Cyberskin – bäst i test

884

När vi letar efter den perfekta sexleksaken så söker vi alla efter olika kvaliteter. Cyberskin är ett material som fokuserar på att det ska vara så verklighetstroget som möjligt. Det är känslan av riktig hud.

Oavsett om du är ute efter en cyberskin dildo, Topco cyberskin vibrating perfect ass eller kanske en av de andra Topco cyberskin produkter så finns det garanterat något som faller dig i smaken.

Nedan har vi samlat de bästa cyberskin produkterna på marknaden för att du ska få den verklighetstrogna upplevelsen när du vill.

Översikt Priskoll
Cyberskin Twerking Butt Deluxe Dark Testvinnare Se priset
Topco Wildfire Real Man CyberSkin Nybörjaren Se priset
Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass Den billiga Se priset

Testvinnare CyberSkin Twerking Butt Deluxe Dark

Cyberskin Twerking Butt Deluxe Dark

Se priset här

 • Fyllig rumpa
 • Dubbla penetrationsmöjligheter
 • Stimulerande vibrationer

Denna CyberSkin masturbator bjuder dig på en mängd olika funktioner som ger dig en otrolig stimulering. För det första finns det två härliga hål att penetrera, så du kan välja mellan anal och vagina. Den är också gjord i CyberSkin material vilket gör den väldigt realistisk i sin känsla men också utseende.

Vill du att den ska vara ännu mer verklighetstrogen, så kan den värmas till 37 grader så du får samma värme som från en riktig kropp.

Du får vibrerande och masserande stimulering som styrs med hjälp av en fjärrkontroll. Den kommer med 6 standard inställningar. Som du kanske hör på namnet cyberskin twerking butt kan den twerka. Twerking-funktionen kan varieras extremt mycket och du har nästan oändliga val av stimulering.

Du får dessutom ett headset med på köpet där du kan sätta på din absolut bästa twerk musik och se hur produkten skakar till musiken. Välj din favorit låt och se din booty shake på ett fantastiskt upphetsande vis.

Vi nämnde att cybeskin twerking butt hade många funktioner och vi har sparat den bästa till sist. I köpet får du ett par virtual reality brillor som kan spela upp videoklipp. Det ingår tre videor i köpet så du slipper fantisera om din drömkvinna, då du kan se henne.

Produkten är uppladdningsbar vilket gör den väldigt praktisk. Du får dessutom med praktiska rengöringsartiklar för att din CyberSkin produkt alltid ska vara ren och klar till en ny omgång.

Fördelar:

 • Du kan anpassa din stimulering från dag till dag med de många kittlande funktionerna.

Nackdelar:

 • Med alla dessa funktioner så är priset dessvärre väldigt högt.

Till nybörjaren Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 18 cm

Topco Wildfire Real Man CyberSkin

Se priset här

 • Naturtrogen
 • 20 cm
 • Behaglig

Om du gått och letat efter en CyberSkin dildo är detta produkten för dig. Materialet CyberSkin gör att produkten känns extremt verklighetstrogen då det är både elastiskt och mjukt. Precis som riktig hud. Även denna produkt kommer upp i en härlig kroppstemperatur.

För att du ska få en ännu mer verklighetstrogen upplevelse är ollon, ådror och testiklar välmarkerade. Att dessa är tydliga bidrager också till ännu mer stimulering. Den har dessutom en naturlig flexibilitet som är otroligt behaglig.

Den är 18 cm lång varav 14,5cm kan föras in den kommer därför att fylla väldigt bra i din kropp. Bredden är 4 cm. Vi rekommenderar att produkten används med vattenbaserat glidmedel för att göra upplevelsen bättre och förenkla införing.

Fördelar:

 • En härlig mellan storlek som passar både den som är erfaren och nybörjaren.

Nackdelar:

 • Den har ingen sugpropp vilket gör att du får stå för allt arbete.

Den billiga Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass

Topco CyberSkin Vibrating Perfect Ass

Se priset här

 • Vaginal penetration
 • Anal penetration
 • Verklighetstrogen

Med Topoco CyberSkin Vibrating Perfect Ass får du möjligheten att penetrera en sexig rumpa när du vill. Du ska inte längre vänta på att din partner har tid och lust eller gå ut och hitta ett one night stand. Topoco CyberSkin Vibrating Perfect Ass gör att du kan utföra härlig penetration precis när lusten kommer krypandes.

Produkten har två hål till dig att penetrera. Träng in i rumpans anal eller varför inte prova den vaginala öppningen. Med en höjd på 31,5 cm och en bredd på 34 cm så påminner storleken om en äkta rumpa vilket bidrager till den verklighetstrogna effekten.

