Cloneboy – Bästa i test

35

Produkter inom serien Cloneboy ger användarna den roliga möjligheten att klona sitt kön för att sedan använda resultatet som antingen en dildo, en vibrator eller kanske som ett snyggt inredningstillbehör. De har också blivit populära som lite komiska gåvor på exempelvis svensexan eller för de som vill ge bort en sexleksak till flickvännen eller pojkvännen.

Oberoende av vilket användningsområde du har planer på – som en skämtsam present eller en sexleksak – är det bra att veta hur det inte bara finns en enda Cloneboy. Faktum är att det finns många typer att välja mellan, så sätt på säkerhetsbältet, håll i hatten och låt oss titta närmare på dessa roliga produkter!

Se Sinful produkter här

Se MShop produkter här

TESTVINNARE – Cloneboy Vibrator

cloneboy lav selv vibrator

Se priset här

Som du kanske kommer ihåg från introt nämnde vi att vissa Cloneboy produkter kan användas som dildos medan andra kan dras nytta av som vibratorer – och här har vi det sistnämnda. Klona ditt kön och få en förvånansvärt effektiv vibrator att leka med.

Fördelar:

 • Skapa en dildo som ser ut precis som din penis
 • Leksaken har en vibreringsfunktion
 • Få en penisring med på köpet

Nackdelar:

 • Om ditt kön är ganska stort kan det bli svårt att få innehållet att räcka

Min personliga upplevelse

Skapa en dildo som ser precis ut som din egen penis, och få även den extra fördelen av att dildon vibrerar! Inom Cloneboy Dildo paketet finns rör, gjutmassa, en manual och allt det andra som behövs för att på ett optimalt sätt klona ditt kön.

Rekommenderat till

För dig som letar efter en komisk svensexapresent eller kanske en Alla Hjärtans Dagsgåva till flickvännen är en Cloneboy Dildo en riktigt rolig produkt att införskaffa dig.

Så säger andra kunder

Hos Sinful hade en kund det här att säga om sin Cloneboy Vibrator:

”Tanten har alltid varit skeptisk till leksaker, men när denna kom fram tillsammans med en förklaring så försvann alla tvivel. Hon njöt och ville t.o.m. att vi skulle kolla på fler leksaker.”

Sammanfattning

Vill du använda din Cloneboy som en dildo, vibrator, komisk present eller seriös Alla Hjärtans Dagsgåva? Oavsett vad är Cloneboy Vibrator både skoj som en aktivitet och som resultat.

TILL NYBÖRJAREN – Cloneboy Gör Din Egen Dildo med Sugpropp

cloneboy lav selv dildo med sugekop

Se priset här

Denne Cloneboy Dildo må påminna om produkten som vi nyligen gick igenom, men en stor skillnad är att det här kloningspaketet är utrustat med en sugpropp. Medan du klonar din penis sätts denne sugpropp in i dildon, och voilà! Du har nu en dildo som du kan leka med utan att behöva använda händerna.

Fördelar:

 • Få en kopia av din penis i form av en dildo
 • En sugpropp sitter under dildon för lekar utan att behöva använda händerna
 • Materialet är medicinskt godkänt silikon

Nackdelar:

 • En relativt tidskrävande aktivitet

Min personliga upplevelse

Nu har du din chans att klona din penis och få en dildo som har en sugpropp undertill. Vad detta betyder är att leksaken kan fästas på antingen golvet eller väggen så att du eller någon annan kan avnjuta dildon utan att behöva använda händerna alls.

Rekommenderat till

Om det har varit din dröm att få tillverka en dildo som ser precis ut som ditt äkta kön är det din lyckodag. Denne Cloneboy produkt tillåter dig nämligen att göra just det, och blir därför perfekt för dig!

Så säger andra kunder

Det finns ännu inga kundomdömen på produktsidan som har lämnats hos Sinful.

