BDSM shop – Bästa i test

437

Här nedan kan du hittade de bästa bdsm-shopparna som finns idag, alla butiker har något som gör just dem unika. På förstaplats ligger Sinful.se som har flera prisbelönta utmärkelser bakom sig och ett stort bdsm-utbud.

Är du helt ny till bdsm och vill veta mer? Då kan du läsa mer allmänt om vad bdsm är här och du kan ta del även ta del av vår nybörjarguide här.

Sinful.se  

bdsm-shop

Till butiken

Sinful.se är den bdsm-shop vi rekommenderar mest av alla de olika som finns på marknaden. De har sedan 2008 blivit en av Sveriges största återförsäljare av sexleksaker och har därmed även ett gediget bdsm utbud.

Deras BDSM utbud är stort, här finns alla möjliga kinky-produkter. Allt för både den oerfarna och den erfarna. De har produkter från 69kr upp till över 20 000kr, med andra ord finns det något för allas plånböcker.

De har ett stort utbud av sexmaskiner så om det är något som lockar lite extra, kanske att få till trekanten utan den tredje partnern, då är det garanterat hos Sinful du ska leta. De har även flera unika produkter för dig som vill testa eller redan kör någon form av elektrosex.

De har ett stort utbud av sexgungor och även olika ställningar för att anpassa dem efter ditt hem.

Ett extra plus denna bdsm-shops snabba leveranser. Beställer du innan 13.30 en vardag (tidigare på fredagar) så skickas lagervaror samma dag.

Om inte Lovebuddy´s egna nominering till bästa bdsm-shop ger trygghet kan vi även berätta om alla priser de har vunnit.

Sinful.se som är grundat i Danmark har bland annat fått det danska Børsens Gazellepris flera år i rad. För att vara exakt så är det alla år mellan 2015-2020.

Till butiken


Mshop.se

mshop bdsm-shop

Till butiken

Mshop.se är även det en sexbutik med en bdsm-shop som håller hög standard. Med över 30 års erfarenhet av sexleksaker är de en av de ledande återförsäljarna på svenska marknaden.

Bdsm-shoppens utbud är brett, här finns allt från handklovar och ögonbindlar till sexgungor. Utbudet är något mindre än Sinful.se och det som saknas i bdsm-shoppen är främst kläder. Dessvärre har de knappt något utbud alls för dig som letar efter passade kläder för bdsm-lekar.

Unikt för denna bdsm-shop är däremot deras stora rea som de fyller på allt eftersom, klicka dig in på Mshop.se bdsm-rea här.

Bra att veta dock, är att det finns även möjlighet att besöka någon utav deras två fysiska butiker om du befinner dig i Västra Götaland. Butikerna har ett lyxigt utseende, nästan som att få gå på en konstutställning med mycket kunnig personal.

mshop bdsm

Till butiken


Vuxen.sebdsm-shop vuxen

Till butiken

Vuxen.se har en bdsm-shop med ett stort utbud och med bdsm-produkter i alla möjliga former. Allt från piskor till vax för dig som vill uppleva en annorlunda typ av smärta i form av wax-play. Något vi verkligen gillar med bdsm-shoppens utbud är deras olika selar från Bijoux.

Bijoux har selar som är vackra och estetiskt tilltalande och är gjorda av hög kvalité. Vi rekommenderar starkt att se över deras utbud av Bijoux.

Däremot upplever vi att priserna är något dyrare här, men det kan också bero på att de finns lite mer lyxiga och ovanliga varumärken. En annan grej vi tyvärr ser är till bdsm-shoppens nackdel är att det kan vara svårt att hitta en specifik produkt. Det finns nämligen inget bra sätt att sortera de olika bdsm-produkterna när du väl har hittat till kategorin.

Men ett tips är att skriva det du letar efter i sökfältet högst upp, exempelvis ”piska” eller ”ögonbindel” och sedan söka, då får du upp alla produkter som berör ditt sökord.

Även Vuxen.se har fått flera priser, särskilt under åren 2014-16 så briljerade som ett av Sveriges snabbast växande företag.

Deras motto är att alla har rätt till Awesome Sex, något vi på Lovebuddy håller med till 100%. Så vill du också ha Awesome sex så kan vi verkligen rekommendera vuxen.se.

bdsm-shop vuxen

Till butiken


Joyland.se

Joyland bdsm-shop

Till butiken

Den fjärde bdsm-shoppen vi rekommenderar är ingen mindre än Joyland.se. Här hittar du massor av bdsm-produkter, de varierar i allt från pris, form och märken. Du kan verkligen se att deras ambition att erbjuda ett variationsrikt utbud av sexleksaker genomsyrar hela deras hemsida.

