Fittpump – Bäst i Test

14

Fittpumpar är kända inom BDSM-världen men utanför den världen så är det faktiskt en ganska okänd sexleksak. Okänd, men otroligt spännande! Det öppnar för en annan typ av känsla vid beröring.

I det här testet kommer du att få ta del av flera olika fittpumpar, vissa är mer lika än andra. Det alla har gemensamt är att de är testade av oss på Lovebuddy och rekommenderas starkt.

Vi kommer först att presentera en topplista med tre olika nomineringar och därefter recensera produkterna med produktinformation, för -och nackdelar.

Hur fungerar en fittpump?

En fittpump kan vara utformad på olika sätt men vanligast är att de antingen placeras på hela vaginan eller endast klitoris. Fittpumpen ökar blodflödet med hjälp av vakuum och gör så att du blir känsligare. Det kan även fungera likt en penispump att det blir en svullnad.

Vem bör köpa en fittpump?

Detta är en produkt för dig som vill öka känseln eller skapa mer spänning och pröva något nytt. Kort och gott passar en penispump alla som inte redan är överkänsliga.

Är du en av dem som tycker att du domnat av på grund av vibrationer eller liknande så rekommenderar vi absolut en fittpump.

Översikt Priskoll
https://lovebuddy.se/go/doc-johnson-bloom-uppladdningsbar-intim-kroppspump/ Testvinnare Se priset
Nybörjaren Se priset
Black Treasue Vaginapump Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av fittpumpar här →

 


 

TESTVINNARENDoc Johnson Bloom uppladdningsbar intim kroppspump

https://lovebuddy.se/go/doc-johnson-bloom-uppladdningsbar-intim-kroppspump/

Se priset här

Detta är verkligen den ultimata fittpumpen tack vare flera olika tillbehör som gör att du kan variera dig efter tycke och smak. Den finns även i flera olika färger och den kan både suga och vibrera.

Fördelar

 • Både sug och vibrationsfunktion
 • Flera olika sugkoppar
 • Luftfrisläppningsknapp

Nackdel

 • Priset (obs! kom ihåg att det ingår flera olika sugkoppar)

Recension

Denna fittpump tillåter dig att pumpa upp din vagina på flera olika sätt. Totalt sätt får du fyra olika sugkoppar. Två av sugkopparna är anpassade för att användas på hela vulvan, vilken som passar dig är både beroende på smak och kroppstyp. Den tredje är en sugkopp för bröstvårtorna och den sista är för klitoris.

Totalt kommer du kunna välja mellan 49 olika tillfredsställande kombinationer av sug och vibration. Det är nämligen sju vibrationsmönster och sju olika sugfunktioner som du kan kombinera precis som du vill.

En av de viktigaste och bästa funktionerna denna fittpump har är dess luftfrisläppningsknapp. Det innebär att du snabbt och enkelt när som kan avbryta sugfunktionen och det gör du så enkelt som genom att släppa knappen.

Detta är en fittpump som har en rejäl och kraftfull sugfunktion vilket gör att det snabbt kan bli för mycket och det är även därför det är bra med ovanstående funktion.

 

Hur använder du den?

Fäst den sugkopp som du vill använda och placera den på kroppsdelen det gäller. Därefter så väljer du vilka funktioner som ska vara igång samt vilken styrka dessa ska ha med hjälp av knapparna.

 

Rekommenderad till

Passar alla, men särskilt dig som gillar starka sug och möjligheten att variera dig.

 

Detta säger andra

Pome – “Jag var SÅ exalterad och lite återhållsam inför den här, men den är bara SÅ vansinnigt bra. Och som tur är har den en släppknapp, för den kan verkligen suga. Nu kan den vanliga slidpumpen vänta hemma.

 

Sammanfattning

Här får du en bra och ordentlig fittpump som möjliggör flera olika typer av stimuleringar. Den har ett rejält sug så för dig som är ovan rekommenderas det att ta det försiktigt. Tack vare sugsläppsfri funktionen så kan du dock stängt av snabbt. Du kommer få tre olika sugkoppar att variera med.

 


TILL NYBÖRJAREN Shots Pumped Vaginapump

Se priset här

 

Fördelar

 • Riktigt snygg fittpump
 • Kraftfullt vakuumsug
 • Quick release-funktion

Nackdel

 • Endast för vulvan ingen möjlighet för endast klitorissug

Recension

Här har ni en fittpump som passar perfekt som likväl sexleksak som för läcker inredning. Åtminstone nästan, för har ni sett så läcker? Slangen är rosa och pumpen är i en läcker roséguld-färg. Hur snygg!?

