Lovebotz – de bästa maskinerna och masturbatortillbehören

159

Om man har en förkärlek till sexmaskiner finns det en stor chans att man tidigare har hört talas om Lovebotz. Detta populära märke satsar primärt på att ta fram sexmaskiner till både kvinnor, män och par som vill testa på att stimuleras på ett helt unikt sätt.

Alla deras olika sexmaskiner håller mycket hög standard, och det är några av dessa sexmaskiner som vi ska kika mer på nedan. Läs vidare och hitta en som står ut lite extra enligt dig!

Sexmaskiner till kvinnor

Fräcka sexmaskiner kommer i flera olika format, men vad de alla har gemensamt är att de kan erbjuda fantastisk stimulering utan att man behöver lyfta ett finger. Nedan ska vi hjälpa dig i sökandet efter den bästa sexmaskinen genom att kika närmare på sexmaskiner till kvinnor som Lovebotz bjuder på. För ännu mer vibrerande, pulserande, roterande och stötande skoj: ta en titt på Lovebuddys topplista över sexmaskiner.


Lovebotz Saddle Deluxe 2 Ways Sexmaskin

lovebotz saddle deluxe 2 ways sex machine

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

Lovebotz Saddle Deluxe 2 Ways Sexmaskin passar perfekt för de som älskar ridande sexställningar. Maskinen kommer med två tillbehör i form av en dildo och en klitorisstimulator, så det är upp till en själv vilken man vill njuta av.

Med 5 vibrationsprogram och 5 hastigheter har det inte snålats med valmöjligheter. Styr själv maskinen eller låt partnern greppa tag i fjärrkontrollen för fräcka parlekar. Inte behöver man heller tänka på batterier då Lovebotz Saddle Deluxe 2 Ways kopplas in i väggen, så det är upp till en själv hur länge ridturen ska pågå!

Fördelar:

 • Kommer utrustad med både dildo och klitorisstimulator
 • 5 vibrationsprogram och 5 hastigheter
 • Ansluts till eluttag så att lekarna kan pågå så länge man vill

Nackdelar:

 • Ganska dyr

 


LoveBotz Dubbeldildo till Saddle Sexmaskin

lovebotz dobbelt vibrator til saddel machine

Se priset här

LoveBotz Dubbeldildo till Saddle Sexmaskin är ett fräckt tillbehör till ovanstående produkt som tillåter för en annan typ av stimulans. Tillbehöret består av en dildo för vaginal penetrering samt en kuldesign för anal penetrering. Testa på den härliga produkten tillsammans med din Lovebotz Saddle Deluxe 2 Ways Sexmaskin!

 


LoveBotz G-punktstillbehör till Saddle Sexmaskin

lovebotz g punkts vibrator til saddel machine

Se priset här

Här kommer ytterligare ett tillbehör som kan användas tillsammans med ens Lovebotz Saddle Deluxe 2 Ways Sexmaskin, och så länge man har den här produkten tillhands kan man förvänta sig fantastiska stunder i sovrummet. Tillbehöret kommer med en införbar del som stimulerar G-punkten samt en del som stimulerar klitoris – men visst kan tillbehöret också användas av män för prostatastimulans. Produkten blir därför med andra ord passande för både kvinnor och män!

 


LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sexmaskin

love botz robo fuk adjustable sex machine

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sexmaskin kommer i en kompakt design som inte tar upp ett lika stort utrymme som många andra sexmaskiner. Tack vare detta blir både förvaring och hantering av leksaken mycket smidigt.

Sexmaskinen i sig själv kommer med en naturtrogen dildo och lösvagina, så det är upp till en själv vilken man vill fästa på leksaken. Det finns därför både alternativ för kvinnor och män, men fördelarna slutar inte här. Sexmaskinen har dessutom en 135 graders roterande arm, och det krävs ingen montering av produkten. Det är bara att börja njuta omedelbart!

Fördelar:

 • Passande för både män och kvinnor
 • Utrustad med en 135 graders roterande arm
 • Kompakt design för lätt hantering och förvaring

Nackdelar:

 • Tippar över ganska enkelt utan motvikt

 


LoveBotz Toolbox Lover Sexmaskin

lovebotz toolbox lover sex maskine

Se priset här

Stilren, diskret, prisvärd och riktigt skön är alla adjektiv som beskriver LoveBotz Toolbox Lover Sexmaskin på ett perfekt sätt. Denne sexmaskin kan dras nytta av både på egen hand och under de fräcka parlekarna – och visst finns det mycket här att älska.

