Jämförelse: De 3 Bästa Sexbutikerna

4567

Från vilken sexbutik är det bäst att beställa sexleksaker? Här har vi tre handplockade sexbutiker, som alla uppfyller tre kriterier.

1. Snabb leverans, avsändaren kan inte identifieras och förpackningen är anonym.

2. Sexbutiken är svensk, pålitlig och beställningen sker på ett tryggt sätt.

3. Priserna ligger på en rimlig nivå, produkterna är ordentliga och utbudet är tillräckligt stort

Bästa… Upp till 50% rabatt
mshop logo SE UTBUDET HÄR
sinful.se SE UTBUDET HÄR
Joyland.se SE UTBUDET HÄR

Sexleksaker – FAQ

Varför ska jag köpa sexleksaker?

Kort sagt är sexleksaker till för att förstärka, öka eller underhålla sexuell njutning, men sexleksaker kan ha olika funktioner beroende på vem det är som använder dem. De kan fungera som sexhjälpmedel, som en extra krydda, något som förstärker eller något som är nödvändigt för orgasm.

 

Hur använder jag sexleksaker?

Eftersom det finns så otroligt många olika sorters sexleksaker, och de olika sorterna kommer i olika modeller så är det svårt att skriva en generell guide som gäller för alla. Som tidigare nämnt så är sexleksaker till för just – sexuell njutning, men de är endast din fantasi som begränsar. En dildo med vibrator kan exempelvis användas både för inte stimulans i form av penetration, vaginalt och analt eller för yttre stimulans av olika erogena zoner.

En viktig grej att tänka på vid användning av sexleksaker är att använda glidmedel. Även om vissa material är bekvämare än andra så brukar upplevelsen vara skönast med minimal friktion och därför är glidmedel bra att ha.

 

Hur ska jag rengöra mina sexleksaker?

Det är viktigt att veta om sexleksaken du äger är vattentät eller inte. Vi rekommenderar nämligen alltid att rengöra dem med ljummet vatten och tvål, och därefter låta dem lufttorka. Är din sexleksak inte vattentät så rekommenderar vi att du använder en fuktig trasa för rengöring.

Det är viktigt att rengöra efter varje användning och sedan förvara dem svalt och torrt, helst inte tillsammans. Anledningen till att du inte ska förvara dem tillsammans är för att vissa material kan reagera med varandra och skapa kemiska reaktioner som förstör dem. Följer du dessa råd så kommer du kunna leka med dina sexleksaker länge en lång tid framöver.

 

Var är det bäst att köpa sexleksaker?

Vi på Lovebuddy.se rekommenderar sexleksaksåterförsäljarna ovan av flera skäl. De har snabba och diskreta leveranser, bra utbud och bra priser. Köp sexleksaker från kända återförsäljare för att minska risken att hamna med en sexleksak av dålig kvalité som du istället kanske skadar dig på än njuter av.

 

Vilka är de bästa sexleksakerna för män?

Det finns massor av olika sexleksaker för män, de tre populäraste är Fleshlights, Penispumpar och Penisringar.

Fleshlight

Fleshlight går även under namnen lösvagina och lösfitta, det är en så kallad masturbator som ska efterlikna formen av en ficklampa. Det är fokus på penetration och insidan kan vara av olika struktur.

Penispump

Penispumpar är främst till för att – pumpa upp penisen – alltså förstora penisen, många upplever även att den blir känsligare. Observera att detta är en tillfällig förstoring.

Penisringar

Penisringar används både som sexhjälpmedel och för att förstärka orgasm. Det gör att penisen upplevs som större, det blir lättare att bibehålla erektionen och orgasmen upplevs starkare. Det finns olika typer av penisringar och de finns i massor av olika material. Vissa penisringar träs endast ner till penisroten medan andra kan träs både över penisroten och pungen, en smaksak.

Pensringar finns även med vibratorer där vibratorn stimulerar antingen bäraren eller vid penetrationssex – mottagaren. De passar bra vid heterosexuellt sex då den kan stimulera klitoris enkelt vid penetrationssex. De finns även penisringar som är kombinerade med buttplugs, vid användning av dem utlovar vi en riktigt kraftfull orgasm.

 

Vilka är de bästa sexleksakerna för kvinnor?

Precis som för män finns det mängder av sexleksaker för kvinnor, om inte mer. En av sexleksakerna som blivit mycket populära de senaste åren är lufttrycksvibratorer, det är tack vare dessa som flera kvinnor har fått sina första orgasmer.

En lufttrycksvibrator stimulerar med hjälp utav tryckvågor och berör alltså inte klitoris direkt utan genom pulseringar. Det är även många som har upplevt sig få sin första fontänorgasm med dessa.

Dildos

Den mest klassiska sexleksaken av dem alla och det är även en dildo av sten som sägs vara den första sexleksaken i historien. De ska i grunden efterlikna formen av en penis, vissa är mer böjda för att enklare träffa g-punkten, vissa har ett diskret utseende och vissa ser ut som en realistisk penis. Det finns även de som har en sprutfunktion, så kallade sprutdildos.

Här finns det också massor av olika material att välja mellan. Perfekt om ni vill experimentera med temperature play. Precis som med penisringen så finns även dildos att välja mellan vibration och utan.

Vibratorer

Här finns det också en salig blandning av olika vibratorer. Det finns de som styrs med hjälp av knappar, appar och externa fjärrkontroller. Vissa är små och diskreta i form av läppstift, andra är rejäla och generar galna vibrationer. Vissa går enkelt att lägga ner i trosan och kan användas vid en promenad.

Majoriteten av vibratorer används för att stimulera de yttre erogena zonerna, så som klitoris och bröstvårtor.

Knipkulor

Precis som pensringar kan knipkulor både användas som sexleksaker och sexhjälpmedel. Detta är kulor som stoppas in i vaginan och tränar upp knipmusklerna. Genom att träna dessa ökar blodtillförseln och därmed ökas känsligheten. De minskar även risken för inkontinens om du har en stark slidmuskelatur.

Vilka är de bästa sexleksakerna för par?

Sexleksaker handlar såklart inte bara om onani på egen hand utan sexleksaker kan även användas tillsammans med sin partner. Faktum är att sexleksaker är ett perfekt sätt för att göra sexlivet mer spännande och öppnar upp fler möjligheter till att utforska.

Analsexleksaker

Det här är sexleksaker som kan användas av alla, oavsett kön och sexualitet. Precis som med andra sexleksaker så finns dessa i flera olika former och med flera olika funktioner. Det viktigaste att tänka på vid användning av anala sexleksaker är att se först och främst se till så att sexleksaken har ett stopp. Med stopp menar vi att det utan några som helst omständigheter kan åka in i analen helt, det stoppas alltså innan det kan ske. Det andra är att använda rikligt med glidmedel, detta eftersom din anal inte producerar något eget glid som ex. vaginan gör.

Sexspel

Sexspel är ett perfekt sätt att lära känna varandra mer och förbättra kommunikationen er emellan. De fungerar bra att använda som förspel eller bara för en kul kväll hemma. Sexspel kan exempelvis handla om att ni ska beskriva era djupa fantasier för varandra eller utföra olika utmaningar, kanske där båda är inblandade.

Sexdockor och Sexmaskiner

Sexdockor och sexmaskiner är något som är populärt både bland singlar och i relationer. Många drömmer om en trekant, men känner att det är för nära känslan av otrohet och därför är detta en perfekt lösning.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här