Det som gör produkten ännu mer verklighetstrogen är materialet. Den är gjord i CyberSkin som har både texturen och känslan av riktig hud. Dessutom når den fort upp till kroppstemperatur vilket gör den extra realistisk.

Två vibratorer ingår så om du vill ha extra vibrerande stimulering kan du ta dessa med i din fräcka lek. Vibratorerna är batteridrivna och batterierna ingår ej i köpet.

Fördelar:

 • Så nära verkligheten du kan komma.

Nackdelar:

 • Något som många gillar med sexleksaker är att de ska vara diskreta. Detta är en stor produkt som kan vara svår att gömma. Den väger dessutom 7 kg vilket gör den lite klumpig.

Topco Cyberskin H2O Vulcan Shower Vagina Onaniprodukt

Topco Cyberskin H2O Vulcan Shower Vagina Onaniprodukt

Se priset här

 • Våta stunder i badet
 • Verklighetstrogen
 • Handjob

Detta är Topco Cyberskin produkten som ger dig ett helt perfekt handjob. Du tränger in i sleeven där den härliga strukturen kommer stimulera dig helt optimalt. Den liknar den av en riktig kvinna. Även denna har ett otroligt verklighetstroget utseende och känsla tack vare cyberskin.

Du behöver inte använda glidmedel med din produkt då den är gjord för att ta med i badet eller duschen. Glidmedlet ersätts med andra ord av vattenaktiveringen. Duschen eller badet är bland de bästa platserna man kan onanera på. Att uppnå tillfredsställelse samtidigt som de varma strålarna känns sköna mot din kropp är helt speciellt.

Runt sleeven är det en plastbehållare som gör att du kan få ett perfekt grepp. Du kan penetrera lösvaginan 15 cm och diametern är töjbar. Detta gör att produkten kan användas av de allra flesta storlekar.

Fördelar:

 • Få produkter är gjorda för vattenlek. Det gör cyberskin produkten speciell och extra njutningsfull.
 • Den är väldigt billig och du får väldigt mycket för pengarna.

Nackdelar:

 • Har du en penis som ligger på över medelstorlek kan produkten kännas lite kort.

Penthouse Jenna Rose Realistisk Cyberskin Sexdocka

Penthouse Jenna Rose Realistisk Cyberskin Sexdocka

Se priset här

 • Avbild av en porrstjärna
 • Tre penetrations möjligheter
 • Vibrator ingår

Har du någon gång drömt om att få ligga med en porrstjärna? Det har dom allra flesta av oss. Dock är det en av de där drömmarna som troligtvis inte kommer gå i uppfyllelse. Men med denna cyberskin docka kan dom det eller ja, nästan i alla fall.

Detta är en enormt realistisk kopia av den kända och otroligt heta porrstjärnan Jenna Rose. Då hon är gjord i cyberskin känns hennes kropp väldigt realistisk och mjuk.

Du får tre hål som du kan penetrera; mun, anus och vagina. I halsen så kommer räfflor att stimulera dig medan vaginan och anal bjuder på tunnel-strukturer.

Hon har en sittande ställning som gör många positioner tillgängliga. Framifrån är givet men prova att vrida och vända på henne för att hitta din favoritställning. Hennes hål går att värma upp till kroppstemperatur det ger en ännu mer naturtrogen känsla.

För att ge dig en ännu mer verklighetstrogen upplevelse så är Jenna Rose handmålad vilket gör att hon nästan ser levande ut.

Det ingår en bulletvibrator som kan ge extra stimulering om du bjuder in den till din penetrering. Hon har en höjd på 81 cm och en bredd 63 cm. Dockan är vattentät vilket gör den enkel att göra rent och att hon kan användas till sköna vattenlekar.

Som med de flesta sexleksaker kan den inte producera våthet vilket gör att vattenbaserat glidmedel kan vara en bra idé att köpa.

Fördelar:

 • Passar nästan alla penisstorlekar.
 • Kan användas av erfarna och nybörjare.

Nackdelar:

 • Med en vikt på 23 kg och de storleksförhållanden dockan har, kan hon vara svår att förvara. Det är inte produkten för dig som vill vara diskret.

Topco Cyberskin Elite Jackhammer Multi Sensation Pussy and Ass

Topco Cyberskin Elite Jackhammer Multi Sensation Pussy and Ass

Se priset här

 • Fast
 • Mjuk
 • Masserande funktion

Detta är den verklighetstrogna avbilden av en kvinnorumpa som bara väntar på att penetreras. Materialet är givetvis det sköna och realistiska cyberskin. Det bidrager med både fasthet och mjukhet på samma gång vilket är otroligt härligt.

Topco cyberskin produkten kan värmas upp till en härlig realistisk temperatur med hjälp av din egen kroppsvärme eller med den medföljande warming wand.

