Lovedolls – De 9 bästa i test

977

Med en Lovedoll uppblåsbar docka kan man njuta av en mycket prisvärd onaniprodukt som alltid är redo för att krydda till det lite extra i sovrummet. Dockorna är mycket enkla att både blåsa upp, att använda och att sedan smidigt förvara när de inte dras nytta av. Som kronan på verket har de ofta flera olika hål att penetrera, så det är upp till en själv vart man vill ta de heta lekarna. För de som inte vill lägga tiotusentals kronor på en hyperrealistisk sexdocka men som fortfarande är ute efter kvalitet blir en Lovedoll ett ypperligt val!

Tyra Lovedoll

tyra lovedoll

Se priset här

Den härliga Tyra är en Love doll i form av en uppblåsbar docka som tar onanisessionerna till en helt ny nivå. Denne docka är specifikt framtagen för att ha ett detaljerat tredimensionellt huvud med realistiskt hår för att upplevelserna ska kännas närmare den äkta varan.

Penetrera Tyra Lovedoll antingen analt, oralt eller vaginalt och njut av de stora brösten tillsammans med den tajta midjan. Det mjuka PVC-materialet må inte vara särskilt nära riktig hud, men det mjuka materialet är ändå riktigt behagligt att ha att göra med. Dra nytta av Tyra Lovedoll på egen hand vid onani eller introducera henne i lekarna tillsammans med partnern för att krydda till förspelen rejält. Med en fullständig docka såsom Tyra Lovedoll finns det mycket att uppskatta från topp till tå.

Fördelar:

 • Mycket billig och prisvärd
 • Kan penetreras både analt, vaginalt och oralt
 • Realistiskt hår och huvudform

Nackdelar:

 • Huden är inte tillverkad av ett särskilt naturtroget material

NMC Brandy Uppblåsbar Lovedoll

anna swedish lovedoll

Se priset här

Varför nöja sig med en lösvagina eller en byst när man kan få en fullständig docka till ett rimligt pris som alltid är redo för en? Satsa på Anna Swedish Lovedoll och njut av denne blonda svenska docka som alltid är redo för en. Anna är tillverkad av vinyl, blåses enkelt upp och väger inte mer än ett halvt kilo, så det är lätt som en plätt att både förvara och transportera dockan. Dra därför nytta av Anna Swedish Lovedoll antingen i hemmet eller när det är dags att ge sig iväg på semestern.

Denne uppblåsbara docka kan penetreras både analt, vaginalt och oralt, så onanimöjligheterna är nästan oändliga. Hon kommer i en knästående position för att enkelt nå de ställningarna som man föredrar.

Fördelar:

 • Enkel att förvara och transportera
 • Mycket prisvärd
 • Tre olika hål att penetrera

Nackdelar:

 • Kan börja tappa luft om man inte är försiktig

NMC Dishy Dyanne Uppblåsbar Sexdocka

nmc dishy dyanne oppustelig dukke

Se priset här

För en fräck uppblåsbar sexdocka med rosa hår kommer här NMC Dishy Dyanne som alltid är redo för att tillfredsställa en. Med hjälp av hennes böjda position kan man utan problem ta henne bakifrån – det är upp till en själv om man vill penetrera dockan vaginalt eller analt.

NMC Dishy Dyanne Uppblåsbar Sexdocka är framställd i vinyl och behöver bara blåsas upp för att användas. Då dockan inte väger särskilt mycket och även lätt kan tömmas på luft är det enkelt att både förvara och transportera Dyanne så att man kan njuta av henne vid alla tillfällen. Med sin uttagbara vagina i TPR rengörs produkten smidigt efter användning, och visst kan man även njuta av enbart sleeven utan själva dockan om man så känner för det. Möjligheterna är gränslösa med den härliga NMC Dishy Dyanne Uppblåsbar Sexdocka.

Fördelar:

 • Lätt att rengöra, transportera och förvara
 • Penetrera antingen vaginalt eller oralt
 • Härlig avtagbar vagina sleeve

Nackdelar:

 • Inte särskilt naturtrogen hud

NMC Antonya Vidra Love Doll Uppblåsbar Docka med Vibrator

nmc antonya vidra love doll oppustelig dukke med vibrator

Se priset här

Få det att hetta till i sovrummet med en onaniprodukt som verkligen imponerar. NMC Antonya Vidra Love Doll Uppblåsbar Docka med Vibrator må vara en uppblåsbar sexdocka, men trots detta har hon både ett realistiskt ansikte, hår och härliga former. Känn på de mjuka brösten, den smala midjan och de härliga låren som tar onanisessionerna till en helt ny nivå.

Denne Lovedoll kan penetreras antingen analt eller vaginalt och kommer utrustad med en vibrator för extra njutning. Allt som behövs är två stycken AA-batterier och sen är man redo för heta stunder som aldrig förr.

Fördelar:

 • Kommer utrustad med en vibrator
 • Mycket realistiskt ansikte och hår
 • Kan tas både analt och vaginalt

Nackdelar:

 • Lite knepigt att penetrera framifrån på grund av ställningen

Pipedream Allie McSqueal Uppblåsbar Sexdocka

pipedream allie mcsqueal oppustelig sexdukke

Se priset här

Om det är en uppblåsbar docka med en riktigt realistisk vagina- och analöppning som man letar efter så behöver man inte leta längre. Pipedream Allie McSqueal Uppblåsbar Sexdocka är en Lovedoll som kan uppfylla alla ens vildaste drömmar. Den här sexdockan blåses smidigt upp för att inom kort kunna användas under onanisessionerna på egen hand eller tillsammans med partnern.

