Electrastim – Kika på den mest populära E-Stim utrustningen

256

Elektrosex är en fräck typ av njutning som blir perfekt för de som vill experimentera med lite mer intensiv BDSM. I enkla termer handlar elektrosex om elektrisk stimulering som verkligen kryddar till det i sovrummet.

Electrastim är ett märke från England som lägger fokus på leksaker till elektrosex och har ett brett sortiment med utrustning som både han och hon kan njuta av. Allt man behöver är en elektroapparat – som vi ska tala mer om nedan – och sedan är det fritt fram att välja utrustning som man ansluter till apparaten. Fortsätt att läsa och se om det finns någon Electrastim utrustning som faller dig i smaken!

ElectraStim SensaVox Power Box

electrastim sensavox power box

Se priset här

Innan vi börjar kika närmare på de olika Electrastim tillbehören och leksakerna måste vi nämna ElectraStim SensaVox Power Box. Det här är standardboxen som man drar nytta av vid elektrosex, och resten av utrustningen som vi kommer att gå igenom är därför leksaker som man kopplar till just den här boxen. Se därför till att förbereda på rätt sätt genom att beställa ElectraStim SensaVox Power Box innan man beställer någon av E-stim utrustningen.

Det finns hela 99 intensitetsnivåer samt 9 stimuleringsprogram som ser till så att den här boxen är en av de mest avancerade på marknaden. Låt dig dock inte luras av det enorma antalet valmöjligheter: boxen är trots detta utomordentligt lätt att använda. Köp gärna till Electrastim Conductive Gel för att förstärka känslan när man njuter av E-stim. Om man vill ha en händig översikt över högkvalitativa leksaker till elektrosex är det också väl värt att ta en titt på Lovebuddys topplista över elektrosexleksaker.

Mystim Othello Oval Elektrodildoelectrastim rocket electro dildo

Se priset här

Låt parlekarna tas till en helt ny nivå med en fräck produkt såsom Mystim Othello Oval Elektrodildo. Den här leksaken låter en inte bara fyllas ut helt, utan bjuder dessutom på elektriska impulser som verkligen sprakar igång kärleken mellan er. För in dildon vaginalt och njut av E-stim som aldrig förr.

Med Mystim Othello Oval Elektrodildo behöver man aldrig känna sig begränsad då strömmen tar sig över hela dildon. Välj själv om impulserna ska tryckas igång innan dildon förs in eller inte. Man kan dessutom sakta skruva upp intensiteten medan dildon sitter i för spännande E-stim lekar med någon som man håller kär. Den största delen av dildon är gjord av metall, men skaftet har en gummiyta så att man ska kunna hålla i dildon utan att känna av några stötar.

Fördelar:

 • Fyller ut en samtidigt som den bjuder på elektriska impulser
 • Strömmen går längs hela dildon för en komplett upplevelse
 • Gummiyta längst ner för att få grepp om dildon utan att få stötar i handen

Nackdelar:

 • Elektroapparat behövs för att använda leksaken

ElectraStim ElectraLoops Prestige Silver Penisringar

electra stim elektro penisringe

Se priset här

E-stim för honom blir inte en fulländad upplevelse om man inte har några fräcka penisringar vid ens sida. ElectraStim ElectraLoops Prestige Silver Penisringar är en fantastisk leksak när man vill ta BDSM-sessionerna till nästa nivå, och man börjar genom att fästa antingen en eller båda ringarna om sin penis. Oberoende av storlek kommer ringarna att passa tack vare att de är justerbara.

För att sedan ha möjligheten att njuta av fräckt E-stim ansluter man ElectraStim ElectraLoops Prestige Silver Penisringar till ens elektroapparat för att få ta del av elektriska impulser. För att ringarna ska sitta bekvämt runt ens penis är de tillverkade av ett skönt silikonmaterial. Satsa på ElectraStim ElectraLoops Prestige Silver Penisringar redan idag och fullända E-stim lekarna i sovrummet.

Fördelar:

 • Två ringar i ett händigt set
 • Justerbara för att passa de flesta
 • Tillverkade av ett bekvämt silikonmaterial

Nackdelar:

 • Elektroapparat behövs för att använda leksaken

ElectraStim Elektro Wartenberg Pinwheel

electrastim elektro wartenberg pinwheel

Se priset här

För de som vill experimentera med smärtsam njutning och fräck E-stim på samma gång kommer man inte att kunna slita blicken från ElectraStim Elektro Wartenberg Pinwheel. Leksaken kommer i form av ett hjul med spetsiga taggar runt hela hjulet. Detta rullar man över partnerns kropp för en stickande känsla, och man får därför stor glädje av produkten under BDSM-sessionerna.

