Huge butt plug – De bästa i test

259

En analplugg har möjligheten att bjuda på fantastisk analstimulans, och med många olika varianter i varierande färger, former och storlekar kan det nästan garanteras att det finns en analplugg för alla.

Om man är en person som gärna fylls ut helt och hållet kan det rekommenderas att vända sig specifikt till en huge butt plug som bjuder på njutning som aldrig förr.

Nedan finner du en topplista över några av de bästa stora analpluggarna på marknaden. Vi kommer att kika närmare på olika material, färger och storlekar, så det dröjer säkerligen inte länge förrän du hittar din absoluta favorit!

TESTVINNARE – Sinful Slim Analplugg Large

sinful slim anal plug large

Se priset här

Sinful Slim Analplugg Large är en prisvärd huge butt plug med en avsmalnande spets så att man enklare ska kunna föra in den. Det lena och sköna silikonmaterialet garanterar en härlig upplevelse så länge man använder sig av nog med glidmedel, och den vattentäta egenskapen ser till så att man kan använda sin big butt plug i duschen eller badkaret.

Med andra ord finns det mycket att älska när det är tal om Sinful Slim Analplugg Large, så ta tillfället i akt och satsa på en riktigt stor analplugg som aldrig sviker en. Ha dock i åtanke att silikonbaserat glidmedel kan slita på silikonprodukter, så dra alltid nytta av ett vattenbaserat glidmedel till den här leksaken.

I botten av denne huge butt plug finns en sugkopp, så det är fullt möjligt att fästa leksaken på plana ytor såsom väggar eller golv. Med sin längd på hela 15,5 cm samt diameter på 4,1 cm vid den bredaste punkten är det här en sexleksak som lämpar sig för de lite mer erfarna. Det är dock fullt möjligt för de mer oerfarna att använda denne big butt plug så länge man har nog med glidmedel och tar det försiktigt.

Fördelar:

 • Framställt i härligt silikonmaterial
 • Avsmalnande spets för att lätt kunna föras in
 • Sugpropp i bottnen för att fästa på plana ytor

Nackdelar:

 • Får inte användas tillsammans med silikonbaserat glidmedel

TILL NYBÖRJAREN – Sinful BumBum Analplugg i Glas Large

sinful bumbum glas butt plug large

Se priset här

Vem säger att analpluggar bara måste erbjudas i silikon? Här kommer en fräck huge butt plug i glas som både känns härlig och samtidigt ser ut som ett mästerverk. Glasmaterialet är dock inte bara till för att se snyggt ut, utan det ger en även möjligheten att kyla ned och värma upp sexleksaken för att lägga till en helt ny dimension till njutningen. Glasmaterialet gör det även möjligt att både använda leksaken tillsammans med vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel utan att ens big butt plug slits ut.

För att göra denne huge butt plug lättare att föra in smalnar leksaken av mer och mer ju närmare man kommer toppen, och precis vid spetsen är leksaken avrundad för att slippa obehag. I botten finns en fot som ser till så att ens big butt plug inte åker in för långt samtidigt som det ger ett bättre grepp om leksaken.

Sinful BumBum Analplugg i Glas Large är fullkomligt vattentät, så den blir både mycket enkel att rengöra samtidigt som man kan använda sin huge butt plug i badet. Satsa på Sinful BumBum Analplugg i Glas Large eller ta en titt på några av de många andra analpluggarna på marknaden.

Fördelar:

 • Kan kylas ned och värmas upp
 • Kan användas med både vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel
 • Avrundad spets för att lätt kunna föras in

Nackdelar:

 • Inte flexibel eller mjuk som en silikonplugg

DEN BILLIGA – Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Large

doc johnson classic smooth butt plug large

Se priset här

En huge butt plug behöver inte kosta flera hundralappar, och Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Large är prov på detta. Denne big butt plug är tillverkad av PVC, ett material som är fullkomligt vattentätt. Därför är det inga problem att ta med leksaken ner i badet eller in i duschen.

Tack vare formen som smalnar av mer och mer ju närmare spetsen man kommer blir det lättare att föra in ens huge butt plug, och allt som behövs är ett vattenbaserat analt glidmedel för att få det där perfekta glidet. Med hjälp av foten i botten får man ett behagligt grepp om leksaken samtidigt som denne fot ser till så att leksaken inte glider in för långt.

Längden på denne huge butt plug är 14,6 cm varav ungefär 11,5 cm kan föras in. Vid den bredaste punkten har analpluggen en bredd på 6 cm, och överlag är den därför lite stor för nybörjare. Om man dock är en erfaren analplugganvändare och vill träna upp sig själv att kunna hantera någonting större är det här en big butt plug som kan bli mycket passande.

Fördelar:

 • Fullkomligt vattentät
 • Smalnar av nära spetsen för att lätt föras in
 • Fot i bottnen så att leksaken inte glider in för långt

Nackdelar:

 • Lite stor för nybörjare

MEST POPULÄRA – Marc Dorcel Anal Geisha Plug

marc dorcel geisha plug

Se priset här

Vad sägs om en huge butt plug med en ganska unik design som påminner lite om en svamp? Det är detta som Marc Dorcel Anal Geisha Plug kan bjuda på, men det är inte allt. Inuti spetsen finns en geishakula som rullar runt inom pluggen när man själv rör sig. Detta ger en extra dimension till njutningen samtidigt som det lena silikonmaterialet känns riktigt härligt mot huden.