Något vi verkligen uppskattar med Joyland.se och deras bdsm-shop är hur utförliga produktinformationer de tillhandahåller deras kunder. Det är lång och detaljrik produktinformation som erbjuds under varje produkt.

Tillskillnad från vår förra bdsm-shop så gör Joyland.se det väldigt lätt att filtrera olika produkter. Det finns flera olika underkategorier, allt från fjädrar till gagballs.

Deras bdsm-shop är dubbelt så stor som Mshop.se´s och även priserna är lägre än många av de tidigare nämna shopparna. Vi misstänker att “varför?” är frågan du ställer dig själv nu.

Det handlar om att många av deras produkter kommer från minde kända märken, vilket gör att även deras utbud blir väldigt unikt.

joyland bdsm-shop

Till butiken


 

BDSM EVENT 

Är du intresserad av att byta hemmamiljön mot andra inspirerande miljöer så kan vi rekommendera Club Abzint. De arrangerar flera olika typer av event inom Fetish, Kinky och BDSM.

 

Vi förstår att du bara väntar på att klicka hem din nästa leksak till dina kommande bdsm-lekar. Här nedan kan du fortsätta läsa för att se vilka produkter vi på Lovebuddy rekommenderar. 

Lovebuddy rekommenderar BDSM-leksaker

TESTVINNARE – Fetish Fantasy Ball Gag Training Set

fetish fantasy ball gag training set

Se priset här

 

Är man ny inom världen av BDSM och vill testa sig fram med heta BDSM shop produkter eller är man en veteran som helt enkelt vill träna upp sina färdigheter? Oavsett vad kommer Fetish Fantasty Ball Gag Training Set att finnas där för en med allt som man kan tänkas behöva om man älskar lekar som inkluderar ball gags. Den äkta testvinnaren Fetish Fantasy Ball Gag Training Set är ett paket som innehåller tre stycken bollar i olika storlekar som man kan fästa på en medföljande rem för att njuta av fantastiska dominanslekar.

De olika bollarna har en diameter på 3,8 cm, 4,5 cm och 5 cm – så antingen testar man sig fram till dess att man har hittat sin favorit eller så börjar man smått och jobbar sig uppåt. BDSM shop produkter kommer aldrig att svika en, och då alla de tre bollarna kommer med lufthål blir det absolut inga problem att andas genom munnen medan man bär sin ballgag. Remmen som bollarna fästs i är tillverkad av konstläder och är enkelt justerbar för att passa runt ens huvud på ett perfekt sätt. Ta en närmare titt på Fetish Fantasy Ball Gag Training set redan idag för att få en BDSM shop produkt som både nybörjarna och de erfarna kommer att älska.

Fördelar:

 • Tre bollar att välja mellan i ett paket
 • Justerbar rem i snyggt konstläder
 • Flera hål i bollarna för lätt andning

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL NYBÖRJAREN – Max Passion Handbojor i Teddytyg

max passion hanbojor i teddy

Se priset här

 

Ska det gärna vara mjukt och skönt under BDSM- och bondagelekarna? Då kommer man att älska Max Passion Handbojor i Teddytyg. Det som gör produkten så perfekt för nybörjare är just hur mjuka de är. Handbojor kan vanligtvis upplevas som ganska hårda och relativt obekväma, men här är en produkt i ett riktigt mjukt och fluffigt teddytyg som man bara måste älska. Använd dem flitigt under bondagelekarna för att antingen låsa fast partnerns handleder eller för att låsa fast partnern i sängen och andra möbler. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Som en BDSM shop leksak kan det knapp bli bättre.

Två nycklar ingår i paketet, och dessa tillåter en att låsa upp handbojorna när man själv känner för det. Om man skulle tappa bort nycklarna slipper man dock att oroa sig för att partnern sitter fast för evigt då det finns säkerhetspiggar på sidan av handbojorna som tillåter en att låsa upp dem utan nycklarna. Med andra ord är detta en mycket säker och rolig upplevelse som båda parter kommer att älska så länge man har en förkärlek till BDSM shop produkter. Kika närmare på en bondage shop för andra tillbehör som man kan vilja testa på inom kategorin bondage.

