Dubbel Strap on- Bäst i test

18

Det här är ett test av Dubbel Strap on, marknadens favoriter är utvalda, testade och sedan jämförda. Allt för att du ska kunna klicka dig in på detta Dubbel Strap on test och hitta den som passar dig bäst.

Vi har försökt beskriva vår upplevelse så mycket som möjligt, men vi har även vägt in och tagit med externa omöden för att den inte ska bli för partisk eller ensidig. Så se det som den sammanvägda åsikten.

Vi lyfter alltid för och nackdelar med alla produkter, så förhoppningsvis så hittar du någon som matchar dina behov.

Välj rätt Dubbel Strap on så här:

För att välja rätt Dubbel Strap on så kommer här några tips. Fundera på om du vill kunna använda den handsfree, på vilket sätt du vill bli stimulerad och på vilket sätt du vill stimulera din partner.

Fundera även på det ytliga så som design, färg och storlek. Storlek blir såklart även för känslans skull. Därefter kan det vara bra att fundera på vilken budget du kan tänka dig att hamna i. Så att du inte råkar hitta en sexleksak som är över din budget.

Vad är pegging?

Det är när en person med vagina använder en Strap on för att penetrera en mans anus. En Dubbel Strap on är perfekt för detta ändamål.

Översikt Priskoll
Strap-On-Me Bendable Strap-On Small Testvinnare Se priset
you2toys fjernbetjent strap on duo Nybörjaren Se priset
DOUBLE STRAP ON PURPLE Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av dubbla strap ons här →

 


 

TESTVINNARENStrap-On-Me Bendable Strap-On Small

Strap-On-Me Bendable Strap-On Small

Se priset här

Lovebuddy´s testvinnare Strap-On-Me Bendadnle Strap-on är inte bara testvinnare i det här testet, utan prisvinnare på Reddot Award. En Dubbel Strap on som minst sagt uppskattad av många.

Fördelar

 • Flexibelt material
 • Ingår en satinpåse för förvaring
 • Sitter bra

Nackdel

 • Det kan ta tid att vänja sig vid att få den ordentligt på plats
 • Inga extra funktioner ex. vibration

Recension

Denna Dubbel Strap on är en läcker produkt som verkligen tagit denna typen av produkters design till nästa nivå. Här har vi en som sitter ordentligt på plats med en gång och som enkelt går att anpassa efter kroppen.

Anledningen till att den går att anpassa till alla kroppar är tack vare den flexibla designen. Det gör att den går att böja och dra i så att den sitter ordentligt just på din kropp. Det finns ett tydligt markerat ollon som gör att den som blir penetrerad kan få ordentlig G-punkt eller P-punktsstimulering.

Det finns i både en läcker svart och en läcker lila färg, det enda som kan upplevas som tråkigt är att det inte finns så mycket extra funktioner.

 

Hur använder du den?

Placera den lilla runda delen i vaginan, det innebär alltså att denna endast kan användas av en person med vagina. Däremot kan personen på andra sidan vara vem som helst, den enda som kommer skilja är om det är en vagina som penetreras eller en anal.

När den runda delen ligger i vagen så är det bara att göra sig bekväm och sedan använda en klick glidmedel och sakta påbörja penetrationen.

 

Rekommenderad till

Detta är en Dubbel Strap on som passar alla med vagina, den funkar bra oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Kanske blir detta din första Dubbel Strap on tillsammans med din partner?

 

Det säger andra kunder

Fredrik – “Började med denna har nu gått över till storleken större Mycket bra Material och lagom hård stimulerar otroligt skönt, sen är det extra upphetsande att bli tagen av sin fru. Samt att den sitter bra i henne gör den perfekt.”

 

Sammanfattning

Dubbel Strap on som verkligen är värd sin titel – testvinnare. För av alla vi har testat så är det denna som sitter bäst, skönast och är enklast att ha och göra med. Den kan upplevas som lite tråkig sett till utseendet eller så går man igång på den för att den är läcker och stilren.

