De fräckaste uppblåsbara buttplugs – 7 bästa i test

244

En het uppblåsbar buttplug tackar man aldrig nej till, och särskilt inte om det är en av de högkvalitativa varianterna som du finner i topplistan nedan. En uppblåsbar buttplug fungerar på så vis att man för in leksaken analt och sedan blåser upp den antingen med en manuell pump eller på annat vis.

Likt uppblåsbara dildoar har många börjat få upp ögonen för uppblåsbara buttplugs, och de kan bli en gynnsam leksak att ta del av antingen vid onani på egen hand eller om man vill överlämna handpumpen till partnern för att ta del av fräcka parlekar.

TESTVINNARE – Anal Fantasy Uppblåsbar Silikon Plug

anal fantasy oppustelig silikone plug

Se priset här

Det är inte för intet som Anal Fantasy Uppblåsbar Silikon Plug har kommit att bli en testvinnare, och med en uppblåsbar buttplug som denne är sköna onanisessioner inte långt borta. Det är heller inte helt fel att ta fram en uppblåsbar buttplug som den här under parlekarna då man själv kan föra in leksaken medan partnern styr själva uppblåsningen.

Hur fungerar då en uppblåsbar buttplug, och mer specifikt Anal Fantasy Uppblåsbar Silikon Plug? Jo, denne analplugg i ett lent och skönt silikonmaterial förs in analt, och med hjälp av en medföljande handpump blåser man sedan upp pluggen så att den verkligen fyller ut en helt och hållet. Om man någon gång känner att trycket blir för hårt är det bara att trycka på ventilen som sitter precis under handpumpen, och luften töms då ut omedelbart. Detta är en egenskap som gör leksaken mycket smidig, säker och det säkerställer även att man har full kontroll över situationen. Som grädden på moset ingår utöver en uppblåsbar buttplug även en mindre mängd rengöringsmedel, avslappnande kräm, glidmedel samt fingerkondomer.

Fördelar:

 • Uppblåsbar buttplug i lent silikonmaterial
 • Pumpas upp och töms på luft lätt via handpumpen
 • Många händiga tillbehör ingår

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL NYBÖRJAREN – Malesation Uppblåsbar Butt Plug med Vibrator

malesation oppustelig butt plug med vibrator

Se priset här

Malesation Uppblåsbar Butt Plug med Vibrator är det perfekta valet för både nybörjaren och den erfarne tack vare faktumet att leksaken har någonting för alla. Det sköna silikonmaterialet gör analpluggen härlig att föra in, den uppblåsbara egenskapen fyller ut en ordentligt och de många vibrationsmönstren som leksaken är utrustad med tar njutningen till en helt ny nivå. Trots de många funktionerna är detta en uppblåsbar buttplug som är mycket enkel att använda. Man blåser upp sin analplugg genom att använda handpumpen, och sedan skiftar man mellan de 7 olika vibrationsprogrammen genom att trycka på knapparna på själva pluggen.

En uppblåsbar buttplug som Malesation Uppblåsbar Butt Plug med Vibrator är ett ypperligt val för parlekarna där ens partner både kontrollerar hur mycket pluggen ska blåses upp inom en samt vilken vibrationsnivå den ska ligga på. Ha i åtanke att leksaken kräver två stycken AAA-batterier som man måste köpa separat. Med batterierna i hand och ett lämpligt analt glidmedel är man dock redo för ens livs njutning tillsammans med en prisvärd leksak som inte sviker en.

Fördelar:

 • Agerar både som uppblåsbar buttplug och vibrator
 • Välj mellan hela 7 vibrationsprogram
 • Framställd i skön silikon

Nackdelar:

 • Batterier säljs separat

DEN BILLIGA – Booty Call Pumper

booty call pumper

Se priset här

Här kommer en lite mindre uppblåsbar buttplug till ett rimligt pris som blir lämplig för den oerfarne som är på jakt efter den rätta nybörjarleksaken. Produkten är tillverkad av silikon så att det ska kännas lent och skönt att föra in leksaken, men glöm inte att man alltid bör använda ett analt glidmedel som säljs separat. Booty Call Pumper är vattentät och får gärna användas i badet eller duschen – och som om detta inte vore nog finns det dessutom en sugpropp i botten av analpluggen, vilket tillåter en att fästa leksaken på en plan yta för handsfree lekar.