Dra nytta av den medföljande verklighetstrogna dildon, analpluggen eller vibratorn med multispeed-funktion som kan styras med hjälp av en fjärrkontroll. Det är bara att koppla in sexmaskinen i ett eluttag och börja njuta av allt det som leksakerna har att bjuda på.

Fördelar:

 • Flera sexleksaker att njuta av
 • Kompakt sexmaskin
 • Inga batterier behövs

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LoveBotz Maestro Multi Sexmaskin

xr lovebotz maestro multi sexmaskine

Se priset här

Se till så att de läckra parlekarna i sovrummet bara blir ännu bättre med LoveBotz Maestro Multi Sexmaskin. Sexmaskinen kan stå i den positionen och vinkeln som man själv vill för att få den bästa möjliga upplevelsen. Med förmågan att bjuda på hela 300 stötar per minut kan det sannerligen gå snabbt om man så vill, men visst kan man även välja en mildare session.

Tillbehören som man får tillsammans med sexmaskinen är en naturtrogen dildo, en analplugg samt en vibrator. På så vis kan man experimentera med flera olika typer av njutning. Plugga in leksaken direkt i väggen för att slippa oroa dig för batteriköp.

Fördelar:

 • Klarar hastigheter på upp till 300 stötar per minut
 • Både dildo, analplugg och vibrator ingår
 • Inga batterier krävs

Nackdelar:

 • Har ett ganska kalt och hårt utseende

 


LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin

lovebotz versa fuk sex maskine

Se priset här

Varför utföra allt arbete själv när man bara kan luta sig tillbaka och låta en sexmaskin ge en all den njutningen som man kan tänkas vilja ha? LoveBotz Versa Fuk Sexmaskin kan justeras och avnjutas i den positionen som man själv föredrar.

Tillsammans med maskinen får man en naturtrogen dildo, analplugg och vibrator, så det är upp till en själv vilken man vill använda den dagen. Ta det lite lugnt och nätt eller välj att ta del av de fantastiska 300 stötarna per minut. Köp dessutom gärna till en adapter så att Vac-U-Lock tillbehör kan fästas på maskinen.

Fördelar:

 • Kan bjuda på upp till 300 stötar per minut
 • Kommer utrustad med dildo, analplugg och vibrator
 • Inga batterier krävs

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Läs hela recensionen här

 


LoveBotz Athenas Double Penetration Sexmaskin

lovebotz athenas double penetration sexmaskine

Se priset här

En fräck sexmaskin som kan erbjuda dubbelpenetration är ingenting man säger nej till om man älskar utomordentlig njutning. LoveBotz Athenas Double Penetration Sexmaskin kan få alla ens drömmar att bli sanna, och ni väljer själva om upplevelsen ska styras via en fjärrkontroll med sladd eller en sladdlös variant. Detta ser till så att partnern enkelt kan ta kontroll över situationen och styra ens njutning.

Maskinen kommer med två naturtrogna dildos samt en analdildo. För att passformen ska bli perfekt för en går det bra att justera avståndet mellan de två dildoarna. Med 26 positioner som maskinen kan vinklas i får man verkligen en skräddarsydd upplevelse.

Fördelar:

 • Välj mellan 50-250 stötar per minut
 • Två naturtrogna dildos och en analdildo ingår
 • Penetreras av två dildos samtidigt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Sexstol

Sexstolar förser en med en bekväm sits medan man njuter av de härliga stötarna, vibrationerna eller ytterligare funktioner som sexmaskinen bjuder på. Nedan ska vi ta en titt på några olika Lovebotz sexstolar så att du kan hitta din favorit. Varför inte även ta en titt på Lovebuddys topplista över sexstolar och få ännu fler att testa på!

 


LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sexstol

lovebotz 4 in 1 bangin bench sex stol

Se priset här

För många olika funktioner i en och samma produkt är det LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sexstol som man ska rikta blicken mot. Maskinen kan tas av från stolen och det ingår dessutom två olika sitsar så att man själv kan välja vilken typ av njutning man är efter.