Den är otroligt smidig att använda trots att det inte är en klassisk pump och skålens om placeras över vaginan sitter ordentligt. Beroende på om det är vad du vill så kommer du ha möjlighet till att uppleva ordentliga och kraftfulla sug med denna fittpump.

Det som är toppen är att det även finns en quick release-funktion, det innebär alltså att genom att använda denna så släpper allt vakuum och vaginan är “fri”. Det är lätt hänt att bli för exalterad och bara köra på och då är den här funktionen både viktig och bra.

Sugkoppen är genomskinlig vilket innebär att du kan samtidigt som du använder den, spana in hur din vagina svullnad och blir mer och mer mottaglig för känslig beröring.

 

Hur använder du den?

Placera sugkoppen på vaginan och använd därefter pumpen för att öka blodtillförseln.

 

Rekommenderad till

Shots Pumped Fittpump passar dig som vill ha en av marknadens absolut snyggaste pumpar. Andledningen till att den passar nybörjare så bra är för att den är smidig att använda och rengöra.

 

Detta säger andra

Lena “Pumpen är kraftfull och har bra sug. Den fäster bra och lämnar ett fint, känsligt område. Lätt att använda och ger ett bra resultat. Kan definitivt rekommenderas!”

 

Sammanfattning

Shots pumped Fittpump är en läcker fittpump som är enkel att använda och vacker till sitt utseende. Hur ofta får du höra om en vacker fittpump egentligen? Allt sker manuellt och du använder pumpen för att skapa vakuum.

 


 

DEN BILLIGABlack Treasue Vaginapump

Black Treasue Vaginapump

Se priset här

Vill du pröva en fittpump för första gången och är lite osäker på hur mycket pengar du faktiskt vill spendera så kan denna fittpump vara ett bra alternativ! Sugkoppen är något mindre än de klassiska fittpumparna.

Fördelar

 • Enkel att använda
 • Bra pris
 • Lätt att rengöra

Nackdel

 • Ingen genomskinlig sugkopp
 • Mindre än klassisk sugkoppar

Recension

Här har vi en av de billigare fittpumparna på marknaden, vi skulle inte säga att det är kvalitén som är sämre och därför säljs billigare. Det är snarare så att det har valt att skala ner på utseende och storlek.

Utseendet på denna fittpump är mer av det billiga slaget, den ser rätt plastig ut. Samtidigt så skulle den smälta in perfekt bland några sexiga latexlakan. Vi upplever inte heller att den känns lika plastig som den ser ut.

Känslan är dock lite annorlunda jämfört med andra sugkoppar då den egentligen är framtagen som en fittpump för hela vulvan, men den är trots detta i en mindre storlek. Det innebär att den inte riktigt passar alla. Men det innebär också att den enkelt går att kombinera som en bröstpump.

Det är många som tänder på att se sin vagina växa av en fittpump, med den här fittpumpen får du endast ta del av det slutgiltiga resultatet och inte den pågående processen eftersom sugkoppen inte är genomskinlig.

 

Hur använder du den?

Black Treasure Vaginapump placerar du på området du vill ha sugfunktion på, det vill säga vulvan. Sedan trycker du på pumpen och då får du pröva dig fram vad just du gillar.

 

Rekommenderad till

Denna fittpump är främst för dig som inte har så stor vagina, utan en mindre. Som en lite äldre kvinna som redan är utrustad med en väldigt vuxen klitoris är de 2 största tuberna på denna pump helt underbara <3 Jag har haft svårt att hitta rör som är tillräckligt stora,Den passar perfekt för den som vill pröva på en fittpump men inte vill spendera så mycket pengar.

 

Detta säger andra

Markus “Hustrun älskar det… hon blir mycket känsligare och det krävs väldigt lite efteråt innan hon är i 7:e himlen. Det kan vara svårt att få den att skapa ett vakuum till att börja med. Hade det varit en skonsam vibrator i den hade det varit helt i toppklass”

 

Sammanfattning

Denna fittpump är en av de billigare på marknaden och uppskattad av många. Den är lite mindre i storleken och passar därför inte dig med större vagina. Det gör dock att den även går att använda som bröstpump.

