Colt – de mest populära sexleksakerna från det kända märket

172

Colt är ett märke med prisvärda sexleksaker som primärt riktar sig till män. Dock kan några av deras leksaker även användas av kvinnor, och det är upp till en själv om man vill dra nytta av de fräcka produkterna på egen hand eller under parlekarna. Nedan ska vi tala lite mer om olika Colt leksaker till kvinnor och män, så fortsätt att läsa för att hitta en riktigt prisvärd sexleksak som alltid uppskattas i sovrummet.

Till kvinnor

Vi nämnde lite kort att Colt primärt riktar sig till män, men visst finns det Colt leksaker som kvinnor kan få stor nytta av. Nedan ska vi ta en titt på två olika vibratorägg för stimulans antingen utvändigt eller invändigt – valet är upp till en själv. Dra nytta av dessa vibratorägg när det är dags för sköna onanisessioner på egen hand eller när man vill bjuda in partnern till sovrummet för spännande lekar tillsammans. Som kronan på verket är alla produkter från Colt billiga och bra för kvalitet till ett lågt pris!

Colt Xtreme Turbo Bullet Vibrator

colt xtreme turbo bullet vibrator

Se priset här

Letar du efter en fräck vibrator till ett förvånansvärt lågt pris som förbättrar både solostunderna och parlekarna? Då är Colt Xtreme Turbo Bullet Vibrator en händig leksak att titta närmare på. Vibratorn kommer i form av ett litet ägg, och det är upp till en själv om man vill hålla detta ägg mot klitoris för härlig klitorisstimulans eller föra in ägget för skön G-punktstimulans.

För att få den där skräddarsydda upplevelsen som man är ute efter finns det 2 vibrationslägen som man kan välja mellan, och man skiftar läge med hjälp av fjärrkontrollen. Ta själv beslutet om man ska njuta av ägget under onanisessionerna på egen hand eller om man ska ge fjärrkontrollen till partnern så att han eller hon får ta kontroll över situationen. Colt Xtreme Turbo Bullet Vibrator är vattentät, så det är fritt fram att ta med leksaken ner i badet.

Fördelar:

 • Kan stimulera både utvändigt och invändigt
 • 2 vibrationslägen att välja mellan
 • Händig fjärrkontroll som tillåter för parlekar

Nackdelar:

 • Fjärrkontrollen är inte sladdlös

COLT Black Turbo Bullet Fjärrstyrt Vibratorägg

colt black turbo bullet fjernbetjent vibrator

Se priset här

Här kommer ytterligare ett prisvärt vibratorägg från Colt vid namn COLT Black Turbo Bullet Fjärrstyrt Vibratorägg. Det är möjligt att dra nytta av detta ägg både vid klitoris- och G-punktstimulans, men det går också bra att dra nytta av det här ägget analt. Med andra ord kan det båda användas av män och kvinnor för sköna onanisessioner eller härliga parlekar med någon som man håller kär.

Ägget bjuder på stor valuta för pengarna med roterande vibrationer, och dessa styrs med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i paketet. Styr själv vibrationerna eller överlåt det jobbet till ens partner. Kom ihåg att batterier köps separat samt att det är väl värt att satsa på ett glidmedel för att göra upplevelserna bättre. Om du är intresserad av fler leksaker för kvinnor, kika på följande Lovebuddy sida.

Fördelar:

 • Kan användas till både stimulans av klitoris, G-punkt eller analt
 • Vibrationsnivåer som styrs med en händig fjärrkontroll
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

Till män

Sexleksaker till män finns det många av inom Colt sortimentet, och nedan ska vi tala om några av dessa. Vare sig man är på jakt efter en masturbator för att förbättra onanisessionerna, en penispump för att kunna imponera med ett större stånd, en penisring för att hålla längre i sovrummet eller någonting helt annat finns Colt där som räddaren i nöden. Kika på några av deras många högkvalitativa sexleksaker för män och hitta snart den absoluta favoriten.

COLT Mighty Mouth Masturbator

colt mighty mouth mastubator

Se priset här

För en onaniprodukt som alltid imponerar får man inte missa COLT Mighty Mouth Masturbator, en sexleksak för män som kryddar till onanisessionerna alla gånger. Det låter nästan för bra för att vara sant, men tro det eller ej bjuder denne onaniprodukt på 30 program med pulseringar och vibrationer för njutning som aldrig förr.

