Belladot – Bäst i Test

17

Belladots produkter har på det senaste verkligen blomstrat upp på marknaden. I det här testet kommer du få ta del av flera olika sorters sexleksaker men alla tillhör Belladot.

Vi kommer att börja med en topplista där vi valt ut en testvinnare, en för nybörjaren och den mest prisvärda. Ha i åtanke att beroende på vad du gillar och är ute efter så kanske det inte är just dessa du ska kika på utan andra produkter i testet. Det finns allt från fingervibratorer till knipkulor.

Belladot recensioner

Självklart har Belladots Bertil, Bodil, Sofia m.m kammat hem en plats i vårt bäst i test av Belladots produkter.

Belladots sexleksaker ser ut som godis, så enkla men så goda och vackra!

Om sexleksaksmärket Belladot och Best friend moment 

Belladot innebär innovativa och moderna sexleksaker framtagna i Norden. De är framtagna i samarbete med sexologer för att vara så bra utformade som möjligt.

Ett stort fokus ligger på att avdramatisera och naturliggöra genom lust och enkelhet.

Deras koncept best friend moment innebär att varje individ ska få möjlighet att bejaka sig själv och ta hand om sin egen lust och intimitet.

Fortsätt läs här nedan för att ta del av olika belladot recensioner.

Översikt Priskoll
Belladot Bodil G-punktsvibrator Testvinnare Se priset
Belladot Greta Minivibrator Nybörjaren Se priset
belladot sofia dildo vibrator Den billiga Se priset

Fortfarande tveksam?

Se hela utbudet av womanizer sexleksaker här →

 


 

TESTVINNARENBelladot Bodil

Belladot Bodil G-punktsvibrator

Se priset här

Belladot Bodil är en perfekt sexleksak för g-punktsstimulering. Välj mellan en läcker blå eller härlig gul färg.

Fördelar

 • Böjbar och följsam
 • Räfflor på toppen
 • Steglöst reglage

Nackdel

 • Risk för att råka komma åt knappen under användning
 • Ej för anal användning

Recension

Belladot Bodil G-punktsvibrator är en leksak som har den där perfekta styvheten. Den är flexibel men har samtidigt ett motstånd som gör att det är skönt att trycka den mot g-punkten och sexleksaken ger inte vika.

Detta innebär också att den passar alla kroppar eftersom den blir ergonomiskt formad efter den kropp. OBS! Eftersom det inte finns något bra stopp på Belladot Bodil så ska du inte använda den för analt bruk.

På toppen finner du en räfflad yta vilket gör att den även är skön att gnida mot klitoris. Det är även i toppen som vibratorn sitter, det innebär att du slipper den där avdomnande handen som är så lätt att få trots kraftfulla vibrationer.

Du kan välja mellan totalt 7 olika vibrationer och du kan till och med göra det i badkaret om du vill eftersom den är vattentät.

 

Hur använder du den?

På botten av Belladot Bodil G-punktsvibrator finner du ett reglage, här kan du steglöst öka och minska vibrationen. Du slipper alltså hackiga steg när du byter och kan enkelt variera dig.

 

Rekommenderad till

Belladot bodil passar både nybörjare och erfarna. Det passar alla som vill ha en grym g-punktsvibrator.

 

Det säger andra kunder

Maja – “Jag och pojkvännen köpte denna som vår första leksak. Jag var skeptisk i början men nu är det bästa sexet vi har tsm med denna kompis. Jag kommer flera gånger varje gång och det är skönt genom hela omgången. För mig som behöver mer tid och förberedelse än pojkvänen är denna perfekt att ta till. “

 

Sammanfattning

Belladot Bodil G-punktsvibrator går att variera mellan sju olika vibrationslägen och tack vare den räfflade ytan på toppen så är den även skön för klitorisstimulering. Se till att inte använda den analt eftersom den inte har något bra stopp.


 

DEN BILLIGA– Belladot Greta Minivibrator röd

Belladot Greta Minivibrator

Se priset här

Belladot Greta minivibrator är en klassiker som kan användas som klitotisvibrator eller för att stimulera andra erogena zoner. Tillsammans med en både matt och len yta så ligger den skönt mot huden.

