Kärleksdockor – Bästa i test

45

En fleshlight eller liknande händig sexleksak kan vara smidig att ha nära tillhands när det är dags för en stund för dig själv, men dessa ger dig inte alltid en särskilt realistisk känsla. Om du istället vill ha en onanisession där leksaken som du använder verkligen upplevs som the real deal kan det vara kärleksdockor som blir rätt val för dig.

Vissa kärleksdockor är mer detaljerade än andra, och du får vad du betalar för. En fullkomlig kärleksdocka är exempelvis dyrare än en variant som enbart består av en kvinnas underdel. Det är därför upp till dig vad som blir mest passande för din situation, men för att du ska få en lättare överblick av dina valmöjligheter ska vi gå igenom ett antal kärleksdockor som du kan klicka dig in på för att läsa mer. Ta också tillfället i akt och klicka här för ännu fler sexdockor!

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – Pipedream Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator

pipedream fuck me silly 2 realistisk real doll

Se priset här

Realismen har tagits på fullaste allvar när denne kärleksdocka tillverkades. Det här är trots allt en docka som består av både fasta bröst, en platt mage, en härligt smal midja och breda höfter – allt till ett passande pris. Du kan även penetrera dockans vagina och anus, så det finns självfallet mycket att njuta av här.

Fördelar:

 • Ett realistiskt material vid namn Fanta Flesh har använts vid tillverkning
 • Väger 5,4 kg för att ligga på plats utan att glida runt
 • Två hål att penetrera

Nackdelar:

 • Kan kännas lite kall utan tidigare uppvärmning

Min personliga upplevelse

En första kärleksdocka i vårt test har den stora fördelen av att vara så realistisk att det nästan ser ut som en äkta kvinnokropp. Allt som saknas är ben, armar och huvud, men annars har du allt om behövs för att göra onanin mer spännande. Lägg en klick glidmedel på plats och välj sen om du vill penetrera dockan analt, vaginalt eller kanske mellan brösten.

Rekommenderat till

Letar du efter kärleks dockor som både ser och känns realistiska ut, men du vill trots detta slippa det dyra priset av en full docka och svårigheterna med förvaring? Då gör den här dockan det lätt som en plätt för dig.

Så säger andra kunder

En kund hos Sinful har lämnat följande recension:

”Helt sjukt bra KK att ha nära till hands. Väldigt naturtrogen och jäkligt skönt att pumpa både analt, vaginalt och till o med mellan pattarna som är helt underbara både att se o klämma på.”

Sammanfattning

Välj kärleks dockor som den här om du garanterat vill få kvalitet både när det kommer till materialet, utformningen och vikten.

TILL NYBÖRJAREN – Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

mr. membr roxanna pussy and ass

Se priset här

Om du inte har provat på kärleks dockor tidigare kan det självklart vara så att du inte omedelbart vill lägga tusenlappar på en produkt som du ännu inte är säker på. Gör det därför enkelt för dig själv genom att börja med en typ av kärleksdockor som har allt en nybörjare kan önska sig.

Fördelar:

 • Snygg lösrumpa och vagina som kostar mycket lite
 • Passande för dig som letar efter din första kärleksdocka
 • Två tajta hål att njuta av

Nackdelar:

 • Djupet är lite för kort för vissa

Min personliga upplevelse

Här är en typ av kärleksdockor som har en vaginaöppning och en analöppning med en fräck textur på insidan som blir underbar att njuta av, så allt som behövs är en liten tub glidmedel och sedan kan du börja.

Rekommenderat till

”Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass” är den billiga lösrumpan och vaginan som passar perfekt till nybörjare och de som har en lite tajtare budget. Få en härlig rund rumpa, en vaginaöppning och en analöppning att njuta av!

Så säger andra kunder

En kund hos Sinful har tyckt till om dockan:

”Min första riktiga sexleksak, extremt skönt och den kändes som påriktigt. Rekommenderar starkt!”

Sammanfattning

Låt dig tillfredsställas av det realistiska materialet, utseendet och de två tajta hålen som kan penetreras. Välj själv vilket håll du vill lägga lösrumpan på så att du kommer åt som bäst.

DEN BILLIGA – African Queen Lovedoll

african queen lovedoll lolitadukke

Se priset här

Vill du ha en hel kärleksdocka utan den enorma prislappen? Då kanske det är en uppblåsbar docka som passar dig bäst. Du kan tyvärr inte förvänta dig någon större realism, men i gengäld kostar den här typen av kärleksdockor mycket lite och tar inte upp något utrymme alls när den inte används.

Fördelar:

 • Få en fullständig docka som ändå är riktigt billig
 • Efter användning töms den på luft för att inte ta upp något utrymme alls
 • Har ett hål vid mun, vagina och anus

Nackdelar:

 • Känns inte verklighetstrogen

Min personliga upplevelse

Kärleksdockor kostar vanligtvis inte mer än några hundralappar, och detsamma gäller för den här förträffligt prisvärda dockan. Få tre olika hål att penetrera samt möjligheten att snabbt tömma dockan på luft för förvaring som knappast kan bli enklare.