Vad är det då som gör denne Lovedoll så utomordentlig? Jo, hon kan penetreras både oralt, analt och vaginalt med en textur på insidan för att göra upplevelsen ännu bättre. Med hennes härliga bröst i naturtrogen storlek kan man inte hjälpa att älska Pipedream Allie McSqueal Uppblåsbar Sexdocka.

Fördelar:

 • Tre hål att penetrera
 • Realistisk vagina- och analöppning
 • Sköna bröst i naturlig storlek

Nackdelar:

 • Inte särskilt realistisk hud

You2Toys Joann Love Doll Uppblåsbar Sexdocka

you2toys joann love doll oppustelig sexdukke

Se priset här

Ha aldrig en tråkig stund med You2Toys Joann Love Doll Uppblåsbar Sexdocka vid ens sida. Denne Lovedoll är förbluffande billig och har mycket att bjuda på för att krydda till det lite extra under onanisessionerna. Dockan kommer både med en mun-, vagina- och analöppning så att man själv ska kunna välja det hålet som man föredrar att penetrera.

Gör det enkelt med en Lovedoll som både är lättviktig och kan tömmas på luft för smidig transport samt förvaring. Dra nytta av henne själv vid onani eller njut av en trekant tillsammans med denne docka och ens partner. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Fördelar:

 • Mycket billig
 • Tre härliga hål att penetrera
 • Smidig att både förvara och transportera

Nackdelar:

 • Inte särskilt realistiskt utseende

NMC Personal Trainer Hot Lucy Uppblåsbar Docka

nmc personal trainer hot lucy oppustelig dukke

Se priset här

Om det är ett mer naturtroget utseende som man letar efter kommer man utan tvekan att uppskatta NMC Personal Trainer Hot Lucy Uppblåsbar Docka. Denne Lovedoll bjuder på härlig realism där det räknas, såsom hennes detaljerade ansikte, hår, fylliga bröst samt de två hålen som bara väntar på att penetreras. Med både en anal- och vaginaöppning är det ens eget val vart lekarna i sovrummet ska tas, och den medföljande vibratorn gör bara saken bättre.

Förvaring och transport har aldrig varit enklare än när man satsar på en uppblåsbar docka. Denne Lovedoll kan nämligen bara tömmas på luft för att förvaras och transporteras utan att fånga uppmärksamhet. Det finns med andra ord mycket att uppskatta när man satsar på NMC Personal Trainer Hot Lucy Uppblåsbar Docka.

Fördelar:

 • Realistiskt utseende
 • Kommer utrustad med en vibrator
 • Kan penetreras både analt och vaginalt

Nackdelar:

 • Batterier till vibratorn måste köpas separat

You2Toys Angelo Loverboy Uppblåsbar Sexdocka

you2toys angelo loverboy oppustelig sexdukke

Se priset här

Då har vi nämnt en mängd kvinnliga dockor, men hur är det med manliga dockor? Jo, här kommer en het Lovedoll i form av en härligt maskulin docka. You2Toys Angelo Loverboy Uppblåsbar Sexdocka är den perfekta mannen som är redo i alla lägen. Dockan kommer med en fast penis på 17,8 cm, och det är upp till en själv vilka positioner man vill testa på.

Denne Lovedoll kommer med detaljerade bröstmuskler och hår för att ge ett äkta manligt uttryck. Förvaring och transport blir även mycket enkelt då man enbart behöver tömma dockan på luft för att sedan ha en onaniprodukt som tar upp ett mycket litet utrymme. You2Toys Angelo Loverboy Uppblåsbar Sexdocka är en riktig kvalitetsprodukt när det kommer till Lovedoll sortimentet.

Fördelar:

 • Kommer utrustad med en fast penis
 • Mycket enkel att förvara och transportera
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Ganska orealistiskt material till huden

You2Toys Natalie Love Doll Uppblåsbar Docka med Vibrator

you2toys natalie love doll oppustelig dukke med vibrator

Se priset här

Sist men inte minst på vår Lovedoll topplista kommer den riktigt snygga You2Toys Natalie Love Doll. Denne sexdocka kommer med ett realistiskt ansikte och vackert blont hår. Kroppen består av en härlig timglasform med fasta bröst och rörliga armar. Ta henne antingen framifrån eller bakifrån då dockan kommer med en naturtrogen anus- och vaginaöppning.

Tillsammans med dockan får man en multispeed bullet vibrator som kan föras in i dockan för att lägga till en extra dimension till njutningen under de fantastiska onanisessionerna. You2Toys Natalie Love Doll Uppblåsbar Docka med Vibrator är ett ypperligt val för de som vill testa på en trekant med ens partner eller bara eftersöker en docka att använda på egen hand. Det är upp till en själv och möjligheterna är nästan oändliga tillsammans med denne vackra Lovedoll.

Fördelar:

 • Realistiskt ansikte och hår
 • Har armar som kan vridas
 • Medföljande bullet vibrator

Nackdelar:

 • Batterier ingår inte och måste köpas separat

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här