Sammanfattning

Få en skön silikonleksak som är vattentät, ftalatfri och ser ut som en exakt kopia av din penis. Sugproppen längst ner garanterar dig också fler möjligheter i form av handfri onani.

DEN BILLIGA – Cloneboy Gör Din Egen Dildo Nude

cloneboy lav selv dildo nude

Se priset här

Ibland kan man tycka att originalet är det allra bästa, så här kommer därför Cloneboys originalprodukt. Använd gjutmassan, formröret, silikonet och de andra tillbehören för att på ett roligt sätt skapa din helt egen penisklon.

Fördelar:

 • Alla tillbehör som du kommer att vara i behov av för dildoskapandet
 • Material som är medicinskt godkända
 • Passande som en skämtpresent eller sexleksak

Nackdelar:

 • Kan vara en aktivitet som är lite tidskrävande

Min personliga upplevelse

I det här paketet får du bland annat ett formrör som är 23 cm långt och 7,3 cm i diameter. Du sticker ner ditt kön i röret för att skapa en gjutform, och från detta skapar du sedan en dildo som ser precis ut som din egen penis. Riktigt roligt och fräckt!

Rekommenderat till

Letar du efter den där underbart komiska presenten till kompisen eller vill du kanske att din flickvän ska kunna njuta av dig även när du inte är hemma? Välj då den här Cloneboy produkten för att få en dildo med din penis utseende.

Så säger andra kunder

Hos Sinful kan du hitta den här kundrecensionen:

”Denna gör jobbet som inte ens originalet klarar av! Har aldrig kommit så snabbt! Vi lever som särbos och gissa om det är skönt att kunna roa sig på egen hand med mannens klon… Dessutom så njuter även han av att ana vad jag gör efter att vi sagt godnatt… Perfekt för särbos helt enkelt!”

Sammanfattning

Oavsett om du letar efter den roligaste skämtpresenten eller den härligaste sexleksaken är Cloneboy perfekt för dig!

MEST POPULÄRA – Cloneboy Gör Din Egen Dildo Svart

cloneboy lav selv dildo sort

Se priset här

De olika Cloneboy paketen som vi hitintills har kikat på har alla haft en ljus hudfärg, men om det istället är en svart färg som tilltalar dig har du här en Cloneboy som blir perfekt. Den ger dig ingredienserna för att koka ihop en dildo som ser precis ut som ditt kön – i en svart färg.

Fördelar:

 • Få en kopia av din penis som kan användas som en dildo
 • Leksaken tål vatten om onani i duschen eller badet föredras
 • Dildon har en slät yta tack vare dess silikonmaterial

Nackdelar:

 • Kan vara lite knepigt att få det rätt till på första försöket

Min personliga upplevelse

För många kan en personlig dildo vara mer tilltalande än de vanliga opersonliga dildoarna som kan köpas i sexleksaksbutiker – och vad är inte mer personligt än en exakt kopia av ens penis? Få just detta genom att satsa på detta Cloneboy paket.

Rekommenderat till

”Cloneboy Gör Din Egen Dildo Svart” rekommenderas till männen som vill krydda till sexlivet med en fräck dildo eller för de som är på jakt efter en skämtgåva.

Så säger andra kunder

Kundomdömen finns ännu inte att stöta på.

Sammanfattning

Använd detta händiga Cloneboy set och få en snygg svart dildo i skönt silikon som ser precis ut som den äkta varan!

DEN FRÄCKA – Cloneboy Gör Din Egen Dildo med Harness

cloneboy lav selv dildo med harness

Se priset här

Det är en sak att få njuta av en dildo under onani, men det är en helt annan sak att få njuta av underbara parlekar med en högkvalitativ strapon. Det som gör det här Cloneboy kittet speciellt är att en harness ingår som det färdiga resultatet kan sättas fast i.

Fördelar:

 • Få en perfekt kopia av din penis
 • Medföljande harness som dildons kan fästas i
 • Vattentålig

Nackdelar:

 • Måste vänta i 24 timmar på att dildon ska stelna

Min personliga upplevelse

Detta Cloneboy kit ger dig chansen att både skapa en dildo som ser ut precis som din penis och att samtidigt få en fräck strapon leksak att använda när det hettar till under kvällen.