Rekommenderat till

Om inte verklighetstrogenhet är det viktigaste för dig kan du få en effektiv docka till en billig peng. Lättförvarad, billig och hela tre hål att penetrera – det kallar vi värde för pengarna.

Så säger andra kunder

Just nu har dockan endast en kundrecension, men positiv är den verkligen:

”WOOOOOOW vilka underbara bröst. Det var svårt att sluta suga på dem.”

Sammanfattning

För kärleksdockor som är fullständiga men ändå billiga blir uppblåsbara sexdockor ett ypperligt val. Testa på den här fräcka och sexiga leksaken för att se för dig själv.

MEST POPULÄRA – Oxana Pussy And Ass

oxana pussy and ass

Se priset här

Då återvänder vi till en sexleksak som agerar både som en lösvagina och lösrumpa. Med sina två tajta och underbara hål att penetrera får du många härliga upplevelser tillsammans med den här leksaken till ett rimligt pris.

Fördelar:

 • Penetreras antingen analt eller vaginalt
 • Framställd i realistiskt Silky Soft Skin
 • Tål vatten

Nackdelar:

 • Det hade varit skönt om leksaken hade haft en mer spännande inre struktur

Min personliga upplevelse

Här har vi en skön lösrumpa och lösvagina i en och samma fräcka sexdocka utan att du behöver betala särskilt mycket för den. Både materialet och utseendet är realistiska så att du ska få upplevelser som påminner om the real deal.

Rekommenderat till

Den här leksaken är passande för dig som vill ha en lösrumpa och lösvagina i en och samma produkt för bara några hundralappar.

Så säger andra kunder

Hos Sinful har följande recension skrivits:

”För priset är denna produkt mkt bra. Skön vikt. Lagom mjuk (dock ej lika mjuk som en Fleshlight) Tycker att det fungerar bra trots att den ej är räfflad invändigt el liknande. Iom att den är ganska tight så blir det mkt skönt ändå.”

Sammanfattning

Låt högkvalitativa kärleksdockor förbättra din vardag när du vänder dig till denne utomordentligt prisvärda leksaken. Det krävs inte mer än en klick glidmedel, och sedan har du allt som behövs för att börja stimuleras.

DEN FRÄCKA – Mona – All That Ass

cyberskin realistic spanked lisa

Se priset här

Med en välformad rumpa och fylliga blygdläppar kommer här ”Mona – All That Ass”, en lösrumpa som blir drömprodukten vid varje onanitillfälle. Lägg lite vattenbaserat glidmedel på plats för att få det där perfekta glidet och njut sedan antingen av dockans vaginahål eller anushål.

Fördelar:

 • Snyggt formad rumpa med fylliga blygdläppar
 • Häftig tatuering på en av skinkorna
 • Kramande vagina- och anushål

Nackdelar:

 • En typ av kärleksdockor som enligt vissa är en aning liten

Min personliga upplevelse

Inte nog med att materialet är skönt, utan utseendet kommer riktigt nära den äkta varan med sin fylliga rumpa och utåtvända blygdläppar som spänt väntar på att få ta emot dig. Både anus och vagina går att penetrera, så valet är upp till dig.

Rekommenderat till

Kärleksdockor som den här är passande för de som gärna vill ha en fyllig lösrumpa att leka med som både ser ut samt känns som den äkta varan.

Så säger andra kunder

En mycket lovande recension från Mshop lyder så här:

”Den är inte så stor men jävligt god. Har använt den några gånger nu och den tillfredsställer mig och mina behov! Rekommenderas starkt!”

Sammanfattning

Tas till en underbar värld av tillfredsställelse med den här realistiska lösrumpan som inte bara har ett penetreringshål, utan två stycken som du kan ta del av!

DEN LYXIGA – Real Doll Miley

real doll miley

Se priset här

Om du är redo att betala lite mer för en docka som tar realism till den högsta möjliga nivån är kärleksdockor inom serien Real Dolls verkligen perfekta för dig. ”Real Doll Miley” är en av dockorna i serien som nästan ser ut precis som en riktig kvinna, och känslan är lika realistisk.

Fördelar:

 • Kommer mycket nära en äkta kvinna
 • Har tre hål att penetrera
 • Ganska verklighetstrogen längd och vikt

Nackdelar:

 • Kan vara lite tung att flytta runt på

Min personliga upplevelse

Närmare den äkta varan går verkligen inte att komma. Den här otroligt realistiska sexdockan blir passande när du letar efter lite sällskap i sängen om natten, och tack vare att den kan positioneras i flera olika ställningar kan du ta dockan hur du än vill.

Rekommenderat till

För dig som inte har en för tajt budget och letar efter dina drömmars sexdocka som nästan känns precis som en riktig kvinna är Real Dolls perfekta kärleksdockor för dig.

Så säger andra kunder

Det finns inga recensioner än.

