Big Dong Sexleksaker – Bästa i test

30

Big Dong sexleksaker är precis vad det låter som: en stor och imponerande dildo som kan ta parlekarna eller onanisessionerna till en helt ny nivå. Här är det tal om en naturtrogen dildo som kommer så nära den äkta varan som möjligt tack vare sitt markerade ollon, detaljerade ådror och pungkulor. Även färgen och materialet som används gör den här dildon till ett mycket realistiskt alternativ som du inte vill gå miste om.

Nedan ska vi ta en närmare titt på en av många populära Big Dong sexleksaker, nämligen You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo. Vad är det som gör den här leksaken så populär och vad kan du förvänta dig om du satsar på dildon? Fortsätt att läsa för att ta reda på mer. Ta också gärna en titt på andra artiklar hos Lovebuddy här eller kika närmare på en rad högkvalitativa varumärken genom att se här.

TESTVINNARE – You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo 20 cm

you2toys rebel big dong realistisk dildo 20 cm

Se priset här

You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo är en verklighetstrogen dildo med en längd på 20 cm samt en diameter på 5 cm där den är som tjockast. Denne Big Dong leksak blir perfekt att ta fram när du vill ta saken i egna händer och få en härlig stund för dig själv, men du kan dessutom njuta av leksaken tillsammans med din partner om du så föredrar.

Då Big Dong dildon är vattentät finns det inga gränser när det kommer till var du kan dra nytta av leksaken: ta med den in i duschen och ner i badkaret för fräcka våta lekar eller lägg dig i din mysiga säng. Valet är upp till dig! Vad du än väljer kan du förvänta dig en högkvalitativ Big Dong dildo i ett naturtroget format som kan fullända de sexiga kvällarna.

Se priset här

Fördelar

Det är ingen hemlighet att You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo har en hel uppsjö av olika fördelar att bjuda på, och vi ska lite snabbt gå igenom några av dessa positiva aspekter nedan:

 • Big Dong dildon har ett naturtroget utseende med detaljerade ådror, pungkulor och ett markerat ollon
 • Det finns en sugpropp på undersidan så att leksaken kan fästas på plana ytor för handfria lekar
 • Leksaken är ftalafri
 • Färgen och materialet som har använts för att ta fram dildon är båda verklighetstrogna
 • Big Dong dildon är vattentät så att du ska kunna ta del av våta lekar i duschen eller i badkaret
 • Leksaken kan vara passande för både nybörjare och de mer erfarna så länge rikligt med glidmedel används
 • Tack vare det rimliga priset får du stor valuta för pengarna
 • Dildon är fast nog att göra sitt jobb väl, men flexibel nog för målinriktad G-punktstimulering

Nackdelar

Det finns inte särskilt många nackdelar att hitta när det är tal om just You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo, men några av de få negativa aspekterna ska vi lista nedan:

 • Det kan hända att nybörjare upplever att dildon är lite för bred för dem
 • Materialet är en aning hårt enligt vissa
 • Dildon är inte framställd för att kunna dras nytta av i en harness

Första intryck

Big Dong sexleksaker har intresserat mig under en ganska lång tid tack vare det naturtrogna utseendet och faktumet att dildos såsom You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo är ganska breda för att fylla ut en helt och hållet. Mitt första intryck var att det kanske inte är den bästa dildon för nybörjare just med tanke på hur bred leksaken är, men om du letar efter någonting som verkligen kommer att fylla ut dig helt och hållet är det svårt att hitta en bättre dildo än just Big Dong dildon.

Gällande utformningen är leksaken fast nog för att hålla sin form, men samtidigt är den flexibel nog för att kunna bjuda på målinriktad njutning där du älskar den som mest. Jag var glatt överraskad av den vattentäta egenskapen som ser till så att dildon kan dras nytta av i duschen eller i badkaret, så det kommer utan tvekan att flitigt njutas av.

Som om detta inte vore nog är det ett stort plus att Big Dong dildon har en sugpropp längst ner, och resultatet av detta blir att man enkelt kan fästa leksaken på en plan yta såsom antingen väggen eller golvet. Då sitter Big Dong dildon på plats och det är bara att börja njuta av leksaken utan att ens behöva använda händerna.

Upplevelse

Det finns mycket gott att säga om upplevelsen av att använda en Big Dong sexleksak. Med sin längd på hela 20 cm och sin bredd på 5 cm är det här en ganska stor produkt som sannerligen ser till så att man blir utfylld helt. Om detta är någonting som intresserar dig rekommenderas det att titta närmare på You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo 20 cm. Även väl värt att nämna är hur fräckt det är att dildon har ett mycket realistiskt utseende med detaljerade ådror, pungkulor och ett ollon.

Dildon kommer till ett förvånansvärt billigt pris, så man slipper att tömma ut hela sin plånbok för att få en fantastiskt högkvalitativ dildo som finns där i alla lägen. En fräck detalj är sugproppen i botten som jag uppskattade att använda. Det är lätt som en plätt att fästa leksaken på en vägg eller ett golv för att ta del av allt det som dildon har att bjuda på utan att ens behöva använda händerna. Det spelar som sagt inte heller någon roll om dildon avnjuts i sovrummet eller i badrummet tack var den vattentäta egenskapen, så att ta med dildon ner i badkaret eller in i duschen för att krydda till onanin eller parlekarna är inga problem.