Du kan välja att penetrera produkten i dess anal eller i vaginan. Det gör det möjligt för dig att välja mellan massor av olika ställningar. Om du är en av många som gillar spanking kan du dessutom piska rumpan under penetrering för ökad upphetsning.

Den har en massagefunktion som styrs med hjälp av en väldigt smidig fjärrkontroll. Det är en väldigt utvecklad masserande teknologi som klämmer och stimulerar med hjälp av naturliga rörelser. Vibrationer kan någon gång kännas lite orealistisk speciellt när man köper en realistisk produkt. Med denna Topco cyberskin är stimulering verklighetstrogen hela vägen igenom.

Du kopplar in den i eluttaget vilket gör att du kan njuta av den precis så länge som du önskar. Det gör den otroligt praktisk jämfört med batteridrivna produkter tillexempel.

Fördelar:

 • En riktig naturtrogen stimulering.

Nackdelar:

 • Den väger 13 kg vilket kan göra att den uppfattas som tung och klumpig. Måtten är på 26 x 29 x 38 cm gör den även lite svår att förvara eller gömma.

Topco Penthouse Deluxe Cyberskin Ryan Ryans Masturbator

Topco Penthouse Deluxe Cyberskin Ryan Ryans Masturbator

Se priset här

 • Fleshlight
 • 6 vibrerande inställningar
 • Avbild av porrstjärnan Ryan Ryans vagina

Detta är en cyberskin produkt som låter dig prova och njuta av en porrstjärnas mest intima delar i en smidig förpackning. På utsidan ser produkten ut som en ficklampa vilket gör den lätt att gömma och förvara. Det är perfekt för dig som önskar vara diskret.

När du öppnar locket möts du dock av ett par otroligt läckra blygdläppar som välkomnar din penis. Den invändiga strukturen är otroligt stimulerande. Vill du ha extra stimulation kan du prova en av de sex olika vibrationsmönstren som ger dig fantastisk njutning.

Produkten har ett otroligt bra och stabilt grepp som gör att du bara kan njuta av den strama och noppriga insidan av porrstjärnan.

För enkel rengöring kan du ta ut sleeven. Vi rekommenderar alltid att du rengör cyberskin produkten med bra sexleksaks rengöring.

För att få den äkta, våta känslan så kan du använda vattenbaserat glidmedel. Vibratorn är batteridriven och batterier ingår ej.

Fördelar:

 • Smart och smidig produkt som ger dig optimal njutning i en diskret förpackning.

Nackdelar:

 • Den har en bredd på 9,5 x 7 cm vilket kan kännas lite stort för dig som älskar en tajt stimulering.

Cyberskin: en verklighetstrogen upplevelse

Finns det något så härligt som en fast rumpa eller en hård kuk? Nej, förmodligen inte. De flesta produkter på marknaden idag fokuserar på någon form för fetisch eller fantasi. Men för de flesta så vill vi bara uppleva det härliga som man får tillsammans med en partner.

Det finns inget som kan mäta sig med den riktiga upplevelsen men cyberskin kommer otroligt nära. Du får produkter som kan ge dig nästan den samma känslan som med en partner. Några är till och med avgjutningar av riktiga porrstjärnor. Tänk vad kittlande att komma hem till en porrstjärna varje kväll.

Oavsett vilken produkt du väljer kan vi garantera att cyberskin ger dig den mest verklighetstrogna stunden du kan få.

Cyberskin: Sex när du har lust

Oavsett om du har en partner eller inte kan en Topco cyberskin vara en bra idé. Vi blir inte alla kåta samtidigt vilket betyder att du kanske är kåt men din partner har inte lust. Sex blir inte så kul när båda inte är på humör.

Är du singel så kan det vara svårt att få ligga precis när du har lust och ofta måste du anpassa dig till när du kan gå på date eller när du drar hem från krogen.

Med en cyberskin sexleksak kan du få en härlig, verklighetstrogen upplevelse precis när det passar dig. Är du kåt kan du bara dra fram den. Det är produkten som alltid är där för dig och ditt behov.

Glidmedel ger en naturtrogen känsla

Glidmedel rekommenderas med de allra flesta sexleksaker. Det kan nämligen bidraga till minskad friktion och ökad njutning. Att minska friktionen hjälper med att förhindra skador och smärtor.

Till din cyberskin produkt kan det också hjälpa dig med att få en ännu mer verklighetstrogen upplevelse. När du köper en produkt i cyberskin så är du ute efter något som känns äkta. Dock så kan inte sexleksaker skapa eget ”glid”. Sexleksaker blir med andra ord inte våta när du är upphetsad.

Glidmedel kan hjälpa med att skapa våthet och därmed ge det härliga glidet som du upplever tillsammans med din partner.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här