Sammanfattning

En lyxigare docka är svår att hitta. Med sitt vackra detaljerade ansikte, smala kropp, fasta bröst samt både ett anus och en vagina som kan penetreras öppnar denne docka dörren till en värld av nya onanimöjligheter.

TILL DEN ERFARNE – Vivid Raw Baby Got Back Vibrerande Masturbator

vivid raw baby got back masturbator

Se priset här

Nu är det dags för den sista sexleksaken på listan, och om en enorm lösrumpa låter som en passande produkt för dig har vi definitivt en leksak att rekommendera. ”Vivid Raw Baby Got Back Vibrerande Masturbator” kan penetreras både analt och vaginalt, men det som gör leksaken ännu bättre är den medföljande vibratorn.

Fördelar:

 • Väger hela 7,5 kg för att ligga stabilt på plats
 • Har två hål att penetrera
 • Vibrator ingår

Nackdelar:

 • Vibratorn kräver batterier som säljs separat

Min personliga upplevelse

Sist på listan av kärleksdockor har vi den här fräcka lösrumpan som väger hela 7,5 kg, så det finns mycket att leka med och att klämma på. Dra nytta av den underbara vibratorn som ingår och penetrera dockan i ett av de två hålen.

Rekommenderat till

Älskar du stora runda rumpor? Vill du ha tillgång till två tajta hål med en vibrerande upplevelse medan du pumpar? Då är det här en lösrumpa som gör susen för dig.

Så säger andra kunder

Just nu har produkten inte recenserats av några kunder.

Sammanfattning

Ta fram den här stora underbara lösrumpan när onanisessionerna ska göras lite extra spännande, och med den extra fördelen av en medföljande vibrator finns det ingenting som kan gå fel. Se bara till så att du köper batterier till vibratorn separat.

Kärleksdocka till kvinnor

Många av produkterna som vi har tittat på ovan blir perfekta för män, men hur blir det då med kärleksdockor för kvinnor? Jo, visst finns det några utomordentliga varianter som även gynnar kvinnorna såsom PDX Male Interaktiv Fuck My Cock Masturbator. Det här är en naturtrogen dildo med en inbyggd ljudfunktion, så den kan både stöna, vibrera och prata med dig medan du för den ut och in.

Om det är lite mer fullkomliga kärleksdockor som intresserar dig kanske Pipedream Fuck Me Silly Dude fångar din uppmärksamhet. Här får du både en vältränad överkropp och en stor upprättstående penis som du kan njuta av. Sätt dig bara över dockan för din livs åktur.

Vad är en kärleksdocka?

En kärleksdocka kan komma i många olika former, färger och storlekar. Kärleksdockor kan exempelvis enbart vara en lösrumpa med ett hål att penetrera, men de kan också vara fullständiga dockor som ser nästan precis ut som en riktig kvinna. Vilka typer av kärleksdockor som du väljer beror på hur mycket plats du har i hemmet, vad din budget ligger på och helt enkelt vad som känns rätt för dig. I listan ovan har vi flera olika sorters kärleksdockor på display, så det finns nog säkert någon som just du tycker om!

Känns kärleksdockor som den äkta varan?

Hur realistiska kärleksdockor känns beror på vilken du köper. Ju mer du är villig att betala, desto mer verklighetstrogna kommer materialen att vara. En uppblåsbar docka är exempelvis mycket orealistisk, men i gengäld kostar den här typen av docka vanligtvis bara några hundralappar. Om du istället kikar på Real Dolls kan dessa kosta över tiotusen kronor, men i gengäld får du utomordentligt realistiska kärleksdockor.

Varför köpa en kärleksdocka?

Det finns många anledningar till varför ett så stort antal personer världen över tar beslutet att vända sig till kärleksdockor. Ett av de stora skälen är helt enkelt att det börjar bli tråkigt att runka med hjälp av inget annat än handen. Kärleksdockor kan krydda till onanin genom att erbjuda en realistisk känsla som man sällan får med andra leksaker.

Kärleksdockor kan också vara trevliga att ha som sällskap om du är singel eller om din partner ska resa iväg under ett tag. Med en realistisk kärleksdocka vid din sida känns det då nästan som att ha en äkta kvinna vid din sida.

Summering

Då har vi tittat färdigt på de sju olika sexdockorna och vad de har att bjuda på. Det finns som sagt många olika sorters sexdockor i en lång rad olika prisklasser så att det alltid ska finnas en docka som passar varje preferens. Om du nöjer dig med en härlig rumpa och två penetreringshål kan det vara väl värt att titta närmare på en av lösrumporna som vi nämnde i listan.

Om du å andra sidan vill ha en fullständig kärleksdocka utan att betala tiotusentals kronor kan en uppblåsbar docka bli det rätta valet för dig. För dig som inte behöver hålla dig till en budget finns det dock hyperrealistiska Real Dolls som verkligen imponerar med sina naturtrogna utseenden. Välj utefter dina önskemål och din budget!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här