Cyberskin – bäst i test

953

När vi letar efter den perfekta sexleksaken så söker vi alla efter olika kvaliteter. Cyberskin är ett material som fokuserar på att det ska vara så verklighetstroget som möjligt. Det är känslan av riktig hud.

Oavsett om du är ute efter en cyberskin dildo, Topco cyberskin vibrating perfect ass eller kanske en av de andra Topco cyberskin produkter så finns det garanterat något som faller dig i smaken.

Nedan har vi samlat de bästa cyberskin produkterna på marknaden för att du ska få den verklighetstrogna upplevelsen när du vill.

Översikt Priskoll
Cyberskin Twerking Butt Deluxe Dark Testvinnare Se priset
Topco Wildfire Real Man CyberSkin Nybörjaren Se priset
Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass Den billiga Se priset

Testvinnare TLC Cyberskin Carmen Luvanas Doggy Style Vibrerande Pussy and Ass

Se priset här

Det här testets testvinnaren, den vi på Lovebuddy är den absolut bästa Cyberskin-produkten på marknaden är ingen mindre än TLC Cyberskin Carmen Luvanas Doggy Style Vibrerande Pussy and Ass. Här snackar vi en spännande produkt.

Fördelar

 • Fyllig rumpa
 • Dubbla penetrationsmöjligheter
 • Stimulerande vibrationer
 • Du kan anpassa din stimulering från dag till dag med de många kittlande funktionerna.

Nackdelar

 • Med alla dessa funktioner så är priset dessvärre väldigt högt.

Recension

Denna CyberSkin masturbator bjuder dig på en mängd olika funktioner som ger dig en otrolig stimulering. För det första finns det två härliga hål att penetrera, så du kan välja mellan anal och vagina. Den är också gjord i CyberSkin material vilket gör den väldigt realistisk i sin känsla men också utseende.

Vill du att den ska vara ännu mer verklighetstrogen, så kan den värmas till 37 grader så du får samma värme som från en riktig kropp.

Du får vibrerande och masserande stimulering som styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Den kommer med 6 standard inställningar. Som du kanske hör på namnet cyberskin twerking butt kan den twerka. Twerking-funktionen kan varieras extremt mycket och du har nästan oändliga val av stimulering.

Du får dessutom ett headset med på köpet där du kan sätta på din absolut bästa twerk musik och se hur produkten skakar till musiken. Välj din favorit låt och se din booty shake på ett fantastiskt upphetsande vis.

Vi nämnde att cybeskin twerking butt hade många funktioner och vi har sparat den bästa till sist. I köpet får du ett par virtual reality brillor som kan spela upp videoklipp. Det ingår tre videor i köpet så du slipper fantisera om din drömkvinna, då du kan se henne.

Produkten är uppladdningsbar vilket gör den väldigt praktisk. Du får dessutom med praktiska rengöringsartiklar för att din CyberSkin produkt alltid ska vara ren och klar till en ny omgång.

 

Hur använder du den?

Det går att variera sig på flera olika sätt, först och främst kan du välja att värma upp den till 37 grader. Därefter kan du kombinera penetration av de två olika hålen med musik eller video som du kan se genom glasögonen. Det finns flera olika inställningar som du kan variera dig mellan med hjälp av fjärrkontrollen.

Efter användning kan du använda vattenpumpen som ingår.

 

Rekommenderad till

Det här är en produkt som passar alla, men det blir såklart du som utnyttjar alla dess funktioner som får mest utav priset.

 

Sammanfattning

Cyberskin Twerking Butt Deluxe är en produkt som ger mycket valuta för pengarna. Den är enkel att använda och känns realistisk på flera sätt. Är du en person som gillar variation, värme, vibration så passar Cyberskin Twerking Butt Deluxe dig alldeles utmärkt.

 


Till nybörjaren European Lover Naturtrogen Dildo med Testiklar 20 cm

Se priset här

Om du gått och letat efter en CyberSkin dildo är detta produkten för dig. En Cyberskin Dildo som är bade enkel att använda och lätt att rengöra, därför passar den bra till nybörjare.