Fördelar:

 • Tillverkad i mycket behagligt teddytyg
 • Perfekt för nybörjarna inom bondage
 • Säkerhetspiggar för att säkert öppna handbojorna utan nycklar

Nackdelar:

 • Vissa upplever att låset krånglar

DEN BILLIGA – Funky Bondage Tape

bondage tape sort

Se priset här

 

Bondage kan komma i flera olika format. De flesta tänker kanske på rep eller handbojor när man nämner ordet bondage, men en ytterligare härlig BDSM shop produkt inom kategorin bondage som man utan tvekan kommer att vilja titta närmare på är Funky Bondage Tape. Såsom namnet avslöjar är detta en särskilt framtagen tejp som man kan använda till bondage och andra härliga dominanslekar i sovrummet. Tejpen kan antingen beställas i en diskret svart färg, en het röd färg eller en snygg rosa färg. Det är helt enkelt upp till vad man själv föredrar och vad ens partner tycker är fint.

Tejpen har en längd på hela 20 meter med en bredd på 5 centimeter. Det finns därför mer än nog med tejp för att linda in en och knyta fast hand- samt fotleder. Med tillverkning i stark PVC kan man lita på att produkten håller, och utan klister eller kladd blir just den här BDSM shop produkten ett utomordentligt val för alla som älskar bondagelekar med någon som man håller kär.

Fördelar:

 • Högkvalitativ bondage tejp i hållbart PVC
 • Tre olika färger att välja mellan
 • Mycket billigt

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

MEST POPULÄRA – Master Series Subdued Full Body Bindset

master series subdued full body bindesaet

Se priset här

 

Att binda fast sin partner på ett riktigt unikt sätt kan bli fantastiskt roligt under den kommande bondagesessionen, så missa inte att välja en BDSM shop produkt som ger en stor frihet när det kommer till bondage. Master Series Subdued Full Body Bindset är ett set med sju olika remmar som tillåter en att binda fast partnern på många fräcka sätt. Remmarna har alla olika längder, och för att se till så att de passar helt perfekt är de enkelt justerbara. Använd dessa förträffliga BDSM shop produkter när det är dags att ta bondage till en ny nivå tillsammans med partnern.

Materialet som remmarna är tillverkade av är nylon och bredden på alla remmarna ligger på 3,8 cm. Med hjälp av EasyLock-spännen behöver man inte lägga tid på att binda eller låsa bondage utrustningen, utan man kan utan problem bara knäppa fast ena änden i den andra. För de som älskar BDSM, bondage och är ute efter en högkvalitativ BDSM shop produkt kan man lita på att båda parter kommer att älska Master Series Subdued Full Body Bindset.

Fördelar:

 • Sju olika remmar i olika storlekar
 • Enkla att knäppa fast i varandra
 • Ett perfekt val för bondage lekar

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL VARDAGEN – Fetish Fantasy Sexgunga

fetish fantasy sexgynge

Se priset här

 

Med sexmöbler och sexgungor kan det aldrig gå fel, och om man besöker vilken BDSM butik som helst kommer man med största sannolikhet att stöta på många produkter inom den här älskade kategorin. Sexgungor gör inte bara lekarna mer spännande och intressanta på så vis att man hänger ovanför marken, utan de kan också se till så att man har chansen att inta positioner som inte annars hade varit möjliga i exempelvis en säng.

När det kommer till just Fetish Fantasy Sexgunga är det hög kvalitet som gäller, och den här BDSM shop produkten är framställd i stål samt nylon med en bärvikt på max 180 kg. Med hjälp av olika nylonremmar kan man spänna fast sig till gungan på ett flertal olika sätt för att testa på ett helt hav av olika sexpositioner som inte tidigare har varit möjliga. Tänk på att den här gungan fästs i taket, och det krävs därför lite tid för att montera gungan innan man kan börja använda den. Väl monterad kommer dock den här BDSM shop produkten att göra susen för ens sexliv.

Fördelar:

 • Högkvalitativ gunga som kan bära upp till 180 kg
 • Flera remmar för möjligheten till många positioner
 • Två års garanti

Nackdelar:

 • Krävs att man monterar den i taket (inte tillverkad för betongtak)

DEN FRÄCKA – Fetish Fantasy Hollow Strap-on 20 cm

fetish fantasy hollow strap on 20 cm

Se priset här

 

Strap-ons är alltid mycket uppskattade sexleksaker oavsett om det är tal kring BDSM shop produkter eller bara för användning under vanliga parlekar. Fetish Fantasy Hollow Strap-on 20 cm är en sådan härlig strap-on som kommer med den intressanta egenskapen av att vara ihålig. Man kan därför föra in sin penis i denne strap-on, och då dildon naturligtvis inte förlorar sitt stånd kan man imponera på sin partner med en kraftigare och mer långvarig erektion.

