Buttplug med svans – bästa tail buttplugs i test

256

Är du redo att leva ut alla dina djuriska instinkter när ni tar parlekarna i sovrummet till en helt ny nivå? Tillsammans med en tail butt plug (med andra ord en buttplug med svans) får ni det perfekta redskapet för att göra rollspelen extra spännande samtidigt som analpluggen blir härligt stimulerande att fästa.

Om man letar efter en buttplug svans är det fullt möjligt att vara kräsen, för tro det eller ej finns det ganska många varianter att välja mellan. Därför ska vi nedan gå igenom några av de bästa buttplugs med svans, så fortsätt att läsa för att hitta den som du älskar allra mest!

TESTVINNARE – Furry Fantasy Red Fox Tail Buttplug

furry fantasy red fox tail butt plug

Se priset här

Vad vore ett sexigt rollspel utan en fräck fox tail butt plug? Furry Fantasy Red Fox Tail Buttplug är en härlig sexleksak som delvist låter en förvandlas till en räv. Leksaken är en vanlig analplugg i rostfritt stål, men i änden sitter en rävsvans i fuskpäls fast. På detta sätt ser det ut som om man har en svans när man har fört in analpluggen – perfekt för heta lekar med ens partner, och den stimulerande känslan av analpluggen gör bara alltid bättre. Det är både fysisk och visuell stimulans som står på menyn.

För de som är intresserade av BDSM kan denne fox tail butt plug dras nytta av vid dominanslekar där en person agerar som partnerns undergivna husdjur. Svansen är hela 70 cm lång, så den har gott om storlek till sig för att man ska kunna använda den att kittla partnern med. För enkel förvaring efter användning ingår en diskret förvaringspåse som man kan lägga sin fox tail butt plug i när den inte används. Glöm inte heller att det är av yttersta vikt att beställa ett sexleksaksrengöringsmedel att ta fram varje gång man har använt analpluggen för att se till så att leksaken blir helt ren.

Fördelar:

 • Högkvalitativ analplugg i rostfritt stål
 • Härlig fuskpäls som efterliknar en röd rävs svans
 • Diskret förvaringspåse ingår

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL NYBÖRJAREN – NS Novelties Bunny Tails

ns novelties bunny tails purple

Se priset här

Vissa typer av buttplug med svans kan komma att bli relativt dyra beroende på hur avancerade och detaljerade de är. Om man är en nybörjare inom världen av tail butt plugs och vill testa på både en billig och lättanvänd men ändå högkvalitativ produkt är det värt att kika på NS Novelties Bunny Tails. Denne buttplug svans kommer i form av en analplugg med en söt kaninsvans längst ut. Välj att inhandla leksaken i antingen en lila eller rosa färg beroende på vad man föredrar, och sedan är man redo att ta del av härliga parlekar som man aldrig vill ska ta slut.

Den fluffiga svansen gör BDSM och dominanslekar äkta fräcka, och rollspel har aldrig varit mer spännande än med en tail butt plug. Själva analpluggen är tillverkad av ett lent silikonmaterial, vilket betyder att det blir bekvämt och bekymmerslöst att föra in ens buttplug med svans. Glöm inte att dra nytta av ett analt glidmedel för ett så bra glid som möjligt, och vid rengöring bör man använda sig av ett sexleksaksrengöringsmedel.

Fördelar:

 • Kommer utrustad med en söt kaninsvans i två olika färger
 • Analpluggen är framställd i lent silikon
 • Bra buttplug svans för nybörjare

Nackdelar:

 • Inte det mest realistiska materialet

DEN BILLIGA – Furry Fantasy Black Panther Tail Buttplug

furry fantasy black panther tail butt plug

Se priset här

Furry Fantasy Black Panther Tail Buttplug är till för de som eftersöker en buttplug med svans som inte kostar skjortan, men som ändå håller hög standard där kvaliteten är på topp. Denne tail butt plug föreställer en svart panters svans som sitter fast i en lättanvänd analplugg. Pluggen är tillverkad av rostfritt stål som lätt glider in om man applicerar nog med analt glidmedel. Svansen däremot är tillverkad av fuskpäls, men känns mjuk och len för extra realism.