Fördelar

 • En härlig mellan storlek som passar både den som är erfaren och nybörjaren.
 • Naturtrogen
 • 20 cm
 • Behaglig

Nackdelar

 • Önskvärt med flera hudtoner

Recension

Materialet CyberSkin gör att produkten känns extremt verklighetstrogen då det är både elastiskt och mjukt. Precis som riktig hud. Även denna produkt kommer upp i en härlig kroppstemperatur.

För att du ska få en ännu mer verklighetstrogen upplevelse är ollon, ådror och testiklar välmarkerade. Att dessa är tydliga bidrager också till ännu mer stimulering. Den har dessutom en naturlig flexibilitet som är otroligt behaglig.

Den är 19 cm lång varav 14cm kan föras in den kommer därför att fylla väldigt bra i din kropp. Bredden är 4 cm. Vi rekommenderar att produkten används med vattenbaserat glidmedel för att göra upplevelsen bättre och förenkla införing.

 

Hur använder du den?

Använd en klick glidmedel och därefter kan du fästa sugproppen mot en flat yta alternativt hålla den i handen. Du kan sedan välja om du vill köra med penetration i valfritt hål eller bara använda för att gnugga din kropp mot.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en Cyberskin dildo som känns realistisk och kan användas handsfree.

 

Det säger andra kunder

Trang – ” Det känns som en äkta och den fyller ordentligt och har en kroppstemperatur när den är inne. Orgasmgaranti! Mycket skön! Rekommenderas!”

 

Sammanfattning

En Cyberskin Dildo som passar de flesta, den har ett markerat ollon, tydliga ådror och rejäla pungkulor. Sugproppen gör att du kan använda den helt handsfree eller varför inte kombinera med exempelvis klitorisstimulans?

 


Den billiga Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass

Testets mest rekommenderade cyberskin-produkt för den som inte vill spendera så mycket pengar är TopCo Cyberskin Vibrating Perfect Ass. Och det är den verkligen, en perfekt rumpa.

Fördelar

Se priset här

 • Två multispeedvibratorer ingår
 • Finns i två hudtoner
 • Verklighetstrogen

Nackdelar

 • Något som många gillar med sexleksaker är att de ska vara diskreta. Detta är en stor produkt som kan vara svår att gömma. Den väger dessutom 7 kg vilket gör den lite klumpig.

Recension

Med Topoco CyberSkin Vibrating Perfect Ass får du möjligheten att penetrera en sexig rumpa när du vill. Du ska inte längre vänta på att din partner har tid och lust eller gå ut och hitta ett one night stand. Topoco CyberSkin Vibrating Perfect Ass gör att du kan utföra härlig penetration precis när lusten kommer krypandes.

Produkten har två hål till dig att penetrera. Träng in i rumpans anal eller varför inte prova den vaginala öppningen. Med en höjd på 31,5 cm och en bredd på 34 cm så påminner storleken om en äkta rumpa vilket bidrager till den verklighetstrogna effekten.

Det som gör produkten ännu mer verklighetstrogen är materialet. Den är gjord i CyberSkin som har både texturen och känslan av riktig hud. Dessutom når den fort upp till kroppstemperatur vilket gör den extra realistisk.

Två vibratorer ingår så om du vill ha extra vibrerande stimulering kan du ta dessa med i din fräcka lek. Vibratorerna är batteridrivna och batterierna ingår ej i köpet.

 

Hur använder du den?

Du kan välja att penetrera vaginalt eller analt och med eller utan bullet-vibratorerna. Däremot är det viktigt att du alltid använder glidmedel, just för att det ska bli så verklighetstroget som möjligt.

Rekommenderad till

Passar dig som vill testa på en Cyberskin produkt för att se om det är värt det, det är en prisvärd förstaprodukt.

 

Det säger andra kunder

”Denna produkt kanske inte är lika skön som vad vissa fleshlights är, men det kompenseras väl upp med den inlevelse man kan få av att se och ta på den. Känns överraskande verklig att klämma på och storleken är som en petite kvinnas spensliga stjärt.

