Lovense sexleksaker – Bästa i test

459

Med en Lovense produkt vid ens sida får man tillgång till en högkvalitativ sexleksak som tillåter för många fantastiska stunder tillsammans med partnern eller på egen hand.

Varför inte exempelvis testa på en förträfflig Lovense vibrator som styrs via en applikation i telefonen för att kunna njuta av parlekar på distans? Eller kanske man föredrar en massagestav, analplugg eller någonting helt annat från Lovense sortimentet.

Det finns en hel uppsjö av olika Lovense leksaker att välja mellan, så för att hjälpa en på traven med letandet finner du nedan en topplista över några av de bästa Lovense produkterna på marknaden. Hitta din favorit och ta del av utomordentlig njutning!

TESTVINNARE – Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator

lovense lush 2 app styret g punkts vibrator 01 app

Se priset här

Med en len och skön silikonvibrator som styrs via telefonen kan det aldrig gå fel. Den här Lovense lush produkten går under namnet Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator och blir ett utomordentligt val för alla paren därute som vill krydda till lekarna i sovrummet mer än vanligt. Den här lush lovense leksaken är nämligen riktigt effektiv när det gäller G-punktstimulans, och den tillåter för härliga parlekar tack vare sättet som den styrs. Ladda ner gratisapplikation Lovense efter dess att vibratorn har beställts, och den här applikationen kommer sedan att låta en skapa sina egna vibrationsprogram. Man kan till och med synkronisera låtar eller röster. Med andra ord är vibrationsprogrammen därför oändliga.

Låt partnern hålla i telefonen och styra vibrationerna medan man själv bara kopplar av. Det spelar ingen roll om man befinner sig i samma rum eller på andra sidan planeten då ens mobil kan styra denne lovesense lush vibrator på ett obegränsat avstånd. En ytterligare fördel med just Lovense Lush 2 App-styrd G-punktsvibrator är att man utan problem kan dra nytta av den i badet eller duschen då leksaken är vattentät – och som om inte allt det här skulle vara nog kommer man aldrig att behöva köpa några batterier till vibratorn. Den laddas nämligen upp med en sladd: ladda upp i 1,5 timmar och använd sedan leksaken i omkring 4 timmar innan den måste laddas igen. Man får därför mer än gott om tid att njuta av sin lush toy produkt.

Fördelar:

 • Kommer med oändliga vibrationslägen
 • Tillverkad i härlig silikon
 • Laddas enkelt upp med en sladd

Nackdelar:

 • Kan ibland tappa kontakten med mobilen

Läs hela recensionen här

TILL NYBÖRJAREN – Lovense Osci Appstyrd G-Punktsvibrator

lovense osci app styret g punkts vibrator 01 app

Se priset här

Vad är härliga parlekar och onanisessioner utan en högkvalitativ sexleksak? Om man är ny inom världen av vibratorer ska man inte tveka att vända sig till det bästa, och Lovense Osci Appstyrd G-Punktsvibrator är sannerligen en av de bästa. Den här vibratorn är framtagen i en särskild form för att på bästa möjliga sätt kunna nå ens G-punkt för stimulans som aldrig förr. Naturligtvis hjälper också silikonmaterialet till med att förbättra upplevelsen, så allt man behöver är en klick vattenbaserat glidmedel, och sedan är man redo för stunder som sent kommer att glömmas. Batterier måste inte konstant köpas till just den här Lovense produkten då leksaken kommer utrustad med ett uppladdningsbart Litiumbatteri.

Den stora lockande egenskapen med Lovense Osci Appstyrd G-Punktsvibrator finns i dess namn: den är nämligen appstyrd, och allt man behöver göra är att ladda ner gratisapplikationen Lovense. När man väl har vibratorn och applikationen kan man själv skapa egna vibrationsmönster i telefonen eller så låter man sin partner ha kontroll över detta. Med andra ord finns det därför oändliga vibrationsmöjligheter som man kan njuta av. Man kan också synkronisera med musik eller röster för att skapa vibrationsmönster på det sättet. Använd Lovense Osci Appstyrd G-punktsvibrator redan idag antingen med partnern eller på egen hand!

