Bäst i test – de 8 fräckaste förspelsspelen

344

Är det dags att sätta fart på sexlivet och ta parlekarna tillsammans med ens käraste till nästa nivå? Då bara måste ni testa på förspelsspel som både han och hon kommer att älska. Det kan här vara tal om kortspel, tärningsspel eller en helt annan sorts förspelsspel som inte bara bjuder på inspiration, utan också gör en lite varm under kläderna.

Ta en titt på olika fräcka förspelsspel och böcker hos Sinful eller fortsätt att läsa. Vi ska nämligen nedan kika på några av de bästa förspelsspelen på marknaden så att det blir enklare för dig att hitta ett passande spel. Är du ute efter någonting billigt, någonting som passar nybörjaren eller en äkta testvinnare? Nedan kan du hitta din absoluta favorit.

TESTVINNARE – Monogamy Game SE

monogamy game se

Se priset här

Är det hög tid att krydda till sexlivet? Det finns inget bättre sätt att göra det på än att satsa på just Monogamy Game SE. Den här testvinnaren är ett förspelsspel som kommer med hela 400 olika utmaningar där både vinnaren och förloraren i slutändan vinner på det. Få reda på mer om varandra medan ni tar del av sexigt skoj tillsammans. För att vinna detta förspelsspel ska man lyckas med att komma runt spelplanen sex gånger, och nivån på de fräcka utmaningarna höjs för varje två varv.

Nivåerna går från rosa till lila och sedan till den sista röda nivån, och längs vägen plockar ni upp ett antal av de 400 korten som kan resultera i fräcka konversationer och heta utmaningar. Vinnaren får sedan välja mellan 50 fantasier som måste uppfyllas, och visst är detta någonting som även förloraren kommer att älska. Om man älskar heta förspelsspel med fräcka utmaningar där det bara finns vinnare kommer Monogamy Game SE att bli perfekt.

Fördelar:

 • En äkta testvinnare
 • Kommer med 400 fräcka utmaningar
 • Vinnaren kan välja en av 50 fantasier

Nackdelar:

 • Primärt till par som känner varandra ganska väl

Läs hela recensionen här

 

linn testare
“Hej, jag heter Linn och är Lovebuddy´s testare. Jag har skrivit en egen recension som du kan läsa här.”

TILL NYBÖRJAREN – Tease & Please FuckMe Kinky Spel för Par

tease please fuck me kinky spil til par

Se priset här

Tease & Please FuckMe Kinky Spel för Par beskriver sig självt. Den här produkten är ett kinky förspelsspel som både han och hon kommer att få stor nytta av. Spelet är en riktig höjdare enligt både nybörjare och de lite mer erfarna, så man kan ta del av förspelsspelet oavsett vem man är. Spelet går ut på att ge en verktygen för att ha möjligheten att testa på en stor mängd nya ställningar som man inte tidigare har njutit av.

För att ta lekarna till en helt ny nivå kommer spelet utrustat med en ordinär penisring och en penisring som vibrerar. Penisringar används bland annat för att se till så att mannens stånd håller längre, blir kraftigare och större. Vibrationerna lägger sedan till lite extra njutning som både han och hon kan känna av under samlag. Kika lite på råden som förklarar sex olika fräcka ställningar och dra nytta av både tärningarna samt kortleken med Kama Sutra kort. Spelet finns på 10 olika språk för att så många som möjligt ska kunna få njuta av detta förspelsspel.

Fördelar:

 • Innehåller både penisring och vibrerande penisring
 • Kommer med tärningar för idéer kring ställningar och platser
 • Njut av Kama Sutra korten

Nackdelar:

 • Den vibrerande penisringen är en engångsprodukt

DEN BILLIGA – Sinful Erotiska Tärningar

sinful erotiske terninger

Se priset här

Näst på listan är ett förspelsspel som både är utomordentligt billigt, enkelt att förvara och lätt att spela. När man beställer Sinful Erotiska Tärningar är det nämligen två tärningar som man får. Den ena har ett verb på varje sida såsom ”massage”, ”touch” och ”kiss” som talar om för en vad man ska göra med sin partner. Den andra tärningen talar om för en var på hans eller hennes kropp detta ska ske, såsom ”nipples”, ”lips” eller ”body”.