Väldigt tajt på alla möjliga sätt. Med en ordentlig vikt dessutom, något som kan göra rengöringen till lite av en plåga.

Men mitt största klagomål är kvaliteten, redan första dagen efter att ha juckat den ett fåtal gånger så börjadematerialet på undersidan lossna vid flera platser. Det ser ut som att produkten inte är en solid massa utan består av flera olika delar som gjutits samman, som nu lossnar vid användning (bilder på skadorna. Detta redan efter en dag så jag misstänker att livslängden på denna produkt inte kommer vara särskilt lång. Hade den inte varit så skör så hade jag satt 5/5, utan minsta tvekan.”

 

Sammanfattning

Här har vi en cyberskin produkt som passar de flesta och går att variera på flera sätt. Det medföljer två bulletvibratorer som kan användas både tillsammans med din cyberskin produkt och separat. Detta är en av de produkter gjorda av cyberskin som är i den lägre prisklassen.

 


Topco Cyberskin H2O Vulcan Shower Vagina Onaniprodukt

Topco Cyberskin H2O Vulcan Shower Vagina Onaniprodukt

Se priset här

Detta är Topco Cyberskin produkten som ger dig ett helt perfekt handjob. Du tränger in i sleeven där den härliga strukturen kommer stimulera dig helt optimalt.

Fördelar

 • Framtagen specifikt för att få ett bra grepp i vatten
 • Specialfunktion – vattenaktiverat glidmedel
 • Den är väldigt billig och du får väldigt mycket för pengarna.

Nackdelar

 • Har du en penis som ligger på över medelstorlek kan produkten kännas lite kort.

 

Recension

Den liknar den av en riktig kvinna. Även denna har ett otroligt verklighetstroget utseende och känsla tack vare cyberskin.

Du behöver inte använda glidmedel med din produkt då den är gjord för att ta med i badet eller duschen. Glidmedlet ersätts med andra ord av vattenaktiveringen. Duschen eller badet är bland de bästa platserna man kan onanera på. Att uppnå tillfredsställelse samtidigt som de varma strålarna känns sköna mot din kropp är helt speciellt.

Runt sleeven är det en plastbehållare som gör att du kan få ett perfekt grepp. Du kan penetrera lösvaginan 15 cm och diametern är töjbar. Detta gör att produkten kan användas av de allra flesta storlekar.

 

Hur använder du den?

Den här produkten får du ut mest av om du använder den i vatten, exempelvis duschen eller badkaret. Då är det bara att börja penetrationen, för du behöver inget extra glidmedel då det aktiveras av sig själv.

Rekommenderad till

Passar dig som gillar vattenlekar.

 

Det säger andra kunder

Bert – ” Fantastisk produkt som hjälper ens kåtaste drömmar gå uppfyllelse i ducshen. Lätt att rengöra efter.”

 

Sammanfattning

En av få sexleksaker som är framtagna för att användas specifikt i vatten. Det finns många som är vattentäta, men få som är så bra anpassade som denna. Hoppa över glidmedlet och spring direkt till duschen.

 


Penthouse Jenna Rose Realistisk Cyberskin Sexdocka

Penthouse Jenna Rose Realistisk Cyberskin Sexdocka

Se priset här

Har du någon gång drömt om att få ligga med en porrstjärna? Det har dom allra flesta av oss. Dock är det en av de där drömmarna som troligtvis inte kommer gå i uppfyllelse. Men med denna cyberskin docka kan dom det eller ja, nästan i alla fall.

Fördelar

 • Avbild av en porrstjärna
 • Tre penetrations möjligheter
 • Passar nästan alla penisstorlekar.
 • Kan användas av erfarna och nybörjare.

Nackdelar

 • Med en vikt på 23 kg och de storleksförhållanden dockan har, kan hon vara svår att förvara. Det är inte produkten för dig som vill vara diskret.

