Kyskhetsbälte till kvinna – Bästa i test

20

Kyskhetsbälten är det ultimata kinky plagget för alla BDSM-entusiaster eller helt enkelt för de som har fått upp intresset för dominanslekar. Kanske har du tidigare hört talas om några av de många kyskhetsbältena till män i form av en kuk bur, men faktum är att det även finns en rad alternativ till kvinnor. Ett kyskhetsbälte för kvinnor kan se ut på flera olika sätt, så nedan har jag recenserat några populära varianter som jag har testat på. Fortsätt att läsa och hitta din favorit inom kort!

Se produkter här

TESTVINNARE – Rimba Läder Kyskhetsbälte för Kvinnor öppen Framdel M/L

kyskhedsbaelte til kvinder aaben front m l kvinna

Se priset här

Älskar du fräcka plagg i äkta svart läder som tar parlekarna till en helt ny nivå? Är du intresserad av dominanslekar? Då är det ett självklart måste att testa på Rimba Läder Kyskhetsbälte för Kvinnor. Produkten är handgjord i Nederländerna och har en riktigt häftig look till sig som kommer att krydda till alla BDSM-lekarna som aldrig förr.

Fördelar:

 • Tillverkad i äkta härligt läder
 • Justerbar
 • Robust hänglås för att låsa fast bältet

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Detta kyskhetsbälte till kvinna fästs runt midjan och täcker sedan mestadels av underlivet förutom ett hål som ger enkel tillgång. Med ett medföljande hänglås kan den dominanta låsa fast kyskhetsbältet om den undergivna och hålla hårt i nyckeln. Med andra ord är detta ett riktigt spännande kyskhetsbälte till kvinna att ta fram när parlekarna ska hetta till lite extra.

Rekommenderat till

Rimba Läder Kyskhetsbälte för Kvinnor öppen Framdel M/L är imponerande på många sätt och vis. Det blir passande för de flesta då storleken kan justeras så att bältet passar just dig eller din partner. Om ni älskar fräcka och härliga produkter i äkta läder är det definitivt en god idé att satsa på detta kyskhetsbälte till kvinna.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Det här är ett kyskhetsbälte till kvinna som blir en höjdare om du älskar äkta läderprodukter och heta dominanslekar. Priset är på den lite dyrare sidan, men det förväntas när det är tal kring just läderprodukter. Faktumet att bältet går att justera är ett stort plus, och därför kommer detta kyskhetsbälte till kvinna att passa de flesta. Ta fram bältet i sovrummet och överraska partnern med många fantastiska upplevelser.

TILL NYBÖRJAREN – Rimba Läder Kyskhetsbälte till Kvinnor med Kedja

rimba laeder kyskhedsbaelte til kvinder med kaede

Se priset här

Detta kyskhetsbälte till kvinna kan inte bara skryta med att det ser riktigt snyggt ut, utan det är också tillverkat i äkta läder för att ge en riktigt kinky känsla. Rimba Läder Kyskhetsbälte till Kvinnor med Kedja kan justeras för att passa helt perfekt, och väl fastlåst kommer inte bäraren av bältet åt sina intima delar.

Fördelar:

 • Justerbart
 • Tillverkat i äkta läder
 • Härlig metallkedja som hindrar tillgång till underlivet

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Rimba Läder Kyskhetsbälte till Kvinnor med Kedja är utan tvekan en spännande produkt att utforska tillsammans med partnern. Det äkta lädret får bältet att kännas extra kinky och tack vare att produkten är justerbar kan man ställa in den så att den passar perfekt. Som kronan på verket går en metallkedja från framsidan till baksidan, och ser därför till så att varken en själv eller partnern har tillgång till ens underliv förrän bältet låses upp. Riktigt spännande, helt enkelt!