Utöver specifika handlingar och kroppsdelar kan tärningarna också landa på frågetecknet. Detta betyder att man själv får välja vad man vill göra och överraska partnern med någonting lite extra. Då detta förspelsspel är så utomordentligt billigt blir det perfekt som en gåva till någon man håller kär eller så kan man dra nytta av tärningarna under förspelet med sin partner. För nybörjarna blir det ett perfekt sätt att lära känna varandras kroppar på ett sätt som gör en lite mindre blyg. Låt tärningarna ta lekarna dit de hamnar och få många roliga stunder tillsammans!

Fördelar:

 • Mycket billigt
 • Lätt att spela för alla
 • Enkelt att förvara och transportera med sig

Nackdelar:

 • Kan anses vara lite simpelt för de mer erfarna

Läs hela recensionen här

MEST POPULÄRA – You & Me

you me game

Se priset här

You & Me är ett förspelsspel med ett antal utmaningar som för dig och din partner närmare. Spelet innehåller hela 90 olika sensuella kort, 8 specialkort, 2 jokerkort, 1 tärning samt 1 timglas. Slå tärningen för att ta reda på om det är en själv eller partnern som ska bli ompysslad. Det man dock ska ha i åtanke är att partnern får fler poäng ju fräckare handlingar man ber om, och den första personen som når 10 poäng kammar hem vinsten.

Det som man vinner i detta förspelsspel är möjligheten att själv få välja hur spelet ska avslutas och vad den sista handlingen blir. Varför inte avsluta spelet med någonting riktigt härligt så att båda når klimax! You & Me säljs till ett mycket rimligt pris, så det är fullt möjligt att antingen köpa spelet till sig själv eller exempelvis som en gåva till en väninna. Hon och hennes partner kommer utan tvekan att uppskatta den vänliga gesten. Dra nytta av detta förspelsspel redan idag och njut av ett ypperligt spel som både passar nybörjare och de mer erfarna!

Fördelar:

 • Hela 90 olika sensuella kort
 • Passar till både nybörjare och erfarna
 • Perfekt för de som vill testa på nya sexuella upplevelser

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL VARDAGEN – Kama Sutra Spelkort

kama sutra spillekort

Se priset här

Kama Sutra Spelkort är ett förspelsspel som blir riktigt enkelt att njuta av tillsammans med ens käraste. Då det är tal om en kortlek kan man ta med den överallt, oavsett om man vill dra nytta av korten hemma eller när man ger sig iväg på utlandsresan. Kortleken består av hela 54 olika spelkort samt två jokrar. Alla dessa 54 kort har olika sexställningar för att bjuda på nya idéer till upplevelser i sovrummet.

Välj själv ut vilka av korten som ser intressanta ut och testa på just den ställningen eller gör det hela till en slumpmässig lek. Varför inte blanda korten, vända dem upp och ned för att sedan dra ett av dem. Kortet som ni har dragit blir den nya ställningen som ni testar på den kvällen. Visst är det även fullt möjligt att använda korten som en vanlig kortlek då de kommer med spader, klöver, hjärter och ruter. Njut av varandras sällskap och få sexiga upplevelser som aldrig förr med detta härliga förspelsspel.

Fördelar:

 • Hela 54 kort med olika sexställningar
 • Enkelt att förvara och transportera
 • Kan också användas som en helt vanlig kortlek

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

DEN FRÄCKA – Fifty Nights of Naughtiness

fifty shades of naughtiness

Se priset här

Älskar du fräcka förspelsspel med spännande utmaningar för dig och din partner? Då måste ni testa på Fifty Nights of Naughtiness. Det här spelet innehåller hela 50 olika erotiska utmaningar som kommer att föra er närmare varandra samtidigt som det skapar många romantiska kvällar. Fifty Nights of Naughtiness går ut på att slå tärningen för att se vilken färg man landar på: vit, rosa, röd, mörkröd eller svart. Ju mörkare färg desto mer fräcka är utmaningarna.