Fördelar

 • Silkeslen yta
 • Starka vibrationer
 • Vågig yta

Nackdel

 • Högljudd
 • Batterier ingår ej

Recension

Belladot Greta minivibrator är ett måste för nybörjaren. Med Belladot Greta kan du testa på både klitorisstimulering och inre stimulering, dock inget för dig som gillar att bli penetrerad av större dildos.

Det är en perfekt leksak att använda som parsexleksak. Detta eftersom den inte är så stor så kan du enkelt ha den emellan dig och din partner när ni kör exempelvis missionären.

Tack vare att den är vattentät kan du använda Belladot Minivibrator i även extra våta lägen. Den ribbade/vågiga ytan gör även att den är extra skön att dra över flera av kroppens känsliga områden.

Det är en kraftfull vibrator vilket betyder att den låter en del, men det tycker de flesta är värt det.

Hur använder du den?

Belladot Greta kan ha flera användningsområden, hitta ett ställa du tycker är skönt och gnugga, gnid eller tryck vibratorn mot området.

Obs! Batterier ingår ej och det är AA-batteri som gäller.

 

Rekommenderad till

Passar dig som är ute efter en smidig sexleksak, Belladot Greta minivibrator är perfekt att använda tillsammans med partner.

 

Det säger andra kunder

Viola – “Jag har endometrios och vaginism och kämpar med de minsta sakerna. Med denna hittade jag äntligen något som faktiskt var lite litet, vilket var fantastiskt! Ska köpa nästa i serien nästa gång för att testa den, hoppas jag då kan använda den för att “öva”/”träna” vidare. Fantastisk!”

 

Sammanfattning

Det här är en perfekt nybörjarleksak tack vara alla dess användningsområden. Är det en sexleksak som är ett måste i sexleksakslådan så är det verkligen en klitorisvibrator så passa på att köpa hem Greta till lådan!

 


 

TILL NYBÖRJAREN Belladot Sofia Vibrerande Dildo

belladot sofia dildo vibrator

Se priset här

Belladot Sofia Vibrerande Dildo är även denna en klassiker, en klassisk dildo som har en riktig nutida sexleksaks-design. En sexleksak som likagärna hade kunnat vara en godis.

Fördelar

 • Annorlunda mönstrad yta
 • Läcker design
 • Vattentät

Nackdel

 • Batterier ingår ej

Recension

Här har vi ytterligare en klassisk sexleksak, denna gång i form av en dildo. Belladot Sofia vibrerande dildo är unik sett till den annorlunda och vackert mönstrade ytan. Denna yta består av en spiralformad upphöjning vilket gör att den stimulerar dig extra skönt.

Den är enkel att både använda och rengöra, rengöring sköter du med enbart lite ljummet vatten och mild tvål. Du kan låta den både självtorka eller handdukstorka den själv.

Du kan välja mellan sju olika vibrationer och de går från svaga till starka. Det är inte den starkaste vibratorn på marknaden, vilket gör att den passar extra bra till nybörjaren.

 

Hur använder du den?

Även den, likt Belladot Bodil har ett steglöst reglage som du enkelt kan vrida fram eller tillbaka för att variera dig mellan vibrationerna. Ett hett tips är att använda glidmedel för att

 

Rekommenderad till

Belladot Sofia Vibrerande Dildo passar perfekt till nybörjaren. En riktigt prisvärd produkt!

 

Det säger andra kunder

Elsa – “Fantastisk produkt med bra vibrationer som passar bra för både solo- och parnöje. Kunde önskat sig en vibration som var en smula starkare också, men som den är så känns den också helt fantastisk.

 

Sammanfattning

Belladot Sofia kommer inte att göra dig besviken, en sexleksak som är perfekt att börja med som nybörjare. Vågmönstret gör att du stimuleras mer än med en klassisk dildo som har en plan yta.

 


 

MEST POPULÄRA Belladot Ingrid Fingervibrator

belladot fingervibrator

Se priset här

Alltså denna söta fingervibratorn ser ut som godis, nästan så att det känns som man ska kunna ta ett bett av den.