Recension

Detta är en realistisk kopia av den kända och otroligt heta porrstjärnan Jenna Rose. Då hon är gjord i cyberskin känns hennes kropp väldigt realistisk och mjuk.

Du får tre hål som du kan penetrera; mun, anus och vagina. I halsen så kommer räfflor att stimulera dig medan vaginan och anal bjuder på tunnel-strukturer.

Hon har en sittande ställning som gör många positioner tillgängliga. Framifrån är givet men prova att vrida och vända på henne för att hitta din favoritställning. Hennes hål går att värma upp till kroppstemperatur det ger en ännu mer naturtrogen känsla.

För att ge dig en ännu mer verklighetstrogen upplevelse så är Jenna Rose handmålad vilket gör att hon nästan ser levande ut.

Det ingår en bulletvibrator som kan ge extra stimulering om du bjuder in den till din penetrering. Hon har en höjd på 81 cm och en bredd 63 cm. Dockan är vattentät vilket gör den enkel att göra rent och att hon kan användas till sköna vattenlekar.

Som med de flesta sexleksaker kan den inte producera våthet vilket gör att vattenbaserat glidmedel kan vara en bra idé att köpa.

 

Hur använder du den?

Här finns det både variation mellan ställningar och hål. Du kan vrida på din cyberskin-docka precis som du vill och penetrera i tre olika hål, oralt, analt och vaginalt. För att göra det extra skönt så rekommenderar vi att du köper glidmedel och använder värmestavarna.

Rekommenderad till

Passar dig som vill återskapa en så realistisk upplevelse som möjligt och har mycket plats hemma.

 

Det säger andra kunder

Mats ” Så nära originalet som man kan komma”

 

Sammanfattning

Här får du allt och lite till, precis som på riktigt. Här finns massor med möjligheter till variation och så länge du har plats för denna sexdocka kommer du inte bli besviken.

 


Topco Cyberskin Elite Jackhammer Multi Sensation Pussy and Ass

Topco Cyberskin Elite Jackhammer Multi Sensation Pussy and Ass

Se priset här

Detta är den verklighetstrogna avbilden av en kvinnorumpa som bara väntar på att penetreras.

Fördelar

 • Ingår en värmestav
 • Masserande funktion
 • En riktig naturtrogen stimulering

Nackdelar

 • Behövs kopplas upp till eluttag för att använda vibrationen

Recension

Materialet är givetvis det sköna och realistiska cyberskin. Det bidrager med både fasthet och mjukhet på samma gång vilket är otroligt härligt.

Topco cyberskin produkten kan värmas upp till en härlig realistisk temperatur med hjälp av din egen kroppsvärme eller med den medföljande warming wand.

Du kan välja att penetrera produkten i dess anal eller i vaginan. Det gör det möjligt för dig att välja mellan massor av olika ställningar. Om du är en av många som gillar spanking kan du dessutom piska rumpan under penetrering för ökad upphetsning.

Den har en massagefunktion som styrs med hjälp av en väldigt smidig fjärrkontroll. Det är en väldigt utvecklad masserande teknologi som klämmer och stimulerar med hjälp av naturliga rörelser.

Vibrationer kan någon gång kännas lite orealistisk speciellt när man köper en realistisk produkt. Med denna Topco cyberskin är stimulering verklighetstrogen hela vägen igenom.

Du kopplar in den i eluttaget vilket gör att du kan njuta av den precis så länge som du önskar. Det gör den otroligt praktisk jämfört med batteridrivna produkter tillexempel.

 

Hur använder du den?

Koppla in den till eluttaget och styr därefter vibrationen med fjärrkontrollen. Använd värmestaven för att få en ännu mer realistisk upplevelse och använd ordentligt med glidmedel.

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en ordentlig rumpa som känns realistisk och har flera funktioner.

 

Det säger andra kunder

Marcy – ” Bra kvalite riktigt skönt att det vibrerar och smeker snoppen! 🙂 Ett lite minus är att den är lite för trång. Men den tyer sig nog ju mer man använder den. Så har man en stor så är det svårt att få in den.”