Om det skulle vara så att tärningen landar på färgen gul är det upp till en själv att välja vilken färg man föredrar. Utmaningarna kan bestå av alltifrån oskyldiga romantiska stunder till riktigt heta dominanslekar som sannerligen tar parlekarna till en helt ny nivå. Om man är ute efter ett förspelsspel som låter en experimentera med helt nya parlekar tillsammans med den som man håller kär blir Fifty Nights of Naughtiness säkerligen ett spel som vinner över en till den erotiska sidan!

Fördelar:

 • Kommer med hela 50 olika erotiska utmaningar
 • Få en helt ny upplevelse varje gång
 • Slå tärningen för att ta reda på vilken sexig nivå ni landar på

Nackdelar:

 • All text är på engelska

DEN LYXIGA – Bedroom Battle Erotiskt Spel för Par

bedroom battle erotisk spil til par

Se priset här

Ta del av det erotiska sexspelet som går ut på att vinna heta tjänster från ens partner. Bedroom Battle Erotiskt Spel för Par är ett förspelsspel som kommer utrustat med hela 92 olika kort, och om man spelar rätt kan det sluta med att ens fantasier blir en verklighet. Även 70 vinstkort samt 210 utmaningar kommer i det här händiga paketet, så man kan utan problem spela sitt förspelsspel flera gånger om utan att få samma kort. Utmaningarna kan exempelvis bestå av att prova på oralsex i en helt ny ställning under tre minuters tid där vissa utmaningar är mer oskyldiga medan andra är riktigt fräcka.

Bedroom Battle Erotiskt Spel för Par är ett förträffligt val för paren som vill lära känna varandra lite bättre eller som helt enkelt vill ha lite ny inspiration. Oberoende av läggning kan man utan problem ta del av detta förspelsspel tillsammans med någon som man håller kär. Köp det till dig själv och din partner eller ge bort spelet till en väninna i julklapp. Det är en garanti att spelet kommer att uppskattas av de flesta!

Fördelar:

 • Hela 210 utmaningar med sexiga tjänster
 • 70 vinstkort och 92 battle-kort
 • Få möjligheten att njuta av ens vildaste fantasier

Nackdelar:

 • Spelet finns bara på engelska

TILL DEN ERFARNE – Master & Slave Bondagespel för Par

master slave bondage spil til par

Se priset här

Här kommer ett riktigt fräckt förspelsspel till den lite mer erfarne som vill utforska världen av BDSM. Spelet kommer tillsammans med en stor mängd BDSM utrustning som antingen kan fås i en beige, lila eller rosa färg. Den här utrustningen består av bland annat en ballgag, fjädervippa, flogger, ögonbindel, rep och mer därtill. Detta förspelsspel blir med andra ord ett ypperligt tillfälle för paren som vil experimentera med bondage och dominanslekar samtidigt som upplevelsen kommer i form av ett spännande spel.

Med 24 fräcka utmaningskort får man inspiration och idéer kring heta upplevelser som man kan ta del av tillsammans med ens käraste. Ibland behöver ni inget mer än era kroppar för att utföra utmaningarna medan andra kort kräver att ni använder en del av BDSM utrustningen. Dra nytta av floggern för att snärta till partnern, använd ögonbindeln för att beröva partnerns sinnen eller bind fast ens käraste för att hålla honom/henne på plats. Detta förspelsspel innehåller hela 13 olika leksaker till BDSM som båda kommer att älska.

Fördelar:

 • Spelet kommer utrustat med en stor mängd BDSM utrustning
 • Ta del av 24 fräcka utmaningskort
 • Perfekt för paren som älskar dominanslekar

Nackdelar:

 • Ganska få utmaningskort

Tärningsspel, brädspel eller kortspel?