Denne big butt plug har en längd på 7,2 cm samt en bredd på 3,2 cm. Den är därför en aning stor för nybörjare som är på jakt efter sin första analplugg, men om man har tidigare erfarenhet och nu är redo att testa på en riktigt huge butt plug kommer man att älska Marc Dorcel Anal Geisha Plug.

Det är viktigt att komma ihåg att silikonbaserade glidmedel kan slita på silikonprodukter, så dra därför nytta av ett vattenbaserat analt glidmedel tillsammans med Marc Dorcel Anal Geish Plug. För en topplista över lite mindre analpluggar kan du klicka här.

Fördelar:

 • Tillverkad i skönt silikonmaterial
 • Geishakula på insidan som rullar runt när man själv rör sig
 • Fot som ser till så att pluggen inte glider in för långt

Nackdelar:

 • Kan vara lite svår att föra in på grund av den breda spetsen

TILL VARDAGEN – Fun Factory Bootie Analplugg Large

fun factory bootie analplug large

Se priset här

Fun Factory Bootie Analplugg Large är en skön avrundad huge butt plug i medicinskt silikon för en leksak som känns mjuk och len mot huden. Allt man behöver för att fullända de anala lekarna är ett glidmedel som ersätter det naturliga glidmedlet som inte skapas analt. Kom ihåg att silikonbaserade glidmedel kan förstöra silikonleksaker i längden, så välj därför ett analt glidmedel som är vattenbaserat.

Denne big butt plug är vattentät, så för de som tycker om våta lekar i badet eller duschen kan Fun Factory Bootie Analplugg Large se till så att man blir nöjd och glad. Pluggen har en längd på 11,5 cm där 10 cm kan föras in samtidigt som bredden ligger på 4 cm i diameter. Om man är en nybörjare när det kommer till anala lekar kan man därför gynnas av att istället satsa på en lite mindre plugg.

Denne huge butt plug är perfekt till prostatastimulans då pluggen är böjd för att nå precis rätt. Den breda basen garanterar dessutom att pluggen aldrig glider in för långt. För att kika närmare på ytterligare högkvalitativa analleksaker, kika på topplistan här.

Fördelar:

 • Tillverkad av skönt medicinskt silikon
 • Böjd på precis rätt sätt för att nå prostatan
 • Mycket bred fot så att pluggen inte glider in för långt

Nackdelar:

 • Inte rekommenderat till nybörjare

DEN FRÄCKA – 8 Tum Clear

8 clea

Se priset här

Analleksaker kommer inte alltid i form av små konformade pluggar, utan vad sägs om en realistisk dildo i ett skönt jellymaterial? 8 Tum Clear kan användas som en huge butt plug, men är utformad som en riktigt naturtrogen dildo med markerade ådror, penishuvud och pungkulor. Detta blir alltså en perfekt big butt plug för de som vill komma så nära den äkta varan som möjligt.

Dildon är vattentät, och kan därför dras nytta av i badet eller duschen. I bottnen finns en sugpropp som ser till så att ens huge butt plug kan fästas på plana ytor såsom golvet eller väggen. Det är tack vare den här sugproppen som dildon kan sättas fast i diverse harnesses för de som älskar strap-on lekar.

När det gäller måtten har dildon en längd på 20 cm tillsammans med en bredd på 4,5 cm i diameter. Om man planerar att använda leksaken analt kan den därför vara lite stor för nybörjare. För de som är vana vid en big butt plug kan den här leksaken dock bli det rätta valet för en.

Fördelar:

 • Naturtrogen dildo för de som vill komma så nära den äkta varan som möjligt
 • Sugpropp för att fästa dildon på plana ytor
 • Tillverkad i härligt jelly material

Nackdelar:

 • Sugproppen fäster inte alltid särskilt väl

DEN LYXIGA – Sinful Jewel Stål Butt Plug Stor

sinful jewel butt plug i staal stor

Se priset här

Är du på jakt efter en analleksak som ser riktigt exklusiv ut? Då finns det inget bättre val än Sinful Jewel Stål Butt Plug Stor. Denne huge butt plug är tillverkad av stilrent stål och kan därför värmas upp eller kylas ned i vatten för att lägga till en ny dimension till njutningen. Med en avrundad spets känns analpluggen behaglig att föra in, men kom ihåg att alltid dra nytta av ett analt glidmedel då man inte producerar naturligt glidmedel därbak och absolut inte vill föra in leksaken medan man är torr.

Eftersom denne big butt plug är tillverkad av stål kommer den att ha en viss tyngd till sig som man inte får om man istället exempelvis väljer en silikonleksak. Det som gör leksaken riktigt exklusiv är dock juvelen under foten som man kan få i antingen en röd eller genomskinlig färg. Vid parlekar kan detta ge extra visuell stimulans för ens partner när man har fört in pluggen.