Fördelar:

 • Skapa oändliga vibrationsmönster
 • Bra val för nybörjaren
 • Utformad för att träffa G-punkten

Nackdelar:

 • Ytterst lite dyr

MEST POPULÄRA – Lovense Nora Rabbit Vibrator Appstyrd

lovense nora rabbit vibrator app styret 01 app

Se priset här

Rabbit vibratorer har tagit världen med storm tack vare sin förmåga att stimulera både klitoris och G-punkten samtidigt – och detta i ett lättanvänt format. Lovense Nora Rabbit Vibrator Appstyrd är en av dessa Rabbit vibratorer från Lovense märket som har mycket att bjuda på när det gäller utomordentlig njutning. Den här vibratorn är tillverkad i medicinsk silikon för en len och skön yta med ett handtag av ABS-plast för bästa möjliga grepp om leksaken. Den kommer utrustad med en dildodel som kan föras in för att stimulera G-punkten samt en lite mindre del som samtidigt agerar som en klitorisstimulator.

Såsom namnet antyder är det här en Lovense produkt som vibrerar, och dessa vibrationer kan man kontrollera på ett ganska intressant sätt. Man laddar nämligen ner en gratisapplikation där man själv får möjligheten att antingen välja mellan färdiga vibrationsmönster eller skapa sina egna. Om man vill att vibrationerna ska följa en viss låt som man älskar är det möjligt att synkronisera applikationen till olika sånger. Lovense Nora Rabbit Vibrator Appstyrd blir på så vis en leksak som verkligen kommer att uppskattas under parlekarna då man själv kan njuta medan ens partner har kontroll över vibrationerna. Distansförhållanden kommer verkligen att gynnas eftersom mobilen kan styra leksaken även om den är på andra sidan globen.

Fördelar:

 • Oändliga vibrationer med hjälp av en applikation
 • Bekväm silikonyta
 • Njut av både G-punkts- och klitorisstimulans

Nackdelar:

 • Ganska dyr

TILL VARDAGEN – Lovense Lush App-Styrd G-Punktsvibrator

lovense lush app styret g punkts vibrator 01 app

Se priset här

Här kommer ytterligare en högkvalitativ Lovense vibrator som styrs med hjälp av en applikation. Såsom namnet antyder är Lovense Lush App-Styrd G-punktsvibrator en sexleksak som stimulerar G-punkten för utomordentliga stunder som man kan ta del av antingen på egen hand eller tillsammans med någon som man håller kär. Eftersom leksaken styrs genom en applikation i telefonen kan ens partner befinna sig på andra sidan jordklotet och fortfarande styra vibrationerna därifrån, så detta är en fantastisk produkt för långdistansförhållandena.

I härlig medicinsk silikon kommer det att bli mycket njutbart att föra in den här leksaken så länge man har lite vattenbaserat glidmedel tillhands. Även den böjda formen ser till så att vibratorn når precis rätt och förser en med G-punktstimulans som aldrig förr. När det kommer till vibrationerna finns det inga gränser då man har möjligheten att skapa fullkomligt skräddarsydda vibrationsmönster. Detta kan man antingen göra själv eller låta partnern ta hand om så att man själv bara kan luta sig tillbaka och njuta. Som om inte allt detta vore nog är den här Lovense produkten vattentät, så om man vill ta med den in i duschen eller ner i badkaret är det fritt fram att göra detta.

Fördelar:

 • Böjd form som är perfekt för G-punktstimulans
 • Framställd i skönt silikonmaterial
 • Skapa skräddarsydda vibrationsmönster i mobilen

Nackdelar:

 • Ganska dyr

DEN FRÄCKA – Lovense Hush Appstyrd Analplugg Large

lovense hush app styret butt plug large 01 app

Se priset här

Då har vi gått igenom ett antal G-punkts- och klitorisvibratorer, men nu är det dags för någonting helt annat: en appstyrd analplugg. Lovense Hush Appstyrd Analplugg Large blir ett perfekt val för den erfarne som vill ta del av unika anala lekar med en utomordentlig vibrator. Pluggen är framställd i medicinsk silikon för en len och skön känsla, men kom ändå ihåg att alltid använda ett analt glidmedel då leksaken är hela 4,5 cm i diameter med en införbar längd på 9,7 cm. I bottnen finns ett handtag så att man utan problem kan dra ut pluggen efter användning, och detta ser även till så att pluggen inte åker in för långt.

