King cock – Bäst i test

647

Det finns dildos så finns King Cock. Det är ett amerikanskt märke som producerar dildos. Du kanske tänker att det är många dildo producenter där ute men King Cock är helt speciellt.

De gör handgjorda dildos som är väldigt realistiska. Oavsett om du är ny eller erfaren har King Cock en dildo som passar ditt behov. Hitta din orgasmmaskin nedan.

Testvinnare: King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 25 cm 

King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 25 cm

Se priset här

 • Stor dildo
 • Sugpropp
 • Vaginalt eller analt

Du har nog hört uttrycket att storleken inte har någon betydelse. De som säger det har garanterat inte testat den här dildon. Med sina imponerande 25 cm kommer den garanterat att fylla upp dig på ett otroligt härligt och intensivt sätt.

På grund av storleken rekommenderas inte till dig som är helt ny till dildos utan den är mer för dig som har erfarenhet. Du kan välja om den ska fylla dig ut analt eller vaginalt.

Den känns otroligt äkta men den ser även otroligt realistisk ut med sina detaljer som är handmålade. Testiklarna, ollonet och ådrorna är välmarkerade så du nästan kommer tvivla på om det är en dildo du leker med.

Kunderna älskar hur den fyller upp och att materialet är skonsamt och mjukt men ändå tillräckligt hårt för en styv känsla. Du kan använda den med sugproppen och prova alla möjliga olika ställningar samtidigt som du kan använda händerna till annat.

Vill du prova den tillsammans med en partner kan den även användas tillsammans med en strap-on harness. Det är oändliga möjligheter och du kommer garanterat få en härlig stund.


Den Billiga: King Cock Realistisk Dildo 25 cm

King Cock Realistisk Dildo 25 cm

Se priset här

 • En diameter på 6 cm
 • Harness eller sugpropp
 • Perfekt till våta äventyr

Denna King Cock är både lång och bred så du kommer garanterat fyllas upp på ett sätt du aldrig fyllts tidigare. Förbered dig på många intensiva orgasmer. Den har alla de härliga realistiska dragen som är speciellt för märket vilket gör att upplevelsen blir så nära verkligheten du kan komma.

Den har en stark sugpropp så du kan ta med din lek till badet för härligt våta äventyr. Du kan också använda den med en partner i en harness. Oavsett vad du väljer kan du räkna med att bli helt utfylld.

För att lättare kunna föra in den och för en ännu skönare känsla kan du använda produkten med glidmedel. På grund av materialet ska den som de flesta andra sexleksaker användas med vattenbaserat glidmedel för att inte skada produkten.


Mest populära: King Cock Harness med Dildo 15 cm

King Cock Harness med Dildo 15 cm

Se priset här

 • Strap on-sex
 • Passar nybörjare
 • Även med sugpropp

Denna produkt är perfekt för er som velat prova att ha sex med en strap-on harness. Det är nämligen en kombination av en realistisk dildo och en strap-on sele. Men om du hellre vill använda den utan händer själv kan du istället göra bruk av sugproppen.

Med sina 15 cm är den perfekt till dig som är ny till dildos. Storleken stimulerar bra men känns inte för intensiv.

Harnesset sitter bra och behagligt och är dessutom enkel att ta på. Selen kan justeras så att den sitter perfekt. Dock kan den max passa en midja på 132 cm. Du kan också använda andra dildos tillsammans med din harness.


Till nybörjaren: King Cock Realistisk Dildo med Testiklar 18 cm

king-cock-realistisk-dildo-med-kugler-18-cm

Se priset här

 • En diameter på 4,5 cm
 • Med eller utan partner
 • Realistisk storlek

Den här King Cock ser inte bara realistisk ut med ådror och testiklar men den har även en väldigt realistisk storlek med sina 18 cm. Precis som märkets andra produkter är den gjord i kroppssäkert PVC. Men bara för den känns mjuk mot din insida betyder det inte att den har en hårdhet som känns äkta.

Diametern ligger på 4,5 cm gör att den fyller härligt mycket. Den har en sugpropp så du kan använda den i otroligt många härliga ställningar och kanske till och med upptäcka nya.