 

Sammanfattning

En eldriven realistisk rumpa framtaget i Cyberskin, här krävs det att du har goda förvaringsutrymmen och ett eluttag i närheten. Den är enkel att använda och du kan välja mellan två olika hål.

 


Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt

Topco CyberSkin Stealth Vagina Stroker Onaniprodukt

Se priset här

En diskret fleshlight gjord i cyberskin som kan hjälpa dig att bli mer uthållig i sängen.

Fördelar

 • Diskret design
 • Ihålig hela vägen – lätt att rengöra
 • Perfekt för att träna uthållighet

Nackdelar

 • Ingår inte glidmedel

Recension

Här har vi en produkt i cyberskin material som kan användas helt handsfree. Eftersom sugproppen är så kraftfull och du kan vinkla produkten hur du vill så kan du använda den nästan överallt, så länge ytan är flat.

Det är en cyberskinprodukt som du enkelt kan träna upp din uthållighet med, eller enkelt och enkelt. Den är så pass skön att du kommer ha svårt från att hålla dig, alltså att låta bli att komma. Men det är just det som gör den perfekt för detta ändamål.

Den har en stilren design och är cylinderformad hela vägen uppifrån och ner, vilket gör att den inte har det typiska fleshlight-utseendet.

Ytterligare en grej som är riktigt bra är att den ihålig vilket gör att det begränsar varken för långa penisar eller för enkel rengöring.

 

Hur använder du den?

Du fäster bara sugproppen mot en flat yta och ställer in den i precis den vinkeln som passar dig och därefter kan du börja penetrera, bäst är om du även använder glidmedel.

Rekommenderad till

Passar dig som vill träna upp din uthållighet

 

Sammanfattning

En smidig och lättanvänd produkt, den kräver inte mycket ansträngning för att onanera med den här. Det räcker med en klick glidmedel och en flat yta och du är good to go.


Cyberskin: en verklighetstrogen upplevelse

Finns det något så härligt som en fast rumpa eller en hård kuk? Nej, förmodligen inte. De flesta produkter på marknaden idag fokuserar på någon form för fetisch eller fantasi. Men för de flesta så vill vi bara uppleva det härliga som man får tillsammans med en partner.

Det finns inget som kan mäta sig med den riktiga upplevelsen men cyberskin kommer otroligt nära. Du får produkter som kan ge dig nästan den samma känslan som med en partner. Några är till och med avgjutningar av riktiga porrstjärnor. Tänk vad kittlande att komma hem till en porrstjärna varje kväll.

Oavsett vilken produkt du väljer kan vi garantera att cyberskin ger dig den mest verklighetstrogna stunden du kan få.

Cyberskin: Sex när du har lust

Oavsett om du har en partner eller inte kan en Topco cyberskin vara en bra idé. Vi blir inte alla kåta samtidigt vilket betyder att du kanske är kåt men din partner har inte lust. Sex blir inte så kul när båda inte är på humör.

Är du singel så kan det vara svårt att få ligga precis när du har lust och ofta måste du anpassa dig till när du kan gå på date eller när du drar hem från krogen.

Med en cyberskin sexleksak kan du få en härlig, verklighetstrogen upplevelse precis när det passar dig. Är du kåt kan du bara dra fram den. Det är produkten som alltid är där för dig och ditt behov.

Glidmedel ger en naturtrogen känsla

Glidmedel rekommenderas med de allra flesta sexleksaker. Det kan nämligen bidraga till minskad friktion och ökad njutning. Att minska friktionen hjälper med att förhindra skador och smärtor.

Till din cyberskin produkt kan det också hjälpa dig med att få en ännu mer verklighetstrogen upplevelse. När du köper en produkt i cyberskin så är du ute efter något som känns äkta. Dock så kan inte sexleksaker skapa eget ”glid”. Sexleksaker blir med andra ord inte våta när du är upphetsad.

Glidmedel kan hjälpa med att skapa våthet och därmed ge det härliga glidet som du upplever tillsammans med din partner.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här