Pluggen är 9 cm lång där 7 cm kan föras in, så den kanske är lite stor för nybörjare, men om man har tidigare erfarenhet av analpluggar blir det inga problem. För enkel förvaring ingår en diskret förvaringspåse som ens buttplug svans kan läggas i när den inte används. Glöm inte att beställa ett glidmedel och ett sexleksaksrengöringsmedel som viktiga tillbehör till Furry Fantasy Black Panther Tail Buttplug. Dra nytta av leksaken vid parlekar – och särskilt BDSM samt dominanslekar där den undergivna agerar som partners husdjur. Detta kan verkligen sätta sprätt på tillvaron och göra parlekarna mer spännande än någonsin.

Fördelar:

 • Stor valuta för pengarna
 • Len och skön pantersvans
 • Analplugg i rostfritt stål som är enkel att rengöra

Nackdelar:

 • Tappar ibland ett par hårstrån

MEST POPULÄRA – NS Novelties Unicorn Tails

ns novelties unicorn tails pastel purple

Se priset här

Har du någonsin önskat att få vara en graciös rosa enhörning? Nu blir den önskningen sann med NS Novelties Unicorn Tails. Tas till en magisk och läcker värld med denne tail butt plug i form av en analplugg med en rosa enhörningssvans i ett mjukt och härligt material. Använd leksaken för att omedelbart förbättra parlekarna i sovrummet med en unik komponent som uppskattas av båda parter.

Om man antingen älskar pony play, BDSM eller dominanslekar i allmänhet är denne buttplug svans helt rätt för en. Själva pluggen är len och skön att föra in då den är tillverkad av ett silikonmaterial, och väl inne kommer det att se ut som om man har en riktig svans i nylon. Beställ ett analt glidmedel, så är man redo att börja dra nytta av allt som denne buttplug med svans har att bjuda på. Ha bara i åtanke att det är viktigt att man rengöra produkten väl efter användning, men det här blir lätt så länge man har ett sexleksaksrengöringsmedel tillhands. Gör parlekarna mer spännande idag med NS Novelties Unicorn Tails!

Fördelar:

 • Rimligt pris
 • Härlig silikonplugg
 • Vacker svans i nylon

Nackdelar:

 • Lite tunt med hår i svansen

TILL VARDAGEN – Tailz Grey Fox Tail Analplugg

tailz grey fox tail anal plug

Se priset här

Då var vi tillbaka till ytterligare en fox tail butt plug, och den här varianten är framställd efter en grå räv med en vit svansspets. Den härliga fluffiga svansen kommer att uppskattas enormt vid de heta lekarna i sovrummet tillsammans med partnern. Om man älskar BDSM där den ena partnern agerar som undergiven medan den andra är den dominanta ägaren är en fox tail butt plug ett måste.

Med en längd på 11 cm och en diameter på 3,8 cm är den här analpluggen ganska stor för en nybörjare, men om har tidigare erfarenhet av analpluggar blir detta ett förträffligt tillskott till samlingen. Pluggen är tillverkad av TPR, och med hjälp av en klick glidmedel hamnar den lätt på plats utan några större svårigheter. Svansen är framställd av fuskpäls, men känns mycket len och realistisk för att göra stunderna tillsammans i sovrummet ännu bättre. Denne fox tail butt plug ger med andra ord både visuell och fysisk stimulans för de som vill göra lekarna ännu mer fräcka.

Fördelar:

 • Fin, fyllig och detaljerad svans
 • Lätt att rengöra
 • Sitter på plats tack vare basen

Nackdelar:

 • Ganska dyr jämfört med kvaliteten

DEN FRÄCKA – Rimba Tail Buttplug Small

 

rimba tail buttplug small

Se priset här

Denne analplugg med en diameter på 2,9 cm och en införbar längd på 6 cm räknas som en mycket liten analplugg, och därför kommer den att passa de oerfarna mycket väl. Den är dock perfekt även för proffsen som bara föredrar en lite mindre tail butt plug. Det är nu ingen hemlighet att man kan få stor nytta av en buttplug svans när man vill krydda till dominanslekarna, och om man vill ta lekarna ännu längre kan man överväga att köpa till ett par kattöron.

Tack vare materialet av rostfritt stål garanteras man en leksak som rengörs på ett lätt sätt så länge man använder ljummet vatten och ett rengöringsmedel som är särskilt gjort för sexleksaker. Den konstgjorda pälsen i form av en svans som sitter i änden av analpluggen är len och fyllig, så visst kan man förvänta sig sällan skådad visuell stimulans när svansen vippar fram och tillbaka. Ha den i under samlag eller andra heta lekar tillsammans med partnern och njut av en högkvalitativ buttplug med svans som inte gör en besviken.