Den vadderade sitsen ger ett bekvämt underlag när man använder sexmaskinens naturtrogna dildo med möjlighet till 150 stötar per minut. Om man vill njuta av oralsex kan man använda den lite mer platta och flexibla sitsen med en öppning i mitten. Allt detta och mycket mer bjuder denne sexmaskin på, och tack vare att man kan koppla in den i väggen slipper man helt batterier.

Fördelar:

 • Flera funktioner i en sexmaskin
 • Upp till 150 stötar per minut
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Hade gynnats av en fjärrkontroll som är sladdlös

 


LoveBotz Love Glider Sexmaskin

lovebotz love glider sexmaskine

Återförsäljare Prisjämförelse
mshop rabatt Se priset här
sinful rabatt Se priset här

En sexstol med en skönare sits är sannerligen svårt att hitta. LoveBotz Love Glider Sexmaskin är både perfekt under solostunderna och när man vill ta parlekarna till nästa nivå. Tack vare de vadderade kuddarna är det mycket behagligt att sitta ner på sexmaskinen och njuta av dildon – oavsett om man vill använda penisdildon eller analdildon.

LoveBotz Love Glider Sexmaskin ger njutning på dina egna villkor. Den styrs nämligen inte av ström, utan det är ens egna rörelser fram och tillbaka som kontrollerar hur snabbt det ska gå. Detta är därför en perfekt sexmaskin för de som inte har tidigare erfarenhet.

Fördelar:

 • Utomordentligt bekväm sits
 • Styr maskinen med dina egna rörelser för full kontroll
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Det finns ingen motor som gör jobbet åt en

 


Masturbator maskiner till män

Då har vi talat om en lång rad sexmaskiner till kvinnor, men visst finns det även fräcka maskiner som män kan ta del av. Lovebotz har en hel uppsjö med olika masturbator maskiner som blir perfekta för män som antingen vill fullända solostunderna eller använda maskinen som ett tillbehör under parlekarna. Nedan ska vi ta en titt på några av de högkvalitativa masturbator maskinerna för män från Lovebotz!

LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Sexmaskin

lovebotz the milker automatic deluxe stroker sexmaskine

Se priset här

Genom att föra in sitt kön i LoveBotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Sexmaskin kan man förvänta sig utomordentlig njutning i form av ett sug. På så vis känns det nästan som oralsex för fulländande onanisessioner eller parlekar.

Det är upp till en själv om man vill använda den långa cylindern till hela ens penis eller den korta cylindern som fästs runt penishuvudet. Den korta varianten kan dock även fästas om klitoris eller bröstvårtorna så att både hon och han får ta del av maskinen. Använd den medföljande fjärrkontrollen för att bestämma hur intensivt suget ska vara och börja ta del av den förträffliga sexmaskinen redan idag.

Fördelar:

 • Två cylindrar att använda till penis, penishuvud, bröstvårtor eller klitoris
 • Styr intensiteten med en fjärrkontroll
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LoveBotz Ultra Bator Thrusting and Swirling Onaniprodukt

lovebotz ultra bator thrusting and swirling onaniprodukt

Se priset här

LoveBotz Ultra Bator Thrusting and Swirling Onaniprodukt bjuder på både roterande njutning, vibrationer samt stötar upp och ned för kompletta onanisessioner som man inte kommer att vilja missa. Med andra ord blir det skräddarsydd njutning på hög nivå.

Sleeven i leksaken är både mjuk och har en viss textur på insidan så att det ska kännas ännu skönare. Välj mellan en av de 3 hastigheterna och börja njuta. Glöm inte att dra nytta av ett glidmedel för att göra det så behagligt som möjligt att penetrera leksaken.

Fördelar:

 • Välj mellan rotationer, vibrationer och stötar
 • 3 hastigheter som man enkelt skiftar mellan
 • Skön sleeve med inre textur

Nackdelar:

 • Fyra batterier måste köpas separat

LoveBotz Flicking Tongue Onanerare

lovebotz flicking tongue mastubator

Se priset här

Få njutning på två olika sätt samtidigt med den innovativa LoveBotz Flicking Tongue Onanerare. Öppningen som man penetrerar påminner om en vaginalöppning med naturtrogna blygdläppar, och på insidan kan man förvänta sig att tas emot av en fantastiskt skön textur. Prova dig fram och tillbaka mellan de 3 hastigheterna för att hitta favoriten.