Vill du prova den med din käresta så kan ni enkelt göra det med en strap-on harness. Det kan verkligen ge ert sexliv ny spänning och vara ett härligt inslag till den vanliga penetrationen.


Den fräcka: King Cock Double Trouble

KING COCK DOUBLE TROUBLE

Se priset här

 • Dubbeldildo
 • 35 cm lång
 • 4 cm diameter

Är du en person som gillar det lite fräckt så är denna produkt ett must. Den 35 cm långa dubbeldildon är din nya orgasmgaranti.

Att den kan penetrera två hål är dock det enda som är orealistiskt med den. Den har nämligen tydliga ådror och en hårdhet som gör att det nästan känns som en riktig penis.

Materialet känns bra i dig och det är dessutom skonsamt mot din kropp. Krydda din onani och kom igång med riktigt fräcka lekar.


Till den erfarne: King Cock Sprutande Dildo

KING COCK SPRUTANDE DILDO

Se priset här

 • 20,5 cm lång
 • Den sprutar
 • Det mest verklighetstrogna du kan hitta

Nu har vi varit igenom några verklighetstrogna dildos men ingen är så realistisk än denna. För det första så är både känslan av ådrorna och ollonet otroligt naturtrogna och det är även dess utseende. Men så har den effekt som få produkter har; den kan spruta.

Denna King Cock imiterar alltså effekten av en orgasm. Det är fantastiskt härligt och gör att det kommer kännas som riktigt sex. Du kan fylla din dildo med valfri vätska men det medföljer en flaska Jizzle Juice som har en konsistens som liknar sperma.


Nyhet: King Cock Chubby Tan

King Cock Chubby Dildo med Testiklar 23 cm

Se priset här

 • Extra fyllig
 • Sugpropp
 • Analt eller vaginalt

Det är dildon som kommer fylla dig upp på ett helt fantastiskt sätt och ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Den är 23 cm lång och har en diameter på 7,6 cm så den är för dig som gillar att bli uppfylld.

Du kan njuta av den hands-free genom att fästa sugproppen på olika ytor. Det gör att dina händer är fria till annat tillexempel annan stimulering men det gör också att du kan prova massa olika ställningar. För att göra upplevelsen extra våt kan du ta med den i duschen.

För en ännu bättre känsla och för skönare införing av din King Cock rekommenderas du att använda vattenbaserat glidmedel. Detta är extra viktigt för dig som vill använda produkten analt. Människor skapar nämligen inte någon form för naturlig våthet där bak. Det gör att införing kan komma med viss smärta om ni inte använder glidmedel. Så minskar det även friktion både analt och vaginalt.


Varför köpa en King Cock?

Detta är inte märket för dig som är ute efter en massa bling och strass eller skrikiga färger. King Cock har fokus på hög kvalitet till dig som är lite mer kräsen. Alla dildos är gjorda i mjukt gummi i otroligt hög kvalitet, de innehåller inte heller några ämnen som kan irritera kroppen som tillexempel ftalater. Därför kan du vara säker på att du alltid får en produkt som är skonsam mot din hud.

Att alla produkter tillverkas för hand gör att de kan vara mycket mer realistiska än de flesta andra på marknaden. Då de som producerar dem kan ha fokus på varenda liten blodådra för att ge dig en så naturtrogen upplevelse som möjligt.

Det är helt enkelt säkra produkter som är till för dig som vill ha en äkta upplevelse när, var och hur det passar dig. Vem behöver en sexpartner när man kan ha en King Cock?

Som du kan se erbjuder de också riktigt många storlekar och så du kan hitta en som passar perfekt till dig.

Varför du ska köpa en realistisk dildo

Realistiska dildos skiljer sig rätt mycket från det vi vanligtvis ser på dildomarknaden. Det är rätt vanligt att du hittar dildos i massa skrikiga färger och former. Medan realistiska dildos har som mål att efterlikna både känslan och utseendet av en äkta penis. Några är till och med gjutna efter existerande penisar, du kan tillexempel ligga med några av dina favoritporrstjärnor.