 


 

TILL NYBÖRJARENYou2toys Fjärrstyrd Strap-on Duo

you2toys fjernbetjent strap on duo

Se priset här

Är du nybörjare och aldrig har använt en Dubbel Strap on eller precis börjat utforska så är detta definitivt en som kan passa dig. I jämförelse med denna förra så är detta inte en handsfree Dubbel Strap on utan den här används tillsammans med en harness.

Fördelar

 • Inbyggd vibrator i båda dildos
 • Elastiskt harness och passar därför de flesta
 • Styr vibrationerna med hjälp av fjärrkontroll

Nackdel

 • Batterier ingår ej

Recension

Här har vi en bra Dubbel Strap on för nybörjarna tack vare att det är harness så är det lättare att få den att sitta ordentligt på plats. Det är genom fjärrkontrollen du styr vibrationerna och det finns en motor i varje dildo, så detta är något ni båda två kommer kunna uppskatta.

Om du vill bli stimulerad samtidigt som du stimulerar andra och gillar vibrerande sexleksaker, då är denna Dubbel Strap on för dig.

Med denna Dubbel Strap on kan du variera dig mellan tre olika intensiteter och det ger dig möjlighet att utforska lite mer vad du och din partner tycker om.

Harnessen är skapad med elastiska band vilket gör att den går från storlek S till L.

 

Hur använder du den?

Vilken del som ska vara i vem får ni komma överrens om, många upplever att det är lättare om den långa delen är i den som ska penetrera så att den penetrerar med den korta delen.

Sedan styr ni vibrationerna med hjälp av fjärrkontrollen.

 

Rekommenderad till

Passar perfekt för dig som är nybörjare och vill utforska en Dubbel Strap on tillsammans med din partner.

 

Det säger andra kunder

Allan – “Bra strap-on som stimulerar båda användare. Vibratorerna kan ha varit lite mer kraftfulla men storleken är utmärkt. Helt klart något jag kan rekommendera.”

 

Sammanfattning

You2Toys levererar som vanligt högkvalitativa sexleksaker som blir uppskattade av många. Denna Dubbel Strap on är enkel att använda, lätt att rengöra och har två olika vibratorer (en i varje dildo). En perfekt sexleksak där båda parterna kan utforska och stimuleras samtidigt.

 


DEN BILLIGADouble Strap on Purple

DOUBLE STRAP ON PURPLE

Se priset här

Här kommer en Dubbel Strap on som är ganska lik förgående, men denna gången till ett billigare pris och inte lika nybörjar vänlig. Den förra sexleksaken var mer flexibel att använda och lättare att anpassa. Den här kommer i en form och kräver lite rutin sedan innan, men prisvärd, det är den definitivt!

Fördelar

 • Går att ta av dildos om man vill
 • Stabilt midje-harness
 • Reglerbart harness vid midjan

Nackdel

 • Går tyvärr inte att använda vilka dildos som helst

Recension

En Dubbel Strap on som kommer med två olika dildos, en större som är 18 cm lång och med en diameter på 4 cm, den mindre är 12,5 cm och med en diameter på 2,5 cm i toppen och blir bredare nedtill.

Den mindre dildon är därför perfekt att använda till pegging då det blir en bra uppvärmning för analen när den töjs, att börja litet och gå till bredare bas.

Du kan välja att använda denna Dubbel Strap on utan att faktiskt köra dubbelt, du kan nämligen enkelt ta av och på de olika dildosarna som du behagar.

Du kan enkelt reglera storleken i midjan och hela harnessen består av breda band vilket gör att de sitter skönt och stabilt mot kroppen, det blir svårare att rucka på den när banden är breda. Därför sitter denna Dubbel Strap on stabilt även i de vildaste lekarna.

 

Hur använder du den?

Låt benen glida ner i varsin ögla, precis som ett par trosor och för därefter in dildon och låt den andra penetrera din partner. Beroende på partner och önska så fungerar både vaginalt och analt.