För ett så naturtroget utseende som möjligt kommer dildon i denne strap-on med ett markerat ollon och ådror samt en realistisk hudfärg. Även materialet i form av PVC-gummi känns riktigt behagligt mot kroppen. Oavsett om man vänder sig till BDSM shopen eller en ordinär sexleksaksbutik borde man testa på Fetish Fantasy Hollow Strap-on 20 cm och man vill se till så att det hettas till i sovrummet lite extra.

Fördelar:

 • Ihålig strap-on i ett bekvämt material
 • Naturtroget utseende
 • Mycket prisvärd

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

DEN LYXIGA – Fetish Fantasy Lovers Fantasy Set

fetish fantasy lovers fantasy sæt

Se priset här

 

Varför nöja sig med en BDSM shoppen produkt när man kan få ett helt set med allt som kan tänkas behövas för en fantastisk kväll tillsammans med partnern. Kittla eller smiska ens partner med den läckra konstläderpiskan, låt partnern bli fullkomligt bländad av den sexiga ögonbindeln eller lås fast handlederna med hjälp av de högkvalitativa handbojorna. Det här paketet är ett perfekt val för nybörjarna som vill testa på kinky lekar i sovrummet, men som kanske inte riktigt vet var de ska börja. Med BDSM shop produkter såsom dessa är man i goda händer.

Setet fås till en mycket låg kostnad, vilket bara stärker bevisen kring hur förträfflig den här produkten är för nykomlingar in i BDSM världen. Ge bort Fetish Fantasy Lovers Fantasy Set i Alla Hjärtans Dags present till någon man tycker om eller överraska partnern i sovrummet under förspelen. Med det här setet vid ens sida väntar många kinky och härliga upplevelser på en.

Fördelar:

 • Flera händiga BDSM shop produkter i ett set
 • Prisvärt
 • Tillverkade i högkvalitativa material

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

TILL DEN ERFARNE – Fetish Fantasy Nybörjar Spreader Bar

fetish fantasy begynder spreader bar

Se priset här

 

För de erfarna BDSM-entusiasterna som är trötta på repen och handbojorna kommer här någonting riktigt fräckt: Fetish Fantasy Nybörjar Spreader Bar. Den här produkten används flitigt vid bondage och dominanslekar där man vill begränsa partnerns rörlighet. Den här stången fixerar partnerns fotleder i en viss position och ser till så att hon eller han inte kan röra benen.

Med Fetish Fantasy Nybörjar Spreader Bar ges man möjligheten att testa på helt nya sexpositioner, och utrustningen är så enkel att vem som helst kan använda den. Dra nytta av den härliga stången när man vill krydda till sexlivet lite extra med en spännande sexleksak. Själva stången är 26 cm lång med mjuka manschetter som ser till så att upplevelsen blir behaglig för båda parter.

Fördelar:

 • Enkelanvänd spreader bar för BDSM-entusiaster
 • Framställd i hållbara material
 • Perfekt för att krydda till parlekarna

Nackdelar:

 • Inga för närvarande

NYHET – Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte för Män

fetish fantasy extreme kyskhedsbælte til mænd

Se priset här

 

Till sist har vi en sexleksak som lägger fokus på förödmjukelse för heta dominanslekar som man sannerligen kommer att älska. Fetish Fantasy Extreme Kyskhetsbälte för Män är såsom namnet avslöjar ett kyskhetsbälte som hindrar bäraren från att få stånd. Produkten är framställd i tålig stål, och för att använda leksaken för man in sin penis i buren och låser den med ett medföljande hänglås och nyckel.

För att se till så att kyskhetsbältet hålls på plats ingår det en högkvalitativ läderrem som är justerbar och därför kommer att passa de flesta. Det rekommenderas dock att beställa ett vattenbaserat glidmedel separat för att lite lättare kunna glida in i buren som har en invändig längd på 8 cm med en invändig diameter på 3,5 cm. Allt som allt får man i det här paketet själva kukburen, en läderrem, ett metallås samt tre stycken nycklar för att låsa upp buren. Att använda sig av en kukbur blir perfekt vid dominanslekarna där den undergivna sitter fast i buren medan den dominanta håller i nycklarna.

Fördelar:

 • Högkvalitativ penisbur i stål
 • Ingår både bur, läderrem, lås och nycklar
 • Ett ypperligt val för dominanslekarna

Nackdelar:

 • Kan vara lite krångligt att ta sig in i penisburen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här