Rekommenderat till

Oavsett om du är en nybörjare eller mer erfaren är det här ett passande kyskhetsbälte till kvinna som definitivt blir rätt för dig. Bältet är bekvämt att ha på sig och du justerar det utan problem så att det passar dig. Materialet i form av äkta läder ger hela alltet en kinky look som du inte vill gå miste om.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Här har vi ett kyskhetsbälte kvinnor som kommer med en unik öppen look samt en blandning mellan läder och metall. Det är därför inte mycket som lämnas åt fantasin, men med hjälp av metallkedjan hindras tillgång till specifikt vaginan – och visst är det härligt att kunna dominera sin partner genom att låsa bältet med det medföljande hänglåset. Fullända dominanslekarna med detta kyskhetsbälte för kvinnor som blir passande för både nybörjare och de mer erfarna BDSM-utövarna.

DEN BILLIGA – Rimba Läder Kyskhetsbälte för Kvinnor öppen Framdel S/M

kyskhedsbaelte til kvinder aaben front m l

Se priset här

Den här produkten känner du säkerligen igen från tidigare i listan. Det är nämligen en mindre variant av Rimba Läder Kyskhetsbälte för Kvinnor med öppen framdel. Medan den tidigare nämnda varianten kom i storleken M/L är det här en version i storleken S/M. Lås fast din partner eller låt dig själv låsas fast i det här fräcka läderplagget med ett medföljande hänglås. Njut tillsammans av kinky parlekar där en partner agerar som herren medan den andra är den undergivna slaven. Det är bara att börja experimentera!

Fördelar:

 • Framställt i fräckt äkta läder
 • Medföljande hänglås för att enkelt låsa bältet
 • Justerbart för bättre passform

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Min personliga upplevelse

Detta justerbara kyskhetsbälte till kvinna är det ultimata läderplagget för att göra dominanslekarna lite extra spännande oavsett om det är en själv eller partnern som ska bära det. Hänglåset och nyckeln ser till så att ens kyskhetsbälte kvinnor sitter på plats för fräcka lekar som sent kommer att glömmas.

Rekommenderat till

För dig som ansåg att den tidigare nämnda Rimba Läder Kyskhetsbälte för Kvinnor med öppen framdel verkade spännande – men en aning för stor – är det här en mindre variant som kan bli perfekt till dig. Lås fast partnern i ett fräckt kyskhetsbälte för kvinnor som är tillverkat i äkta läder och därför kommer att hålla under en lång tid framöver.

Så säger andra kunder

För närvarande finns det inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Rimba Läder Kyskhetsbälte för Kvinnor öppen Framdel S/M är inte bara riktigt slitstark tack var det äkta lädret som produkten är tillverkad av, utan den är också justerbar för att passa dig helt perfekt. Krydda till BDSM-lekarna genom att lämna över den fulla kontrollen till partnern som håller i nyckeln och njut samtidigt av att få bära ett plagg som är riktigt snyggt.

MEST POPULÄRA – Master Series Kyskhetsbälte till Kvinnor

master series kyskhedsbælte til kvinder

Se priset här

Master Series Kyskhetsbälte till Kvinnor kommer i form av ett plagg som är mjukt på insidan, men riktigt robust och hårt på utsidan. Detta ger bältet en riktigt kinky look, och visst ger den rosa färgen en extra snygg detalj till plagget. På insidan finner du ett silikonlager som gör detta kyskhetsbälte kvinnor mycket bekvämt medan utsidan har ett lager av rostfritt stål för att ge plagget det fräcka utseendet som du verkligen inte vill missa. Med tanke på hur bekvämt det är att ha på sig kan du bära detta kyskhetsbälte till kvinna under dina kläder under en längre tidsperiod om du så föredrar.

Fördelar:

 • Kan justeras så att bältet sitter perfekt
 • Kommer utrustad med två hänglås
 • Härlig silikoninsida och snygg stålutsida

Nackdelar:

 • Mycket dyrt

Min personliga upplevelse

Både det robusta yttre materialet och den sköna silikonytan på insidan jobbar tillsammans för att fullända det här högkvalitativa bältet. Det är ett riktigt fräckt plagg att ta fram under BDSM-sessionerna och tillåter för att experimentera med dominanslekar på flera häftiga sätt. Därtill är det ett stort plus att bältet kan justeras för att passa perfekt. Runt midjan är det möjligt att justera bältet från 60 cm till 91 cm medan bandet som går längst underlivet går att justera från 60 cm till 86 cm.