Med sin vattentäta egenskap är lekar i duschen och badkaret inga problem. Tänk dock på att denne huge butt plug har en bredd på hela 4 cm i diameter, så den kan vara lite stor för nybörjare och bli mer passande för de erfarna.

Fördelar:

 • Bred fot så att pluggen inte glider in för långt
 • Tillverkad i stål som kan värmas upp eller kylas ned
 • Lyxig juvel under foten

Nackdelar:

 • Lite för bred för de flesta nybörjarna

TILL DEN ERFARNE – Titanmen Buttplug Ass Servant

titanmen buttplug ass servant

Se priset här

Inte har du sett den största huge butt plug än, för här kommer en variant som verkligen får en att tappa hakan. Titanmen Buttplug Ass Servant är en big butt plug med en längd på 22,5 cm samt en bredd på hela 9,5 cm i diameter där leksaken är som bredast. En större huge butt plug är sannerligen svår att hitta!

Titanmen Buttplug Ass Servant är tillverkad av 100 % patenterat antibakteriellt Sil-A-Gel utan ftalater och kan därför användas tillsammans med både vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel. Tänk på att denne big butt plug inte blir en bra leksak för nybörjare på grund av den enorma storleken.

Längst ner på leksaken finns en fot som ser till så att pluggen inte åker in för långt samtidigt som man får ett bättre grepp om sin huge butt plug. Testa på Titanmen Buttplug Ass Servant om du är en erfaren analleksaksanvändare och vill testa på någonting nytt.

Fördelar:

 • En riktigt enorm huge butt plug som är perfekt för den erfarne användaren
 • Material som är enkelt att rengöra
 • Kan användas med både silikonbaserat och vattenbaserat glidmedel

Nackdelar:

 • Utan tvekan för stor för nybörjare

Varför satsa på en huge butt plug?

Det finns många goda skäl till att satsa på en huge butt plug, och de blir mycket passande vid både onani och parlekar. Kanske drar man nytta av en big butt plug för att träna upp sig själv inför analsex eller så använder man sin big butt plug under onanisessionerna.

Det finns en lång rad olika big butt plugs att välja mellan, och analpluggar erbjuds i en stor mängd storlekar, former och färger. Man kan exempelvis använda en helt vanlig naturtrogen dildo som en big butt plug eller så drar man nytta av en konformad big butt plug som är specifikt framtagen för att användas analt. Man kan till och med stöta på riktigt exklusiva big butt plugs som är tillverkade av glas så att de både kan värmas upp och kylas ned – för att inte tala om de stilfulla pluggarna med en juvel i foten.

Oavsett om man har en tajt budget eller inte kan man utan tvekan hitta en big butt plug som ligger i precis rätt prisklass då det finns så många olika varianter. Varför inte göra det extra lyxigt och välja en big butt plug med en vibrator inom sig så att man både kan njuta av penetreringen och vibrationerna. I vissa vibrerande leksaker finns det ett enda vibrationsprogram medan andra har flera olika program som man kan skifta mellan, så satsa på den typen av leksak som faller just dig i smaken.

Underhåll av ens big butt plug

Alla leksaker ska naturligtvis rengöras efter användning, men det är extra viktigt att detta görs väl när det är tal kring analleksaker. Ens big butt plug kanske inte blir helt ren om man enbart drar nytta av vatten, och det finns många nackdelar med att använda tvål. Materialet kan då slitas ut, och kanske sitter det kvar rester av tvål nästa gång man använder sin big butt plug. Det är ingen höjdare, helt enkelt.

Vad man istället bör göra är att köpa ett sexleksaksrengöringsmedel till ens big butt plug. Detta är framställt för att inte vara skadligt för varken ens hud eller leksakerna och kommer utan problem att göra ens big butt plug fullständigt ren. Beställ din big butt plug och sexleksaksrengöringsmedel samtidigt då båda erbjuds i de flesta sexbutiker. Glöm heller inte glidmedlet när du ändå håller på!

Att köpa glidmedel till en huge butt plug

Det underlättar alltid användning av sexleksaker om man beställer till ett glidmedel, men till skillnad från vaginala leksaker är det verkligen ett måste att köpa ett glidmedel till ens anala leksaker. Det skapas nämligen inget naturligt glidmedel därbak, så om man inte vill skada huden är det glidmedel som gäller. Det finns två olika typer av glidmedel som de flesta väljer mellan, och dessa är det vattenbaserade glidmedlet och det silikonbaserade glidmedlet.

Den sistnämnda är mer trögflytande och torkar ut långsammare, vilket betyder att det blir ganska effektivt vid användning av en huge butt plug. Vattenbaserade glidmedel är dock billigare och därför bättre för de med en tajt budget. Därtill ska man komma ihåg att silikonbaserade glidmedel kan förstöra silikonprodukter, så om man har en big butt plug som är tillverkad i silikon ska man absolut inte använda ett silikonbaserat glidmedel. Om ens huge butt plug dock är tillverkad i exempelvis glas är det fritt fram att dra nytta av ett silikonbaserat glidmedel. Välj det som fungerar bäst med just din huge butt plug!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här