Det är dock inte bara de spetsiga taggarna som erbjuder smärtsam njutning, utan man kan dessutom ansluta hjulet till ens elektroapparat för spännande E-stim där elektriska impulser går hela vägen ut i taggarna. Gummihandtaget säkerställer att man inte upplever några elektriska impulser i handen, utan all E-stim njutning finns att hitta i hjulet.

Fördelar:

 • Fräckt hjul med spetsiga taggar
 • Kan anslutas till en elektroapparat för elektrosex
 • Tillverkad i robust stål

Nackdelar:

 • Elektroapparat behövs för att använda leksaken

ElectraStim Bi-Polar General Purpose Klämma

electrastim bi polar general purpose brystklemmer

Se priset här

Öppna klämman upp till 5,7 cm och fäst den där det känns som bäst. ElectraStim Bi-Polar General Purpose Klämma är ett ypperligt val under fräcka BDSM-sessioner och när man vill krydda till dominanslekarna lite extra. Var man vill fästa klämman är upp till en själv, och det är väl värt att experimentera, men några spännande platser är om blygdläpparna eller pungen. Klämman kan med andra ord både hon och han använda sig av.

För att kontrollera de elektriska impulserna gäller det att man ansluter klämmorna till ens elektroapparat, förslagsvis den apparaten som vi nämnde högre upp i listan. För att den som styr lekarna inte ska få stötar i handen är handtaget framställt i akryl. Resten av produkten är tillverkad i rostfritt stål för en robust design. Om man vill ta E-stim och parlekarna ännu längre kan man också bära en leksak var, ansluta dem till samma elektroapparat och när man sedan rör varandra få båda två ta del av stötar.

Fördelar:

 • Kan fästas på valfri kroppsdel för skräddarsydd njutning
 • Njut av härligt E-stim genom att ansluta leksaken till en elektroapparat
 • Handtag i akryl så att den som håller i klämman inte får stötar

Nackdelar:

 • Elektroapparat behövs för att använda leksaken

ElectraStim Urethra Probe 5 mm

electrastim uretha probe 5mm

Se priset här

Här är E-stim utrustning för de som verkligen uppskattar smärta i sovrummet. ElectraStim Urethra Probe är en sond i kirurgiskt stål med en införbar längd på 13 cm samt en diameter på 5 mm. Denne sond för man försiktigt ner i urinröret, och sedan ansluter man leksaken till sin elektroapparat. Inom kort kommer man att känna av de elektriska impulserna som fulländar upplevelserna i sovrummet.

För att se till så att allting går rätt till ingår 3 varuprovpaket på sterilt glidmedel samt 3 sterila rengöringsservetter. Dra sedan nytta av själva elektroapparaten för att bestämma hur intensiv strömmen ska vara. Med ett material av kirurgiskt stål kan man lita på att få en robust leksak. Samtidigt är handtaget framställt så att man inte får stötar medan man håller i det.

Fördelar:

 • Anslut till en elektroapparat och njut av härlig E-stim
 • 3 varuprovpaket på sterilt glidmedel + 3 sterila rengöringsservetter ingår
 • Tillverkad i hållbart kirurgiskt stål

Nackdelar:

 • Elektroapparat behövs för att använda leksaken

ElectraStim Jack Socket Electro Stroker Onaniprodukt

electrastim jack socket electro stroker onaniprodukt

Se priset här

ElectraStim Jack Socket Electro Stroker Onaniprodukt är den första masturbatorn som bjuder på elektrostimulering, och det tog hela tre år att ta fram produkten. Med andra ord är detta en revolutionerande sexleksak som kommer att bjuda på stor njutning i sovrummet oavsett om man vill dra nytta av den på egen hand för härlig E-stim eller introducera den under parlekarna med ens käraste.

En intressant aspekt av masturbatorn är att de elektriska impulserna inte känns av på huden, utan istället i nervtrådarna för en mer intensiv känsla. Med en sleeve av Fanta Flesh samt en behållare av medicinskt silikon är leksaken både skön att hålla i och att penetrera. Anslut masturbatorn till ens elektroapparat och börja ta del av de elektriska impulserna redan idag!