Att dra nytta av den här analpluggen är lätt som en plätt tack vare den manuella handpumpen. För att blåsa upp pluggen trycker man bara på pumpen, och när man sedan vill tömma leksaken på luft finns det en knapp precis under handpumpen som man kan trycka på för quick release. Lek med en uppblåsbar buttplug för att krydda till onanin eller bjud in partnern så att han/hon kan styra uppblåsningen åt en. Mer spännande än så kan det knappast bli, och silikonmaterialet säkerställer att upplevelsen alltid blir skön och härlig.

Fördelar:

 • Högkvalitativ uppblåsbar buttplug till ett rimligt pris
 • Lite mindre storlek som passar en nybörjare
 • Mycket lättanvänd på egen hand eller tillsammans med partnern

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

MEST POPULÄRA – Master Series Renegade Uppblåsbar Dildo

master series renegade oppustelig dildo

Se priset här

Det må inte vara en konventionell uppblåsbar buttplug, men visst kan man även njuta av en uppblåsbar dildo analt. Master Series Renegade Uppblåsbar Dildo har en längd på 15,2 cm, men efter dess att man har tryckt på handpumpen och blåst upp leksaken blir den hela 19 cm på längden. Den stora förändringen ser man även på bredden där dildon går från 3,8 cm i diameter till 7 cm i diameter. Hur mycket man vill blåsa upp leksaken är upp till en själv, och om man känner att trycket blir lite överväldigande gäller det bara att trycka på knappen under handpumpen för att tömma ut luften.

Master Series Renegade Uppblåsbar Dildo är tillverkad av latex samt TPR och produkten riktar sig främst till de som har viss erfarenhet inom världen av BDSM, men visst är det fullt möjligt att använda leksaken om man är en nybörjare så länge man alltid är försiktig. Kommunikation mellan en själv och partnern är A och O, så se till så att upplevelsen blir så trevlig som möjligt för båda.

Fördelar:

 • Kan blåsas upp för att fylla ut en ordentligt
 • Ventil för att snabbt tömma ut luften
 • Perfekt till parlekarna

Nackdelar:

 • Riktar sig främst till de lite mer erfarna

TILL VARDAGEN – Master Series Expander Uppblåsbar Analplugg

master series expander oppustelig anal plug

Se priset här

Vem säger att en uppblåsbar buttplug måste ha en lång slang mellan pluggen och pumpen? Master Series Expander Uppblåsbar Analplugg har tagit det unika beslutet att låta pumpen sitta sida-mot-sida med analpluggen, och på så vis får man en smidig leksak som inte tar upp något större utrymme. Kläm på pumpen för att blåsa upp analpluggen, och sedan är det fritt fram att avlägsna pumpen så att man kan ha pluggen i utan att handpumpen kommer i vägen. Trots detta sitter ventilen fortfarande kvar på analpluggen för att se till så att man omedelbart kan tömma ut luften om trycket blir för mycket för en.

Den här typen av uppblåsbar buttplug börjar på 12,7 cm i längd, men efter uppblåsningen kan den nå hela 17,8 cm. Gällande bredden går leksaken från 3,8 cm i diameter till 10,1 cm i diameter beroende på hur hårt man klämmer på handpumpen. Så länge man kommer ihåg att dra nytta av ett analt glidmedel blir denne leksak fantastiskt skön för både nybörjare och veteraner, men riktar sig primärt till de lite mer erfarna användarna.

Fördelar:

 • Pumpas lätt upp till önskad storlek
 • Pump kan avlägsnas
 • Ventil för att snabbt tömma ut luften

Nackdelar:

 • En aning dyrt

DEN FRÄCKA – Anal Fantasy Elite Uppblåsbar P-Spot Massager

anal fantasy elite oppustelig p spot massager

Se priset här

Att nå prostatan på precis rätt sätt är nyckeln till utomordentlig njutning, och inte blir det enklare än genom att dra nytta av Anal Fantasy Elite Uppblåsbar P-Spot Massager. Den här leksaken är en uppblåsbar buttplug som blåses upp med hjälp av en handpump, men detta är inte den enda egenskapen som den här högkvalitativa analpluggen har. Leksaken vibrerar nämligen också, och man styr dessa vibrationer genom fjärrkontrollen: ju mer man vrider på hjulet desto starkare blir vibrationerna. En uppblåsbar buttplug såsom Anal Fantasy Elite Uppblåsbar P-Spot massager fyller därför upp en samtidigt som man får vibrerande stimulans.