 

Rekommenderad till

Det här är en prisvärd Dubbel Strap on som kan användas av alla med vagina. Den går att användas av den med penis också men kommer då inte sitta alls lika bekvämt och förlora en stor del av sin funktion.

Sammanfattning

En Dubbel Strap on som många uppskattar och som är enkel att använda, för detta priset så får du en ordentlig och högkvalitativ sexleksak för två. De två medföljande dildosarna är i en läcker lila färg och enkla att rengöra efter användning.


 

TILL VARDAGENTantus Realdoe Realistisk Strap-on

Tantus Realdoe Realistisk Strap-on

Se priset här

Här har vi testets mest naturtrogna Dubbel Strap on, den fungerar både med vibration och utan och tack vare den läckra utformningen är det många som gillar att använda den som en vanlig dildo också.

Fördelar

 • Fungerar med vibration och utan
 • Naturtroget utseende
 • Räfflor som stimulerar klitoris (om personen som blir penetrerad eller penetrerar har klitoris)

Nackdel

 • Passar främst erfarna anal-användare (fungerar ok med vaginal penetration)

Recension

Här har vi en läcker naturtrogen Dubbel Strap on som går att använda på flera sätt. Först och främst fungerar den som en Dubbel Strap on för vaginal penetration. För det andra så fungerar den för analt bruk, men då är det viktigt att förstå att den inte riktar sig till nybörjaren utan den mer erfara. Det kan krävas en del uppvärmning. För det tredje så är det många som gillar att använda den för klassisk dildo-onani.

Materialet är skönt och behagligt och själva dildon har den där alldeles lagom styvheten. Med andra ord så är den tillräckligt flexibel för att den ska kunna anpassas men har fortfararande en hård kärna som gör att du kan stimulera ordentligt.

Den har som ni kan se på bilden ett läckert realistiskt utseende, med markerade ådror och ett tydligt ollon. Det kan vara svårt att göra handsfree, men om du håller i sexleksaken så finns det goda möjligheter till härlig G-punktstimulering tack vare ollonet.

 

Hur använder du den?

Den bärs av den som har vagina alternativt bara håller den med handen, och då är det den lilla runda delen som ska sitta i vaginan. Sedan är det penetration och extra skönt är det för den som blir penetrerad att försöka komma åt räfflorna med sin klitoris.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en realistisk penis som Dubbel Strap on och vill kunna variera dig. Den passar alla men är inte särskilt nybörjarvänlig vid anal penetration.

 

Det säger andra kunder

Peg – “Denna produkt är av riktig bra kvalité och gedigen, mkt väl värt pengarna. De stora fördelarna är att den är lättanvänd utan krångel, pga att den ej behöver ha sele/snören/bälte. Den känns gedigen av mkt bra kvalité, både mjuk och lagom hård samtidigt…”

 

Sammanfattning

Tantus Realdoe Realistisk Strap on passar de flesta, för anal användning så är den mer anpassad för den erfarne. Det är en realistisk dildo med tydliga och markerade ådror och ett perfekt ollon. Den är framtagen i ett mjukt och härligt material där penisskaftet består av en stabil men flexibel kärna.

 


MEST POPULÄRFetish Fantasy Dubbel Strap-on

Fetish Fantasy Dubbel Strap-on

Se priset här

Tack vare den justerbara harnessen så passar Fetish Fantasy Dubbel Strap on majoriteten, det är en läcker Dubbel Strap on som sitter bekvämt och är skön att använda.

Fördelar

 • Enkel att använda
 • Justerbar harness
 • Skönt material

Nackdel

 • Kan endast bäras av den med vagina

Recension

Är du intresserad av pegging, kanske har du bara hört och tänkt att det är en spännande grej men nu äntligen ska testa? Då är detta en perfekt Dubbel Strap on för dig!

Den är skapad av ett skönt material som smeker dig skönt, men ska du använda den analt så ska du alltid se till att använda ordentligt med glidmedel eftersom inte analen kan producera glid själv. Vaginalt kan du välja, det är mer en smaksak.