Ett glidmedel bör alltid användas tillsammans med denne Big Dong dildo med tanke på hur bred den är, och just ett vattenbaserat glidmedel kan rekommenderas. För lätt rengöring efter att Big Dong dildon har använts är det även en god idé att köpa ett sexleksaksrengöringsmedel separat. Det här är ett medel som specifikt har tagits fram för att rengöra sexleksaker, så du kan lita på att det är effektivt.

Hur man använder Big Dong Dildo

You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo 20 cm använder du utan några större svårigheter så länge du inte skyndar på processen. Applicera rikligt med glidmedel och för sakta in den breda dildon i den takten som din kropp är okej med. Du märker ganska snart vad din kropp klarar av och är redo för, så koppla av och se till så att du inte går framåt för fort.

Det kan vara en utmärkt idé att först av allt värma upp innan du dyker ner i dildonjutning, och detta kan du göra på flera olika sätt. Du kan exempelvis släcka ljuset i sovrummet, tända några mysiga doftljus, titta på porr eller läsa erotiska historier. Även utvändig klitorisstimulering kan vara värt att börja med innan du försöker föra in din Big Dong dildo. Det är upp till dig om du vill ta hjälp av din partner eller få en stund för dig själv med din sexleksak, men kom ihåg att det inte är ett race och ta allting lugnt och sansat.

Tack vare att You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo 20 cm är en aning böjbar är det inga svårigheter att få målinriktad stimulering. Någonting som även är lika lätt är att rengöra dildon efter användning. Det är fullt möjligt att bara använda tvål och vatten, men det finns en rad nackdelar med detta. Tvål kan slita en aning på leksaken i längden, och inte vill du heller ha potentiella tvålrester kvar på dildon nästa gång du använder den. För att vara på den säkra sidan är det därför bättre att bara vända dig till ett sexleksaksrengöringsmedel.

Rekommenderat till

Då återstår bara frågan kring vem som You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo 20 cm är passande för. Detta kan variera en aning från person till person, men med tanke på hur bred sexleksaken är blir den främst passande för de som vill bli utfyllda helt och hållet. Det är fullt möjligt för nybörjare att använda sig av leksaken, men om du inte har någon tidigare erfarenhet av dildos kan det även vara gynnsamt att börja med någonting mindre som är specifikt framtaget för nybörjare.

För de med erfarenhet av dildos eller de som bara vill ha någonting stort att leka med kan dock You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo 20 cm göra under. Även för de som föredrar realistiska leksaker över Fantasy-dildos gör den här onaniprodukten susen med sin utomordentligt detaljerade realistiska utformning. Det är inte bara färgen som påminner om den äkta varan, utan också ollonet, skaftet, ådrorna och pungkulorna som kommer så nära en riktig penis som möjligt.

Älskar du att rida på dildos eller att bli tagen bakifrån utan att behöva använda händerna? Då har du tur, för denne Big Dong sexleksak har som sagt en sugpropp längst ner som ser till så att du antingen kan fästa leksaken på golvet eller väggen. Sätt fast leksaken på golvet för att rida på den eller fäst den på väggen för att tas bakifrån – valet är upp till dig. Självfallet kan du också fästa dildon i badkaret eller duschen tack vare att den är vattentät, men var då försiktig så att du inte halkar på det våta golvet.

Sammanfattning

Då har vi kikat lite närmare på You2Toys Rebel Big Dong Realistisk Dildo 20 cm, och visst finns det mycket att älska hos den här sexleksaken. Det är ett stort plus att leksaken trots sin höga kvalitet säljs till ett sådant rimligt pris, så du får med säkerhet stor valuta för pengarna när du satsar på den här dildon. Inte nog med det, utan du får även en leksak som är effektiv, mycket realistisk och som kommer att fullända lekarna i sovrummet på egen hand eller tillsammans med din partner. Det är bara att applicera rikligt med vattenbaserat glidmedel på dildon och börja njuta av allt det som leksaken har att bjuda på.

Om denne Big Dong dildo låter intressant finns det ett antal webbutiker där du lätt och smidigt kan beställa dina drömmars leksak. Hos både Sinful och Mshop kan du kika närmare på allt det som Big Dong dildon har att erbjuda och möjligtvis beställa både sexleksaken och diverse tillbehör som kan vara bra att ha i hemmet.

Exempel på händiga tillbehör är ett effektivt vattenbaserat glidmedel tillsammans med ett sexleksaksrengöringsmedel för att göra rent din Big Dong dildo efter användning. Naturligtvis kan detta rengöringsmedel också dras nytta av till dina andra sexleksaker, så det är bra att ha hemma. Kika närmare på Big Dong dildo idag och få en fräck naturtrogen sexleksak som alltid finns vid din sida i vått och torrt – bokstavligt talat!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här