På insidan finns en skön struktur, och på undersidan finner man en sugkopp som ser till så att leksaken kan fästas på diverse plana ytor för handsfree lekar. De flesta kan dra nytta av COLT Mighty Mouth Masturbator då leksaken är 12 cm djup med en inre diameter på 5 cm. För ännu bättre upplevelser kan man ta med sig sin masturbator ner i badet då den är fullkomligt vattentät.

Fördelar:

 • Hela 30 inställningar att välja mellan
 • Passar de flesta penisstorlekar
 • 100 % vattentät

Nackdelar:

 • Batterier måste köpas separat

COLT Big Man Penispump

colt big man penispumpe

Se priset här

Få den där perfekta erektionen som du alltid har velat ha på ett lätt och smidigt sätt tack vare COLT Big Man Penispump. Den här pumpen kommer med en cylinder på hela 28,5 cm i längd samt en bredd på 6,5 cm i diameter. Med detta i åtanke kommer penispumpen därför att passa de flesta penisstorlekar och bjuda på mer än nog med utrymme för att pumpa upp ens kön.

Tack vare måtten på insidan kan man se hur penisen blir större i realtid medan man pumpar, och om man känner att trycket blir för kraftigt finns det en funktion som tillåter en att omedelbart tömma luften ur cylindern. Pumpen är därför säker, effektiv och passande för de flesta.

Fördelar:

 • Förser en med en större och kraftigare erektion
 • Mätskala på cylindern för att följa utvecklingen
 • Quick-Release funktion för säkerhetens skull

Nackdelar:

 • En aning dyrt

COLT Snug Tugger Dubbel Penisring

colt snug tugger dobbelt penisring

Se priset här

Med en COLT Snug Tugger Dubbel Penisring garanteras man ett kraftigare och mer långvarigt stånd för att kunna imponera i sovrummet under parlekarna eller för att helt enkelt få en skönare upplevelse under solostunderna. Det som gör den här penisringen så speciell är att den agerar som två penisringar i ett: en som sätts om penisroten samt en som sätts runt pungen.

Tack vare det flexibla materialet är detta en sexleksak som passar de flesta oavsett penisstorlek, och som en extra positiv aspekt är penisringen förvånansvärt billig. Det här är en Colt produkt som man inte kommer att vilja gå miste om ifall man söker efter att fullända stunderna i sovrummet alla gånger.

Fördelar:

 • Bjuder på ett mer långvarigt och kraftigare stånd
 • Mycket billigt
 • Två penisringar i en leksak

Nackdelar:

 • Tål inte massageoljor eller vätskor med fett i sig

Edge Seamless Metal Ring 3,8 cm

edge seamless metal ring 3 8 cm

Se priset här

Då är det dags att kika på några Edge produkter, och kanske är man van vid att se penisringar i mjuka material såsom silikon eller gummi. Om man dock är på jakt efter en riktigt effektiv penisring kan det vara väl värt att kika på en metallvariant. Edge Seamless Metal Ring är såsom namnet avslöjar en metallring som fästs runt ens penis för att förse bäraren med ett starkare stånd som håller längre.

Med material i 100 % nickelfri metall är det här en riktigt robust ring som passar de med tidigare erfarenhet som är vana vid att använda penisringar. Dess sömlösa design är en fördel då detta ser till så att det inte finns några delar som skaver. Testa på den fräcka Edge Seamless Metal Ring och njut under täcket på helt nya sätt.

Fördelar:

 • Robust penisring i metall
 • Bjuder på en fylligare och mer långvarig erektion
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Enbart rekommenderat för erfarna användare

Edge Seamless Metal Ring 5,1 cm

edge seamless metal ring 5 1 cm

Se priset här

Den här penisringen ser lite bekant ut, och detta är eftersom vi här ska kika på samma typ av ring som den förra produkten på listan. Skillnaden är att just den här ringen är lite större med sina 5,1 cm. När man drar nytta av penisringar i metall är det av yttersta vikt att man väljer den rätta storleken eftersom det annars finns en risk att man skadar sig själv.