Remmen är justerbar och därför kan du få den att sitta ordentligt på plats och tack vare att remmarna är stilrena och smala så blir det som snygga stringtrosor. Vill du vara extra trygg med att den sitter på plats så går det även att ha underkläder över.

 

Hur använder du den?

Den lilla delen placeras i den som bär och därefter justeras harnesset, sedan så penetrerar den personen en annan.

 

Rekommenderad till

Passar alla, det är en lagom storlek att både fortsätta och börja med. Så är du nyfiken på pegging klicka hem denna Dubbel Strap on och fortsätt äventyret på riktigt istället för i tanken.

 

Det säger andra kunder

Hanna – “Min pojkvän hade ett tag velat testa pegging och jag höll helt med om idén. Så jag köpte denna strap-on som en överraskning. Jag tycker det är smart och väldigt stimulerande att jag kan ha något i mig, samtidigt som jag har trosorna på mig…”

 

Sammanfattning

En Dubbel Strap on som passar alla, så länge den som bär den har vagina. Den har ett skönt material och harness som blir som läckra stringtrosor. Den sitter ordentligt på plats och klarar av även de vildaste lekarna.

 


Strap U Regal Rider Vibrerande Triple G Strap-On Dildo

Strap U Regal Rider Vibrerande Triple G Strap-On Dildo

Se priset här

En unik Dubbel Strap on på flera sätt, här kan du som penetrerar även bli stimulerad analt. Likaså kan både den som penetrerar och den som blir penetrerad nyttja varsin bulletvibrator.

Fördelar

Nackdel

 • Batteridriven

Recension

Har ni sett en så läcker Dubbel Strap on innan? Strap U Regal Rider Vibrerande Triple G Strap On Dildo är verkligen en klass för sig, det hörs redan på namnet.

Först och främst är det som gör att den sticker ut i mängden, möjligheten till anal stimulering för den som ska penetrera. Detta är vanligtvis endast möjligt för den som blir penetrerad. Det gör även att den sitter mer ordentligt på plats eftersom det fungerar med ytterligare ett knip.

Sedan så har den två bulletvibratorer, en för varje person och de är kraftiga dessutom. Så är det bara en av er som tycker om vibration fungerar det alldeles utmärkt att bara ha igång en av vibratorerna.

För den som blir penetrerad så kommer även dildo-skaftet med räfflad yta vilket bidrar till extra stimulering. Den är något böjd vilket innebär att det är lättare att komma åt G-punkten eller eventuellt P-punkt.

 

Hur använder du den?

Den som bär placerar den lilla runda delen i vaginan och den andra lilla kulformade delen i analen. Därefter används lite glidmedel och det finns möjlighet till penetration. Vibrationerna sätter ni igång genom att klicka på respektive vibrator.

 

Rekommenderad till

Här har vi en Dubbel Strap on som passar dig som tröttnat på det klassiska och vill ta sig till nästa nivå.

 

Det säger andra kunder

Nana – “Jag ger 10 till den fina dildon.”

 

Sammanfattning

En spännande sexleksak som bidrar till att stimulera flera områden samtidigt vilket gör att orgasmerna som kommer med denna produkt är explosiva. Det finns flera ribbade ytor som gör att båda två parter stimuleras även utvändigt.

 


Q&A Dubbel Strap-on

Hur använder man en Dubbel Dildo?

Det fungerar på så vis att den som bär den behöver ha vagina, då det är en liten dildo som stoppas i vaginan och bärs upp tack vare bäckenbottenmusklerna. Därefter kan denne penetrera en vagina eller anal.

 

Hur rengör man en Dubbel Dildo?

Du rengör den precis som alla andra sexleksaker, genom att skölja av dem i ljummet vatten, använda mild tvål och sedan när den är ren låta den självtorka. Det funkar även att handdukstorka, men vissa material kan dra åt sig luddet från handduken då.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här