Fördelar

 • Enkel att använda
 • Gulligt och lekfullt utseende
 • Mjukt material

Nackdel

 • Endast tre nivåer på vibrationerna

Recension

Belladot Ingrid fingervibrator är en enkel och liten sexleksak som passar bra vid flera tillfällen. Några av dem är:

 • Perfekt som parleksak
 • Smidig att ha med på resande fot
 • Härlig att ha med i vattenlekar
 • Snabb och diskret onanisession

Som ni kanske förstår så går listan att göra ännu längre, detta är en sexleksak som öppnar upp för olika möjligheter. Den har en lekfull design och den räfflade ytan gör det till en perfekt klitorisvibrator. Räfflor och vibrationer skapar oftast magi tillsammans.

Anledningen är att en räfflad yta skapar en annorlunda och mer varierande stimulering än en slät, det kan även upplevas som att stimuleringen inte blir lika hård.

 

Hur använder du den?

För den som aldrig använt en fingervibrator innan så är det fortfarande enkelt att förstå sig på Belladot Ingrid. Placera den på valfritt finger, de flesta föredrar pek eller långfinger och placera den där efter på området du vill stimulera.

 

Rekommenderad till

Passar alla som vill ha en smidig fingervibrator.

 

Sammanfattning

Belladot Ingrid fingervibrator är perfekt både till utseende och känsel. Du kan välja mellan två olika färger och tre olika vibrationsnivåer. Den räfflade ytan gör att du kan stimulera skönt utan större ansträngning och med extra njutning.

 


DEN VIKTIGA Belladot Britt Duoballs Bäckenbottenkulor

Belladot Britt Duoballs Bäckenbottenkulor

Se priset här

Belladott Britt Duoballs Bäckenbottenkulor borde vara obligatoriskt för alla, det är så viktigt att träna på sitt knip och dessa gör det både roligare och enklare.

Fördelar

 • Silkeslen yta
 • Kulor inuti som tillför rörelse
 • En snodd som underlättar uttag

Nackdel

 • Finns endast i en tyngd

Recension

Att knipträna är viktigt för alla inte bara för den som har fött barn som många kan tro. Det hjälper till att öka blodtillförseln vilket gör en känsligare för beröring. Den hjälper till att minska risken för inkontinens och möjliggör för snabbare återhämtning vid barnfödsel.

Det är både enkelt och kul att knipträna med Belladot Britt Dual Bäckenbottenkulor. Anledningarna är flera. Det handlar om den läckra rosa designen, relativt diskret men samtidigt mjuk och härlig att kolla på. Det handlar om den läckra och sköna ytan som Belladot Britt består av. Men framför allt handlar det om de rörliga kulorna inuti.

De rörliga kulorna gör att din kropp behöver knipa mer eller mindre omedvetet för att kompensera upp för rörelsen för att behålla kulorna i. Det gör att det blir enkelt för dig att knipträna trots att du är oerfaren.

 

Hur använder du den?

Vi rekommenderar att du läser vår guide för att få de bästa förutsättningarna, men också de bästa tipsen.

 

Rekommenderad till

Belladot Britt passar alla som vill ha en frisk och stark bäckenbotten, oavsett om de har problem just nu.

 

Sammanfattning

Belladot Britt knipkulor är verkligen perfekta för att plocka fram lite då och då under dagen. Kanske ska du ha det som rutin tillsammans med tandborstningen. Det krävs nämligen att du använder dem på rutin för att de ska hjälpa. Till och med flera gånger om dagen.

 


TILL DEN ERFARNA Belladot Ebba Large Vibrating Dildo

Belladot Ebba Large Vibrating Dildo

Se priset här

Belladot Ebba Large Vibrating dildo fungerar både som klassisk dildo och g-punktsdildo och är en Belladots största dildo. Belladot Ebba finns i gul och röd.

Fördelar

 • Skön yta
 • Starka vibrationer
 • Bra styvhet på staven

Nackdel

 • Inget stopp och ska därför inte användas analt

Recension

Här har vi både en av de största och även en av de mest uppskattade dildos från Belladot. Det här är en enkel sexleksak att använda, men storleken gör att vi rekommenderar Belladot Ebba till den mer erfarna och alltid i kombination med glidmedel.