Det tar dock inte slut här, för längst in i leksaken finns den tunga som stimulerar ollonet med 4 olika program. Använd de två delarna tillsammans eller testa på tungan utan den resterande delen av leksaken. Silikonmaterialet garanterar att det blir utomordentligt behagligt, och inte får man heller glömma att leksaken lätt laddas upp med en USB-sladd.

Fördelar:

 • Härlig sleeve av silikon
 • Realistisk vaginaöppning
 • Tunga som stimulerar ollonet med 4 olika program

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LoveBotz Master-Bot Super Powered Automatisk Stroker

lovebotz master bot super powered automatisk stroker

Se priset här

LoveBotz Master-Bot Super Powered Automatisk Stroker är en härlig masturbator som gör jobbet åt en oavsett om man vill dra nytta av den vid onani eller parlekar. För att använda leksaken applicerar man en klick glidmedel och för sedan in penisen i strokern för att ta del av en av de 2 hastigheterna.

På insidan finns en fantastisk struktur som kommer att ta njutningen till nästa nivå. Ha i åtanke att det krävs fyra stycken AA-batterier, och dessa måste köpas separat. När man väl har batterierna vid ens sida är det dock bara att luta sig tillbaka och njuta.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • 2 hastigheter att välja mellan
 • Härlig inre struktur

Nackdelar:

 • Fyra batterier måste köpas separat

LoveBotz Vibra Head Bionic Masturbator

lovebotz vibra head bionic masturbator

Se priset här

Luta dig tillbaka och dröm dig bort med LoveBotz Vibra Head Bionic Masturbator. Denne masturbator har inte bara 5, 10 eller ens 15 vibrationsmönster – faktum är att den har så mycket som 30 vibrationsinställningar, så oberoende av vem man är finns det ett mönster som faller en i smaken.

Njut av den inre sleeven med en räfflad textur och ta enkelt med leksaken överallt då den är riktigt kompakt. Det enda man ska tänka på är att leksaken drivs med fyra stycken AA-batterier, och dessa måste köpas separat.

Fördelar:

 • Hela 30 vibrationsinställningar
 • Skön inre textur
 • Kompakt för enkel förvaring och transport

Nackdelar:

 • Fyra batterier måste köpas separat

Andra maskiner och produkter från Lovebotz

Vi har tidigare nämnt att Lovebotz sortimentet är mycket brett, och visst är detta ingen överdrift. Högkvalitativa Lovebotz sexmaskiner och andra sexleksaker finns det många av, och vi ska nedan kika på några ytterligare högkvalitativa produkter som de bjuder på. Är man intresserad av att ta del av en snurrande parstimulator, en härligt klitorisstimulator eller kanske en unik Pleasure Pole? Oavsett vad kan man lita på att produkterna som Lovebotz bjuder på håller hög standard alla dagarna i veckan. Ta en titt på favoritleksaken och testa på någonting helt nytt!

LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Uppladdningsbar Sexmaskin

lovebotz jaxxx hammer 2 0 opladelig sex maskine

Se priset här

Kompakt, snyggt utseende och stor valuta för pengarna är några av de många aspekterna som man kommer att älska hos LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Uppladdningsbar Sexmaskin. Det är upp till en själv om maskinen ska dras nytta av analt eller vaginalt, och den 15 cm långa dildon blir perfekt oavsett. Skifta mellan snabba eller långsamma stötar med en kontrollpanel, och visst finns det även flera vibrationsprogram.

Strunta helt i batterier, för den här leksaken laddas upp med en adapter. Det finns därtill flera vinklar som man kan justera mellan för att hitta den ställningen som passar en bäst. Tack vare sugpropparna i botten står maskinen alltid på plats. Kika närmare på LoveBotz Jaxxx Hammer 2.0 Uppladdningsbar Sexmaskin och testa på de många vibrationslägena själv!

Fördelar:

 • Kan vinklas på flera olika sätt
 • Välj själv intensitet och vibrationslägen
 • Sugproppbas för att stå stabilt

Nackdelar:

 • Vissa anser att sugproppen är ganska svag

Läs hela recension

LoveBotz iGasm Spinning Parstimulator

lovebotz igasm spinning par stimulator

Se priset här

LoveBotz iGasm Spinning Parstimulator är en typ av sexleksak som kan stå till tjänst både när han och hon vill njuta av någonting lite extra. Det finns ett huvud till leksaken som passar honom och ett som passar henne, så det gäller bara att fästa de olika huvudena efter behov. Det ena huvudet är en skön sleeve som omsluter penisens ollon för härliga vibrationer samt rotationer. Det andra huvudet påminner om en blomma med ett spännande mönster för utomordentlig klitorisstimulering.