Här är några anledningar till att du ska välja just en realistisk dildo vid ditt nästa sexleksaks köp:

 • Den otroliga stimuleringen. Vi har tjatat i detta inlägg om ådror, ollon, vener och pung och det finns det en anledning till. Det ger en otrolig stimulering som du normalt endast kan få med en riktig kuk.
 • Stimulering on-demand. Du kanske har en partner men han kanske inte alltid har lust när du har det eller så är han kanske inte hemma när lusten kommer smygande. Eller så är du singel och vill inte hitta en date varje gång du vill ligga. Med en realistisk dildo från King Cock kan du ligga precis när du vill, var du vill och hur du vill.
 • Du kan öva dig: Det ger dig en otrolig chans att hitta nya ställningar och se vad som gör dig härligt upphetsad.
 • Ingen press: Det tar bort pressen under sex. Ibland kan man känna att man inte presterar och gör sin partner tillfreds. Med en dildo kan du släppa pressen och slappna av på annat sätt. Det kan också göra att du kommer lättare.
 • Olika storlekar och former: Precis som med riktiga penisar kan du hitta flera olika storlekar och former. Därför kan du vara säker på att du hittar det du gillar.
 • Inga händer: De flesta realistiska dildos har en sugpropp i botten tillskillnad från andra dildos. Detta är en otrolig möjlighet. Du behöver inte använda dina händer och du kan fästa den precis vad du vill så länge det är en slät yta. Är det en stark sugpropp kan du till och med ha med den i duschen för våta sexlekar. Detta gör att du kan prova massa ställningar och kanske hittar du en ny favorit.

Som sagt så finns det några saker som särskiljer realistiska dildos från andra. Om dessa låter bra i dina öron så är en det realistiska alternativet något för dig.

Vem kan använda dildos?

Svaret är enkelt; Det kan ALLA!

Sexleksaker generellt är bra för hälsan både psykologiskt och fysiologiskt. Det är bra för alla att njuta och få orgasmer. Vuxenleksaker och däribland dildos ligger fortfarande ett litet tabu. Ett tabu som vi borde krossa men det går långsamt. Om du inte känner dig helt säker på att du ska köpa en dildo ännu så kan du nedan läsa om några positiva fördelar det kan ha i ditt liv:

 • Du blir på bättre humör av dildos. Med eller utan orgasm så gör onani och sexuell njutning dig glad.
 • Mindre huvudvärk och stress. Orgasm har en fantastisk effekt på både stress och ångest. Så kan den dessutom lindra din huvudvärk som en naturlig smärtlindring.
 • Har du en vagina så är det faktisk väldigt hälsosamt att använda sexleksaker. Det ökar nämligen din naturliga våthet och din vaginas flexibilitet. Dessutom kan ha effekten att du njuter sex mer generellt med eller utan en dildo.
 • Har du med vagina, problem med smärta vid penetration då kan en dildo eller vibrator fungera som övning och göra sex skönt igen.
 • Du lär din kropp att känna och kommer lättare att få orgasm. Framförallt kommer du veta vad som får dig till orgasm med eller utan partner. Vissa lekar kanske inte heller är möjligt med din partner en dildo kanske kan fylla dig mer. Det kan alltså ge dig en annan upplevelse.
 • Du ska inte tänka på kondom eller p-piller då du varken kan bli gravid eller få könssjukdomar. Det är det säkraste sexet du kan ha speciellt med en King Cock som är väldigt realistiska.

Det är med andra ord extremt hälsosamt att använda sexleksaker utöver den fantastiska njutningen givetvis. Vem vet du kanske kan komma på ännu fler anledningar till din egen lista.

Om det är så att du är ute efter en sexleksak som kan ersätta vanligt penetrationssex med en penis så ska du definitiv välja ett realistiskt alternativ. Eller om du vill förverkliga några fantasier omkring storlek eller ställningar. Men det är som sagt något de flesta kan få njutning av även om det är en lite speciell form för leksak.

Det ska också sägas att inget är exakt samma som sex med en riktig person men detta är så nära du kan komma. Så investera i din vagina eller din anal med en King Cock, du kommer inte att ångra dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här