Men Belladot Ebba kan du få njuta av kraftfulla vibrationer som är mycket uppskattade, du har dock endast tre vibrationslägen att välja mellan. Men det är stor skillnad mellan lägsta och högsta vilket gör det perfekt för både förspel och orgasmer.

Du kan få Belladot Ebba i både röd/rosa och gul, så frågan är vilken som passar dig bäst?

Tack vare hårdheten och huvudet på Belladot Ebba funkar den bra även för att stimulera G-punkten likt Belladot´s Bodil. Skillnaden är främst storleken vid penetration och styrkan på vibrationerna, funktionerna är annars desamma.

Obs! Eftersom det inte finns ett ordentligt stopp så bör du inte ha Belladot Ebba i din anal, det kan annars bli problem i form av att det fastnar.

 

Hur använder du den?

Applicera en klick glidmedel, för in den i vaginan och variera därefter vibrationer efter tycke och smak.

 

Rekommenderad till

Belladot Ebba passar dig som är erfaren inom sexleksaker och särskilt dildos sedan tidigare, det finns absolut större dildos på marknaden men den här är en favorit.

 

Det säger andra kunder

Rilana – “Bästa dildon någonsin! Lämplig storlek, form och känsla. Inga onödiga vibrationer, bara tre olika vibrationslägen. Efter detta kommer jag aldrig att använda mina andra dildos.

 

Sammanfattning

Belladot Ebba kommer med tre olika vibrationsnivåer och en läcker gul eller rosa/röd design. Det är Belladots största dildo, men är du intresserad av ännu större dildos så rekommenderar vi att du kollar in detta bäst i test.


Belladot Ester Klitorisvibrator

Belladot Ester Klitorisvibrator

Se priset här

Belladot Ester Klitorisvibrator är en perfekt klitorisvibrator att ha med på resande fot. Storleken gör att du diskret kan gömma den i även den minsta väskan.

Fördelar

 • Kraftfulla och snabba vibrationer
 • Enkel att använda
 • Resevänlig storlek

Nackdel

 • Inga djupa vibrationer
 • Batterier ingår ej

Recension

Belladot Ester är en liten klitorisvibrator som passar perfekt att punktstimulera med. Även om den är framtagen för att stimulera klitoris så fungerar den lika bra för att stimulera bröstvårtor och/eller mellangården. Visste du att ju fler erogena zoner som stimuleras samtidigt desto större chans för en kraftfull orgasm.

Vibrationerna på Belladot Ester är lite av en vattendelare men en sak är säker, de är definitivt kraftfulla. Anledningen till att de är en vattendelare är hur de kraftfulla orgasmerna uppstår. Belladot Ester har små snabba vibrationer, vissa föredrar en djupare typ av vibration.

Obs! Tänk på att batterier inte ingår och det är något som krävs vid användning av Belladot Ester. Klitorisvibratorn är också ganska högljudd men det räcker gott och väl med att använda den under ett täcke och ingen kommer märka.

Tack vare sin storlek så är detta en ultimat vibrator att ha med på resande fot eller varför inte bara för ute kvällen om det skulle bli en natt med sällskap?

Belladot Ester är även vattentät så låt inte badkar, dusch eller varför inte semesterdoppet hindra dig från att använda vibratorn.

 

Hur använder du den?

Belladot Ester går att använda på flera sätt men är framtagen för att användas för specifikt klitorisstimulans. Trots den lena ytan så kan det vara uppskattat med en klick glidmedel och därefter styra vibrationerna med de tre knapparna.

 

Rekommenderad till

Passar dig som vill ha en liten vibrator som är enkel att ta med. Det passar även dig som gillar starka och snabba vibrationer, kanske tillsammans med en partner?

 

Det säger andra kunder

Ida – “Den är av bra kvalité och sitter bra i handen. Silkeslen yta. Går inte att punktstimulera särskilt bra med den. Upplever den som för svag för mig som behöver kraftigare långsammare vibrationer. Denna ger väldigt små snabba vibbar, så är det vad du är ute efter är denna perfekt.