För den här anledningen är det bra att enbart dra nytta av penisringar i metall om man är säker på vad ens storlek är. Om man inte har tidigare erfarenhet är det en bättre idé att börja med silikonringar eller gummiringar och sedan jobba sig upp till metallringar. Med Edge Seamless Metal Ring 5,1 cm kommer man dock att kunna njuta av en kraftigare erektion i sovrummet, så om man är en expert när det gäller penisringar kommer man verkligen att älska metallringen. Klicka här för fler sexleksaker som blir perfekta för män.

Fördelar:

 • Bjuder på ett kraftigare stånd
 • Perfekt för de som har tidigare erfarenhet av penisringar
 • Stor valuta för pengarna

Nackdelar:

 • Inte rekommenderat för nybörjare

Till bondage

Kinky bondageleksaker tackar man inte gärna nej till om man älskar världen av BDSM. Det finns många spännande leksaker att testa på såsom rep, ögonbindlar, handbojor, floggers och piskor för att bara nämnda några få valmöjligheter. Nedan ska vi kika närmare på just en häftig spreader bar för nybörjare som fixerar partnerns fotleder så att man får fri tillgång till hans eller hennes kropp. Fortsätt att läsa och ta reda på mer!

Edge Spreader Bar

edge spreader bar

Se priset här

Har du fått upp intresset för BDSM, dominanslekar eller bondage i allmänhet? Är du en nybörjare inom den här fräcka världen och letar efter de perfekta nybörjarleksakerna? Då kan Edge Spreader Bar stå till tjänst.

Edge Spreader Bar är en benspretarstång, och för att dra nytta av den här leksaken fästs partnerns fotleder på vardera sidan av stången. På så vis sitter han eller hon fast i en bredbent position som tillåter en att göra vad man vill med den undergivna partnern. Spreader Bars är riktigt spännande att ta fram under dominanslekarna, och just den här stången är inte särskilt bred så att den ska passa nybörjare helt perfekt. Kika gärna på Lovebuddys topplista över benspretare för flera fräcka stänger.

Fördelar:

 • Perfekt val till BDSM-sessionerna
 • Passande för nybörjare
 • Fixera partnerns fotleder på vardera sidan av stången

Nackdelar:

 • En aning dyrt

Till analrengöring

Det är ingen höjdare att bli bemött av en smutsig överraskning när det är dags för anala lekar, men lyckligtvis nog är detta ganska enkelt att förhindra. Med en händig anal douche vid ens sida får man en effektiv analrengöringsprodukt som snabbt, enkelt och med imponerande resultat garanterar hygien som är på topp. Nedan ska vi kika närmare på lite olika produkter för analrengöring, så hitta din favorit och börja förbereda inför de anala lekarna!

COLT Anal Douche

colt anal douche

Se priset här

Då ska vi återigen ta oss en titt på en Colt produkt som kan användas av både män och kvinnor. Detta är nämligen en anal douche: en typ av analrengöringsprodukt som är perfekt att dra nytta av för att förbereda inför kinky lekar i sovrummet.

Använd COLT Anal Douche för att spruta in vatten därbak och på så sätt göra dig ren för att undvika smutsiga överraskningar under lekens gång. Det som dock gör denne anal douche ganska speciell är att den kommer med två olika huvuden. En av dem är smal och slät för att börja lite nätt medan den andra är tjockare med en vågig struktur för extra njutning som man inte kommer att vilja missa.

Fördelar:

 • Effektiv analrengöringsprodukt
 • Kommer utrustad med två huvuden
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

COLT Shower Shot Anal Rengörings Set

colt shower shot anal rengørings sæt

Se priset här

Då har vi kommit till den sista händiga Colt produkten på listan, och här är det riktigt fräcka grejor som gäller. COLT Shower Shot Anal Rengörings Set är en produkt för analrengöring i form av en slang i rostfritt stål, men även en dildo för extra njutning under den anala rengöringen.

Dildon har en längd på 16 cm samt en bredd på 3 cm i diameter. Det finns med andra ord många centimetrar att njuta av under analrengöringens gång, så varför inte satsa på den härliga COLT Shower Shot Anal Rengörings Set för att se till så att analrengöring blir mer spännande än någonsin. För fler liknande produkter, kika även gärna på Lovebuddys topplista över analrengöringsprodukter.

Fördelar:

 • Perfekt för rengöring innan anala lekar
 • Kommer utrustad med en fräck dildo
 • Mycket prisvärt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här