Fördelar:

 • Analplugg av rostfritt stål som enkelt rengörs
 • Relativt liten för att passa nybörjare
 • Härligt fyllig svans

Nackdelar:

 • Ganska dyr

DEN LYXIGA – Tailz Fox Tail Glas Analplugg

tailz fox tail glas anal plug

Se priset här

Tailz Fox Tail Glas Analplugg är ytterligare en fox tail butt plug, men det unika med just den här varianten är glasmaterialet som leksaken är tillverkad av. Borosilikatglas gör det möjligt för en att värma upp eller kyla ner analpluggen i ett vattenbad för att njuta lite extra av den varma eller kalla temperaturen. Gällande svansen är denne tillverkad av fuskpäls, men trots detta är den len, skön och ser ganska realistisk ut. Med naturtrogna ränder i mörk- och ljusbrunt har svansen ett mycket detaljerat utseende till sig.

Med en diameter på 3,8 cm samt en införbar längd på 10 cm kan denne fox tail butt plug vara en aning stor för nybörjare, men om man är van vid buttplugs behöver man inte oroa sig. Dra nytta av den sexiga fox tail butt plug för att ge dominanslekarna det där lilla extra, och om du har en förkärlek till rollspel är den här leksaken verkligen ett måste.

Fördelar:

 • Analplugg i glas som kan värmas upp eller kylas ned
 • Realistisk svans med detaljerat utseende
 • Fyller ut en gott och väl

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL DEN ERFARNE – Tailz Midnight Fox Tail Glas Analplugg

 

tailz midnight fox tail glas butt plug

Se priset här

Om man älskar att leka runt med värme och kyla är Tailz Midnight Fox Tail Glas Analplugg ett ypperligt val tack vare det faktumet att leksaken är tillverkad av glas. Med hjälp av ett kallt eller varmt vattenbad kyler man ned eller värmer upp ens tail butt plug innan användning för att lägga till ytterligare ett element av njutning. För att på skönast sätt föra in analpluggen bör man använda ett glidmedel, och då den införbara längden på pluggen ligger på 10,7 cm medan diametern ligger på 4 cm är denne buttplug svans primärt riktad till den erfarna användaren.

Den snygga svarta färgen, det fluffiga yttre och den realistiska känslan får svansen att imponera under alla typer av parlekar. Agera som partnerns undergivna husdjur med denne tail butt plug i och gör rollspelen både roligare samt mer spännande. Materialet tillåter dessutom för enkel rengöring med hjälp av ett sexleksaksrengöringsmedel så att ens buttplug med svans blir så gott som ny efter varje gång.

Fördelar:

 • Snygg realistisk svans i fuskpäls
 • Analplugg i glas som kan värmas upp eller kylas ned
 • Perfekt till den erfarna konsumenten

Nackdelar:

 • Lite för tunn svans för vissa

NYHET – Tailz Bad Kitty Cat Tail Analplugg

tailz bad kitty cat tail anal plug

Se priset här

Vad vore en topplista över buttplugs med svans om den inte avslutas med en härlig kattsvans. Detta är en utmärkt tail butt plug för alla de som älskar dominanslekar och har planer på att ta BDSM till en helt ny nivå av njutning. Med en analplugg som är tillverkad av silikon blir det bekvämt att föra in den, och produkten är både latexfri samt ftalatfri.

Svansen är tillverkad av fuskpäls och är sannerligen len och fin för härliga lekar tillsammans med partnern. Det är fullt möjligt att böja svansen hur man än vill, och den kommer sedan att hålla formen som man har valt. Själva analpluggen bli smalare ju närmare toppen man kommer, vilket ser till så att det blir så lätt som möjligt att föra in ens buttplug med svans, även för nybörjare. För de som är på jakt efter en riktigt fräck buttplug svans som är formad likt en kattsvans får man inte missa att kika närmare på just Tailz Bad Kitty Cat Tail Analplugg.

Fördelar:

 • Buttplug svans som kan formas hur man än vill
 • Härlig analplugg i silikon
 • Avsmalnande topp för att lättare kunna föras in

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här