Den här Lovense produkten kommer som sagt i ett vibrerande format, och vibrationerna styrs via en Lovense applikation på mobilen som man kan ladda ner gratis. Med hjälp av applikationen blir man inte begränsad när det kommer till antalet vibrationslägen, utan man kan själv skapa sina egna vibrationslägen för att få en så skräddarsydd upplevelse som möjligt antingen tillsammans med partnern eller när man vill njuta av onanisessioner på egen hand. Allt blir möjligt så länge man har en högkvalitativ analplugg såsom Lovense Hush Appstyrd Analplugg Large vid ens sida.

Fördelar:

 • Stor analplugg som blir perfekt för de erfarna
 • Kommer i skönt medicinskt silikon
 • Skapa egna vibrationsmönster

Nackdelar:

 • Relativt dyr

DEN LYXIGA – Lovense Domi Wand Massager

lovense domi wand massager

Se priset här

Massagestavar är riktigt härliga då de har ett flertal olika användningsområden. Dra exempelvis nytta av en massagestav vid onani eller vid helkroppsmassager. Från början användes nämligen den här utrustningen för att massera ömma muskler, men numera ses massagestavar mer som sexleksaker. Lovense Domi Wand Massager är en av dessa massagestavar som man kan få stor nytta av antingen tillsammans med ens partner eller själv vid onanisessionerna på egen hand. Antingen kan ni använda massagestaven på varandra eller så kan en person använda staven på sig själv medan den andra kontrollerar vibrationsläget.

Hur kontrollerar man då egentligen den här Lovense produkten? Jo, man laddar ner en gratisapplikation som tillåter en att skapa sina egna vibrationsmönster. Kanske knappar man in mönstret själv eller så använder man antingen sin röst eller olika låtar för att få det där perfekta vibrationsläget. Man kan spara upp till 10 mönster som man enkelt får tillgång till via applikationen närhelst man känner för det. Om man inte känner för att ta fram sin telefon är det också fullt möjligt att styra vibrationerna på själva staven.

Fördelar:

 • Skapa skräddarsydda vibrationsmönster
 • Njut av staven vid onani eller helkroppsmassage
 • Skifta lätt mellan vibrationerna med hjälp av en applikation

Nackdelar:

 • Kan inte spara mer än 10 vibrationsmönster åt gången

TILL DEN ERFARNE – Lovense Edge Appstyrd Prostata Massager

lovense edge app styret prostata massager ny

Se priset här

Lovense Edge Appstyrd Prostata Massager är den nästsista Lovense vibratorn som vi ska kika på i den här listan, och visst har den flera egenskaper som man inte vill missa. Materialet är en stor fördel då prostata massagern är framställd i medicinskt silikon som gör leksaken riktigt skön att använda. Använd denne Lovense produkt antingen till anala eller vaginala lekar beroende på vad man själv föredrar. Dra nytta av sexleksaken tillsammans med någon som man håller kär eller på egen hand under onanistunderna.

Det som gör just den här prostata massagern så unik är faktumet att vibrationerna styrs med hjälp av en applikation. Den här gratisapplikationen tillåter en att styra leksakens vibrationer oavsett distans, och om man inte tycker om några av de redan befintliga vibrationslägena kan man skapa sina egna vibrationsmönster. Det är enkelt, smidigt och riktigt roligt. Krydda till parlekarna genom att låt partnern skapa ett vibrationsmönster medan man själv bara njuter av resultatet. Lovense Edge Appstyrd Prostata Massager är verkligen ett måste.

Fördelar:

 • Skön silikonyta
 • Ett bra val för parlekarna
 • Skapa egna vibrationsmönster

Nackdelar:

 • Ganska dyr

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här