Leksakens handtag har knappar som gör det enkelt att skifta mellan de olika programmen. Oavsett om man väljer huvudet för honom eller henne finns det 3 vibrationsprogram samt 3 rotationshastigheter som man kan välja mellan, så testa er fram för att hitta favoriten. Det här är sannerligen den ultimata leksaken för parlekarna.

Fördelar:

 • Blir passande för både honom och henne
 • 3 vibrationsprogram och 3 rotationshastigheter
 • Ett huvud som passar honom och ett som passar henne

Nackdelar:

 • Inte vattentät

LoveBotz Handhållen Thrusting Dildo

lovebotz handholdt thrusting dildo

Se priset här

Den riktigt sköna LoveBotz Handhållen Thrusting Dildo är en leksak som är tillverkad av ett behagligt silikonmaterial så att det blir så bekvämt som möjligt att greppa tag om leksaken. Samtidigt är den uppladdningsbar så att man inte ska behöva oroa sig för batterier. Dessa är dock bara några av de många fördelarna, och man undrar säkerligen mer om leksakens funktioner. Njut av fantastiska stötar och penetreras av en fräck dildo som finns där för en under onanin och parlekarna.

Tack vare maskinens storlek är den enkel att både förvara och transportera, men trots den mindre storleken är maskinen fortfarande riktigt stark. Den kan komma upp i 200 stötar i minuten, och det går att skifta mellan 2 hastigheter. För en så skräddarsydd upplevelse som möjligt ingår dessutom två dildos som man kan fästa på maskinen, så välj den som passar en bäst.

Fördelar:

 • 2 hastigheter upp till 200 stötar i minuten
 • Två dildos ingår
 • Kompakt och smidig sexmaskin

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LoveBotz Robo Lick 60X Plus Klitorisstimulator

lovebotz robo lick 60x plus klitoris stimulator

Se priset här

Den nästsista produkten som vi ska kika på är mycket enkel att förvara när den inte används och kan lätt tas med i handväskan för att alltid vara redo för att dela ut njutning. Den här produkten kommer utrustad med 16 tungor i ett behagligt silikonmaterial som roterar, och det är upp till en själv hur snabba dessa rotationerna ska vara.

Samtidigt har leksaken en lång, smal och böjd del som stimulerar G-punkten för en fulländad upplevelse som man sent ska glömma. Efter dess att man är klar med leksaken rengör man den och stänger sedan locket. På så vis är stimulatorn skyddad, kompakt och redo att tas med överallt. Inte behöver man ens tänka på batterier eftersom man utan problem laddar upp leksaken med en USB-sladd som ingår. Här har man en riktigt effektiv och härlig sexleksak, helt enkelt.

Fördelar:

 • Stimulerar både klitoris och G-punkt samtidigt
 • Skönt silikonmaterial
 • Skyddslock för enkel och säker förvaring

Nackdelar:

 • G-punktstimulatorn kan anses vara lite för smal för vissa

LoveBotz Pleasure Pole

lovebotz pleasure pole

Se priset här

Då har vi kommit till den sista produkten som dessutom är en ganska unik leksak. Här är det inga batterier, elektricitet eller motorer som gäller, utan man har själv full samt enkel kontroll över stimuleringen.

Leksaken kommer i form av en dildostång, och hur intensiv penetreringen ska bli väljer man själv genom att trycka på fjäderstången. Hela processen är mycket enkel, och man kan fritt fram positionera sig i precis den ställningen som passar. Både män och kvinnor kan dra nytta av den fräcka leksaken tack vare att det både ingår en dildo för vaginal penetrering samt en analdildo. Kanske använder man till och med stången under parlekarna!

Fördelar:

 • Låter en själv ha full kontroll över intensitet och hastighet
 • Penisdildo och analdildo ingår
 • Perfekt för både honom och henne

Nackdelar:

 • En aning dyrt jämfört med vad man får

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här