 


 

MEST POPULÄRA Size Matters Klitorispump Set

Size Matters Klitorispump Set

Se priset här

Det här är en perfekt fittpump för dig som vill variera dig mellan olika pumpar, det handlar främst om en klitorispump där du kan variera dig mellan olika. Vissa kommer bara använda sig utav en storlek medan andra byter ut dem efterhand.

Fördelar

 • Olika storlekar på cylindrarna
 • Ligger bekvämt i handen när ud ska pumpa
 • Det ingår en bulletvibrator

Nackdel

 • Endast för klitoris

Recension

Här har vi en fittpump som liknar ett old school läkarverktyg. Här kan du så fort du börjar pumpa se hur trycket är tack vare tryckmätaren, det gör att du kan hålla koll på hur många pump som krävs för just dig.

Det ingår tre olika cylindrar som gör att du kan pröva dig fram och byta bäst du vill. Vissa gillar att börja med den lilla och sedan allt eftersom byta till den större. Andra använder sig endast utav en av dem och låter den sköta sitt.

Eftersom detta är en fittpump som är anpassad för klitoris så är cylindrarna relativt små, det gör att många även tycker att de passar bra för att användas på bröstvårtorna. Tack vare att alla cylindrar är genomskinliga så kan du enkelt se dem växa under tiden du pumpar.

För att du ska få extra mycket stimulans så ingår en bulletvibrator, en bulletvibrator kommer vara perfekt att använda på din uppumpade klitoris.

 

Hur använder du den?

Placera den cylindern du vill ha direkt runtom klitoris och pumpa därefter till önskad storlek.

 

Rekommenderad till

Passar perfekt för dig som vill kunna variera dig och ha en fittpump som fokuserar på  just klitoris.

 

Detta säger andra

Hanne “Som en lite äldre kvinna som redan är utrustad med en väldigt vuxen klitoris är de 2 största tuberna på denna pump helt underbara <3 Jag har haft svårt att hitta rör som är tillräckligt stora…”

 

Sammanfattning

En läcker fittpump som kommer med en egen tryckmätare. Här kan du variera dig mellan tre olika storlekar och efter användning kan du använda den läckra bulletvibratorn som ingår.

 


Fetish Fantasy Elite Vibrerande Vaginapump

Se priset här

Testets sista fittpump går även att använda som en sexleksak, det tillkommer nämligen en bulletvibrator. Tillskillnad från den tidigare (Size matters…) där bulletvibratorn var separat så sitter denna direkt i fittpumpen.

Fördelar

 • Går att använda tillsammans med vibration
 • Quick release-funktion
 • Fjärrkontroll för vibrationen

Nackdel

 • Dålig passform för den som har liten vagina

Recension

En vibrerande sexleksak och fittpump i ett, hur bra låter inte det? Som du kan se på bilden så finns det en fjärrkontroll och det är den som leder till bulletvibratorn. Det innebär att du enkelt kan styra vibrationer med fjärrkontrollen i ena handen och sedan styra vakuumsuget med pumpen i andra handen.

Du kan även använda bulletvibratorn utan fittpumpen och även då styra den med hjälp utav fjärrkontrollen. Tänk på att den inte är vattentät.

Bra att veta är att denna fittpump passar främst de med större vaginor eftersom det annars blir svår att få den att sitta ordentligt. Se även till att du har rakat dig runt om kring där fittpumpen ska sitta för att få bäst grepp.

 

Hur använder du den?

Placera sugkåpan direkt på din vagina, med blygdläpparna innanför. Därefter använder du fjärrkontrollen för att styra vibrationen och pumpen för att styra vakumsuuget.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill kombinera din fittpump med sexleksaker, något du kan göra smidigt med denna.

 

Sammanfattning

En fittpump som är enkel att använda och gör mer än att bara öka ditt blodflöde. Du kommer kunna uppleva sexuell njutning samtidigt som du ser din vagina växa.


Om fittpumpar

Vad är en fittpump?

En fittpump är samma sak som en penispump fast den är anpassad för en vagina istället. Det handlar alltså om att öka blodflödet vilket resulterar i en ökad känsel och ett mer svullet kön. Fittpumpar kan oftast även användas på bröst för att få vakuumsuget att svälla och stimulera bröstvårtorna.

 

Hur rengör man en fittpump?

En fittpump rengörs precis som en de flesta sexleksakerna. De tvättas i ljummet vatten och sedan rengörs med mild tvål. Plocka isär din fittpump så mycket som möjligt för att garantera renligheten.

 


 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här