 

Sammanfattning

Här har vi en klitorisvibrator som kommer med kraftfulla och snabba vibrationer på tre olika nivåer. Den är vattentät och möjliggör därför för lekar i flera miljöer och den är enkel att använda både ensam och tillsammans med en partner.

 


Belladot Elsa Air Pressure Klitorisstimulator

Belladot Elsa Air Pressure Klitorisstimulator

Se priset här

Belladot Elsa Air Pressure Klitorisstimulator är en unik sexleksak som erbjuder två olika stimuleringssätt, det ena är genom klassiska vibrationer och det andra är genom pulseringar.

Fördelar

 • Vibrationer och pulseringar
 • Uppladdningsbar
 • Ergonomisk design

Nackdel

 • Passar endast den som gillar lufttrycksvibratorer
 • Passar endast ett kön

Recension

Belladot Elsa Air Pressure Stimulator stimulerar dig på flera sätt och tack vare sin ergonomiska design är den otroligt skön att använda. Den ergonomiska designen gör att den ligger bra i handen vid användning och du slipper den där trötthetskänslan som kan uppstå av vissa vibratorer, särskilt klitorisvibratorer.

Med Belladot Elsa air Pressure Stimulator kan du stimuleras på två olika sätt, av vibrationer och av pulseringar. Pulseringarna innebär att Belladot Elsa fungerar som en lufttrycksvibrator där munstycket placeras på klitoris och vibrationerna gör Elsa till en klassisk klitorisvibrator. Du slipper oroa dig för att det innebär 1000 olika klick där om du missar en inställning så behöver du gå igenom alla igen, så som de kan vara på vissa leksaker. Här har du istället två helt skilda knappar.

Belladot Elsa har en silkeslen yta som gör att den glider lätt mot huden och du kan även använda den i vatten.

Det som även är unikt med just Belladot Ester jämfört med tidigare recenserade produkter är att Ester går att ladda med hjälp utav den medföljade USB-sladden. De tidigare produkterna har varit batteristyrda. Det innebär att så länge du har din sladd sån kan du se till att Belladot Ester fungerar alla dygnets timmar.

 

Hur använder du den?

Genom de två olika knapparna väljer du om du vill styra vibrationen eller pulseringen, alternativt båda två samtidigt. Placera munstycket på klitoris och vissa uppskattar även när det är en klick glidmedel.

 

Rekommenderad till

Det här är en produkt för dig som har klitoris och gillar att kunna variera dig mellan både lufttryckspulseringar och vibrationer.

 

Sammanfattning

Belladot Elsa Air Pressure Klitorisstimulator är en sexleksak som är uppskattad av flera anledningar. Du kan variera mellan både vibration och pulseringar vilket innebär att du får två leksaker i en. Elsa är enkel att använda tack vare att det finns två olika knappar som styr de två olika funktionerna. Den kommer i en läcker lika färg med en silkeslen silikonyta som rör sig skönt mot huden.


Om Belladot recensioner

Hur fungerar Belladots produkter?

Som underförstått efter att ha läst den här recensionen så finns det ett brett utbud av produkter från Belladot. De finns inom olika kategorier, storlekar, former osv. Här kommer en snabbguide till hur några utav marknadens vanligaste sexleksaker fungerar:

Vibrator: Dessa kan se ut på flera olika sätt, om de är små kallas de oftast klitorisvibratorer men de finns också större vibratorer som kan gå under kategorin Magic Wand, det handlar oftast om att stimulera yttre erogena zoner.

Dildo: En dildo är det som liknar en penis mest sätt till utseende, sedan varierar det såklart hur dessa ser ut. Vissa är även formade med ett större huvud eller böjd stav för att kunna fokusera mer på G-punkten. Dessa finns anpassade för både vaginalt och analt bruk.

Butplugg: Här har vi en produkt som endast är för analt bruk. Den finns i olika storlekar och vi rekommenderar att ni lägger mycket tid på uppvärmning och använder massor med glidmedel för skönast upplevelse. Det ska inte göra ont.

Penispump: En penispump kan användas av flera skäl, men det främsta syftet är för att få en större och hårdare penis. Ofta upplevs det som att penisen blir känsligare eftersom en penispump påverkar blodflödet.

 


 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här