Rekommenderat till

Om du är villig att lägga pengar på ett lite dyrare kyskhetsbälte till kvinna är det här en produkt som utan tvekan kommer att uppskattas av både dig och din partner. Med två hänglås kan antingen du eller din käraste låsa fast den andra personen i detta kyskhetsbälte till kvinna för att få full kontroll över situation.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Detta kyskhetsbälte till kvinna må vara en aning dyrt, men det är definitivt värt pengarna. Inte nog med att det är slitstarkt tack vare sitt rostfria stål, men plagget är dessutom skönt att bära tack vare det inre silikonmaterialet. Experimentera med olika typer av dominanslekar medan du eller din partner är fastlåst i det fräcka bältet utan att kunna komma loss så länge nyckeln finns i den andres hand.

TILL VARDAGEN – Zado Kyskhetsbälte för Kvinnor

zado kyskhedsbælte til kvinder

Se priset här

Ett sista fräckt kyskhetsbälte till kvinna som är värt att titta lite närmare på är Zado Kyskhetsbälte för Kvinnor. Detta är ett plagg som är tillverkat i läder och metall med en riktigt snygg design som tar parlekarna – och särskilt dominanslekarna – till en helt ny nivå. Bältet kommer med fyra remmar där en sitter om midjan, en om skrevet och en om benen.

Fördelar:

 • Kommer med hela fem hänglås
 • Bekvämt att ha på sig
 • Justeras lätt för att passa de flesta

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

Min personliga upplevelse

Med hela fem medföljande hänglås fästs bältet om antingen en själv eller partnern och sedan kommer man inte åt de intima delarna om man inte har nyckeln för att låsa upp plagget. Då bältet är bekvämt kan det bäras under kläderna om man så föredrar, och tack vare de högkvalitativa materialen som produkten är tillverkad av är detta ett slitstarkt kyskhetsbälte till kvinna som kommer att hålla under en lång tid framöver.

Rekommenderat till

Detta kyskhetsbälte till kvinna rekommenderas till nya BDSM-utövare och till de med lite mer erfarenhet inom ämnet. Det blir ett fräckt vardagsbält då det kan bäras antingen på egen hand eller under dina kläder. Överraska din partner med en fräck produkt som definitivt imponerar.

Så säger andra kunder

Det finns för närvarande inga kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga.

Sammanfattning

Välj själv hur tajt plagget ska sitta och lås fast det med hjälp av de fem medföljande hänglåsen. Det bekväma bältet kan bäras under dina kläder eller helt på egen hand under de kinky parlekarna i sovrummet.

Summering

Med ett högkvalitativt kyskhetsbälte till kvinna läggs det till en ny spännande dimension till parlekarna, så oavsett om du är en nybörjare inom världen av BDSM eller mer erfaren än så kan det vara en god idé att satsa på ett snyggt kyskhetsbälte. Om du vill ”go all in” och är villig att lägga lite pengar på ett riktigt fräckt kyskhetsbälte till kvinna skulle jag rekommendera Master Series Kyskhetsbälte till Kvinnor. Den mjuka silikoninsidan gör bältet härligt att ha på sig medan dess utsida av rostfritt stål gör plagget slitstark för en produkt som håller under en lång tid framöver.

Om du har en tajtare budget och istället gärna satsar på ett lite billigare kyskhetsbälte till kvinna som fortfarande lever upp till dina strikta kvalitetskrav är Rimba Läder Kyskhetsbälte för Kvinnor öppen Framdel S/M ett bra val. Glöm inte heller att kika på kyskhetsbälten för män om både du och din partner vill turas om att låsas in!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här