagtid, och när partnern sen kommer hem är det bara att slänga av sig kläderna för att visa upp sin Mandy Mystery Catsuit med Ärmar. Satsa på en riktig snygg look med Mandy Mystery Nät Catsuit med Ärmar.

Fördelar:

 • Snygg genomskinlig nätdesign
 • Öppen gren för att enkelt komma till vid vaginal penetrering
 • Härligt material som kramar om ens kropp

Nackdelar:

 • Kommer endast i en storlek som kanske inte passar alla

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här