Saker att tänka på när du ska köpa sexleksaker till henne!

273

Sexleksaker är fantastiska när man använder dem själv, men när ett par tar in dem i sovrummet lyfts sexlivet till nya höjder!

En del tjejer kommer komplett med sin helt egna arsenal med leksaker medan andra kycklingar behöver en hjälpande hand för att komma igång. Kanske är de rädda att få hem ett paket där det står “innehåller sexleksaker” som grannarna ska se trots att det för vår del inte finns på kartan att på något sätt antyda vad våra försändelser innehåller.

Eller kanske de har sett den gamla modellen av sexhop i något sunkigt område på någon gammal film från 70-talet och tror att allt med sexleksaker förknippas med sådant sunkigt även i modern tid… Om din tjej inte äger någon sexleksak behöver du definitivt hjälpa henne!

Här får du några tips och länkar direkt till vissa produkter i texten:

 

1.

Ta först upp samtalsämnet på ett lätt sätt. Föreslå att ni tillsammans sätter er vid datorn för att titta på något ni båda är intresserade av och när ni sitter där kan du antyda något om sex och att hon kanske skulle vilja köpa en sexleksak och att ni kan kika på vad som finns tillsammans.

 

2.

Vill du ta det på ett annat sätt så köp en liten korg med några flaskor skumbad, tvålar och några sköna badsvampar och se till henne. Men smyg ner någon sexleksak som är vattentät i korgen också, som hon kan använda i badet på ett avslappnat sätt.

Och i en sådan korg passar även lite massageolja bra så du kan ge henne lite skön erotisk massage som får henne att komma i stämning och redan här upptäcker hon att olika saker kan ge en skön känsla och ett lyft för sexlivet. Därför är massageoljor bra som dörröppnare för att få ens partner att se hur lite nya saker direkt lyfter sexlivet!

Bästa sexleksaker till henne

 

3.

Ibland är litet, sött och diskret nyckeln till framgång hos tjejerna. Köp därför en lite mindre sexleksak som inte skriker “jättedildo” i ögonen på henne direkt.

 

4.

Tjejernas favorit bland sexleksaker att använda på egen hand är en klitorisvibrator. De finns i flera former och färger som tilltalar kvinnor och flera av dessa är dessutom vattentäta vilket kan vara ett tips om du ska satsa på att ge henne lite saker att använda i badet.

 

5.

Om du tänkt gå rakt på och köpa en dildo, så gillar många tjejer glasdildo eftersom de både kan värmas och kylas innan användning, och att de är väldigt glidvänliga. Glas är halt och skönt, och dessutom fint att titta på. En annan variant att lära henne njuta av en dildo är att du gör en dildo av din egen utrustning med Clone a Willy.

Sexleksaker henne

 

6.

Glöm inte att välja ett bra glidmedel också. Även om hon är naturligt våt så underlättas själva införandet av sexleksaken om man tar på lite glidmedel först. Man vill ju för allt i världen inte att hon ska känna något obehag av att börja använda sexleksaker!

 

7.

Tyvärr lider en del kvinnor av att lätt få klåda och/eller små sprickor i underlivet oavsett om du använder en sexleksak eller din egen utrustning, vilket gör att hon spänner sig inför sex. Glidmedel är då bra, men använd rätt som faktiskt kan göra så hon slitter fortsatta besvär! Vi har ett glid som är särskilt framtaget för detta och heter Woman Sensitive -grymt bra glid för alla!

 

8.

Analsex kan vara lite tabu för henne, men har ni pratat lite om det och hon inte är totalt avvisande är hon nog nyfiken men vågar kanske inte säga det. Köp då en lite mindre buttplug som du kan använda på henne samtidigt som ni har sex.

En lite mindre modell vi har är Buttplug finger, som du lätt kan ta fram och överraska henne med samtidigt som ni kanske kör doggystyle. Men använd rikligt med glidmedel! Det kanske blir en liten aptitretare på mera analsex för henne.

 

9.

Har ni pratat om det och kanske testat, med hon tycker det gör ont med analsex trots att ni använder glidmedel? Använd då Anal Exxtreme Spray som både är lite muskelavslappnande och lätt bedövande för henne. Bara spraya på innan glidmelet, sen är det bara göra nya försök. Sprayen får henne att slappna av där bak och har som sagt även en lätt bedövande effekt, vilket hjälper henne att börja utforska analsex om hon tidigare tyckt att det gjort ont.

 

10.

Glöm inte att även du ska njuta! Men det här är bara lite tips o trix för att få igång de tjejer som ännu inte testat på lite olika sexleksaker och som behöver lite hjälp för att inte missa all den njutning som annars går dem förbi. Och det vore väl lite trist om de kom på hur skönt man kan ha, när deras aktiva sextid nästan är förbi. Var hennes hjälte och fixa sexleksaker!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här