Efter denne lista har man säkerligen fått klart för sig att det både finns förspelsspel i form av tärningsspel, brädspel och kortspel. Frågan som man dock kanske nu ställer sig är huruvida det är mer gynnsamt att testa på en variant före en annan, men faktum är att det både finns fördelar och nackdelar med alla tre.

Förspelsspel i form av tärningsspel eller kortspel har den stora fördelen av att vara enkla att spela. Vanligtvis handlar det bara om att slå tärningarna för att ta reda på vilken sexig upplevelse man ska ta del av eller att dra ett av korten för att få inspiration. Då spelen är så simpla slipper man att lära sig några svåra spelregler och kan istället bara börja njuta med partnern omedelbart. Inte är det heller förvånande att höra hur tärningar eller en kortlek inte tar upp något större utrymme, så dessa blir perfekta att ta med på semestern eller att förvara i handväskan. Då de här typerna av spel i vanliga fall är så billiga kan man ta del av dem oavsett budget för en mysig och härlig upplevelse tillsammans med någon som man håller kär.

Den stora nackdelen med kortspel och tärningsspel är densamma som fördelen: nämligen att dessa typer av förspelsspel är mycket simpla. För det lite mer erfarna paret blir vissa kort- och tärningsspel därför lite tråkiga utan större variation, men det är här som brädspel kommer in i bilden. Förspelsspel i form av brädspel är ofta lite mer avancerade med fler roliga utmaningar att genomföra och överlag mer att göra. Detta kan bli mer spännande och fräckt än att enbart dra ett kort från en kortlek, beroende på vad man föredrar. Det som man dock ska ha i åtanke är att brädspel nästan alltid är dyrare än både kort- och tärningsspel.

Gör gåvor och julklappar mer spännande

Förspelsspel kan utan tvekan krydda till sexlivet, men spelen kan göra mycket mer än så. De är nämligen en perfekt gåva att ge till antingen ens partner i Alla Hjärtans Dags present, till en väninna som julklapp eller som en fräck present under möhippan. Förspelsspel passar som sagt de flesta paren, och just därför är det nästintill en garanti att ens partner eller bekanta verkligen uppskattar den här generösa gesten.

Komplettera med ytterligare sexleksaker

Ett förspelsspel i sig självt kan på egen hand bjuda på många trevliga stunder, men varför inte göra upplevelserna ännu mer spännande genom att satsa på några ytterligare sexleksaker? Man kan beställa många härliga ting vid sidan om sitt brädspel, kortspel eller tärningsspel, och vi ska nedan ge några exempel på populära leksaker som kryddar till det i sovrummet.

 • Dildos – Den gamla hederliga dildon är en älskad sexleksak som både kan användas av honom och henne. Dildos kommer i en stor mängd utseenden, material och storlekar, så det gäller bara att välja den som blir passande för just en själv. Vissa dildos är tillverkade av mjukt silikon för en len och skön känsla medan andra exempelvis är tillverkade i glas så att man ska kunna hetta upp eller kyla ned leksaken. Det finn till och med vibrerande dildos som lägger till en helt ny dimension till njutningen.
 • Penisringar – Här är ytterligare en sexleksak som både han och hon kommer att uppskatta. En penisring fästs runt mannens penis, och resultatet blir en mer kraftig erektion som håller längre och ger mer intensiva orgasmer. Om man exempelvis väljer en vibrerande penisring kan både han och hon känna av vibrationerna under samlag för en extra härlig upplevelse.
 • Strap-on harness – En dildo kan användas på många olika sätt, så varför inte satsa på en dildo som kan användas i en strap-on och därefter köpa till en harness! För paren som älskar pegging kommer detta att bli en stor höjdare.
 • BDSM-utrustning – Om man beställer ett brädspel som inte redan innehåller BDSM-utrustning blir det ett utomordentligt beslut att köpa till lite härlig BDSM-utrustning. Det kan då vara tal om ögonbindlar, rep, piskor, fjädrar, handbojor eller någonting helt annat som passar ens individuella önskemål. Valet är upp till en själv och ens partner.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här