För att slangen och pumpen inte ska vara i vägen kan man ta loss dessa efter dess att man har pumpat upp pluggen. Med hjälp av en quick-release knapp tömmer man sedan snabbt ut luften när trycket blir för hårt. Då Anal Fantasy Elite Uppblåsbar P-Spot Massager är tillverkad av silikon känns produkten len mot huden, och det är tack vare analpluggens böjda form som den når prostatan på ett perfekt sätt. En bättre uppblåsbar buttplug är svår att hitta

Fördelar:

 • Pumpas enkelt upp till önskad storlek
 • Kommer utrustad med multispeed vibrationer
 • En stor mängd tillbehör ingår

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

DEN LYXIGA – Master Series Accordion Uppblåsbar XL Analplugg

xr ae130 master series accordion inflatable xl anal plug

Se priset här

Parlekar och onanisessioner har aldrig varit så lockande som när man har en Master Series Accordion Uppblåsbar XL Analplugg vid ens sida. Den här leksaken är en uppblåsbar buttplug i en ganska annorlunda och unik design. Den har nämligen en liknande form som ett dragspel, vilket betyder att den inte tar upp något större utrymme i vanlig storlek, men har möjligheten att pumpas upp utomordentligt mycket. Analpluggen är vanligtvis 24,4 cm lång, men i uppblåst läge uppmäter den 38 cm. Det är verkligen inte dåligt!

För att pumpa upp pluggen klämmer man på handpumpen som sitter på andra sidan av en slang. Hur stor analpluggen blir beror på hur mycket man pumpar, så välj det som själv passar en. Visst kan man även överlåta pumpen till partnern under sexiga dominanslekar där ens käraste har kontrollen över hur mycket analpluggen ska pumpas upp. Man behöver dock inte oroa sig för att det ska gå för långt tack vare att det finns en ventil som snabbt och lätt släpper ut all luft när man själv vill. Detta är helt enkelt en smidig och lyxig uppblåsbar buttplug som man kommer att få stor nytta av.

Fördelar:

 • Snygg och unik design
 • Kan pumpas upp till hela 38 cm
 • Töm leksaken på luft snabbt och enkelt

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Håll din uppblåsbara buttplug ren och fin

Visst är det viktigt att hålla alla ens sexleksaker rena, men när det kommer till just anala sexleksaker är det extra viktigt. Just därför ska man inte tveka att beställa ett rengöringsmedel som är framtaget för att användas till sexleksaker, och för att göra det så smidigt som möjligt kan man beställa sin analplugg och sitt rengöringsmedel samtidigt. Det finns flera olika medel att välja mellan, men man hittar i alla fall ett par varianter i de flesta sexbutikerna.

Tillbehör som är bra att ha

Då ens anus inte skapar något naturligt glidmedel är det av yttersta vikt att man inhandlar ett analt glidmedel om man har planer på att dra nytta av en buttplug. Om man har valt en uppblåsbar buttplug som vibrerar får man heller inte glömma att beställa batterier då de ofta måste köpas separat.

Kika på ytterligare analpluggar

Förutom just uppblåsbara buttplugs finns det en hel ocean av olika anapluggar att kika närmare på. Då den här typen av sexleksak har blivit så populär var det bara en tidsfråga innan det dök upp olika storlekar, färger, former och material. En ganska populär typ av analplugg är de som är tillverkade i silikon, specifikt för att just silikonmaterial är riktigt silkeslena och sköna. En ytterligare favorit är anapluggar i glas som tillåter en att värma upp eller kyla ner pluggen innan användning för att lägga till en extra dimension till njutningen.

För de som älskar pony play, BDSM eller helt enkelt lite mer djuriska lekar kanske man vill kika närmare på buttplugs med svansar av fuskpäls. Det kan här vara tal om en kaninsvans, kattsvans, pantersvans, ponnysvans och mycket mer därtill. Detta gör sannerligen parlekarna mer spännande – och detsamma gäller buttplugs med en juvel i basen. Med exempelvis en glasdiamant längst ner på analpluggen får partnern lite extra visuell stimulans medan man bär en av dessa analpluggar. Det finns verkligen nästan ett oändligt utbud av olika buttplugs, så varför inte hitta ens favorit redan idag och börja experimentera tillsammans med partnern i sovrummet eller på egen hand under onanisessionerna!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här