Fördelar:

 • Revolutionerande produkt – den första masturbatorn med E-stim
 • Skön inre sleeve av Fanta Flesh + yttre behållare av silkeslent silikon
 • Njut av elektriska impulser i nervtrådarna

Nackdelar:

 • Elektroapparat behövs för att använda leksaken

ElectraStim Rocker Analplugg Small / Medium

electrastim rocker butt plug small

Se Small priset här

Se Medium priset här

ElectraStim Rocker Analplugg är en E-stim leksak som antingen kan fås i storleken Small eller Medium där den förstnämnda har en införbar längd på 10 cm med en diameter på 3 cm medan den större Medium-varianten har en längd på 11 cm med en diameter på 3,5 cm. Vad dessa leksaker har att bjuda på är förträfflig analstimulans genom att både agera som en vanlig analplugg samt som en E-stim produkt med elektriska impulser.

Pluggen är tillverkad i medicinskt silikon för att glida in på ett behagligt sätt, och basen är bred för att se till så att pluggen sitter på plats. Se till så att du har en elektroapparat nära tillhands för att kunna ansluta pluggen och njuta av elektriska impulser. Oavsett om man satsar på Small eller Medium-storleken är pluggen ganska smal och kan därför användas av både nybörjare och de som är mer vana vid anallekar.

Fördelar:

 • Välj mellan två olika storlekar för att hitta en passande variant
 • Tillverkad i silkeslent silikon
 • Anslut till en elektroapparat för kittlande elektriska impulser

Nackdelar:

 • Elektroapparat behövs för att använda leksaken

ElectraStim Flick Duo Stimulator Multi-Pack

electrastim flick duo

Se priset här

Varför köpa en leksak i taget när man kan få en stor mängd utrustning på samma gång och få allting billigare än om man hade beställt tillbehören separat? Tack vare ElectraStim Flick Duo Stimulator Multi-Pack får du ett händigt paket med en förvaringspåse till kontrollenhet, själva den uppladdningsbara kontrollenheten, fyra elektropads, en USB-laddare, två penisringar som är justerbara för perfekt passform, en anal/vaginal plugg, en tub med 60 ml ElectraStim Conductive Gel samt en bruksanvisning. Detta hjälper en gott och väl när man vill experimentera med E-stim antingen på egen hand eller tillsammans med partnern.

Man har möjligheten att skifta mellan hela 8 program samt 25 styrkor, men det finns därtill ”Flick Modes” som ser till så att man får stimuleras av antingen milda elektriska impulser eller mer kraftiga stötar. Det här paketet blir utan tvekan ett ypperligt val för de som vill testa på E-stim utan att behöva beställa en mängd utrustning separat.

Fördelar:

 • Allt man behöver till härligt elektrosex i ett och samma paket
 • Stor valuta för pengarna
 • Passande både för lekar på egen hand och parlekar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

ElectraStim Solid Metal Penisringar 5 st

electrastim solid metal penis ring 5 stk

Se priset här

Få hela fem händiga penisringar i ett och samma set. ElectraStim Solid Metal Penisringar 5 st bjuder på ringar med storlekarna 36 mm i diameter, 38 mm i diameter, 40 mm i diameter, 42 mm i diameter samt 44 mm i diameter. Vilken man väljer beror på ens penisstorlek samt hur tajt man vill att upplevelsen ska bli. Dessa E-stim ringar är det perfekta valet för paren som vill krydda till det lite extra i sovrummet. Inte nog med att de bjuder på ett kraftigare och mer långvarigt stånd efter dess att en av ringarna har trätts över ens penis: man kan dessutom förvänta sig fräcka elektriska impulser. Imponera på partnern i sovrummet eller dra nytta av ringarna för att fullända parlekarna.

När ringen eller ringarna väl är på så ansluter man dem till ens elektroapparat, och sedan är det fritt fram att njuta av de kittlande stötarna. Den dominanta under parlekarnas gång kan stå för att bestämma hur intensiva de elektriska impulserna ska vara, och sedan är det upp till en själv att välja ringen som blir passande. Antingen trär man på endast en ring eller så har man en ring under ollonet samt en vid roten. Valet är upp till en själv!

Om man är ute efter stor valuta för pengarna så har man utan tvekan hittat rätt. Det enda man behöver för att kunna dra nytta av penisringarna redan idag är en elektroapparat, så varför inte satsa på den tidigare nämnda ElectraStim SensaVox Power Box? Fantastisk elektrosex väntar på en runt hörnet som man kan njuta av både på egen hand och med partnern vid ens sida!

Fördelar:

 • 5 fräcka penisringar i olika storlekar i ett och samma paket
 • Få en kraftigare och mer långvarig erektion
 • Anslut ringarna till en elektroapparat för elektrisk stimulering

Nackdelar:

 • Elektroapparat behövs för att använda leksaken

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här