Rekommenderat till

Detta set passar dig som vill njuta med din partner av fräcka strapon lekar.

Så säger andra kunder

Sinful har fått en recension från en kund som lyder:

”Fick denna av min kille innan jag åkte till Grekland. Använde den ensam och med pojkvännen i telefon, då kändes det verkligen som han var med mig. Den var lätt att göra och kändes verkligen underbar att använda när man vet vem den tillhör. Rekommenderas till alla tjejer som ska vara utan sin kille under en längre tid.”

Sammanfattning

Välj ett Cloneboy set som inte bara ger dig en dildo, utan också en harness. Experimentera med strapon lekar tillsammans med en klon av din penis.

DEN LYXIGA – Cloneboy Gör Din Egen Dildo Rosa

cloneboy lav selv dildo pink

Se priset här

När vi nu har tittat på ett antal olika avgjutningspaket i hudfärger är det dags för en rosa variant. Den här produkten fungerar precis som de andra Cloneboy paketen förutom att dildoresultatet blir rosa.

Fördelar:

 • Tillverkas i härligt silikon
 • Vattentät
 • Ftalatfri

Nackdelar:

 • En smått krävande process

Min personliga upplevelse

Klona ditt kön och få en ljuvlig silikondildo som ser precis ut som din riktiga penis. Det här blir en trevlig aktivitet antingen själv eller med hjälp av partnern.

Rekommenderat till

Alla som vill ha en unik sexleksak eller en komisk present kommer säkerligen att ha en förkärlek till detta kit.

Så säger andra kunder

Än finns det inga recensioner från kunderna.

Sammanfattning

Skriv upp den här Cloneboy produkten på önskelistan och få tillgång till en spännande kloningsprocess där din kommande dildo ser precis ut som din penis.

TILL DEN ERFARNE – Cloneboy Dildo Glow In The Dark Nude

cloneboy dildo glow in the dark nude

Se priset här

Om det inte redan vore unikt nog med peniskloning för att skapa den där perfekta dildokopian kommer här en Cloneboy produkt som ger dig en dildo som lyser i mörkret! Riktigt häftigt, helt enkelt.

Fördelar:

 • Klona din penis till ett ganska rimligt pris
 • Dildon lyser i mörkret
 • Tillräckligt med innehåll för två gjutningar

Nackdelar:

 • Lite tidskrävande att gå igenom kloningsprocessen

Min personliga upplevelse

Använd den som sexleksak eller som någonting att ge bort i present. Vad du än bestämmer dig för är det riktigt roligt och spännande att få en personlig dildo som ser ut precis som din penis.

Rekommenderat till

Passande till alla som vill klona sin penis och få en självlysande dildo till onani, parlekar eller som en spännande gåva.

Så säger andra kunder

Kundomdömen är det lite snålt med just nu.

Sammanfattning

Ta tillfället i akt och dra nytta av detta Cloneboy set för att få din livs sexleksak. Kloning har aldrig varit roligare, och särskilt inte när resultatet är självlysande!

Summering

Vare sig du satsar på Cloneboy eller Clone A Willy är det säkert att du får högkvalitativa ingredienser för att kunna baka ihop en dildo som aldrig har skådats förr: nämligen en personlig dildo som ser precis ut som din penis. Allt du behöver göra är att följa den medföljande manualen noga, så gör du din egen dildo på nolltid.

Listan bevisar att det inte är snålt med valmöjligheter när det gäller olika Cloneboy typer, så satsa bara på den varianten som du tycker om som mest. Är det en ordinär dildo som fångar ditt intresse, älskar du handfria lekar som en dildo med sugpropp ger dig eller är det hellre en vibrator som känns bäst för dig? Det kan till och med vara så att du testar på flera olika!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här